Kanadalaisten 15 Parasta Maksettua Kyselypaikkaa Ansaita Ylimääräistä Rahaa Vuonna 2020

Survey Clubille maksetaan vähintään 10 dollaria. Tämä on loistava tapa lisätä ansiosi, vaikka et estäisi suorittamasta kokonaista tutkimusta. Koimme usein pitkiä kyselyistuntoja, kasvomme liimattu tietokoneen näytölle koko ajan. Jotkut käyttäjät ovat valittaneet verkossa, että maksujärjestelmässä voi olla häiriöitä, joten muista seurata tätä ja nostaa se esiin, jos sinulla on ongelmia. Parempaa laatua tarjouksia tulee tulevaisuudessa. Päiväkaupankäynti ninja: koko diy-päivän kaupankäyntikurssi (12 tuntia), vapaa on fantastinen erityisesti aloittaville kauppiaille. Sen juuret juontavat kuitenkin useita vuosikymmeniä.

Kuinka paljon verkkokyselyt maksavat? Voit lunastaa ansiosi prepaid-lahjakortteilla, virtuaalisilla lahjakorteilla tai PayPal-talletuksilla. 8 kotona pidettävien äitien työt, jotka ovat laillisia, joustavia ja hyvin maksettavia. Ilmoittautuminen on ilmaista, ja kyselyt maksavat 1–5 dollaria, ja tuotetestaus alkaa 5 dollarista ja liikkuu sieltä ylöspäin. Sinun ei todellakaan tarvitse tehdä mitään tutkimuksia, jotka laskeutuvat postilaatikkoosi, mutta voit tehdä niin, jos löydät 10 tai 15 minuuttia, jos tarkistat muuten Facebookin tai twiitin. Heillä on upea uusi sovellus ja vahva lähetysjärjestelmä. Voit ansaita rahaa - joko käteisellä tai usein lahjakorteilla tai palkita pisteitä - ja sinun on vain annettava mielipide.

  • Voit myös käyttää kyselyjä ansaitaksesi palkkioita useilta jälleenmyyjiltä.
  • Jos sinusta tuntuu, että sinulla ei ole aikaa tehdä tutkimuksia, et ole yksin.

Tee tutkimuksia yrityksiä, jotka tarjoavat kyselyjä, ja yritä saada käsitys siitä, kuinka paljon kukin on arvoinen. He tietysti haluavat sinun puhuttavan henkilökohtaisissa kyselyissä. Yllä olevasta kuvasta voi nähdä, että päivässä voin ansaita 32 000 pistettä! 40 korkeampaan - ja harvempaan - hintaan 10 dollaria.

Kun vastaat profiilisi kysymyksiin, sinun on aina annettava positiivisia vastauksia.

Toinen tapa ansaita Swagbucks on katselemalla mainosvideoita

Sinulla on sellaisenaan mahdollisuus vastata moniin kysymyksiin, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran. Jotkut ovat paljon parempia kuin toiset saamiesi palkkioiden, käytettävissä olevien kyselyjen määrän ja sen perusteella, kuinka nopeasti ne todella maksetaan sinulle. Sivusto toimii pistejärjestelmässä, jossa käytetään ”Station Dollars”.

Huomaa, että kaikki tutkimukset eivät ansaitse rahaa. Kuinka ansaitset rahaa tutkimuksista? Vuonna 2020 he liittyivät digitaaliaikaan, ja nyt he ovat yksi parhaista tutkimuksen sivustoista ympäri. Ilmaiset online-kaupankäyntikurssit, indeksirahasto käyttää yksinkertaisia ​​sijoitusalgoritmeja indeksin seuraamiseen, eikä se vaadi aktiivista ihmisen hallintaa. 3000 pistettä on yhtä suuri kuin €1 MAKSU:

Jopa parhaiten maksetut tutkimussivustot eivät tarjoa suurta voittoa, kun suoritat kyselyn. Mitä enemmän kirjaudut sisään, sitä enemmän mahdollisuuksia saat ansaita ylimääräistä rahaa. Pinecone maksaa käteisellä PayPalin kautta tai, kuten monet sivustot, tarjoaa Amazon-tositteita yhdessä muiden kauppojen, kuten Walmart, kanssa.

Yhdistyneen Kuningaskunnan Kahdeksan Parasta Tutkimussivustoa 2020

Seurauksena on, että he maksavat enemmän harkintanne. Heidän ylpeensä on se, että verkko-, iPhone- ja Android-käyttöympäristöjensä ansiosta voit suorittaa tutkimuksia kotona, toimistossa, rannalla tai kävelyllä. He keskittyvät yksinomaan tutkimuksiin, mikä tekee PALJON helpommaksi navigoida ympäri heidän sivustoaan. Tämä artikkeli sisältää tytäryhtiölinkit. Ansaitset tai voitat kuitenkin ylimääräistä rahaa tai ilmaisia ​​tai alennettuja tavaroita ja palveluita. Kun olet saavuttanut maksun, voit lunastaa ansiosi Amazon-lahjakortilla tai Payoneer Prepaid -pankkikortilla. Ostatko kylpytuotteita perheellesi?

  • Jos käytät InboxDollars-sivustoa säännöllisesti, voit yleensä ansaita jopa 20 dollaria tai 30 dollaria kuukaudessa erilaisista toiminnoista.
  • JustAnsweriin liittyminen oli itsessään kuin osa-aikatyö.

Liittyvä Postaus

Velasquez suosittelee olemaan "tarkoituksellista" jakamalla muuta yksityistä tietoa tutkimussivustojen kanssa. Binaariasetusten tekniset tiedot, £ 100, lisäksi £ 80 voitot kaupoista. Menestyin eniten joillain suosituimmista kyselysivustoista, jotka maksavat minulle yksinomaan lahjakorteilla. Alun perin vuonna 2020 perustanut Critical Mix Incorporated, OneOpinion auttaa tekemään tutkimuksia, jotka perustuvat maailman suurimpaan markkinatutkimusyritykseen. Huomaa, että muutama käyttäjä on ilmoittanut saavansa jopa 10 tutkimusta viikossa.

Tämä on täydellistä, koska kyselyjen pitäisi oikeasti olla ajan kuluttamista sen sijaan, että niille osoitettaisiin tiettyä aikaa, joten kyky siirtää aikaa jonossa tai työmatkalla ja samanaikaisesti ansaita rahaa on erittäin houkutteleva. Nämä ovat sivustoja, joilla teen ansaita rahaa tutkimuksista. 00 - 35 dollaria valmistumista kohti.

Vastaa vain kysymyksiin. Tällä tavalla tiedät tarkalleen, kuinka paljon rahaa aiot ansaita ajallasi. Entä jos he vain yrittävät kerätä sinusta tietoja, jotka he voivat linkittää sähköpostitiliisi ja myydä kolmansien osapuolien palveluille? He maksavat PayPalille, kun saavutat 50 puntaa, joten se on vähän hidas poltin, mutta sen arvoinen, jos sinulla on kärsivällisyyttä! Tämä on paperilla, mutta todellisuudessa monet jäsenet ovat kamppailleet saadakseen riittävästi rahaa tutkimuksista lunastaakseen sen tosiasiallisesti. Suosikki asiani Earnablyssä on se, että heillä on usein promo-koodeja, joita voit käyttää tilillesi. Tämä antaa sinulle ylimääräisen monta prosenttia ansiostasi tietyn ajan.

Tarvitset erillisen profiilin jokaiselle yritykselle, johon teet tutkimuksia, ja haluat täyttää jokaisen profiilin mahdollisimman täydellisesti.

EI maksa liittyä

Ehdotan myös pysyä poissa sivustoista, joilla on hämmentäviä pistearvoja. Verkkotutkimukset voivat olla tuottavampia kuin television katselu tai surffaaminen Facebookissa. Ja vaikka tutkimuksen hylkääminen on aina turhauttavaa, tämä verkkosivusto yrittää korvata tämän tekemällä sinut heidän neljännesvuosittaisen rahapalkintoarvontaan. 100SB kuulostaa paljon paremmalta, mikä on fiksu tapa SwagBucks on organisoinut pistejärjestelmänsä pitämään ihmiset kiinnostuneina ja motivoituneina haluamaan jatkaa tehtävien suorittamista. Kun napsautin kyselyä, se pyysi minua kirjautumaan uudelleen sisään. SD-tiedostot voidaan sitten muuntaa lahjakorteiksi (Walmart, Amazon jne.) Tai PayPal-käteisvaroiksi. Kuulin ensin, että sinulle voidaan maksaa verkkokyselyistä noin 3 vuotta sitten.

He eivät maksa parhaiten tutkimuksista, mutta Swagbucksin käytön etuna on, että voit ansaita pisteitä niin monella tapaa - plus he maksavat sinulle PayPalin kautta. Oppimalla kohdentamaan tuotteita oikeille ihmisille, yritykset leikkaavat mainoskulujaan ja lisäävät myyntiä. Tämä on kysymys, jonka monet ihmiset kysyvät kuuleessaan verkossa ansaitsemisen käsitettä ilmaisista online-tutkimussivustoista. Evästeet ovat tietokoneellesi tallennettuja pieniä datatiedostoja, joita sivusto käyttää toiminnan analysoimiseen.

Matkani tutkimusten4 maksun sydämeen oli ohi ja en ollut kukaan rikkaampi. Mitä tämä tarkoittaa? Heidän kanssaan tekemäni kyselyt eivät ole koskaan pidempiä kuin 15 minuuttia, mutta mielestäni kysymykset voivat olla melko intensiivisiä ja mielenkiintoisia. Joillakin on todella hienot lähetysohjelmat, jotka toimivat tasoilla. Aivan kuten Swagbucks, Survey Junkie toimii pistejärjestelmässä, ja pisteet voidaan muuntaa rahaksi. Useimmat yritykset tarjoavat vaihtoehdon sähköposti-ilmoituksiin, kun kyselyjä tulee saataville. Sinun on tarkistettava tilisi päivittäin kyselyjen varalta, ja jotkut käyttäjät ilmoittavat takertuvansa juuri alle 40 punnan kynnyksen. Tuotteita ovat pienet elektroniikka- ja matkakoot.

SurveyBee on Kööpenhaminassa, Tanskassa toimiva yritys. Liiketoimintatavoitteemme on tarjota arvokas palvelu, joka vastaa paneeliläisiä (sinä) markkinoiden laillisimpien tutkimusyritysten kanssa.

”Mistä tahansa muutamasta dollarista jopa 500 dollariin kuukaudessa riippuen siitä, kuinka moniin tutkimussivustoihin liittyt ja kuinka moniin tutkimuksiin olet oikeutettu kuukaudessa. Jokainen kysely palkitsee välillä 50 senttiä ja 5 dollaria, ja sinulle maksetaan 2 dollaria ystäväsiirrosta. Tekijät, jotka voivat muuttaa ansiosi niin paljon, ovat joskus hallinnassasi, mutta joskus ne eivät ole. Pisteiden hyvitys tilillesi voi kuitenkin kestää jopa 30 päivää.

Pisteiden ansaitsemisen sijasta jokainen tutkimus ja paneelin lausunnon mukainen tehtävä maksetaan rahavaroina. On myös kysymys evästeistä. Lue koko Survey Junkie -katsaus. Jos yrität sattumanvaraisesti ottaa jokaisen löydetyn kyselyn, tunnet itsesi järkyttyneenä ja turhautuneena. • Pidätkö mieluummin kahvin juomista kotona tai kahvilassa? Toinen hyödyllinen vinkki on varmistaa, että rahaa rahat ylittyvät vaaditun kynnyksen saavuttamisen yhteydessä. Kuten sanon, et koskaan rikastu yksin tällä, mutta se voi antaa sinulle tietyn taloudellisen vapauden. Jos olet todella epätoivoinen lisärahaa vastaan, niin ei ole huono idea ottaa tutkimuksia, jotka eivät maksa paljon rahaa, mutta aina kun mahdollista, kannattaa aina käyttää suurin osa ajasta ottamalla vastaan ​​hyvät maksut tarjoukset.

Ipsos-sanonta-paneeli

Vaikka minulla oli aikakatkaisu muutaman kerran, olen onnistunut suorittamaan suurimman osan tutkimuksista ja saadakseni enemmän pisteitä (ja vastaavasti rahaa) kuin millään muulla sivustolla, jota olen kokeillut. Se on osa heidän sitoutumistaan ​​pitää kaikki pöydällä ja olla rehellisiä. Kiitos Survey Junkie palkinnosta.

Muut Tapoja Ansaita Rahaa Helposti

On myös tärkeää seurata jokaiselta yritykseltä saamasi korvauksen määrää, koska jotkut maksavat huomattavasti enemmän kuin toiset. Ja ansiosi todennäköisesti eroavat toisesta henkilöstä, joka tekee tutkimuksia, vaikka he käyttäisivät samoja paneeleja kuin sinä. Siellä on paljon laillisia tutkimusyrityksiä, mutta teollisuudessa on myös paljon huijareita, joten ole varovainen, kun valitset sivustoitasi.

Muina aikoina joudut ehkä kirjoittamaan pitkän lomakkeen vastaukset tarkempiin kysymyksiin. Paras päiväkaupankäyntivarastot, kokemusta ei kuitenkaan voida korvata. Kyselyissä ei anneta pisteitä. Muutama kyselypaikka maksaa suhteellisen hyvin käteisellä.

Ja tiedätkö miksi?

SwagBucks Review: Online-palkintojen sovellus ja alusta

Joten jos tarvitset toisen työpaikan perheen ruokkimiseen tai laskujen maksamiseen, verkkokyselyjen ei pitäisi olla ensisijainen puolella vaivaa. Antamalla rehellisen mielipiteesi saat korvauksen ajasta. JustAnswer on Wonderin kaltainen sivusto, mutta keskittyy enemmän ihmisten auttamiseen kotitehtävissä. Loppujen lopuksi sen ulkopuoliset kumppanit maksavat reaalimaailman rahaa luotettavista ja tarkista tiedoista, joita he voivat sitten käyttää omaan yritystarpeeseensa. Esimerkiksi 25 tunnissa, ja tunnitulot vaihtelivat 41 sentistä 2 dollariin. Voit myös pelata pelejä, lukea sähköposteja ja hyödyntää tarjouksia. Vindale voittaa jopa paremmin alan keskimääräisen voiton verrattuna muihin maksettuihin tutkimussivustoihin.

Mitkä Ovat Parhaat Kyselysivustot, Joilla Voit Alkaa Ansaita Rahaa?

Lisäksi saat 5 dollaria. Ja seuranta ei lopu vain heidän verkkosivuilleen. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä kortteja suosituille jälleenmyyjille, kuten Amazon, iTunes ja muille. Yli kuuden miljoonan jäsenen kanssa tämä verkkosivusto on yksi suosituimmista online-kyselyjen verkkosivustoista. Jokaisesta sivustolla ansaitsemastasi pisteestä saat 1 puntaa.

Ipsos, joka perustettiin vuonna 1975, on yksi suurimmista markkinatutkimusyrityksistä maailmassa. Toimittajan huomautus: Kyselyyn tehtiin 1 079 ruokaa ostavia ihmisiä, ja 7-Eleven yllättyi vastauksistaan. Kuten monet muutkin tutkimuspaikat, myös Survey Junkie toimii pistejärjestelmässä. Jos joku ansaitsee paljon rahaa maksettavista verkkotutkimuksista, se on todennäköisesti välittäjä-sivuston omistaja, ei niitä, jotka tosiasiallisesti ottavat tutkimuksia.

Voitko Todella Ansaita Rahaa Tekemällä Tutkimuksia?

EI kaikki ole helppoja 1-2-3 ja saat 150 dollaria. Aloita päiväkauppa 1000 dollarilla (10 tosiasiaa ja myyttiä), taitavat kauppiaat käyttävät päiväkaupankäyntistrategioita forexissä, viljafutuureissa ja muussa kaupankäynnissä, jotta he saavat etulyöntiaseman markkinoilla. Suurin osa MySurveyn kyselyistä kuuluu heille, joten ei linkkejä ulkoisiin verkkosivustoihin. Tutkijat ja yritykset ovat kiinnostuneita kuulemaan mielipiteesi, jotta he voivat kehittää edelleen tuotteitaan ja palveluitaan.

Sen sijaan mahdollisuudet lähetetään sähköpostitse.

Maksettu kyselyjen suorittamiseen: Onko se jopa mahdollista?

Vaikka ensi silmäyksellä tämä saattaa kuulostaa epäsuotuisalta, Survey Junkie on noudattanut tätä mallia menestyksekkäästi niiden julkaisemisen jälkeen vuonna 2020. 9 parasta verkkokauppaa vuonna 2020, oletetaan, että sinulla on nyt 10 000 dollaria saatavana. Heillä on yli 100 000 Facebook-tykkää ja luottamuspilotti-pistemäärä 8. 3 puntaa per suoritettu tutkimus, ilmaiset tuotteet testattavaksi ja pidettäväksi. Tämä on yksi suosituimmista tutkimussivustoista, jotka maksavat jäsenille hyvin - välillä 3–5 dollaria useimmista kyselyistä.

Jotkut yritykset myyvät voit tuottaa profiilisi tiedot, jotka voivat olla melko henkilökohtaisia. Mutta on monia tekijöitä, jotka tulevat peliin, ja kaikkien, jotka haluavat ansaita vähintään 100 dollaria päivässä tekemällä online-tutkimuksia, on tiedettävä ne kaikki. Bitcoin nanningbob 4h -järjestelmä, sinun pitäisi tietää, että siellä on monia vääriä linkkejä. Jos haluat vain tietää, mitkä ovat parhaat australialaiset tutkimussivustot, voit vertailla niitä alla olevassa taulukossa.

Vertaa Parhaiten Maksettuja Kyselysivustoja

Suurin osa maksaa joko PayPalilla tai tositteilla, ja Amazon-tositteet ovat erityisen suosittuja. Nämä evästeet ja vastaavat tekniikat auttavat hallitsemaan kirjautumistilaisuuksia, kertomaan meille, mihin sivustojemme osiin ihmiset ovat vierailleet, ja parantamaan sivustojemme nopeutta/turvallisuutta. Yhden prosenttiyksikön kohdalla tämä tarkoittaa vähintään 10 dollarin nostoa. Itse asiassa SurveyCompare sanoo etukäteen, että paras tapa “maksimoida tulot” on ilmoittautuminen mahdollisimman moniin kyselyyrityksiin. Bitcoin eran virallinen sivusto 2020, heidän markkinoille tulonsa jälkeen Bitcoin Era on saavuttanut erittäin korkean menestysasteen, yli 99%: n menestysaste kaupassa. Se ei toimi! Viiden tunnin pistepisteemme eivät olleet lähes riittäviä lunastamaan halvimmat lahjakortit. Löydät täydellisen ilmoitukseni täältä. Koska siellä on niin paljon luonnosteltavia sivustoja, luottamus on tärkein prioriteettimme.

Pisteet, jotka sinulle annetaan tilin rekisteröinnin yhteydessä, voivat vaihdella. Tässä on suurempi luettelo kunnianhimoisille tutkijoille: Ole aina tietoinen kysymyksesi tyyppiin, johon vastaat. Minusta tuntuu, että Univox tulee seuraavaksi * isoksi * tutkimussivustoksi Australiassa ja kilpailee muiden suosituimpien kyselysivustojen kanssa. Lunastaessani palkkioni sain sähköpostiviestin, jossa kerrot, että saan sähköisen lahjakorttini koodin viiden arkipäivän sisällä. He haluavat parantaa tuotteitaan ja markkinointia, ja he ovat valmiita maksamaan suuria dollareita tiedoista, jotka tulevat suoraan heidän asiakkailleen.