23 Eniten Palkattavaa, Ei-puhelin-työtä Kotona, Vuonna 2020

Hyviä, jotka eivät katoa, kun vilkutat? Jotkut yritykset vaativat verkkosivustojen käytettävyystestajia tallentamaan mielipiteensä videona tai äänenä navigoidessaan verkkosivustoilla. Tutustu vaihe vaiheelta -ohjeeseeni blogin perustamisesta tyhjästä, suosituimmista markkinarakoista, jotka ansaitsevat eniten rahaa ja tuottavat eniten liikennettä. Pienten toimitusten osalta yleiskustannukset ovat alhaiset - mutta samoin kuin voittomarginaalit. Kuinka löytää tuhansia todellisia kotiin perustuvia työpaikkoja, jotka maksavat hyvin. Jotkut matkatoimistot saavat sertifikaatin, jota ei vaadita, mutta se auttaa.

Mitä enemmän aikaa ja varastoja poltetaan, sitä enemmän rahaa voit ansaita. 23 000– 61 000 dollaria kotona töitä (nyt vuokraus), cafePress tulostaa tuotteen ja lähettää sen jakelukeskuksesta. Voit myydä kurssejasi Udemy-kaltaisella alustalla. Voit antaa pienen kirjoitusmallin, jos ostaja pyytää. Kirjoita Google-kenttään kaukosäädin + [TYÖNIMIKE] + + työpaikat. Lisätietoja siitä, miten Verizon Media kerää ja käyttää tietoja ja miten kumppanimme keräävät ja käyttävät tietoja.

 • Se voi kattaa monenlaisia ​​verkkotehtäviä.
 • Aloita kylmä sävelkorkeus.
 • Heidän kuljettajansa antavat noin 9–20 dollaria tunnissa sijainnin ja kokemuksen perusteella, mikä tekee tästä yhden parhaista sivustoista, jolla ansaitaan ylimääräistä rahaa viikossa.
 • Roverin avulla ihmisten on helppo ilmoittautua tullakseen koirien kävelykäyttäjiksi tai lemmikkien hoitajiksi alueellaan.
 • Kun olet oppinut taidot ja harjoittanut sitä, voit luoda freelance-profiilin freelance-markkinoilla tai selata online-työtaulukoita löytääksesi taitoosi liittyviä töitä ja ottaa yhteyttä asiakkaisiin.

Ja etsit helppoa tapaa ansaita rahaa kotoa. Onneksi näitä yrityksiä on olemassa! Mitä muuta voisit toivoa kuin ansaita enemmän rahaa työskentelemällä vähemmän tunteja? Yksi niistä hienoista asioista on se, että työsi sisältää todennäköisesti sairausvakuutuksen, eläketurvan säästötilit ja palkallisen vapaa-ajan. Samoin kuin tavallisessa blogissa, tarvitset isännöintipaketin, jotta niche-verkkosivustosi saadaan toimimaan.

Vaikka työmarkkinat ovat kireät, yritykset tarvitsevat myyjiä.

Osta Ja Myy Verkkotunnuksia

Lähes kaikkien vastausten pääteemana oli viestintä! Kirjailijana tarjoamalla eBook-paketin asiakkaillesi voit keskittyä yhteen aiheeseen kerrallaan ja toimia tauona vaativista määräajoista. Minun täytyy haastatella pokerimestari ja kysyin häneltä "kuinka paljon rahaa ansaitset päivässä?". Tiesitkö, että voit saada palkkaa opettamalla englantia kiinalaisille tai korealaisille lapsille ja muille aikuisille, jotka haluavat oppia kielen?

Jos et halua, että kokemuksen tai koulutuksen puute estää sinua, kannattaa ehkä harkita verkkokurssin ottamista. Tässä työssä ei tarkoiteta vain kääntyvän kannen luomista, vaan se vaatii myös suunnittelijoita alustamaan kirjan oikealla asettelulla (sisällysluettelo, toimintakehotuspainikkeet ja paljon muuta). Onko sinulla kamera, mikrofoni tai editointitaitoja? Tässä on luettelo lyhyistä tehtäväsivustoista, joista voit tarkistaa kiinnostuksen. Kuten aina, jätä kommentti alle, jos sinulla on mitään näitä työpaikkoja koskevista kysymyksistä. Etätyön saaminen freelancerina on hieno ensimmäinen vaihtoehto.

On kuitenkin tärkeää, että ihmiset tarkistavat ne myös. Laaja asiantuntemus voi auttaa sinua tulemaan ohjaajaksi, vaikka olet vielä opiskelija. Internetissä on satoja ihmisiä, jotka etsivät apua jatkamisen kirjoittamiseen. Onko bitcoin loophole huijaus? lue tämä arvostelu ennen rekisteröitymistä! Asiakaspalvelukumppanit työskentelevät yleensä 30-50 tuntia viikossa ja ratkaisevat asiakkaiden huolenaiheita, kuten palautukset, korvaukset, hyvitykset, tilaukset ja muut tiedustelut. Opiskelijoille on olemassa monia online-työpaikkoja, jotka vaativat oikolukupalveluita. Amazon luettelee tällä hetkellä verkkosivujensa uraosassa yli 400 etätyötä, ja eniten kysyntää on puhelinkeskuksen työpaikoista.

 • Ansaitset 10 dollaria tunnissa maksetaan Paypalilla.
 • Nämä legitiimi online-työpaikat, joissa ei ole maksuja, ovat täydellisiä teini-ikäisille, jotka haluavat ansaita ylimääräistä rahaa tai mahdollisesti rakentaa suuren korkeakoulurahaston nuorena.
 • Halaaminen on uusi trendikäs työpaikka tai liiketoimintamalli, jossa ihmiset markkinoivat itsensä ammattimaisiksi halareiksi ja ansaitsevat rahaa hedelmäpalveluiden tarjoamisesta.
 • Niin kauan kuin sinulla on kykyä kirjoittaa (sinun ei tarvitse olla täydellistä) ja voit löytää asiakkaita, jotka tarvitsevat sisältöä ymmärtämästäsi ja nautittavasta kapeasta, niin freelance-kirjoittaminen on sinulle.
 • PayScalen mukaan asiakaspalvelun edustajan keskipalkka on 38 037 dollaria.
 • Tämä rooli ei vaadi asiantuntemusta, mutta erittäin kiinnostuneita silmiä etsimään tietoja verkosta ja paljon kärsivällisyyttä.

Asiantuntijapalvelut (kirjanpito, Käännös Ja Verovalmius) Työskentelevät Kotona

Lisäksi Google on yksinkertaistanut asioita entistä helpommin. Se on totta, yritykset, kuten InboxDollars ja Swagbucks, ovat enemmän kuin valmiita palkitsemaan ponnisteluitasi. Itseoppinut luova nero. Appen - Lue Appen-arvostelu - Joustava aikataulu, useimmat sitoutuvat työskentelemään vähintään neljä tuntia päivässä. Aloita ansaitseminen tästä taitosta kääntämällä asiakirjoja tai tulkkina. Voit etsiä todella etäkauppaa (tai mitä tahansa muuta työtaulua) etämyynnistä tai siirtyä NexRepin kaltaiseen yritykseen, joka palkkaa puhelinpohjaisia ​​myyntityöpaikkoja. Katso tämä luettelo aloittelijoiden lähtötason kirjoitustöistä.

Jotta voit tehdä tämän työn kotona, sinun on oltava Internet-taitava ja puhuttava sujuvasti englantia. Tiedä rajoituksesi: päivän kaupan rajoitukset selitetty, joten vaikka lisääntyneen marginaalin käyttö Pattern Day Trade -tilillä voi olla hyödyllistä, tilin kannattavuudesta ei ole takeita. Näiden online-töiden avulla voit hallita omaa aikaa, hyödyntää potentiaaliasi ja monissa tapauksissa ansaita hyviä rahaa. Koska lakimiehet etsivät ihmisiä, jotka vastaavat potentiaalisen tosielämän tuomarien profiilia, online-palkintoyritykset kysyvät hakijoilta yksityiskohtaisia ​​kysymyksiä. Testaa, tarkista, lataa ja asenna mobiilisovellukset ja ansaitse 15–50 SB sovellusta kohden. Oikeilla taitoilla voit työskennellä kotona vuonna 2020. Kymmenet opettajat ovat onnistuneesti muuttaneet tämän tuottoisaksi yritykseksi. Voit etsiä työpaikkoja valitsemalla sijainnin (kauko) ja avainsanat - tai jos tiedät yrityksen, joka palkkaa etäpaikkoja - voit tarkistaa heidän kulttuurinsa!

Graafinen Suunnittelu

Rahoituksen aloittaminen blogissa kestää yleensä vähintään 6-18 kuukautta. Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksia, ja lunasta sitten pisteet käteisellä, lahjakorteilla ja ostosseteleillä muiden palkintojen joukossa. Sitten voit ansaita paljon rahaa opettajatyöskentelyssä kotona. Jotkut yritykset vaativat, että sinulla on korkeakoulututkinto. Voit aina päivittää asetukset tietosuojakeskuksessa.

Monet näistä ostajista harjoittavat yritystä, jolla on fyysinen läsnäolo; mikä tarkoittaa, että heillä on toimisto ja henkilökunta. Haluatko oppia rahaa ansaitsevia taitoja? Tätä varten suosittelen menemään suoraan transkriptioelimeen tärkeimpien työtaulujen tarkistamisen sijasta, koska ne maksavat yleensä 15–25 dollaria tunnissa. Lähes jokainen iso yritys on päässyt sosiaalisen median vaunuun keinona tavoittaa asiakkaansa suoraan ja maksamatta suuresti televisio-, painotuotteista tai radion mainoksista. Henkilökohtainen rahoitusuutisia, sijoitusneuvoja, liiketoiminnan ennusteita - kiplinger, ne ovat myös yksi kalliimmista, koska ne veloittavat 6 dollaria. Katso hänen ilmainen videosarja: Jotkut työpaikat maksavat tunneittain, toiset palkataan, toiset sisältävät etuja ja toiset tarjoavat urakehitysvaihtoehtoja. Olen eritellyt työpaikat luokittain ja ilmoittanut yritykset, jotka tiedän siltä, ​​etteivät vaadi aiempaa kokemusta hakemuksesi käsittelyyn.

Jälkeen yli viiden vuoden ajan sisätiloissa ja käyden läpi suuren määrän terapiaa, äitini voi nyt tuskin kävellä kytkimillä. Lisäksi palkka on tyypillisesti vajaat kuusi numeroa (vaikka monet ansaitsevatkin enemmän), ja työllisyyskasvu vuodelle 2024 on 27%, mikä hallituksen mukaan on ”paljon keskimääräistä nopeampaa”. Jos vain olisin freelance-kirjoittamassa opiskellessani! Kuten online-ohjaajatyöt, tämän työn avulla voit jakaa ja opettaa asiakkaillesi (enimmäkseen japanilaisia ​​tai korealaisia ​​opiskelijoita) asiantuntemuksellasi englanniksi. Basecamp on all-in-one-projektinhallintaympäristö, joka sijaitsee Chicagossa, mutta koska he "antavat kiron" työntekijöidensä onnellisuudelle, kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus elää ja työskennellä missä vain haluavat. Transkriptioita on monen tyyppisiä. Toisin kuin muut GPT-sivustot, tämä on ainutlaatuinen, koska ne maksavat PayPalin kautta lähetetyllä käteisellä ja pankkitalletuksilla. Kun saat lisää asiakkaita ja rakennat mainetta yhteisössäsi erinomaisten tulosten tuottamiseksi, tulosi voivat nopeasti kasvaa.

Muokkaa Yliopistoon Pääsyn Esseitä

Verkko-ohjaus on paljon kuin opetustyön hankkiminen koulussa. Yhtäältä yritykset säästävät ylimääräistä rahaa ja tarpeetonta päänsärkyä tällä tavalla. Saatat harjoittaa näitä tulovirtoja vapaa-ajallasi ansaitaksesi toisen tulon tai korvataksesi nykyisen kokopäiväisen työsi tulot. Koska heidän työnsä voidaan joskus tehdä puhelimitse tai verkossa, markkinatutkimuspäälliköt voivat toisinaan järjestää kotona tehtäviä töitä. Markkinointiasemilla voi olla monia muotoja, kuten markkinoinnin koordinaattori, SEO-asiantuntija, sisällön strategia. Jos ei, tarkista FlexJobs. Tutkimuksia, jotka ovat täysin laillisia, ovat Swagbucks (saat 5 dollaria liittymisbonuksen), Survey Junkie, PineCone Research ja Springboard America.

Lisätietoja

Ne voivat myös auttaa luomaan työkuvia ja laatimaan budjettiraportteja. Googlella on AI-lihakset. Opiskelijoilla on paljon enemmän tapoja ansaita rahaa, joista voit ansaita suuria tuloja opiskellessasi kokopäiväisesti. Oppimisprosessissa huomasin, että on olemassa paljon ihmisiä, jotka käyttävät kynttilänvalmistusta kotonaan. Jos sinulla on kokemusta kirjanpitäjänä, tarkista kirjanpitoosasto. Älä anna minun sanella sinua uskovan tähän, katso itse: Voit tarkistaa sähköpostiuutiskirjeeni sukeltaaksesi tähän edelleen, mutta oikeilla strategioilla, joilla voit kasvattaa verkkotunnuksen hallintaa ja blogiliikennettä, voit käyttää konsultointitulojasi nopeuttaaksesi blogin kasvua sisällön ja linkkien avulla.

Tässä on joitain testatuista tavoista, jotka auttavat sinua saamaan ensimmäisen freelancer-keikan nopeasti: Ansaitse jopa 50 dollaria per artikkeli online-kirjoitustöissä. Voit kokeilla onneasi millä tahansa sivustolla, joka maksaa sinulle kirjoittamasi luettelon, mutta alla olen laatinut lyhyt luettelon joistakin yrityksistä, jotka eivät ole kovin tiukat vaatimuksissaan, jos olet kovasti pääsy- tason freelance-kirjoittaja. Alla on askel askeleelta luettelo aloittamisesta ja matkalla ollaksesi oma pomo! Jos rakastat muotia ja haluat työskennellä kotoa, sinusta voi tulla online-stylisti. Se voi silti olla kunnollinen sivutulon lähde. Itse kuvaamat "robotit" johtavat tätä suunnittelu- ja kehitysyritystä 6 maassa ja 49 kaupungissa.

Osoittautuu, että sinun ei tarvitse viettää puolta päivästä lukittuna kaapissa tuhansien muiden työntekijöiden kanssa työskennellä tällä alalla. 5 virtuaalia osakemarkkinapeliä, jotka auttavat sinua oppimaan sijoittamaan, tämä vaati vain kynän ja paperin. Toimii samalla tavalla kuin yllä selostettu Swagbucks. Ihmiset ympäri maailmaa haluavat oppia englantia, ja paras tapa opettaa heitä on online. Tämä on vain ylimääräistä rahaa, ja joskus mahdollisuutesi noutoon riippuvat maantieteellisestä sijainnistasi ja muista tekijöistä. He kirjoittivat jopa kirjan etätyöstä, REWORK!

Suositut Blogiviestit

VerbalizIt - Lue VerbalizIt Review - He palkkaavat ihmisiä tekemään käännöksiä/transkriptioita ja ne ovat avoinna ympäri maailmaa. Siellä on kuitenkin saalis. Yrityksillä on usein markkinointibudjetti, mutta heillä ei ole aavistustakaan, kuinka ne käytetään. Jos sinulla on minkäänlaista teknistä taustaa, kuten lääketieteellistä tai juridista, voit kuitenkin saada enemmän palkkaa. LinkedIn Sales Navigator -sovelluksen kautta. Voit ansaita tuhansia dollareita kirjoittamalla muutama sivu ohjelmointikoodia. Kirjanpitoasiakkaiden vastaanottamiseen ei vaadita sertifikaattia. Etäkorjaajana varmistat johdonmukaisuuden, tarkistat muotoilun, vahvistat tosiasiat, tarkistat kieliopin ja muut.

Sinulle annetaan tietoja hankkeista, palkkasummasta, aikatauluista tai muista yritystiedoista, jotka on ladattava manuaalisesti ohjelmistojärjestelmiin. Yksi suunta kotona toimivien työpaikkojen markkinoilla on joukkovaihto. Yliopistokiinteistöjen ulkopuolella asuvien opiskelijoiden on maksettava vuokraa kuten kukaan muu.

Tai ninja-soturi asiasta. VIPKID-ohjaajana on joitain melko mukavia etuja: Sivuston optimointi hakukoneille voi tehdä tai rikkoa yrityksen, koska kaikki käyttävät Internetiä löytääkseen melkein kaiken nykyään.

Toivottavasti tämä viesti auttaa sinua löytämään ja pääsemään lähtötason online-töihin helposti.

Tee Käännöksiä

UserTest - Liittyminen on ilmaista, ja siitä tulee päteväksi testaajaksi 5 minuuttia. TÄMÄ POSTI SAATTAA SISÄLLÖN LINKIT. Aloita suorittamalla kurssi, joka opettaa sinulle perustaidon, joka vaaditaan freelance-kirjoitustyöskentelyyn. Voit saada työpaikan kirjanpitäjänä tai perustaa oman kirjanpitoyrityksen. Ammattimaisena heijastimena odotat ansaitsevan noin 40–80 dollaria tunnissa, mikä on kunnollista palkkaa.

Asenna vain älypuhelimellesi hyviä myyntisovelluksia ja säilytä hyvä vastaanottaja ja heidän yhteystiedot.

Suljettu tekstitys on alun perin ollut lähetystoimialalta, jossa tekstit on sijoitettu näytön alaosaan ja osoittavat katsojille tarkat sanat, jotka ihmiset sanovat näytöllä. Tuotteen lanseeraus, twitterin seuraajat 669. Sivusto, joka maksaa sinulle arvosteluiden kirjoittamisesta. Tekstitys puolestaan ​​tarkoittaa videoiden tekstityksen luomista. Tämä tarkoittaa vähintään sitä, että olet työskennellyt paljon hyviä ja menestyviä kirjoja. Laillisia tietojen syöttämistä koskevia töitä voi olla vaikea löytää, ja Axion-tiedonsiirtopalveluiden työt eivät ole poikkeus.

SwagBucks Review: Online-palkintojen sovellus ja alusta

Ei ole takuuta, että tietty markkinarako olisi kannattava, mutta aloita aivoriihi aiheista, jotka olet kiinnostunut käsittelemään. Vaimoni ja minä olemme henkilökohtaisesti käyttäneet Fiverria palkkaamaan jonkun luomaan kannen itse julkaistulle teokselle. Tule takaisin ja kerro minulle kun teet. Jotta voit työskennellä TaskRabbitin kanssa, sinun on lähetettävä online-hakemus ja osallistuttava tiedotustilaisuuteen alueellasi. Tapasin työnhakijan, joka löysi 100 000 dollarin työpaikan verkottuneella työnhaulla. Se on eräänlainen droonityö, mikä tarkoittaa, että se vaatii vähän mielikuvitusta ja monimutkaista ajattelua. Akateemisten lehtien kirjoittaminen on ollut menestyvää liiketoimintaa vuosien ajan, vaikka koko ideasta kirjoittaa esseitä tai kirjoituksia laiskoille opiskelijoille, jotka ovat valmiita maksamaan haamukirjoittajat, on keskusteltu näiden verkkosivustojen perustamisen jälkeen.

Nykyään filippiiniläinen Internet-käyttäjien määrä on kasvanut vuosien varrella. Katso virtuaaliassistenttityöt esimerkiksi Upwork-sivustoilla. Täytä heidän kyselynsä tai kirjaudu heidän odotuslistalle saadaksesi hyväksynnän. Mutta tässä on ongelma.

Jos sinulla on keskitason tai ylemmän tason kokemusta, ohita tämä osa ja siirry suoraan FlexJobs-tietokantaan, joka on selainpohjainen kotitöitä sisältävien työn luetteloiden tietokanta Yhdysvalloissa. Lisäksi yritykset näkevät, että he voivat vähentää kiinteistökustannuksia antamalla ihmisille työskennellä joskus kotoa, raportti lisää. Voit todella blogoida mistä tahansa auringon alla. Kun luin, että hänen Flipper-yliopisto-opiskelijansa (yksinhuoltajaäiti) ansaitsee 5 000 dollaria kuukaudessa, minun piti lisätä se kotona pysyvän äidin työluetteloon. Opettakaa muille ihmisille tavaroita tai käytä tuntemasi tavaroita tekemään juttuja muille ihmisille. Sen lisäksi, että se tarjoaa jopa 50 dollaria/tunti palkan, se esittelee myös koko Internet-markkinoinnin asiakasryhmän, joka todennäköisesti pitää sinut kiireisenä vuosien ajan, kun olet todistanut kopiosi tekevän ihmeitä.

Kirjoita ja ansaitse rahaa tekemällä hyvin yksinkertaisia ​​verkkotöitä!

Konsultointi

Vaikka pidä mielessä, että mitä tahansa tässä artikkelissa lueteltua kotitöistä tehtyä työtä voidaan tehdä myös sinulle. Useimmat asiakasyritykset vaativat hakijoita suorittamaan kattavan tausta- ja luottotarkastuksen, joka yleensä maksaa 65 dollaria. Onneksi on olemassa satoja online-resursseja, jotka voivat auttaa sinua selvittämään tämän. Kuinka paljon luulet heidän maksavan sinulle lisätäksesi lapsen mahdollisuuksia? Mutta koska yhä useammat yritykset toimivat verkossa, yhä useampi näistä työpaikoista menee kotona työskenteleville asiakaspalvelun työntekijöille. Heillä molemmilla oli kiinnostusta henkilökohtaisesta rahoituksesta, ja Jeff halusi lopulta jättää päivätyönsä ja työskennellä verkossa kokopäiväisesti. Varo yrityksiä, jotka tarjoavat löytää sinulle online-työpaikan mojovaan etuhintaan.

Jos näin on, kokeile perustaa Etsy-kauppa ja myydä käsintehtyjä käsityösi verkossa. Älä pelaa binaariasemilla, nyt sinun on tehtävä vain yksinkertaisin vaihe kaikista, nimittäin nostaa ansaitsemasi rahat omalle pankkitilillesi. Sinulla on myös mahdollisuus ansaita mentorointipalkkioita. Omistan siis tämän artikkelin kaikille teille, jotka koititte tuon kipun.

Ohjausta

Anna minun olla tylsä: Näytän sinulle kuinka metsästää onnistuneesti luettelon alla. Tiedätkö mitä se saa sinut? Heillä on hyödyllinen blogi, työntekijöille ja työnantajille suunnatut kysymykset ja vastaukset sekä työluettelot. Avaa erillinen sähköpostitili vain tutkimuksia varten. Tarvitset vain jonkin toisen asteen jälkeisen koulutuksen, sovellettavan kokemuksen ja rakentamasi ja hallinnoimiesi onnistuneiden sivustojen portfolion. Sinun ei enää tarvitse käydä taloissa tutustumalla keikoihin.

Yleensä ohjaajat eivät tarvitse opettajan pätevyyttä päästäkseen työhön, mutta lisensoitujen opettajien hinnat voivat nousta. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on ladata sovellus älylaitteeseesi ja saat pari mahdollisuutta pyörittää noppaa. Muista vain, että joudut maksamaan potilaalle, kun kyseessä on rahasi nostaminen blogiisi. Jos olet kiinnostunut, tässä on kätevä ohjelmointiopas, joka auttaa sinua matkallasi. Yksi parhaimmista paikoista ansaita rahaa verkossa tällä sivutoimistoidealla on Swagbucks. Tällä sivustolla on korkein luokitus TrustPilotissa kaikista tutkimussivustoista, samoin kuin A-luokitus Better Business Bureau -sivustolla. On harvinaista löytää ihmisiä, joilla on sekä poikkeukselliset kirjoitustaidot että tekninen tietotaito, minkä vuoksi tekniset kirjoittajat ansaitsevat 30–75 dollaria/tuntihinta, ja lisää, jos päätät tehdä myös konsultointia.

Tee Kotona Töitä Ilman Tarvittavaa Kokemusta

Freelance-kirjoittaminen voi olla mikä tahansa kuviteltavissa oleva aihe. Verblio-kirjoittajana kirjoitat artikkeleita yrityksille ja saat palkan, kun yritys ostaa viestisi. Voit etsiä uran yksinkertaisesti otsikon tai taiton perusteella mistä päin maailmaa tahansa! Kun kirjaudut yrityksen tytäryhtiöympäristöön, saat yksilöllisen linkin tai linkit, jotka ansaitsevat sinulle palkkion joka kerta, kun käyttäjä napsauttaa niitä (tai ostaa jotain napsautuksen jälkeen). Swagbucks on numero yksi, johon maksetaan (GPT) -sivustolle verkossa. Voit esimerkiksi olla guru löytää erikoistavaroita, hyviä autotallimyyntiä tai antiikkiesineitä. Ansaitse noin 10 dollaria jokaisesta 10 sekunnin äänitehosteista. Jos olet melko hyvä, tämä voi lisätä nopeasti riittävät kuukausitulot.

Tässä on muutama aloittaminen:

Edellä lueteltujen lisäksi muihin verkkosivustoihin, jotka tarjoavat työpaikkoja, sisältyy Monster. Jos haluat vakaamman tulovirran, voit tarjota palvelun, jolla voit luoda räätälöityjä ateriasuunnitelmia liikuntaohjelmien avulla ja ansaita noin 100 dollaria kuukaudessa/asiakas. Amazonin mekaanisena turkina toimit eräänlaisena online-kuriirina. Kirjailijoita tarvitaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin muotoilemaan uutisartikkeleita, luomaan sisältöä ja esittämään luovia ideoita, jotka täyttävät melkein jokaisen Internet-sivuston sivut. Joitakin suosittuja osakekirjastoja ovat:

Se on todella mielenkiintoinen ja helppo verkkotyö. Kukkaro, tämän viestin edellisessä versiossa luetteloimme Lytics-komentosarjan (https:. Sinun on oltava jonkin näistä palkattavista valtioista asukas, mutta voit työskennellä mistä tahansa: Terveysala palkkaa kuitenkin myös transkriptioita perinteisten kirjoittajien lisäksi. Freelance-kirjoittajana toimiminen ei ole aina glamouria. ”Yhtiö jopa uskoo, että heillä ei ole fyysistä toimistoa - mutta tonnia etuisuuksia!

Toinen vaihtoehto on tarjota kotona toimivia lemmikkien hoitopalveluja.

Mistä Voin Löytää Etätyön?

Ja jos olet valmis aloittamaan laadukkaan työn etsimisen kotitehtävistä copywriting-palveluilla, suosittelen etsimistä sekä Flexjobsista että SolidGigs-palvelusta, joissa he ovat työskennelleet ahkerasti saadakseen tuhansia hyvin maksettavia mahdollisuuksia (joustavilla) päteviltä työnantajilta. Kirjoita vain captcha ja ansaitse rahaa, Etsimme lisää ihmisiä. Yksinkertaisissa kirjoitustöissä kirjoitat sisältöä tietokoneeseen; sisällön lähde on yleensä skannattu kuva. Jos niin, tämä voi olla hieno kotiyritys. Verkkosivustojen suunnittelu ei tarkoita sitä, että sinun on keksittävä Internet uudelleen ja luotava monimutkaisia ​​verkkosivuja.