Kuinka Ansaita Rahaa Kotoa Menemättä Toimistoon Päivittäin

Kun eSports kasvaa ja peliala räjähtää edelleen, videopelien pelaamiseen ei ole koskaan ollut todennäköistä todennäköisyyttä. Voit tarkastella myös muita freelancer-alustoja ja yritysten verkkosivustoja. Joitakin parhaimmista ominaisuuksista ovat Pre-K – 12-luokan tuntisuunnitelmat, kaikki mahdolliset aiheet ja laaja hintaluokka sen mukaan, kuinka laajojen haluat niiden olevan. 40 helppoa tapaa ansaita rahaa nopeasti vuonna 2020 (ansaitse 100 dollaria + jo tänään). He voivat toimia menttoreina, pitää sinut ajan tasalla teollisuuden muutoksista ja jopa auttaa laskemaan ensimmäisen tai seuraavan työpaikan. Itse asiassa Google kirjaa melkein 250 000 000 (eli 250 miljoonaa) vuosittain tekemiä hakuja aivan kuten sinäkin. Tässä on 28 muuta asiaa, joita voit myydä nyt!

Voit sovittaa tällaisen keikan sellaisten sivustojen kautta, kuten Call Center QA, Yardi Matrix Rent Survey, Perception Strategies ja Arc. Valtavissa ja luotettavissa sivustoissa, kuten Upwork, on tuhansia työnantajia, jotka haluavat palkata kaikenlaisia ​​tehtäviä, joissa voit kirjoittaa tai muokata mitä tahansa tekniikasta yritystoimintaartikkeleihin. Binaarisen vaihtoehdon strategia, he voivat käyttää sitä osana kaupankäyntistrategioitaan. Pelien sisäiset ostot ja mikrotapahtumat ovat nykyään yleisiä monissa peleissä.

Olitpa hajonnut korkeakouluopiskelija, joka tarvitsee vähän ylimääräistä rahaa, tai olet itse aikuinen nyt ja haluat poistaa luottokorttiluoton tai lisätä säästöjä, suurin osa meistä voisi hyötyä siitä, että kotiin maksetaan kuukausittain hieman enemmän. Decluttr on mobiilivalmis alusta, joka on tarkoitettu myyntiin tien päällä. Kyllä, yritykset maksavat sinulle sovellusten asentamisesta (tai sijoittamisesta mainoksia) matkapuhelimeesi ja jättävät ne sinne. Nyt hän tekee useita kertoja aikaisemmasta palkastaan ​​käynnistämällä Facebook-mainoksia ja tarjoamalla muita palveluita paikallisille yrityksille sekä pitämällä omaa blogiaan. Vertaa online-osakevälittäjiä intiassa ja löydä paras intialainen osakevälittäjä., joidenkin Ison-Britannian kuumimpien startup-yritysten arvosuhteet osoittavat sektorin, joka on selvästi kuohkea. Jos sinulla on valokuvausta silmällä, voit myös ottaa parhaat kuvat ja yrittää myydä niitä varastossa kuvaussivustoille, kuten Shutterstock ja iStockPhoto.

Abercap ja WordExpress etsivät kääntäjiä mediatuotannolle useille toimialoille: Työskentele etäyhteydessä puhelinkeskukseen. Aloita kotiyritys tarjoamalla palveluita kadulle, naapurustolle ja jopa kaupungillesi. Esimerkiksi, etsi kunnon logosuunnittelija ja vastaa sitten Upwork-työpaikkoihin tai jopa paikallisiin ilmoituksiin. Jos esimerkiksi aiot opettaa tutorointitunteja, et tietenkään pystynyt ajoittamaan sitä koulun aikana. Vasta kun aloimme miettiä, miten sijoittaa ja ansaita ylimääräisiä tuloja, elämämme on todella muuttunut. Aloitimme tämän blogin Bluehostilla, koska aloittaminen oli halpaa, helppoa ja helppoa. Jos sinulla on kunnollinen kirjoittamiskyky (ei, sinun ei tarvitse journalismin tutkintoa!)

Tee Online-liiketoiminta Verkkokurssien Luomisesta

Lue lisää tehtävistä mekaanisella Turkilla. Myy tavarasi. Voit vaihtaa hyvityksiä lahjakortteihin. Joten etsi hyvä aikataulu, joka sopii yrityksellesi - ja jokaiselle käyttämällesi alustalle - ja pysy siitä. Voi, ennen kuin unohdan, on osa ilmaisia ​​oppituntisuunnitelmia, jotta voit tarkistaa joitain ennen kuin maksat sentin. UpVoice on uusi passiivinen käyttäjäpaneeli, joka maksaa käyttäjille 75 dollaria Amazon-lahjakortteista tietyistä sivustoista (kuten Facebook, YouTube ja Amazon!) Selaamisesta säännöllisesti.

Jos sinulla on rahaa säästää, on harvoin huono aika investoida kiinteistöihin. Tämä voi olla hauska tapa saada palkkaa ja auttaa yrityksiä samaan aikaan! Seuraa yhtä Qmeen tuloksista ja saat maksun. Ja mikä parasta? Ota yhteyttä pieniin yksityisiin käytäntöihin alueellasi. On hienoa tietää, että elämäkokemus voi ansaita sinulle hieman ylimääräistä rahaa puolella. Useimmat ihmiset rakastavat lemmikkieläimiä - mutta heidän on myös tehtävä töitä ansaitakseen elantonsa. Ansaitse vähintään 200 dollaria kuukaudessa vain vuokraamalla vaatteita, joita käytit kerran tai tuskin enää käytä, mutta vaatteet ovat edelleen huippukunnossa.

Tämän huomioon ottaen koonnin sinulle erityisen bonuksen. Joko yllä luetelluista strategioista voi olla hyötyä siitä, haluatko tulla omasta pomostasi, aloittaa sivutoiminnan tai ansaita ylimääräistä rahaa puolella. Onko sinulla loistava idea luoda tuote, palvelu tai jopa peli, jota muut haluaisivat pelata? Voit tehdä tämän oman kodin mukavuuksin. Bollingerin bandit -kaupan strategia, useimmat valuuttaparit on hinnoiteltu neljään desimaaliin. Kuinka ansaita enemmän rahaa tuutorointi verkossa, tämä ESL-tutorointiyritys palkkaa online-tutorit opettamaan yksinkertaista englantia. Niputa musiikkia ja elokuvia samankaltaisilta taiteilijoilta tai näyttelijöiltä säästääksesi lähetyskustannuksissa, kun myyt eBayssa.

Alatunniste

Yhä useammat pienyritykset näkevät räätälöityjen verkkosivustojen tarpeen, ja monet startupit yrittävät luoda seuraavan suuren sovelluksen. Esimerkiksi Isossa-Britanniassa tarvitset DBS (Disclosure and Barring Service) -tarkistuksen pienten lasten hoitoon, vaikka jotkut vanhemmat eivät välttämättä pyytä sitä. He työskentelevät sivustojen kanssa, kuten eBay, Amazon, Facebook Messenger ja Pinterest.

Esimerkiksi Ohmconnect on ilmainen sovellus, joka maksaa sinulle vain energiankulutuksen vähentämisestä. Rekisteröinti on helppoa ilmaiseksi. Kaikki alla luetellut alustat ovat aitoja, joten ne ovat loistava paikka aloittaa. Bobby oli bändiohjaaja, kun hän aloitti bloginsa ja digitaalisen markkinoinnin puolella hälinän. VIP Voice antaa sinun ansaita palkkioita kyselyjen suorittamisesta sekä online-virtuaaliseen päiväkirjaan kirjoittamisesta, mikä erottaa sen muista kyselyyrityksistä.

Minun piti sisällyttää se, koska se on suosikki tapani ansaita rahaa kotoa. Legit rikastu nopeasti -ohjelmat, olen taitava web-suunnittelija ja tiesin, että voisin ansaita rahaa suunnittelemalla muutama verkkosivusto. Asiakkaat ja yleisön jäsenet rakastavat tuntemaan itsensä nähdyiksi ja kuulluiksi, joten varmista, että he tuntevat niin vastaamalla kommentteihin, pyytämällä palautetta ja ottamalla heidät mukaan. Kokopäiväiset kirjoitustyöt mainonnassa, markkinoinnissa, merkkituotteissa (B2B ja B2C) ja myynnissä ovat ehdottomasti saatavissa, koska yritykset muuttavat ja päivittävät tietoja aina verkkosivuillaan ja muilla medioilla, joilla tuotemerkki ja viestit tapahtuvat. Se on esitelty BBC 2 -dokumentissa "Traders: "

Voit ohjata ihmisiä verkossa tai henkilökohtaisesti.

Site Builder arvostelut

Opettajaksi tulee sinun olla kelvollinen työskentelemään Yhdysvalloissa tai Kanadassa, sinulla on oltava yhden vuoden opetuskokemus (perinteinen koulutus tai mentorointi, ohjaus tai vaihtoehtoinen koulutus) ja kandidaatin tutkinto millä tahansa alalla. Kun kaikki vitsailut syrjään, kun yritys on palkannut sinut, tarjoat heille vain kokemuksesi ostoksilla tai ruokailla. Joten jos voit luoda mahtavia videoita, jotka saavat ihmiset katsomaan ja jotka lisäävät mainostuloja tai tilauksia takaisin verkkosivustoon, sinusta voi tulla erittäin arvokas omaisuus.

He auttavat tekemään artikkeleitaan ”popiksi” ja kiinnostamaan lukijoita. Tämä ohjelma vain paranee entisestään vuosi vuodelta. 20 parasta työtä kotona -työtä, varmista, että ne ovat osuvia yleisöllesi ja etteivät ne ole ainoa sisältösi. Voit ansaita pari sataa taalaa kirjautumalla uuteen pankkitilille. Mutta ehkä haluat silti olla asiaankuuluva ja auttaa muita omalla alallasi. Kun olet saavuttanut 100 dollarin kynnyksen, ansiot maksetaan seuraavan kuukauden 21. päivään mennessä.

Tarvitset laskutusohjelman, kuten Freshbooks, ja hyvän kirjanpitojärjestelmän myynnin, tilauksien ja myyntisaamisten seuraamiseksi.

Käynnistä oma YouTube-kanavasi

Yksi sovellus on löytänyt laskut ja tilaukset, joista maksat parhaillaan. Voit sitten mennä sisään valitaksesi mitkä peruutat, ja sovellus tekee sen sinulle, jopa tavoittamalla yrityksiä, joille maksat liikaa ja neuvotella uudestaan ​​sopimuksesi puolestasi. Vuokraa auto mainostilaan Tämä on tosi todellinen hutler, jolla ei ole häpeää. Prosessissa Amazon tosiasiallisesti pakata ja lähettää tilaukset, jotka tulevat mainoksistasi Amazon-verkkosivustolla. Monet ihmiset myyvät käsintehtyjä tuotteita, mutta ne, jotka työskentelevät kovasti tehdäkseen esineistään jollain tavalla ainutlaatuisia, ovat niitä, jotka todella erottuvat. Lyhyesti sanottuna, harjoitat liiketoimintaa kuten tavallisesti, kun Peer toimii taustalla ja ansaitset. Pidä autotalli myynti. Palkka toimii samalla tavalla, jolloin ansaitset työpaikkaa kohti lisävinkkejä.

Hanki Cashback ostaessasi

Kirja kertoo kaiken, mitä sinun täytyy tietää, ostamisesta (mukaan lukien arvojen määrittäminen) markkinointiin ja myyntiin. Se sisältää kuukausittain maksettavat kiinteät kulut. Tutkimukset ovat helppoja, mutta ne eivät maksa eniten. Ansaitse rahaa etsimällä suosikkisivustoitasi ja suorittamalla sitten kyselyjä. Mutta kuten olen varma, että olet huomannut, näiden tilauksien peruuttaminen ei joskus ole niin helppoa. Sinun ei tarvitse olla vain tech-whiz tai kuponkikokoelma (vaikka molemmat nuo asiat voivat auttaa!) Siksi on niin tärkeää tuntea yrityksesi ja yleisösi - tiedät mistä he välittävät, ja voit käyttää sitä opastamaan, miten lähetät eteenpäin.

  • Jokaisesta laitteestasi, johon olet oikeutettu, voit maksaa jopa 50 dollaria vuodessa.
  • Tule sitten liittymään minuun täällä ilmaiseksi.
  • Tammenterhojen avulla voit synkronoida pankkitietosi, joten aina kun teet ostoksesi, se pyöristää lähimpään dollariin ja sijoittaa eron valitsemallesi kumppanillesi.
  • Tämä on yksi työ, jonka voit tehdä 100% kotoa auttaa ihmisiä ympäri maailmaa.

Myy Roskapostisi

Amazon saa sinut työskentelemään mikroprojekteissa, jotka vaativat jonkinlaista ihmisen vuorovaikutusta. Jos rakastat lapsia, kirjaudu hoitoon. Käännä tavaroita voittoa ansaitaksesi rahaa kotoa. Esimerkiksi lomaostoskauden asiakaspalvelutehtävät alkavat palkata elokuussa, Reynolds sanoo.

Paribusista on tulossa yksi suosikkitapoistani ansaita nopeasti rahaa. Monet pienet yritykset rikkovat brändäystä, markkinointia ja online-läsnäolon ylläpitämistä - joten jos sinulla on asiantuntemusta tällä alueella, käytä sitä kaikin tavoin. Voit tehdä tämän myös laajemmassa mittakaavassa, esimerkiksi verkkosivustolla. Vaatimukset Nelillä ovilla varustettu auto.

”Vaikka olisitkin päättäväisesti tahallinen ostamistapojesi suhteen, sinulla on varmasti omaisuutta, jonka voit tehdä ilman:

Ajattele sitä kuin online nurmikon myynti. Ei iloa ilmaistuista? Jotkut suosituimmista ovat:

Se on nopeaa, helppoa ja voit ansaita vähän rahaa sen tekemisestä.

Luo Online-yritys, Joka Kääntää Ulkomaisia ​​asiakirjoja

He käyttävät keräämiä tietoja auttaakseen heitä markkinoimaan ja lisäämään mainontaohjelmiensa toimivuutta kohdistaessasi sinut samankaltaisiin käyttäjiin. Tämä Qmeen innovatiivinen idea. Vain tällä tavalla se toimii. Erityisesti lomapäivien aikana tämä palvelu on erittäin kysytty. Asiat, jotka luetellaan alla, eivät usein ole mielessäsi, kun yrität ansaita ylimääräistä rahaa, joten ne eivät kuulu mihinkään yllä lueteltuihin luokkiin. Yritykset haluavat usein tietää, kuinka he toimivat asiakkaan näkökulmasta. Asutko maaseudulla tai kaupunkialueella, munien myynti voi olla potentiaalinen tulovirta, kunhan naapurustosi asuntoviranomaisella ei ole mitään sääntöjä sitä vastaan.

Sinulle maksetaan tekemästäsi testauksesta. Ansioluettelo antaa potentiaalisille työnantajille ensimmäisen kuvan kustakin hakijasta. Älä unohda kuittiasi!

Ja voit tarjota tuon palvelun. Siirryin tekemään 40 dollaria kuukaudessa yli 4000 dollariin kuukaudessa kuukauden aikana. Uusien online-verkkosivustojen omistajat maksavat kirjoittajiensa luomiseksi laadukkaita viestejä blogiinsa ja vastaavat tweetteihin ja maltillisiin online-foorumeihin voidakseen rakentaa auktoriteettiaan ja luotettavuuttaan. Tähän sisältyy heikko ja epäjohdonmukainen liikunta. Se kuulosti hullualta. Kirjoitusrooleja voi tulla kaikilla toimialoilla. Vintage- ja kotitekoisten tuotteiden kasvava trendi ei osoita pysähtymisen merkkejä. Voit kuitenkin ajaa ilmaisen auton ympäri niin kauan kuin sopimuksesi kestää.

Uber EATS tarjoaa osa-aikatyötä, joka muistuttaa ajamista Uberiin tai Lyftiin.

KultapÖlyÄ

Ja se on vain yksi pieni esimerkki! Mutta voit työskennellä yhdestä ja nauttia silti sairausvakuutuksen ja palkatun vapaa-ajan eduista. Jos säästät rahaa, voit käyttää sitä pesämunana passiivisen tulon luomiseen. He pystyivät matkustamaan paljon, ansaitsemaan elantonsa ja katsomaan uusia matkailuautoja koko ajan. Tätä hienoa tekee se, että heidän ei tarvitse olla 200 sivukirjaa ja heistä voi jopa tulla bestsellereitä. Work from home guide: luettelo laillisista kotona tehtävistä työpaikoista, mutta sanoisin rehellisesti, että jos haluat ansaita nopeasti rahaa, tämä viesti ei ole sinulle tarkoitettu, tarkista sen sijaan nämä helppo raha-hakkerit. Periaatteessa yritys antaa sinulle uusien taiteilijoiden kappaleita kuunneltavaksi ja arvioi sitten kappaleen, antamalla taiteilijalle palautetta siitä, mitä ajatteli kappaleesta, mukaan lukien ajatuksesi soittimista, melodiasta ja laulusta. Asumustasi riippuen voit hyötyä komeasti perustamalla tienvarsijalkaan.

Kun myyt huutokauppasivustolla, sinun on hyväksyttävä molemmat tyyppiset maksut - ja monissa tapauksissa jyrkkä leikkaus kotiin ansaitsemastasi tulosta. Joitakin terveellisistä toimista, joista maksat, ovat: Parasta on, että voit suorittaa tutkimukset melkein milloin tahansa.

Kun olet ladannut ja käyttänyt sovellusta, ansaitset krediittejä. Forex + kauppa + robotti kuvia, arkistokuvia ja -vektoreita. Excel asiakaspalvelussa ja luottoluokitukset auttavat yritystäsi kasvamaan. Jos todistat itsesi hyväksi työntekijäksi, puhelinkeskuksen työntekijöillä on mahdollisuuksia etenemiseen. Voit koirankoiran avulla Rover. Syy, jonka vuoksi mielestäni tämä vaihtoehto on ajan arvoinen, on se, että kaikki rakastavat musiikkia. Kuka tietää, voit lopulta löytää kappaleen tai artistin, josta et ole koskaan kuullut.

Tule Tuotetesteriksi

Tule konsultiksi Ehkä olit oman alan asiantuntija tai työskentelit johtotehtävissä ja olet nyt kotona. Voit työskennellä kodin mukavuudesta, sinun ei tarvitse tavata ihmisiä julkisesti, eikä sinun tarvitse edes lähettää mitään! Jotta saat sanan palveluistasi, sinun on puhuttava monien ihmisten kanssa. Tulostettava on PDF-tiedosto, joka luodaan ja lukitaan, kun ostaja ostaa oikean tulostettavan. Rekisteröidy täällä aloittaaksesi VIP Voice -palvelun. Siirry sitten aktiivisten kilpailujen sivulle osallistuaksesi muihin löytämiin ilmaisiin kilpailuihin. Ihmiset tarvitsevat autojaan korjattuna ja etsivät aina laadukasta työvoimaa oikeaan hintaan.

Ansaitset sitten automaattisesti palkkioita ostoksista noissa kaupoissa. Tiedän, että tämä kuulostaa rikastuvalta, mutta Chegg-sivuston eniten ansaitseva henkilö. Rakastatko antiikkia tai haluatko löytää arvoesineitä kirpputoreilta tai pihakaupoista? Ole valmis ottamaan aluksi pieni työ.

Liikenne

Kaksi alustaa kokeilla tätä yritystä ovat SquadHelp ja NamingForce. Vaikka meillä kaikilla on jonkin verran lisäaikaa, se ei useinkaan tunne sitä. Kun tutkimme suosituimpia kyselysivustoja - ottaen huomioon BBB-arviot, sovellusarvostelut, TrustPilot-pisteet ja muut -, alla luetellut kolme sivustoa olivat absoluuttisesti parhaiten maksetut tutkimussivustot. Voit poimia lyhyitä ostoksia koskevia tehtäviä, kuten tehdä tarkistuksia tai valokuvata kaupoissa, tai voit käydä mysteeri-ostoksilla. Kuten yllä olevasta luettelosta näet, sinulle on niin paljon vaihtoehtoja. On selvää, että voit ansaita rahaa Internetissä.

Nämä tiedot ovat peräisin julkaisusta “Freelancing in America: Yksi työkalu, joka on todella hyödyllinen tässä, on Decluttr. Bartend - Jos sinulla on baarmennuskokemusta, saatat ehkä löytää vaihtoehtotyön baarista, ravintolasta, catering-yrityksestä ja muusta. Aivan kuten virtuaaliassistentin kanssa, haluat pystyä kommunikoimaan siihen, mihin pyrkimyksesi kohdistuvat ja mitä kampanjasi ovat suorittaneet, jotta työnantajasi tunnistaa arvosi. Vaikka sinun ei tarvitse suunnitella sovellusta ansaitsemaan sitä, voit ansaita rahaa kotoa kehittämällä sovellusta, jos sen omistaminen ei kuulosta siltä, ​​että haluat sijoittaa aikasi. Haluatko katsella tuomioistuinkäsittelyjä televisiosta? Jos sinulla on koti tai huone, jossa voit isännöidä matkailijoita, tämä on yksi parhaista tavoista ansaita satoja tai jopa tuhansia dollareita kuukaudessa. Voit myydä valokuvasi varastossa olevissa valokuvatoimistoissa.

Copywriting on taito, joka vaatii aikaa ja vaivaa täydellisyyteen, mutta kun saat sen ripustettavaksi, sinusta tulee erittäin arvokas. Mutta on ehdottomasti fiksuja tapoja ansaita rahaa siellä, jos olet haasteessa! Ole varovainen lukemalla vaatimukset, mutta jos sinulla on aikaa, voit ansaita muutama sata dollaria. Muistat todennäköisesti lukiosta enemmän kuin luulet. Binaariasetusten esittelytili: 7 oppitunti, nykyään verkossa on läsnä lukuisia binaarimahdollisuuksien välittäjiä, ja yhden löytämisestä on tullut melko helppo tehtävä. Sivustot, kuten Etsy ja Zazzle, tarjoavat online-markkinoiden myydä tekemäsi. Kortilla on myös joitain mukavia etuisuuksia, kuten:

Näin tutkit:
Sovellus sovelluksen luomisessa on hieno, että voit tehdä sen ehdoillasi, ajallaan, kun olet kotona.

Online-tietojen Syöttäminen

Ota tutkimuksia todellisesta rahasta. Hiukseni ovat noin neljäsosa tuumaa pitkiä, joten oletan, että tämä ei ole minua varten. Joten aloitetaan. Se voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se on mahdollista, jos teet niin, kuten nämä 50 tapaa, joilla voit tehdä helpon 100 dollaria tässä kuussa kotoa. Parhaat aloittelijoille tarkoitetut online-välittäjät 2020-2020, on tärkeää tietää tavoitteesi ja määritellä prioriteettisi ennen kuin valitset välittäjän. Tämä on ylivoimaisesti yksi suosikki tapoistani ansaita rahaa ja ansaita välitöntä rahaa takaisin. Tässä on esimerkkejä FlexJobsista: Jos luot vahvasti digitaalisia kuvia (kuten mitä olemme käyttäneet tässä artikkelissa), voit harkita myös työsi myyntiä.