Tavat, Joilla 12–14-vuotiaat Voivat Ansaita Rahaa

Kotieläimet ovat yhtä rakastettavia kuin lapset, ja niistä on myös huolehdittava. Siellä on myös huijauksia, riippumatta siitä, mitä työtä olet tutkimassa. Tulojen maksimoimiseksi on myös tärkeää ottaa hieno valokuva tuotteesta ja kirjoittaa vakuuttava, rehellinen kuvaus.

 • He maksavat sinulle sponsoroitujen arvostelujen kautta, ja julkaiset arvosteluartikkelin blogissasi.
 • Monet yritykset palkkaavat puhelinkeskuksen edustajia työskentelemään kotoa sen sijaan, että heidän pitäisi sijoittaa heidät keskeiseen kaupalliseen sijaintiin.
 • Joten miten voimme teini-ikäiset tehdä tämän?
 • Onko sinulla joukko vanhoja kirjoja koulusta, joita et tarvitse?
 • Tämä on työ, jonka suoritat todennäköisesti kerran tai kahdesti viikossa pitääksesi heinänsä ja kukansa terveinä ja raikkaana.
 • Limonaditelineet eivät ole vain pienille lapsille.
 • Voit rekisteröityä niin kauan kuin olet yli 14-vuotias.

Nämä ovat täydelliset mahdollisuudet päättää, haluatko jatkaa näitä urapolkuja täysipäiväisesti aikuisena, ja he voivat myös maksaa enemmän kuin tavalliset vähittäiskaupan tai ravintolan työt. He palkkaavat kausiluonteisia ja väliaikaisia ​​kotipalvelun työntekijöitä jo 16-vuotiaita. 18 parasta työtä kotona, mene tänne ladataksesi kopion. Se on vain niin toistuvaa, että muut haluavat palkata ihmisiä siitä, jotta he voivat viettää aikansa keskittymällä suurempaan kuvaan liiketoimintaansa varten. Jos matkustat kohtuullisella summalla kuten me, saatat jopa paremmin käyttää palkitsevaa luottokorttia. Etsi luonnonmukaisia ​​reseptejä verkosta ja tee oma torjunta-aineesi. Muista, että sinun ei tarvitse välttämättä työtä ansaitaksesi rahaa teini-ikäisenä. Katso ympärillesi naapureita tai perheenjäseniä, joilla on kasvaneet pensaat, ja kysy, voitko rajata heidät pientä maksua vastaan. Golfkenttä/golf-caddy - Jos pidät golfista, tämän pitäisi olla sinun tapa.

Tämä on mahdollisuus vapauttaa sisäinen viihdyttäjäsi.

Online-työpaikat 15-vuotiaille Ja Sitä Vanhemmille

Jos mietit miten ansaita rahaa nopeasti teini-ikäisenä tai lapsena, harkitse omien leipomyyntien asettamista kerätäksesi varoja itsellesi. Ihmiset ansaitsevat rahaa YouTubessa mainonnan, sisaryhtiömarkkinoinnin ja sponsoroidun mainonnan kautta. Testausprosessi on tällä sivustolla helppoa, mutta testihinta on myös vähemmän, mikä on noin 0 dollaria. Lainat eivät uusitu automaattisesti ilman ennakkohyväksyntää. Kyselyjen tekeminen täällä ja siellä, kun saat niitä, voi varmasti lisätä ylimääräistä rahaa kuukauden sisällä. Tämä ei ehkä ole työ, josta haluat ylpeillä ystävillesi, mutta jonkun täytyy tehdä se.

He maksavat kuitenkin myös kiinteän maksun. Suoramyynti on silloin, kun myyt tuotetta kotoa. Vastaa vain online-kyselyihin tai tuotetesteihin ja ansaitse rahaa kotoa. Tietämällä joku, jolla on jonkin aikaa tyhjä talo, voi aiheutua siitä, että teini-ikäinen maksetaan katsomaan sitä. Juhla-avustajana voit olla vastuussa vieraiden tervehdyttämisestä, ruokapöydien, koristeiden tai lahja-alueiden järjestämisestä. Se voi olla tuottoisa online-työ korkeakouluopiskelijoille. Jos haluat oppia ansaitsemaan rahaa verkossa teini-ikäisille eBayn avulla, joudut varaamaan viikossa tietyn ajankohdan luettelointiin ja postitoimistoon pääsyyn (tai tulostamaan postisi ja laatikoidasi esineitä).

 • Lue Fiverr-arvosteluani tai mene tänne rekisteröimään.
 • Mitä luovampaa saat paremman.
 • Toivotan teille onnea.
 • Myöskään vastaanottamasi musiikki ei ehkä ole mielesi mukaan.
 • Valitset aukiolosi ja kun ansaitset 10 dollaria, voit maksaa sen PayPal-tilillesi.
 • Kuuntele Money Peach Podcast Episode #20, jossa Brooklyn aloitti oman liiketoimintansa 14-vuotiaana tekemällä räätälöityjä koiran kauluksia.
 • Siksi voi olla houkuttelevaa ansaita rahaa online-keikoista, jotka voivat antaa teini-ikäisille entistä paremman hallinnan heidän työaikoistaan.

Kirjoittaminen Tai Blogin Kirjoittaminen

Aloita NYT - Kun olin nuorempi, oli paljon asioita, joita ajattelin, ettet voisi tehdä, koska olin liian nuori. Hyvät kaupankäynti podcastit? Uransa eri kohdat, eri ikä ja isäntien erilaiset kulttuurit törmäävät toisinaan, mutta aina ystävällisesti ja huvittavasti. Teini-ikäiset voivat todella alkaa tuoda rahaa ja ansaita rahaa tekemällä näitä outoja töitä. Osta tavaroita Alibabassa ja myy niitä näillä kauppapaikoilla. Monet aikuiset ovat valmiita auttamaan teini-ikäistä ulos, ja he ovat innostuneita keskustelemaan teini-ikäisen kanssa erilaisista rahaa antavista ideoista. Veloitin 800 dollaria ystäväsivuston tekemisestä, ja nyt mikä tahansa muu tekemäni sivusto on vähintään 1 000 dollaria. Tämä auttaa ansaitsemaan enemmän rahaa ja varmistaa, että ansiosi jatkuvat ympäri vuoden. Saa hyvää tässä ja voit kokeilla käsiäsi freelance-kirjoittamisessa.

Suurin haitta tällä ansaintamenetelmällä on, että se ei tee sinulle rikkautta. Jos tämä kiinnostaa sinua, viestini on hyvä paikka aloittaa. Tradologic julkaisee uusia alustapohjaisia ​​binaariasetusten kaavioita, tässä esimerkissä varastotaulusta tämä määrä on satoja. Oletetaan, että et ole tällä hetkellä valmis omistautumaan kokopäiväiseen yritystoimintaan, kuten bloggaaminen.

Fiverrissä ja Upworkissa on paljon ideoita freelance-töihin.

Qmee on taustasovellus, joka toimii, kun teet ostoksia ja hakuja verkossa. Oletko teini-ikäinen, jolla on 3 iPhonea ja pari vanhaa iPadea makaamassa? Hän ansaitsi niin paljon rahaa, että pystyi ostamaan talon! Se on erittäin aikaa vievä prosessi, johon kaikki mahdolliset autotalli-myyjät rakastavat saada apua. Kaupankäyntivälineet, yksi suurimmista päivien elinkeinonharjoittajien virheistä on hyvin harkittujen strategioiden luominen vain täysin vastoin sitä kiireisessä kaupassa. Tämä on variaatio lemmikkieläinten istunnossa, mutta sillä on taipumus olla johdonmukaisempi. Jotkut maailman suurimmista mainosmarkkinointivirastoista käyttävät Instagramia myydäkseen tuotteitaan. Nuo ajatukset olivat viileitä 90-luvulla, mutta eivät enää.

Kuitenkin suurin osa yrityksistä, jotka palkkaavat 14-vuotiaita, palkkaavat myös 15-vuotiaita.

Muokatut Kodinsisustukset

Ansaitset pisteitä, jotka voidaan lunastaa PayPalin käteis- ja lahjakortteihin suorittamalla seuraavat monenlaiset tehtävät: Saat nähdä ja viettää aikaa koirien kanssa joka päivä. Sinun on vain suunniteltava ja maksettava. Ansaitse oikeita rahaa pelaamalla online-pelejä, dollarSprout-luokitus Helppo palkinto jo tekemistäsi asioista. Katso, mitä voit hankkia heille sellaiselta sivustolta, kuten Decluttr, mikä tekee erittäin helpoksi päästä eroon monista esineistä nopeasti. Vain 14-vuotiaana Christian aloitti Mac Bundle Box -tuotteen, joka tarjoaa Mac-sovelluksia mahdollisimman alhaisilla hinnoilla.

30Maksa velka! Palauta se ja käännä se mukavan voiton saamiseksi. Bitcoin mining apps for iphone, ottamatta huomioon toivottua salaustekniikan kirjoituskoodia omassa verkkosivustossasi, liikkuvana käyttäjänä tai mobiililaitteita tukevana työntekijänä toimivana yrityksessä on asioita, jotka sinun tulee harkita salaustekniikan suhteen. Jotkut esineet voivat kerätä kohtuullisen hinnan ebay-sivustosta. Alueellani umperit saavat jopa 30 dollaria tunnissa. Olin väärässä ja toivon, että olisin juuri aloittanut. Jos et tiedä miten aloittaa blogin lukeminen, verkossa on paljon helppoja seurata opetusohjelmia. Tämän vuoksi heidän ei tarvitse tehdä ylimääräistä pysähdystä autopesukeskukseen. Voit lisätä kokemustasi ja ladata kuvia itsestäsi lastenhoitoa ajatellen, jotta profiilisi näyttäisi ammattimaisemmalta ja legitimimmältä.

Niitä on kirjaimellisesti satoja, ellei tuhansia teini-ikäisiä, jotka murskaavat sen youtubessa ja ansaitsevat enemmän rahaa kuin heidän vanhempansa. Käytätkö Googlea tai Yahoota etsimään jotain verkosta? Tämä artikkeli ilmestyi ensimmäisen kerran Brad's Deals-lehdessä. Voit myös myydä leipomotuotteita tai erikoisruokaa viljelijän markkinoilla. Freelansointi vaatii erikoisosaamisen, mutta jos olet kiinnostunut tai sinulla on jo kokemusta jollakin näistä alueista, se voi olla hyvä tapa aloittaa työskentely kotona. Voit ansaita rahaa verkossa tekemällä maksetut tutkimukset jo 13-vuotiaina.

Sosiaalisen Median Johtaja (mediaanipalkka 15,30 Dollaria/tunti)

Jos asiakas pitää siitä, saat palkan; jos ei, hän voi valita toisen artikkelin, etkä saa palkkaa. Aikuiset viettävät helposti 2 tai 3 dollaria kupillista limonadia vain siksi, että lapsi! Jos tarvitset apua aivoriihiin, etsi YouTube-palvelusta muita teini-ikävloggereita. Blogin käyttäminen on hieno tapa ansaita rahaa kotoa, ja se on sellainen asia, jolla voit kiertää kouluaikataulusi. Kuinka löytää päivän suosituimmat kaupankäyntivalinnat: 10 vaihetta (kuvilla). Tämä luettelo on enemmän kuin vain teini-ikäisten lastenhoitotyöt. Esimerkiksi teini-ikäisten tulisi tietää, milloin ja missä on tarkoituksenmukaista lähettää henkilökohtaisia ​​tietoja, ja myös olla erityisen varovainen antaessaan sosiaaliturvatunnusta.

Tämä voi olla taloustieteen perusteet, mutta kaikki eivät ole lahjakkaita tai halukkaita tekemään sitä.

Järjestä Autotalli-myynti

Tämä on toinen tapa, jolla voit ansaita rojalteja, joten jos lataat paljon valokuvia, voit nähdä hienoja tuloja huijaavan joka kuukausi. Jos saat kädet siluetista ja t-paitapuristimesta, uusi jännittävä tilaisuus on vinyylileikkauksissa. Keskustele paikallisten golfkenttien omistajien kanssa ja katso, antavatko he sinun työskennellä golf-caddyna. ▷ bitcoin evolution truffan mielipiteiden ja vallankumouksen arviointi, tällä tavoin, kun ehdottajan julkaisee tapahtuman, jos BCH: n kaksinkertaisen kulutuksen estävä kone toimii, se estää kyseisen tapahtuman korvaamisen. Jotkut sanomalehdet on toimitettava esimerkiksi hyvin aikaisin aamulla. Saatat jo esiintyä hyvin urheiluseurassa ja haluat auttaa muita opiskelijoita parantamaan suoritustaan. Olipa pehmeä paikka koirille, kissoille, hamstereille tai gekoille, voit käyttää samaa massapostitustaktiikkaa, jota käytän lastenhoitotöihin, ja tarjota itsesi koiran kävelijäksi, lemmikkieläinten huoltajaksi tai kokopäiväiseksi lemmikkien hoitajaksi!

Aloita Blogi Tai Online-yritys

Jos käytetään varovasti vaatteita esimerkiksi Banana Republicista ja J: sta. Luettelo tämän kuukauden parhaista forex-välittäjistä, ole varovainen kaikissa palveluissa, jotka takaavat voitot. Cryptojack, onko sillä mitään järkeä? Voit sitten myydä nämä vaatteet sovelluksessa korkeammalla hinnalla voiton tuottamiseksi. Teknologian käyttö auttaa teini-ikäisiä löytämään työpaikkoja ja ansaitsemaan rahaa nopeammin kuin koskaan.

Kyselypaikoilla on ehdottomasti huono räppi, mutta ne eivät ole kaikki huijauksia. Kyselyjen maksut ja valmistumisajat vaihtelevat, mutta on olemassa kaksi päivittäistä tutkimuskyselyä, jotka maksavat 80 senttiä kukin. Jonkun toisen työskenteleminen ei ehkä ole kovin hauskaa, mutta se opettaa sinulle paljon. Jokaisesta annetusta tuomiosta eJuroreille maksetaan 5–10 dollaria tapauksen pituudesta riippuen. Siirrytään eteenpäin. Voit myös luoda säilytystilin vanhempiesi välittäjänä, johon voit saada täyden käyttöoikeuden 18-vuotiaana.

Editointi Ja Oikoluku

Jos pidät ideasta auttaa tarjoamaan ihmisille ruokaa, kysy työpaikkoja lähelläsi sijaitsevissa ravintoloissa. Oli kyse sitten kurpitsaiden valmistamisesta Halloweenin leikkaamiseen, pääsiäisvärjäykseen tarkoitettujen munien valmistukseen tai juoksevan ostoskeskukseen hakemaan viimeistä joululahjaa, tällaisille asioille ei ole tarjolla perinteisiä palveluita. Tässä on 4 tapaa ansaita rahaa blogointiin: Nuorena aloittaminen antaa sinulle suuren edun, koska sinulla on enemmän aikaa kasvattaa kanavasi ja selvittää, minkä tyyppisiä videoita haluat luoda. Voit löytää työn paperinjakelijana aloittamalla paikallisen sanomalehden luokitelluissa ilmoituksissa. Monet niistä, jotka laativat luetteloita kuinka ansaita rahaa teini-ikäisinä, sisällyttävät tämän kuuluisan, koska elokuvateatterit palkkaavat säännöllisesti teini-ikäisiä useisiin tehtäviin. Ota myös aikaa teini-ikäisenä lukea sijoituskirjoja, jotta olet valmis tekemään viisaita sijoituspäätöksiä 20-vuotiaana.

Kysy Vanhemmiltasi Parittomia Töitä

Palautteesi auttaa suoraan taiteilijoita, levy-yhtiöitä ja tuotemerkkejä tekemään päätöksiä liiketoiminnastaan. Se saattaa tarkoittaa asuntoa, puistoa, kirkkoa tai minne muualla he tuntevat halua syödä. He huolehtivat jopa kuljetuksista ja palautuksista. Varmista kuitenkin, että annat yksityiskohtaisia ​​arvosteluja, muuten et saa palkkaa. Jos haluat lisätietoja, voit tarkistaa heidän verkkosivunsa tai kirjautua täällä. Ulkoinen kääntäjä käännöstoimistoille, riippumatta siitä, päätätkö kääntää freelancerina vai työntekijänä, sinun on aina tiedettävä hintasi. Löydä blogeja ja verkkosivustoja, jotka perustuvat harrastuksen/aiheen ympärille, ja aloita vuorovaikutus yhteisön kanssa, älä ole se kaveri, joka sanoo vain "hei, että minulla on verkkosivusto/youtube, joka on tämänkaltainen, mutta parempi", tosiasiassa vuorovaikutuksessa ihmisiä, kokeile ja anna heille lisäarvoa, jotta he oppivat hitaasti luottamaan sinuun ja tulevat lopulta sivustoosi.

Teini-ikäisenä työ näyttää hyvältä korkeakouluhakemuksissa ja on hyvä tapa oppia vastuuta. Kyselyjen osalta voit odottaa ansaitsevan 40–200 pistettä suoritettuaan. Parhaat forex-robotit @ forex-tehdas, tämä kuukausi oli todella hyvä ja olen erittäin tyytyväinen Robotroniin. kuinka vaihtaa forex: 12 vaihetta (kuvilla), pyynnön hinta on aina korkeampi kuin tarjoushinta. Voi, ja vaikka mahdollisuudet on numeroitu, ne eivät ole erityisessä järjestyksessä.

Ota joitain ei-toivottuja esineitäsi ja myy ne. Tilaa lukea, viimeiseksi stop loss -tilaukset yhdistetään markkinoilla tai rajoituksilla, jotka laukaisevat kerran xx dollarin hintaosumia. Bitcoin profit-kauppapaikan erittely, cfd kauppa uob kay hian zeigen wie es metatrader macd ea. Se voi olla myös erinomainen koulutus tulevaan kokopäivätyöhön. Humanaticin työntekijät kuuntelevat ja seuraavat puheluita. Tarvitset vanhempien allekirjoituksen ja työnantajan, joka haluaa allekirjoittaa ne. Kerro minulle kommenteissa, minkä aloit tai mitä teet parhaillaan ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Toinen sivusto, jossa voit selata ja tehdä tarjouksia todella hyvistä töistä, on Flexjobs.

 • Ryhdy ystävien kanssa ja tarjoa talon siivouspalveluita.
 • Tämä on kuitenkin ristiriidassa joidenkin pelien ehtojen kanssa, joten muista tarkistaa ennen aloittamista.
 • Jos teet koruja tai puuderisteitä tai muita taiteellisia luomuksia, kannattaa ehkä harkita niiden myyntiä verkossa.
 • Voit aloittaa levittämällä sanaa naapureille, että voit auttaa puutarhanhoitoa.

Hae

Ehkä olet teini-ikäinen, joka ei halua olla videossa, mutta rakastat valokuvaamista. Onko Bitcoin Code Bitcoin Code testaamisen aito, 4% (syyskuusta 2020). Kun olet löytänyt tuotteen, jonka luulet voivan myydä enemmän kuin ostit, varmista, että tarkistat tämä tarkistamalla, kuinka paljon muut ihmiset myyvät tuotteitasi. Se oli voittovoitto.

Tiedostot latautuvat paljon nopeammin turmeltuneeseen asemaan.

OpenTable-palkinnot: Tämä sovellus maksaa sinulle illalliselle (ansaitse ilmaisia ​​aterioita ja Amazonin lahjakortteja)

Ajattele sitä online-lähetyskaupana. Olipa uusi malli tai vanha, voit myydä matkapuhelimesi. Luvan saajan binaarivaihtoehdot, kauppias ostaa osto-option, joka odottaa EUR / USD: n hinnan nousevan ja olevan yli yhden. InstaGC antaa sinulle pisteitä, joilla voit lunastaa palkintoja, kun teet ostoksia verkossa, katsot videoita, haet verkosta tai suoritat tutkimuksia.

Jos olet koskaan tehnyt videon YouTubessa, voit ehkä muuttaa tämän tasaiseksi tulovirraksi. Swagbucks on legitiimi sivusto, jossa ihmiset saavat maksua Internetin selaamisesta ja muusta. Jos kirjoitat hyvin ja pystyt suorittamaan joitain Internet-tutkimuksia, sinut voidaan harkita freelance-artikkelin kirjoitusasemaan. Olet juuri tullut oikeaan paikkaan! No, on myös muita sivustoja, jotka maksavat sinulle vain verkossa surffailusta. Sinun on sallittava kaupallistaminen ja kirjauduttava AdSenseen. Jos pääset jonkin suositun pohjakerrokseen, voit ansaita paljon rahaa suunnittelullasi. Useiden asioiden hoitaminen eri ihmisille samanaikaisesti auttaa ansaitsemaan rahaa teini-ikäisenä samalla kun säästät aikaa ja vaivaa.

Tarjoa sitä palveluna telakan kunnossapidon yhteydessä. Vanhukset, etenkin rajoitetun liikkuvuuden tai yksinäisyyden kärsivät, ovat valmiita maksamaan yrityksestä. Salausvaluutta: mitä tapahtuu, kun laitat elämäsi säästöt bitcoineihin? Digitaalisen valuutan käyttöönoton myötä järjestelmä, jonka piti toimia ilman luottamusta, kehitti luottamukseen liittyviä kysymyksiä. Lastenhoito on edelleen kelvollinen tapa ansaita rahaa tänään teini-ikäisenä, mutta menetelmä, jolla mainostat häntä, muuttui. Jos voit piirtää perhosia, yksisarvisia tai suosittuja sarjakuvahahmoja, kasvomaalaaminen voi olla täydellinen työ sinulle. Haluatko katsella videoita vapaa-ajallasi?

Verkkotutkimukset eivät ehdottomasti tee rikkaita.

Kuinka Ansaita Rahaa Kun Olet 15-vuotias

Yhden viikonlopun aikana olen varma, että voit ansaita 20–100 dollaria tekemällä leipomyynnin. Suuret yritykset ja tuotemerkit ovat niin tietoisia liiketoiminnastaan, että he maksavat ihmisille testata verkkosivustojaan ja antaa puolueettoman mielipiteensä. Jos sinulla on kirjoitustyö, voit odottaa ansaitsevan 0 dollaria. Voit myös saada viipaleita piirakkatyöhön omena- tai Android-laitteeltasi, kun olet ladannut sovelluksen. Helppo tapa ansaita rahaa teini-ikäisenä? Golfcaddies saavat usein hienoja vinkkejä ihmisiltä, ​​joille ne caddy. Se on hieno verkkokaupoille. Tässä viestissä aion näyttää kuinka ansaita rahaa teini-ikäisenä ilman työtä ja työpaikan kanssa.

Koiran Ulkoiluttaminen

Jopa nuoret teini-ikäiset pääsevät hauskanpitoon Swagbucksilla. Ctrl + y on redo, jos menet hieman liian pitkälle kumoamisen kanssa. Voit ostaa asioita paikallisista kaupoista - leluista tekniikkaan - ja myydä niitä Amazonilla lisää rahaa. Vaikka voisit käydä esimerkiksi Fiverrin tai Upworkin kaltaisilla alustoilla, paikallisten yhteyksien luominen voi tuoda suurempia tuloja, joten kysy vanhemmiltasi ja ystäväsi vanhemmilta mahdollisia viittauksia. Jos tiedät tarkennetun koodin: Voit ansaita rahaa heti, ja suuri osa työstä ei ole kovin haastavaa. Et ehkä saa palkkaa, mutta tämä kokemus voi aloittaa polkuasi jatkaa freelance-kirjoitustyötä aloittelijoille.

Mutta monista tulee rahaa tuottajia.

Hanki ryhmä muusikoita yhdessä tai soita solo. Tietokoneista on tullut niin suuri osa elämäämme, että tietokonetaitot ovat nyt elämäntaitoja. Samoin kuin lastenhoito, tämä vaihtoehto tarjoaa nuorille mahdollisuuden seurata muiden lemmikkejä. Tässä on kahdeksan kokeiltua tapaa, jolla tunnen nuoret löytäneet työpaikan: 13-vuotiaille tarkoitettujen työpaikkojen lisäksi nämä sivustot maksavat 14-vuotiaille ja sitä vanhemmille! Nämä yritykset yleensä vaativat sinua ostamaan aloituspakkauksen tuotteiden kasvattamiseksi yrityksesi. Voit sitten ansaita rahaa opettamalla ihmisille mitä tunnet. Tämä tarkoittaa sitä, että on olemassa loputon rahan lähde, joka voidaan ansaita työskentelemällä maatilalla tai myymällä kotikasveja.

Hyvällä strategialla voit kerätä tuhansia dollareita käytännössä ilmaista rahaa. Jotkut ihmiset rakastavat kokata ja leipoa. Joten jos olet teini-ikäinen tai tunnet jonkun, lähetä nämä tiedot pitkin ja anna heille etumatka. Ajattele pöytien viimeistelyä tai vanhojen levyjen muuttamista taiteeksi. Varmista vain, että lataat tarpeeksi palveluitasi. Yritykset, kuten Swagbucks, Inbox Dollars ja Viggle, ovat vain joitain myymälöitä, jotka maksavat sinulle rentoutua ja katsella viihdyttäviä videoita. Katso 50 legitiimiä kotitöitä, jotka maksavat 16 dollaria tunnissa tai enemmän!

Verkkokyselyjen Ottaminen

Erinomainen englanninkielisessä luokassa? Jotkut viljelijämarkkinat veloittavat aikuisilta maksun tornin perustamisesta, mutta antavat lapsille mahdollisuuden perustaa tiski ilmaiseksi. Salauslainaus, uusi valuutta luodaan monimutkaisen online-prosessin avulla, jota kutsutaan kaivostoimintaksi ja joka käyttää superkoneita luomaan uusia Bitcoineja monimutkaisella tietokonekoodilla. Se on noin 14 dollaria. Joten jos olet jo osa joukkuetta, voi olla syytä kysyä, onko ohjaajille avoimia työpaikkoja. Paras tapa aloittaa lastenhoitajana on lastenhoitaja jo tuttavillesi perheen ystäville/ihmisille. Monet aikuiset maksavat mieluummin vain niille, jotka niittävät nurmikonsa, kuin tekevät sen itse ja näkevät mielellään teini-ikäisen tarjouksen. Jotkut termit vaativat oppimiskäyrän, mutta kun tottut siihen, se on paljon helpompaa.

Voit ottaa tutkimuksia ja suorittaa muita tehtäviä ansaitaksesi pisteitä, jotka voidaan sitten lunastaa oikealla rahalla PayPalin kautta. Jaxx liberty: turvallinen blockchain-lompakko, pörssi ja salkku, niin kauan kuin sinulla on perustiedot tietokoneesta ja kyky suorittaa yksinkertaisia ​​painikkeen napsautuksia; voit käyttää bitcoin-sovellusta onnistuneesti. Jos kirjoitat jo kaunokirjallisuustietoja ja romaaneja, julkaisemalla niitä Amazonissa ei ehdottomasti ole mitään haittaa yrittääksesi ansaita niistä rahaa. Tai voit kysyä tunnetuilta ihmisiltä, ​​jotka pelaavat golfia, jos he haluavat ostaa löytämiäsi palloja hinnalla, joka on alennettu vähittäishinnasta.

Löydät freelancer-projekteja, jotka liittyvät moniin aiheisiin kirjoittamisesta ja suunnittelusta käännökseen, koodaukseen ja muihin.

Myy Käsityöt

Jälleen kerran, jos et välitä korkeuksista tai tikkaista, valojen asettaminen ja laskeminen on hieno tapa ansaita rahaa kylmempinä kuukausina. Se tulee todennäköisesti itseäsi nuoremmille opiskelijoille. Rakastatko lemmikkieläimiä? Löydätkö sinä jatkuvasti ihmisten kuvia tai piirroksia? Jos et halua imuroida muruja ja pyyhkiä sisätiloja, olet saanut itsellesi työn. Voit opettaa melkein mitä tahansa hyvää aihetta. Aivan kuten yllä olevilla kahdella työtaululla, myös tässä työtaulussa on paljon suodatusvaihtoehtoja. Voit ansaita tasaisen tulon kävellen useiden asiakkaiden koiria.

Sinun tulee olla 13-vuotias ja kirjautua sisään. Monet huvipuistot mieluummin vuokraavat teini-ikäisiä, koska niillä on yleensä paljon yhteistä asiakaskunnan kanssa, jota he haluavat houkutella. Voit ottaa tutkimuksia, pelata videopelejä ja jopa ansaita rahaa tulostamalla kuponkeja. Voit ansaita rahaa myös mainosten katseluun JingIt-verkkopalvelun kautta, joka maksaa sinulle katsella videoita ja napsauttaa kumppaneidensa mainoksia. Päiväkauppaa koskevat videot - opi kauppaa, robinhood ansaitsee myös korot käyttäjien kaupankäyntitilillä olevasta käteisestä ja tulee ansaitsemaan enemmän rahaa, jos Fed jatkaa korkojen nostamista. Sain sen - käteisellä, ei palkkioilla.