Tapaa robotit, jotka antavat sinulle kaupan Bitcoinilla unissasi

Mutta harrastelijan yksinkertaisen perussuunnitelman kannalta haluat käyttää 0. Botin suorittamiseksi kuitenkin tietokoneesi tarvitsee 1. Etkö vieläkään saa sitä? Pidä viikoittain kokouksia varmistaaksesi, että jokainen jäsen tietää missä projekti on ja mitä ongelmia on havaittu jne. Google-perustutkimus kertoo sinulle, että joitain suosittuja robotteja ja kaupankäyntialustoja robotien luomiseen ovat HaasBot7, CryptoHopper9 (tytäryhtiölinkki ja ilmainen kokeilu), Gunbot ja Gekko. Jotkut henkilöt ovat kuitenkin tottuneet toteamaan, että on olemassa joitain teknisiä bittejä, joiden osoittaminen on haastavaa.

Näiden työkalujen avulla Haasbot voi 'ennustaa' trendimalleja, jotka voivat osoittautua korvaamattomiksi Bitcoin-kaupan menestykseen. Toisin sanoen markkinoiden tekemiseen sisältyy rajatilauksien asettaminen digitaalisen omaisuuden nykyisen markkinahinnan ympärille tilauskannan molemmille puolille (joten osto- ja myyntitilaukset). Tutustu tähän artikkeliin Bollinger Band -strategian automatisoinnista. Kaupparobotit toimivat monin tavoin, osa selaimen laajennusten, käyttöjärjestelmäasiakkaiden, kauppapalvelimien tai kryptovaluutanvaihto-ohjelmistoon infusoitujen kautta. Voit suorittaa ohjelman omalla tietokoneellasi tai käyttää VPS: ää ja lisätä manuaalisesti erilaisia ​​kolikkopareja, valita strategian ja asettaa sen toimimaan. Tarkista heidän verkkosivustonsa ja varmista, että he ovat laillisia. Ensimmäinen askel tämän määrittämiseksi on tarkistaa, onko heidän verkkosivustonsa SSL-suojattu. 087 BTC kuukaudessa. Jos haluat säilyttää enemmän summia, sinun on päivitettävä suunnitelma kalliimpaan pakettiin.

Kaupparobotin takana on välittäjä, jonka tehtävänä on suorittaa osto- ja myyntitilauksia elinkeinonharjoittajan puolesta.

Botin avulla voit käydä kauppaa lukuisilla tileillä tai kokeilla erilaisia ​​kaupankäyntistrategioita. Tallensimme parhaan salausvaluuttakaupan botin viimeksi. Kun ostat Gunbot-lisenssin, saat kuitenkin saman määrän Gunthy-kolikkoa. Jos ei ole, on todennäköistä, että botti joko osoittautuu epäluotettavaksi tai lopulta menettää rahaa. Toinen käyttötapa on yrittää voittaa markkinat ja tuottaa jatkuvasti voittoa. Jos olet aloittelija, salaustekniikalla täytyy olla valmiiksi asetetut asetukset, jotka on helppo valita ja käynnistää.

Se on enemmän kaupankäynnin botti, joka työskentelee ihmiskauppiaan avulla. Salausvaluuttakaupan alkuaikoina yksi tärkeimmistä strategioista, joilla kauppiaat käyttivät voittoa, oli arbitraasi - ts. Paitsi, että monilla uusilla robotteilla on myös kyky ottaa huomioon sosiaalisen median indikaattorit tarjotakseen käyttäjille parhaat sijoitusmahdollisuudet koska tahansa. Automatisoimalla kaupan toteuttaminen robotilla, tämä riski vähenee.

Se voi myös suorittaa backtestejä ja visualisoida tulokset. Automatisoidut kaupankäyntijärjestelmät minimoivat tai joskus jopa kokonaan hävittävät tunteet, koska robotilla ei ole tunteita, toisin kuin ihmisillä. Botilla voi tehdä kaiken työskentelyn käyttäjän ohjeiden mukaan löytääkseen parhaat kaupat ja milloin suorittaa.

Tule osaksi CoinSutra-yhteisöä

Tietenkin, jos suoritat arbitraasikauppaa pörssien välillä, joudut myöntämään peruuttamisoikeuden. Suurin osa kryptovaluuttapörsseistä antaa sinun käyttää sovellusliittymää vuorovaikutuksessa vaihtoon. Gekkoa voidaan käyttää aggregoimaan live-markkinatietoja, laskemaan indikaattoreita, toteuttamaan reaaliaikaisia ​​tilauksia, simuloimaan toimeksiantojen toteutusta, laskemaan voitto- ja riskitiedot, hallitsemaan ja tuomaan historiallista markkinatietoa, simuloimaan aktiivisia markkinoita historiallisilla tiedoilla ja kuvaamaan kaikki merkitykselliset tulokset yksinkertainen verkkoliitäntä. Heillä on jo yli 3000 käyttäjää, joilla on lähes 13000 kaupankäyntibottia. Kuvittele, että kaupankäynti ei ole sinulle mitään ja että haluat myydä salaustekniisi, se on mahdollista Gunthy-tokenilla!

Mitkä ovat parhaat Bitstamp-kauppabotit? Ne ovat hyödyllisiä, koska ne poistavat kaupankäynnin emotionaalisen puolen ja jättävät sellaisen puhtaasti tilastolliseen ja laskettuun strategiaan. Starter Edition -sarjaan sisältyy kopio GunBot Lite -laitteesta sekä kolme valittavissa olevaa algia. Bitcoin, Ethereum JA Litecoin! Näin ei ole ihmisillä. Tämä varmistaa, että voit olla varma strategioiden epävakaudesta. Joten, sinun tulisi ehdottomasti tarkistaa ne kerran.

Erityyppiset robotit tunnetaan eri strategioina. Entä jos tunteet voidaan poistaa? Tietoja voidaan käyttää yksinkertaisten päätepisteiden kautta, jotka palauttavat markkinatiedot reaaliajassa. Se on tilauspohjainen botti, ja sen käytöstä aiheutuvat kustannukset ovat 50 dollaria kuukaudessa. Gurut ja talousneuvojat pitävät aina parhaat salaisuutensa itselleen. Liukuma määritellään hintaerona sen välillä, missä halut suorittaa kaupan, ja sen hinnan välillä, jonka tosiasiallisesti täytettiin. Tässä on esimerkiksi visualisointi havaintoalueestamme, joka on tuotettu käyttämällä OpenCV: tä. Mainitsimme jo, että salausmarkkinat toimivat keskeytyksettä ja elinkeinonharjoittajan kannalta on mahdotonta pysyä mukana toistuvassa kaupankäynnissä, hintojen tarkistuksessa ja kaupan vahvistuksissa.

  • Useimmat salauspörssit eivät anna kauppiaille tonnia työkaluja käytettäväksi.
  • Voit testata ja optimoida kauppaideoitasi (strategiasi) historiallisista kauppatiedoista.
  • 3 BTC, mahdollistaa pääsyn kaikkiin strategioihin kaikissa pörsseissä.
  • Kaupankäyntiohjelmistotyyppejä on tällä hetkellä kymmeniä.
  • Näitä robotteja tulisi välttää, koska ne ovat suurella riskillä ja voit menettää pääoman, jos päätät käydä kauppaa niiden kanssa.
  • Cryptohopper0 perustivat kaksi veljestä.
  • Muista lukea riskeistä ja turvallisuudesta, kun synkronoit haluamasi bitcoin-botisi henkilökohtaisten salaustekniikan vaihto-tilien kanssa.

Kuinka Paljon Rahaa Voit Ansaita Roboteilla Ja Mitkä Ovat Riskit?

Lainaa kolikot marginaalille kauppiaille pörssissä ja ansaitse korkoa. Suurin osa kaupankäynnin robotteista käyttää teknisen analyysin indikaattoria, nimeltään eksponentiaalinen liukuva keskiarvo (EMA), päästrategiana markkinoiden analysoinnissa. S, joten tarjoavat hyvät potentiaaliset voitot jokaiselle, joka käy kauppaa näiden kahden välillä.

Ja nyt robotit, kyberpartnerit robotit, lupaavat tehdä saman salauskauppiaille.

Salauskaivostoiminta eroaa täysin kaupasta ja tällä hetkellä erittäin kannattamattomana, koska salaushinnat laskevat. Koko infrastruktuuri on rakennettu hajautetulle alustalle, mikä tarkoittaa, että ei ole yhtä yksikköä, joka hallitsisi kaikkia toimintojaan. Gunbot on useissa salauksenvaihtopörsseissä, mukaan lukien Poloniex, Kraken, Bittrex ja Cryptopia. Kuten olemme todenneet, Bitcoin-robotit eivät aina saa sitä oikein. Yksinkertainen ja tehokas vedä ja pudota -editori huipputason indikaattoreilla, kuten (MACD, RSI, ICHIMOKU, SMA…).

Tämä auttaa käyttäjiä ymmärtämään tapoja, joilla eri strategiat toimivat ja kuinka ne ovat hyödyllisiä auttaakseen heitä ansaitsemaan voittoja. Parhaat forex-välittäjät, jotka toimivat yhdysvaltain säännösten mukaisesti, sinun ei tarvitse odottaa, kunnes tämä tapahtuu, ennen kuin pääset jälleen kerran kaupankäyntipeliin. 3 9 Free 4 351 4 Haasbot * Haasbot on kiistatta markkinoiden suosituin bitcoin-kauppabotti. Yritykset työskentelevät yhä enemmän erilaisten salaustekniikan ohjelmistojen parissa, mutta se on edelleen ala, joka takaa paljon parannuksia, jotka paljastetaan keinoälyn tarjoaman jatkuvan laajennuksen avulla. Kun hinnat vaihtelevat, kaupankäyntiobotti asettaa automaattisesti ja jatkuvasti rajatilauksia hyötyäksesi kurssierosta.

Ihmisten on lopulta nukkuttava, mutta robotti voi pitää kauppaa ympäri vuorokauden.

Kuinka Superorder Toimii?

Nykyään tilanne on monimutkaisempi. Kahdessa tällaisesta robotista on Bitcoin-robotti, jonka voittoprosentti voi olla jopa 99%, mikä tarkoittaa, että jokaisesta kustakin robotista tehdystä kymmenestä kaupasta ainakin yhdeksän on oikein. Käyttäjät ostavat kuitenkin yleensä platina-suunnitelman, joka maksaa vain 399 dollaria kertamaksun ja tarjoaa käyttäjälle rajoittamattoman pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin. Tämä tarkoittaa, että tietokoneesi ei tarvitse olla käynnissä koko päivän kauppojen suorittamiseksi. Sijoittajat voivat tilata ilmaisia ​​bottiohjelmia avustaakseen salausvaluuttakaupassaan. Zenbot on avoimen lähdekoodin ohjelmisto numerolle Bitcoin traders.

Koska olet lukenut tätä, on turvallista sanoa, että sinäkin olet hypännyt kelkkaan. Kaikilla suunnitelmilla on myös vankka tukijärjestelmä, joka tukee niitä, joista saat lisätietoja alustan verkkosivustolta. Voidakseen käydä kauppaa tällaisilla määrillä markkinoiden tekevät kauppiaat luottavat kaupankäynnin botteihin. Lue CryptoTrader-indeksin riippumattomuuskatsaus. Jokaiseen sijoitukseen ja kauppaan liittyy riski, joten sinun tulee aina tehdä oma tutkimus ennen päätöksentekoa. 7 temppua olla ammattimainen binäärisillä optioilla, Älä kierrä. Oletetaan, että haluat pitää 40% koko salkusi arvosta ETH: ssa. Samoin kuin muissa salauskaupan alustojen verkkosivustoissa, jotka lupaavat valtavia tuottoja minimaalisella riskillä, Pro Crypto Bots näyttää antavan grandioosisia lausuntoja sen tehokkuudesta, sanoen seuraavia asioita: Aivan kuten Gekko, Zenbot-ohjelmisto voidaan ladata Githubista ja asentaa paikalliselle tietokoneellesi.

Viime kädessä kuitenkin valinta on sinun. Voit testata strategioita koko salausvaluuttahistoriaan jopa 4 vuoteen asti 1min kynttilöillä ja parantaa niitä muutamalla napsautuksella. 220 miljoonan tarjonnan palamisen jälkeen: Jotkut näistä roboteista tarjotaan ilmaiseksi ohjelmistona, kun taas toiset veloittavat kuukausimaksun rekisteröityneiltä asiakkailta. Et halua menettää kultaista tilaisuutta vain siksi, että salausbotti meni offline-tilaan tai lopetti toimintansa jonkin aikaa. Voit käyttää sitä ilmaiseksi useilla rajoituksilla tai tilata PRO-tilin 30 dollaria kuukaudessa. CryptoTrader sisältää strategian "markkinapaikka", jonka avulla käyttäjät voivat ostaa suosikkikaupan strategiansa tai vaihtoehtoisesti myydä itse kehittämiä strategioita.

Luokitus - 3.4

Kehittäjät kuitenkin parantavat tätä ohjelmistoa jatkuvasti, joten tulevaisuudessa sitä tukee kaikki käytettävissä olevat vaihtopalvelut. 79 dollaria/kuukausi Tärkeimmät ominaisuudet: Zenbot on toinen avoimen lähdekoodin tuntematon salaustekniikka robotti, joka tarjoaa kauppiaille mahdollisuuden ladata botin koodi ja muokata sitä itse Githubin kautta. Jopa kaikkein omistautunut kauppias ei halua viettää koko elämäänsä tuijottamalla salauksen hintakarttoja. 5 parasta online-välittäjää aloittelijoille 2020, voit myös tarkistaa ympäristö-, sosiaali- ja hallintotavan (ESG) pisteet nähdäksesi kuinka sijoituksesi vastaavat henkilökohtaisia ​​arvojasi. Alla on linkkejä, jotka pitävät sinut ajan tasalla Autonio: Esimerkiksi he voivat jatkuvasti suorittaa tilauksia, jopa kun rahakkeiden hinta laskee, mikä aiheuttaa käyttäjilleen merkittäviä menetyksiä.

CryptoHopper5 antaa käyttäjien käydä kauppaa joko omien henkilökohtaisten indikaattoriensa perusteella tai kopioida muiden kauppiaiden strategioita.

Arkisto

Nämä välittäjät vastaavat myös talletuksien ja nostojen helpottamisesta, ja he ovat tavoitettavissa, kun ne tarvitsevat kauppaa koskevia selvennyksiä. Bitcoin-atm-kartta, on monia tarkistussivustoja, jotka kertovat sinulle, että BitCoin Code on huijaus. Automatisoituun kaupankäyntiin puolestaan ​​sisältyy botti, joka suorittaa markkinatutkimuksen ja vastaavien kauppojen sijoittamisen. Koska se voidaan täysin automatisoida ja samalla täysin hajauttaa. Siellä on Autonio-markkinapaikka, jossa käyttäjät näkevät muiden käyttäjien jakavan erilaisia ​​kaupankäyntistrategioita ja algoritmeja, jotka ovat auttaneet heitä saamaan voittoa.

Bitcoin-kaupankäynti robotit sallivat sijoittajien toteuttaa ennalta asetettuihin parametreihin perustuvia automatisoituja kaupankäyntistrategioita tunteiden poistamiseksi sijoitusyhtälöstä.

Käyttäjän - Päätepisteen Yleiskatsaus

Alusta pyörii NIO-tunnusten käytön ympärillä. Niinpä tänään on monia mahdollisuuksia vaihtaa osakkeita ja valuuttoja täysin automaattisesti. Olemme luetellut salaustekniikan mahdollisuudet alla. Mitkä ovat parhaat BitFinex-kauppa robotit? Tietysti, robotin tärkein ominaisuus on, että se käy kauppaa ympäri vuorokauden ja seuraa markkinoita silloin, kun elinkeinonharjoittaja on poissa kirjanpidostaan. Bitcoinille aiheutuu suurempia tappioita alle 10 000 dollaria, bitcoin-kaupankäynnin volyymi vaihdolla | ansaita rahaa verkossa. Yllä olevien selkeiden etujen yhdistelmä tekee Rofxista helposti. Näin olisi ollut, jos olisit aloittanut kaupan näillä digitaalisilla varoilla jo vuonna 2020. KuCoin, Bittrex, Coinbase Pro, Binance, Kraken, Poloniex, Huobi, Kaksoset, Bibox, BitMart, Huobi Global, HitBTC, OKEX, Bitstamp.

Tämä käyttöliittymä tuntuu voiteelliselta sujuvalta käyttää ja tarjoaa käyttäjille äärimmäisen hallinnan kaupoista. 3commas tarjoaa kolme erilaista hinnoitteluvaihtoehtoa, mukaan lukien Starter, Advanced ja Pro. Cryptocurrency on ehdottomasti uusi tekniikka, josta on nopeasti tulossa maailman rakas.

Zenbot (ilmainen edistynyt botti)

Kauppiaat, joilla on enemmän kokemusta, voivat käyttää myös manuaalista lähestymistapaa määrittämällä myynti useiden teknisten indikaattorien perusteella. Mitä pienemmällä määrällä kolikkoa/pörssiä käytte, sitä enemmän tämä voi olla ongelma. Tietenkin, jos haluat kaivaa vähän syvemmälle ja säätää tiettyjä muuttujia, voit. Kaupankäynti ei kuitenkaan välttämättä perustu pelkästään tekniseen analyysiin. Myönnän, että kaikki kannattavat edustajat on koulutettu ja testattu ympäristössä, jossa ei ole toimeksiantoja, joten on edelleen täysin epärealistista, että edustajamme ansaitsevat todellista rahaa.

Gunthy-kolikko on ominaisuus, jota mikään muu kaupankäyntialusta ei tarjoa, salausvaluuttamerkki, jota tarjotaan käyttäjille ostaessaan botti. Botti on integroitu ulkoiseen kaupanilmaisimeen. Katsotaanpa luetteloa parhaista Bitcoin-kaupankäynti robotista. USI Tech -alusta takaa melkein hyvän tuoton sijoituksillesi. Kaikissa suunnitelmissa on myös 24/5-premium-tuki, API-avainpaikat, konfigurointitallenteet, useita osto-/myyntistrategioita, edistyneet paperikaupan strategiat, kaikki indikaattorit ja signaalitilaus. Olen iso data nörtti. Monet algoritmeista ja koodeista, joita kaupankäynnin robotit käyttävät toimintoihinsa, ovat helposti tunnistettavissa tekniikoiden, kuten 'kuvio-vastaavuuden', avulla.

Voit myös alentaa maksun ja saada joitain lisäetuja pitämällä KRL-tunnuksia.

Asennus Ja Käyttö

Edistynyt - Parhaatkin kauppiaat löytävät silti apua saada Botit hallitsemaan päivittäistä kaupankäynnin suunnitelmaansa. Heidän ohjelmistonsa on testattu, ja vahvistamme, että he ovat aktiivisia ja toimivat täysin kunnollisella voittosuhteella. Ne vaihtelevat ilmaisesta bitcoin-kaupankäynnin botista, jota kuka tahansa voi käyttää, kalliisiin tilausbottipalveluihin ammattilaisten salauspäivän kauppiaille. Botin suorittama tekninen analyysi on erittäin helppo analysoida. Useimmat kauppabotit väittävät ansaitsevansa käyttäjille voittoa, mutta ansaitsevat sen sijaan rahaa itselleen.

015 BTC ja 0. Edistyneemmät hinnoittelusuunnitelmat antavat kauppiaille mahdollisuuden käyttää samanaikaisesti enemmän kauppapareja, samoin kuin heidän omiin tarpeisiinsa räätälöity tekninen tuki. Redditissä ja muilla foorumeilla on aktiivisia yhteisöjä. Cryptohopper4 antaa tavallisille käyttäjille pääsyn samoihin edistyneisiin kaupankäyntistrategioihin tavanomaisen kaupan rajapinnan kautta. 10 parasta kotona työskentelevää työtä, puhumme oikeista töistä, joissa voit ansaita vähintään 10 dollaria tunnissa tai enemmän - joskus PALJON enemmän! Yksi parhaimmista asioista robotissa on se, että he voivat tehdä asioita, jotka eivät anna sinun tehdä. Hyvä uutinen on, että voit määrittää QFL-botin ja se käy automaattisesti kauppaa sinulle! Yrityksen mukaan menestys riippuu usein suuresti elinkeinonharjoittajan psykologisesta tilasta - ja tämä tarkoittaa, että spontaanisti jahtaa tappioita tai pitää kiinni lisävoittoista voi olla valtavia seurauksia, jos heidän polvisuunnan strategia ei toimi.

Botti tarjoaa kolme erilaista pakettia, joista halvin paketti maksaa sinulle 22 dollaria kuukaudessa ja kallein paketti maksaa sinulle 75 dollaria kuukaudessa. 25% vaihtomaksujen lisäksi. Testaa erilaisia ​​markkinaolosuhteita ja aikatauluja laajasti simulaatiossa ennen oikean rahan sijoittamista. Vaikka se tarjoaa erittäin hyödyllisiä kaupankäyntiominaisuuksia, se ei todellakaan ole kaupankäyntitunnus.

Tehdään Salausvaluuttakauppiaita Syvän Vahvistamisen Oppimisen Avulla

Haluatko toistaa parhaiden salauskauppiaiden menestyksen? Bitcoin-pörssit eivät ole kaupan eliitin suljettua klubia, joten useampi kehittäjä on pystynyt luomaan Bitcoin-robotteja. Julkaisuni Bitcoin Superstar, nach einem Traum von nicht vuonna 9 bis 5. Työntekijäsana, joka ei sisällä meininkiä, ei tyttöä, oli ich in meinem Leben wollte und finanzielle Freiheit zu erreichen. Likviditeetti on astetta, jolla omaisuuserä voidaan nopeasti ostaa tai myydä vaikuttamatta merkittävästi sen hinnan vakauteen. Nämä robotit tarjoavat laajan valikoiman vaihdettavia omaisuuseriä, mukaan lukien forex, osake, CFD-kauppa ja salaus. Yksi hienoista asioista CWE-kauppiaassa on, että sinun ei tarvitse antaa rahaa botille. 2306, "btcValue": Jos haluat kehittää omia kaupankäyntityökaluja, Live Traderillä on strategian rakentaja, jonka avulla voit rakentaa omat strategiasi ja testata ne sitten kaikissa vaihtoissa, joita alusta tukee.

Cryptotrader-suunnitelman hinta korreloi täysin BTC-arvon kanssa.

Tyypit Kaupankäynnin Botistrategioista

Näitä päätepisteitä voidaan käyttää salkkujen allokointiin, tasapainottamiseen tai täydellisen salkun strategian toteuttamiseen. Niiden hinnoittelu on asetettu BTC: ksi, ja markkinahintojen vaihtelun takia niiden lähtötason lisenssit voivat vaihdella ~ 250 dollarista USD/kk ja ammattilisenssinsä ~ 2020 dollariin/vuosi. Forex-strategiaresurssit. kaupankäyntitapa. kaupankäyntijärjestelmät. forex-kauppaa sisältämätön valuuttakaupankäynnin signaalit ja fx forecast. Siinä on SmartTrade-päätelaite, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa tilauksia ja kauppoja, asettaa bot-trading- ja stop-loss/profit-positioita. Hyödynnä cryptohopper8: n paperikaupan ominaisuus, jonka avulla voit sekoittaa pelin rahaa ennen todellisten varojen tallettamista.

Panimme yhdessä rohkeaan pyrkimykseen tarkistaa kaikki parhaimmat automatisoidut salausvaluuttakaupan järjestelmät, joita sijoittajat ovat tällä hetkellä käytettävissä ja päättää, mikä sopii sinulle.

Muokatut Hallintapaneelit

Ominaisuudet auttavat ihmisiä päättämään, mihin Botiin mennä. Kaupankäynnin automatisointiin on monia syitä. Anna bitcoinirobotin käydä kauppaa puolestasi. Sinun on tehtävä vain tallettamisen jälkeen automaattinen kaupankäynti -toiminto ja siinä kaikki! Ilman inhimillisiä tunteita, nämä robotit eivät ole millään tavoin kiinni rahasi. Välimiesbotti tarkistaa välitysmahdollisuudet kryptovaluuttapörsseissä.

Adam King luo maailmaa muuttavaa sisältöä Patreon

Tärkeimmät jäsenet joukkueessa ovat Victor Cucoz, Mihhail Gavrilov, Yuriy Sorokin ja Dmitri Kuznetsov. Täältä tarvitsisi älykäs kaupankäyntirobotti, kuten 3Commas-kauppabotti. Tämä on käytännössä heidän oman bottinsa, jonka he ovat koodittaneet, että he voivat mukautua jatkuvien palautusten perusteella. Onko valuuttakauppaa riskin arvoinen? Forex-widgetit voivat auttaa sinua parantamaan kauppakokemustasi. Asetusten moninaisuudesta huolimatta HaasBot8 tarjoaa joukon "strategioita", joita vähemmän kokeneet kauppiaat voivat käyttää.

Käyttäjät voivat rakentaa kaupankäyntistrategian käyttämällä yli 130 indikaattoria ja kynttilänjakokuvioita cryptohopper0-kaupankäyntistrategian suunnittelijassa.