7 Parasta Osa-aikaista Työtä Kotona

Tässä on lyhyt vastaus: Asiakkaasi rakastavat eksklusiivisia ja edullisia Touchstone Crystal -korujamme - joita tarjoavat vain riippumattomat Touchstone Crystal Consultants -yritykset. Olin onnekas, koska työskentelemäni yrityksen johto antoi minulle mahdollisuuden siirtyä kotityöntekijäksi. Kuten asiakaspalvelutyöt, myös markkinointiin pääseminen kattaa monenlaisia ​​toimialoja, mikä tekee siitä joustavan mukautumaan omaan kokemukseesi, vaikka viestinnän tausta onkin plus. Forex tester ilmainen lataus windows 10, 7, 8 / 8.1 (64 bit / 32 bit). Yksi suosittelemasi työpaikka on FlexJobs. Flexjobsin mukaan etätyöpaikat ovat lisääntyneet yli 115% vuodesta 2020.

  • Edmentumin tuotelinja sisältää kursseja, testien valmistelua, arviointeja, lukemisohjelmia, korkeakoulujen ja uran valmistelua sekä virtuaaliakatemioita.
  • Useimmat lääketieteelliset kooderit ovat sertifioituja, mikä voi auttaa sinua laskeutumaan lähtötason rooliin.

Ja puoliaikaiset etätyöntekijät saivat takaisin 11 päivää vuodessa työskentelemällä kotoa. Työpaikat maksavat keskimäärin 50–130 dollaria tehtävää kohden. Yritysten omistajat haluavat ammattimaisia ​​verkkosivustoja Internet-tilaansa. Ja CNN Money: n mukaan Atlantassa toimiva vakuuttaja oli yksi 20: stä yrityksestä, jotka tarjosivat maan kokopäiväisimpiä työpaikkoja vuonna 2020, ylittäen FlexJobs-luettelon parhaista kotona työskentelevistä työnantajista. Sseko-kumppanina saat jakaa Ssekon tarinan ja myydä korkealaatuisia kauniita tuotteita. Löydä kaikki Monsterin PR-etähallintatyöt. Kuinka kotona työskentelevät äidit voivat ansaita ylimääräisen 500 dollaria kuukaudessa. Zeitcaster palkkaa osa-aikaiset tietojen syöttövirkamiehet syöttämään aika- ja sijaintitiedot sekä luokittelemaan jokaisen tapahtuman.

Jos olet esimerkiksi kirjanpitäjä tai lakimies, voit antaa neuvoja pienille yrityksille melko penniältä. Blogi, se eroaa bitcoineista, joissa käyttäjät tunnistetaan vain aakkosnumeerisen osoitteen perusteella. Sinulla tulisi olla rakkaus kieleen ja kyky selittää aiheesi kieliopillisesti oikealla englannilla. Työskentelet kotona työskentelevän puhelimen edustajana tälle yritykselle. Markkinoinnin ohjelmisto, anna robotin tehdä työn puolestasi ja se jopa laskee kohtuulliset kaupparekisterit ja poistumiset uusimpien analyysitekniikoiden mukaan. Mietitkö, mitkä yritykset ovat legit?

Voit tehdä minkä tahansa näistä töistä osa-aikaisesti, mikä auttaa sinua ansaitsemaan ylimääräistä rahaa puolella. Tarkista yllä olevasta linkistä vaatimukset, mahdolliset palkat ja tällä hetkellä palkkaavat yritykset. Nyrkkisääntönä, korjauslukijoiden/toimittajien määrän tulisi olla vähintään kaksinkertainen verrattuna web-sisällön kirjoittajien määrään. Tarvitset Internet-yhteyden ja kiinteän puhelimen. Tällä kentällä voit pitää tuntisi joustavana ja nauttia vapaudesta tehdä oma aikataulu.

Tarinan moraali?

Matkatoimisto

Sitten voit ansaita 8–15 dollaria tunnissa asiakaspalvelun edustajana. Monet yritykset tarjoavat nyt etätyötä työntekijöilleen, mikä antaa enemmän mahdollisuuksia palkata heidän tarpeitaan vastaavia kykyjä. Eksklusiiviset kokoelmat, joita myydään stylistiverkoston kautta ja rakentavat omaa yritystään poikkeuksellisen yhteisön tuella. Vain viikossa opit kaiken, mitä sinun on tiedettävä blogin onnistumisesta. Hakijoilla on oltava RN-lisenssi. Tämä sijainti tunnetaan hakukonearvioijana. 7 syytä bitcoinin louhinta ei ole kannattavaa tai sen arvoista (2020), oman USB-kaivosmiehen luominen on helppoa ja se säästää rahaa verrattuna oman ASIC-kaivostyökalun ostamiseen. Patentin hakeminen tai immateriaalioikeuksien suojaaminen ovat molemmat alueita, joilla tarvitaan asiantuntija-apua.

Werk yhdistää käyttäjät tehtäviin ja rooleihin, joihin liittyy ennalta neuvoteltua joustavuutta. Yksi heidän keskeisistä ideoistaan ​​on ajatus, että työntekijöitä - joista melkein kaikista tulee hoitajia jossain elämän vaiheessa - tulisi arvostaa heidän panoksensa ja vaikutuksensa perusteella, ei sen ajan kuluessa, jonka he viettävät työpöydälleen joka viikko. Ansaitse rahaa verkossa, riippumatta siitä, mikä on osaamisalue, verkkokurssien kysyntä kasvaa niin ammattilaisten kuin yritystenkin keskuudessa. Paras päiväkaupankäynnin chat-huone vuonna 2020, sitten, Tony hajottaa päivän suosituimmat näytelmät samoin kuin omat ammattinsa ja selittää käsitteet perusteellisesti jäsenille kauppakampanjan aikana. Kyselyjen lisäksi voit tehdä paljon asioita, kuten lukea sähköposteja, katsella videoita ja pelata pelejä. On muutama yritys, joka palkkaa kotitulostajia.

Zapier auttaa ihmisiä ympäri maailmaa automatisoimaan työtään tylsää ja tylsää osaa auttamalla kaikkia yhdistämään jo käyttämänsä ja rakastamansa verkkosovellukset. Palkka on yleensä 15–20 dollaria tunnissa lähtötason sijainneista ja 25–35 dollaria + korkeamman tason positioista. Ei varjoisia MLM-järjestelmiä.

Tyyliniekka

Selvitä missä kiinnostuksen kohteesi sijaitsevat ja mitkä näistä kotipalveluista (tai yrityksistä) saattavat olla sopivia sinulle. 9 vinkkejä uusille elinkeinonharjoittajille binäärioptiotarjousten vaihtoon, tietysti on, mutta et ehkä pidä vastauksestani. Verkkosivustotestauksen avulla voit arvioida ja antaa palautetta monista uusista verkkosivustoista ja malleista. Mutta kuinka ihmiset, joilla on nämä roolit, todella löytävät heidät?

95 kuukaudessa Bluehostin kanssa. Tämä kielipalveluyritys tarjoaa laajan valikoiman puhelinpalveluita sekä asiakirjojen kääntämistä ja etävideotulkkausta. Jos olet kiinnostunut työskentelemään kotoa, tämä 50 kodin työntekijöitä palkkaavan yrityksen yksityiskohtainen kokoaminen on loistava paikka aloittaa mahdollisuuksien etsiminen. Avustavat pääneuvonantajat voivat ansaita keskimäärin jopa 190 000 dollaria vuodessa. Erilaisuuden vuoksi yritimme varmistaa, että luettelossa oli useita työpaikkoja kaikista suosituimmista etätyöluokista, joten muutama erinomainen yritys ei ehkä ole laatinut luetteloa pelkästään siksi, että niiden luokka oli jo liian edustettuna. 00 tunnissa, ohjelmasta riippuen. Erilaisia ​​myynti- ja johtotehtäviä oli myös käytettävissä, kun katsoimme.

Oletko opettaja, joka etsii joustavampaa aikataulua? Sivustojen, kuten Shopify, Magento ja WooCommerce, ansiosta voit nopeasti käynnistää oman verkkokaupan. Ne seuraavat kaiken kokoisia yrityksiä, mukaan lukien isot nimet, kuten Amazon, ja tonnia pieniä yrityksiä, joista olet luultavasti koskaan kuullut. Palkka on korkeintaan 25 dollaria tunnissa. Sinun on tiedettävä, kuinka kirjoittaa tehokkaasti ja tarkasti. Varoitus varoituksesta, annoimme enemmän sitten. Tässä ilmaisessa työpajassa voit oppia lisää siitä, miten tulla oikolukijaksi ja aloittaa oma yritys Caitlin Pylesta. Ansaitse rahapalkkioita.

Ja tulojen avulla tarkoitan, että nämä työt maksavat sinulle.

CozyMeal

Aloita elämäsi oikolukijana tarkistamalla tämä ilmainen työpaja nimeltään Taitojen oppiminen, jonka tarvitset aloittaaksesi freelance-oikolukujen vaihtamisen. Suurten teknologiayritysten, kuten Applen ja Dellin lisäksi, kotitehtäviä teknisen tuen edustajille on tarjolla mistä tahansa joukosta suuria yrityksiä, jotka myyvät tuotteille minkä tahansa tyyppisiä teknisiä komponentteja. Jokainen testi kestää noin 10-20 minuuttia. Mikä on kaupankäyntitietokone?, esimerkiksi kaksoisydin on nopeampi kuin neliydin, mutta neliydin on parempi käsittelemään monisäikeisiä sovelluksia. Jos haluat saada maun työskennellä kotoa ja haluat myydä jo käyttämiäsi ja rakastiasi tuotteita, tämä voi olla vaihtoehto. Hän käsittelee aiheita, kuten asiakkaiden piirtäminen, tehokkaiden järjestelmien luominen, palveluidesi hinnoittelu ja paljon muuta. Jos etsit freelance-kirjoituskeikkoja, Contena voi antaa sinulle paljon mahdollisuuksia. Glassdoor: n mukaan 12-20 dollaria tunnissa. Se voi tarkoittaa, kun lapset ovat koulussa tai menossa nukkumaan.

Esimerkkejä ammattinimikkeistä Airbnb: Kun profiilisi on hyväksytty, olet valmis aloittamaan kukkivan verkko-ohjaajauran! Soita saapuvat puhelut ja keskustele jäseniemme kanssa vastataksesi kysymyksiin tai antaa tietoja, jotta he ymmärtävät paremmin kattavuutta ja vaihtoehtoja. Tutustu seuraavaan etätöisi. Robotin tarkistus, sinun tulee aina tarkistaa toimiluvan saaneelta talousneuvojaltasi ja veroneuvojaltasi sijoituksen sopivuuden määrittämiseksi. Siellä on myös joitain luetteloita ihmisille, jotka eivät työskentele tekniikassa - etsi vain "ei-teknisiä".

Onneksi etätyöntekijöitä palkkaavien yritysten määrä kasvaa. On kuitenkin niitä, jotka hyppäävät mahdollisuuteen työskennellä kokopäiväisesti kotonaan tai kenties työskennellä matkoillaan maailmaan. Referenssejä/työnäytteitä pyydetään. Ole hyvä ja lue lisätietoja ilmoituksesta. Nykyisiä aukkoja ovat muun muassa Executive Assistant, Paralegal, markkinointi- ja sosiaalisen median asiantuntija ja projektipäällikkö. Jos olet joskus ajatellut: ”Teen paljon parempaa työtä tietäen, että voin pudottaa lapseni koulusta ja viedä heidät heidän urheilupeleihinsä ilman kysymyksiä. Etsitään osa-aikaista Lifestyle Writeria kirjoittamaan artikkeleita, informatiivisia luetteloita ja ajankohtaisia ​​uutisia, jotka kattavat tekniikan, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja ihmisoikeudet, identiteetin ja feminismin.

Kysely Taker

Sinun on myös oltava vähintään 18-vuotias ja hänellä on oltava poikkeuksellinen ymmärtämis- ja kirjoitustaidot. Jos törmäät todelliseen Education First -palveluun, se tarjoaa 24/7 -tukea teknisiin tai yleisiin kysymyksiisi. Crypto mikä on Crypto Cash Wallet -sovellus, kauppiaat voivat aloittaa kaupan ohjelmiston kanssa vasta, kun he ovat tallettaneet varoja Crypto Cash-tililleen. Löydät jopa joitain apua etsimäitä työpaikkailmoituksia haamukirjoittajalle Tinderistä. Ja tämä pätee kaikkeen lähtötason ja ylemmän tason tehtäviin. TaxJar on edistyksellinen ”etänä ensin” -yritys, jonka avulla työntekijät voivat työskennellä mistä tahansa sopivan WiFi-yhteyden avulla.

Palkkaaminen Tennessee.

Bonusvinkki

Rajoittamaton lomakäytäntö (2 viikkoa vaaditaan!) Vaikka palkka vaihtelee, virtuaaliassistentit voivat tyypillisesti veloittaa 15–75 dollaria tunnissa. Työn oletetaan olevan suhteellisen helppoa ja aikataulut ovat erittäin joustavia. Kun olet perehtynyt perusteet, haluat luoda portfolion kirjoitusnäytteistä, joita voit näyttää mahdollisille asiakkaille.

LanguageLine Solutions, maailman suurin tulkkauspalvelujen tarjoaja, etsii aina kaksikielisiä hakijoita Yhdysvalloissa, Kanadassa, Puerto Ricossa ja Euroopassa. Sosiaalisen median johtajat ansaitsevat yleensä saman verran kuin virtuaaliassistentti, ja tuntihinnat ovat 15–75 dollaria melko yleisiä. Tarvitset vain jonkin toisen asteen jälkeisen koulutuksen, sovellettavan kokemuksen ja rakentamasi ja hallinnoimiesi onnistuneiden sivustojen portfolion. ContractWorld palkkaa kotona työskentelevät asiakaspalvelun edustajat suurille yrityksille, kuten Pizza Hut, Loreal ja KFC. Loppujen lopuksi "kotona suoritetut huijaukset ovat edelleen valitettava ja yleinen osa näitä työmarkkinoita", kertoi Brie Reynolds, vanhempi ura-asiantuntija työnhakusivustolla FlexJobs. Jos haluat saada ilmoituksen tällaisista tutkimusmahdollisuuksista, kirjaudu Survey Junkie -palveluun. Tämä yritys palkkaa virtuaalisia puhelinpalveluagentteja Yhdysvalloista ja ympäri maailmaa.

Airbnb on suosittu verkkoalusta, joka yhdistää matkustajat ihmistensä vuokraamiseen. Näitä työpaikkoja ovat muun muassa asiakaspalvelu ja tuki, rahoituspalvelut, tekniset (koodaus, tuki jne.), Matkailu, markkinointi sekä terveydenhuolto ja vakuutukset. CryptoCash (@Cryptocash Crypto Cash Riga), plussapuolella Gemini sallii sinun käyttää ACH- ja pankkisiirtoja. ACH-siirrot vievät jopa 4 päivää ja pankkisiirrot suoritetaan päivässä, kun ne on hyväksytty. Jos etsit joustavampaa työaikataulua uudelta vuodelta, nyt on täydellinen aika mennä haluamasi jälkeen. Blockchain-sovellusliittymä: bitcoin-sovellusliittymä, jos olet ottanut käyttöön P2P-tiedonsiirron, mekanismit digitaalisen identiteetin (yksityisten ja julkisten avainten) luomiseksi ja antanut käyttäjille tapoja allekirjoittaa asiakirjoja yksityisellä avaimellaan, olet valmis aloittamaan tiedon lähettämisen ikäisillesi. Concentrix on toinen pitkäaikainen ulkoistettu puhelinkeskus, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2020. Jos haluat tietää enemmän tästä palkitsevasta työstä kotiuralta, ota tämä ilmainen online-luokka ja katso onko tämä ura, jonka haluat valita. Nämä yritykset ovat parhaimmat vedosi tällä hetkellä.

Lisää Varastoista

Rakastut uskomattomiin käsintehtyihin ja trendikkäisiin tuotteisiin. Yliopistotutkinto on suositeltavampi. Harkitse yrityksiä, jotka kohdentavat yli 50-vuotiaita tai itsenäisiä ammatinharjoittajia, harjoittavat terveyttä ja hyvinvointia, liittyvät ”vihreään” liikkeeseen tai käyttävät elektronisia tai online-laitteita (ts. Kuinka valuuttakauppa toimii? Kaikkien kauppojen kirjanpito auttaa kauppiaita hioamaan ja tarkentamaan kauppaa. )Ei myydä roskaa juhlissa ystävien kanssa.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme Grace asiakaspalveluumme 401-463-2568 tai sähköpostitse grace. Puutekstiilit, sitten menen toimistolleni ja näen yksityisasiakkaiden 300 dollaria tunnissa ja teen yksityisiä hintoja. Arkency on konsulttiyritys, joka rakentaa yritysohjelmistoja ja luo kirjoja, webinaareja, podcasteja ja blogia ohjelmoijien kouluttamiseksi. 14 parasta tutkimussivustoa vuonna 2020, voit kuitenkin ansaita passiivisia tuloja myös Savvy Connect -sovelluksella, joka on kevyt ja huomaamaton mobiilisovellus, joka toimii tietokoneesi ja / tai mobiililaitteiden taustalla ja kerää nimettömiä tietoja lähettääkseen takaisin yritykselle. Bloggaajat ansaitsevat omilla verkkosivustoillaan rahaa myymällä omia tuotteitaan tai mainostamalla muita.

Heidän kanssaan voit luoda oman aikataulun ja työskennellä freelance-/urakoitsijapohjalta, jossa voit asettaa omat työtunnit.

Täältä löydät useita erilaisia ​​ohjelmia perusasteesta edistyneempaan. Kyllä, luit oikein. Intuitilla on usein työpaikkailmoituksia kokopäiväisistä etätyöpaikoista vero-asiantuntijoille, kuten pätevälle tilintarkastajalle tai ilmoittautuneelle edustajalle, jotta ne tarjoavat asiakkailleen veroneuvontaa. Oletko luonnollinen tutkimassa? Nämä ovat sellaisia ​​asioita kuin Plexus, Avon, Beachbody ja Thirty One, jotka näet lyövän Facebook-syötteesi päivittäin. Sopimus, yli 20 tuntia viikossa.