10+ Parasta Työtä Kotona

Jos sinulla on kirjoituspaloja, mutta et halua käsitellä kaikkia blogin ylläpitämiseen liittyviä ylimääräisiä töitä, voit vuokrata itsesi ja kirjoittaa sanomalehdille, suurille verkkojulkaisuille ja jopa muille bloggaajille. 9 parasta online-välittäjää osakekaupalle, lokakuu 2020, se on loistava tarjous osta ja pidä -sijoittajille. 00 tunnissa, ohjelmasta riippuen. 11 parasta bitcoinin louhintaohjelmistoa 2020 (mac, windows, linux), tärkeimpiä ominaisuuksia on se, että se konfiguroi kaivosmiesi ja tarjoaa suorituskykykaaviot kaivostoiminnan helpon visualisoinnin varten. Auta oppilaita lukiossa tai korkeakoulussa hallitsemasi aineessa (ja olet tietysti parhaillaan sopusoinnussa). Tämä työ sopii henkilölle, joka haluaa ansaita ylimääräistä rahaa.

Luokat sisältävät kaiken grafiikasta ja suunnittelusta kirjoittamiseen videoon, musiikkiin ja ohjelmointiin. Tässä on joitain yrityksiä, jotka palkkaavat hakukoneiden arvioijia: Tässä on joitain paikkoja, joihin voit hakea tällaista työtä: Copywriter (60 021 dollaria/vuosi) - kirjoita ainutlaatuista sisältöä, joka lisää myyntiä ja lisää sitoutumista asiakaskuntaan. Tyypillinen huijaus: bitcoin aussie system-arvostelu, sieltä voit hankkia ilmaisen demo-tilin, joka opettaa sinulle paljon taitoja ja strategioita kaupankäynnistä. Voit kokeilla Thinkificia (suositukseni parhaaksi verkkokurssiympäristöksi) auttaaksesi sinua luomaan oppitunteja ja jakamaan niitä suurelle yleisölle.

Vastaaja etsii kohderyhmän osanottajia moniin tutkimustutkimuksiin ja verkkosivustojen testauskeikkoihin.

Tämä on erittäin leveä tehtävänimike - mahdollisesti liian leveä, kun otetaan huomioon kuinka moni tulos ei vastaa kiinnostuksiasi tai taitojasi. Asiakaspalvelun trendi on kuitenkin tarjota sekä puhelin- että tekstipohjaista tukea - muuten tunnetaan nimellä live chat. Aivan kuten muiden freelance-töiden kanssa, ehdotan, että etsit työpaikkoja omaan verkkoosi. Freelance-ohjelmointi- ja koodaustehtävien määrä ylittää huomattavasti muut asemat volyymin suhteen. Kun yleisösi kasvaa, voit myydä heille palveluita (kuten valmennusta tai konsultointia) ja tuotteita, mutta voit myös ansaita elantosi suosittelemalla muiden ihmisten tuotteita - ja saada vastineeksi sponsorointia tai palkkioita. Sähköposti, sosiaalinen media ja chat-tuki sekä liidien luominen ovat ulkoistetun asiakaspalvelun edustajan yleisimmät tehtävät.

Heillä on jopa kurssi, joka opettaa sinulle, miten saada parhaiten irti Pinterestistä. 32 legit tapoja ansaita rahaa kotoa, aloita konsultointiyritys. Viime vuosien dramaattiset muutokset työllisyysmaastossa ovat johtaneet siihen, että yhä useammat ihmiset etsivät todellista työtä kotitöistä ja freelance-tehtävistä. Yhtenä ohjaajana tarjoat testien valmisteluohjausta.

No, harkitse kotona tehtyä työtä kirjoittamalla onnittelukortteja! Jos olet etsinyt laillista osa-aikatyötä kotitöistä, nyt on hyvä aika olla markkinoilla. Käy täällä FlexJobs-palvelussa nähdäksesi, mitä työpaikkoja sinulla on. Cabi, naisten yritys naisille. Tervetuloa bitcoin rush-sivustoon, onneksi löysimme verkkosivustolta monia maksutapoja, jotka ovat käteviä käyttäjille. Bloomberg, lista-huoneisto on samanlainen, mutta maksaa 200 dollaria kappaleelta. Indianassa sijaitseva Purduen yliopisto tarjoaa 200 perus- ja jatkotutkinto-ohjelmaa.

Yksityishenkilöt - Kyllä, jopa koodausongelmat palkkaavat freelance-koodereita ja ohjelmoijia aika ajoin korjaamaan ongelman tai hakemaan apua kotitehtävään tai muuhun.

Työn Kääntäminen (ostaminen Ja Myyminen) Kotitöistä

Monet Etsy Facebook -ryhmät ovat erittäin kekseliäitä ja antavat sinun kysyä kysymyksiä ja saada vastauksia muilta kauppojen omistajilta. Freelance-kirjoittaminen, muokkaaminen ja oikoluku voivat olla erittäin tuottavia (ja minun pitäisi tietää!) Koska monet ihmiset eivät pidä vaivasta itse myydä tavaroita, voisit ansaita hyvät tulot olemalla komission palkkiopohjainen jälleenmyyjä. Binäärisen vaihtoehdon automaattinen kaupankäynti, huijaussivultamme löytyy joitain etsittäviä punaisia ​​lippuja (mukaan lukien luettelo huijauspalveluista), mutta erityisesti automaattikauppa houkuttelee paljon huijaustoimintoja. Hän tekee yli 225 000 dollaria vuodessa freelance-kirjoittamista ja jakaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää aloittamiseksi alle muutamalla sadalla dollarilla. Foorumiviestissä kuitenkin yksi henkilö ilmoittaa maksavansa puoli senttiä sanasta. Jos saat useita videoita käynnissä, ansaitset mainostuloja eri lähteistä.

Siksi tekemällä tämä väärin? Aivan ensimmäinen online-työni äitinäni työskenteli virtuaaliassistenttina pienelle paikalliselle yritykselle. Keskimääräinen Yhdysvaltain palkka: Vuonna 1970 perustettu Walden-yliopisto auttaa työskenteleviä aikuisia hankkimaan tutkintoja. Kysy työnantajalta, onko se mahdollista, edes osa-aikaisesti. Olemme keränneet monia legit sivustoja, joista voit löytää tietojen syöttötyöpaikkoja. Southbank research, entä USD? Voit etsiä työpaikkatauluja, kuten ZipRecruiter ja Itse nähdäksesi, kuka palkkaa. Tutorointituntien lisääminen tai verkko-ohjauksen yhdistäminen toiseen tämän luettelon vaihtoehtoon voi auttaa sinua luomaan kokopäiväisen palkan kotona.

Kotona työskentelevän asiakaspalvelun suorittaminen maksaa yleensä 8–15 dollaria tunnissa, pätevyydestäsi ja kokemuksestasi riippuen. Omat osuudet käyttäjän matkasta kaikkien Scottin Halpalentojen kosketuspisteiden välillä, mukaan lukien verkko, matkapuhelin, sähköposti, sosiaalinen ym. Hyvää lastenhoitoa voi olla vaikea saada aikaan, joten on tärkeää, että yrityksesi malli on hyvin harkittu etukäteen. Voit saada työpaikan kirjanpitäjänä tai perustaa oman kirjanpitoyrityksen. Työn mukana on kaikki edut: Kuitenkin, kun monet aluksi astuvat vapaiden kirjoitusten työmarkkinoille, heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä he tekevät. VIPKid antaa sinun valita omat tunnisi ja maksaa jopa 22 dollaria tunnissa.

  • Nykyään on saatavilla lukuisia kotiperusteisia asiakaspalvelutehtäviä.
  • He eivät ole vain taitavia toimittamaan monimutkaisia ​​ideoita, mutta he myös osaavat tehdä sen tavalla, joka muuntaa tietyn sisältömuodon parhaiten.

Pienet Työpaikat

Vieraile yrityksessä tai osta tuote ja arvioi sitten yrityspalvelu. Mikä on päiväkauppaa? Tämän avulla voit käydä kauppaa yhdellä sopimuksella kohtuullisella pysäytystappioilla ja silti riskiä vain 1% pääomasta. Vierailet verkkosivustolla ja annat arvokkaan mielipiteesi kirjallisessa muodossa. Yrityksen, joka haluaa sinun ostavan tavaraa heiltä, ​​pitäisi olla epäilty. Jos et ole perehtynyt yrityksen alaan, sinun on ymmärrettävä sen hyvät puolet. Kodin työmarkkinat ovat räjähtäneet viime vuosina digitaalitekniikan nopean kehityksen ansiosta, joka helpottaa työskentelyä miltei millä tahansa alalla melkein missä tahansa muualla maailmassa. Siellä on paljon yrityksiä, jotka haluavat palkata ihmisiä ompelemaan kotoa, ja voit jopa muuttaa ompelutaitosi omaksi kokopäiväiseksi yritykseksi, joka on riippumaton työnantajista. Tutustu tapahtumanhallinnan jatko-oppaaseemme valmistautuaksesi näihin laillisiin online-töihin. Palkka on 25–60 dollaria per artikkeli.

Teemme tämän taloudellisesti omavaraisen mallin avulla, jonka avulla voimme myös luoda mahdollisuuden naisille Yhdysvalloissa. Jos sinulla on hyvä silmä tarjoukselle, voit ansaita rahaa myymällä tuotteita. Riippuen siitä, mikä toimii parhaiten sinulle, voit asettaa tuntihinnan 35–50 dollaria/tunti tai kertaluonteisen maksun, joka vaihtelee 200–1000 dollaria koko kampanjalle. Yhtiö työllistää reilusti yli 90 000 työntekijää ja on maailman suurin verkkokauppias. Suorita vain yksinkertaisia ​​tehtäviä, kuten kyselyjen ottaminen, pelien pelaaminen ja QuickRewards.

Ja jos olet tehnyt online-työtä, se saattaa auttaa tarjoamaan linkkejä siihen työhön. Voit suorittaa tehtävät, jotka haluat tehdä milloin haluat. BabyQuip auttaa sinua ansaitsemaan ylimääräisiä tuloja vuokraamalla omia vauvatarvikkeita matkustaville perheille. Alla olevasta "Sekalaiset kotona tehtävät työt" -osiosta löydät tonnia enemmän yrityksiä, jotka tarjoavat tietojen syöttötyötä muun muassa. Haluan kuulla sinusta.

Call Center edustaja

Raha-asiantuntijan Clark Howardin mukaan ongelmana on, että kotona toimivien työasujen, jotka väittävät löytävänsä sinulle työn - ennakkomaksua vastaan ​​- on liian paljon luetteloimiseksi. Mahdollisuus avata tippatavarakauppa voi tuntua yksinkertaiselta, mutta todellinen prosessi ei ole niin helppoa kuin ihmiset ajattelevat. Pidät omat lapsesi kiireisenä ystävien ja aktiviteettien kanssa ansaitsemalla rahaa hoitamalla muiden ihmisten lapsia. Sinulla voi olla joitain tietoja, jotka haluat jakaa muiden äitien kanssa, ja niistä voi olla apua. Jopa nämä alueet voidaan edelleen hajottaa. Voit liittyä sivustolle työntekijänä ja saada palkkaa suorittaa erilaisia ​​tehtäviä, joista suurin osa liittyy tietyn tyyppisiin tietojen syöttämiseen. Nyt online-tutorointi on alkanut alkaa.

Verkkosuunnittelijan Työpaikat

Tämän oppaan tarkoituksena on auttaa sinua löytämään parhaat lailliset työpaikat kotona, jotka voivat auttaa sinua ansaitsemaan todellista rahaa. Uskokaa tai älkää, niin automatisoituneena kuin Internetistä on tullut, on edelleen ihmisiä, jotka tekevät kovasta työstä ja tekevät kaikesta näin. Virtuaaliset sijainnit, virtuaalinen sijainti, joten tee kotitehtäväsi mahdolliselle kotona työskentelevälle työnantajalle. Tässä on asia: Yhtiö maksaa virtuaaliassistentilleen keskimäärin 10–12 dollaria tunnissa. Näissä kotitehtävissä voit käyttää virtuaalitoimisto-ohjelmistoa yhteistyöhön muiden työntekijöiden kanssa, suunnitella web-materiaalia, opettaa tai neuvoa opiskelijoita, kirjoittaa sisältöä ja muuten auttaa hallinnollisissa tehtävissä, kuten tietojen syöttämisessä.

Saat palkkiota aina, kun joku suorittaa promootiosi avulla toimenpiteen, kuten ilmoittautumisen kauppiasverkkosivustolle tai ostaa jotain verkkosivustolta. Ensisijaisena naiskeskeisenä työryhmänä PowerToFly tarjoaa myös satoja etätyömahdollisuuksia. Jos sinulla ei vielä ole koodaustaitoja tai kokemusta, se on jotain, jonka voit oppia tarvitsematta käydä perinteisessä yliopistossa. Pelaa pelejä, suorita tarjouksia ja ota kyselyjä. SquishyCash antaa sinulle käteistä PayPalin kautta tai sekillä. Yksi haittapuoli hakukoneiden arvioijaksi tullessa on se, että monet yritykset rajoittavat työtuntien lukumäärän. Tilastojen on sanottava seuraavaa: