Oikeutettu Työ Kotitöistä Ilman Aloitusmaksua (heinäkuu 2020)

Voit omistaa virtuaaliassistenttiyrityksen tai työskennellä kotona yritykselle, joka tekee sinut asiakkaiden saataville. Jos pystyt hallitsemaan muutaman hiljaisen tunnin päivässä, voit työskennellä kotoa asiakaspalvelun edustajana. Älä ajattele sekunnin ajan, että etätyöt rajoittuvat vain tekniikkateollisuuteen! Salausvaluutoissa työskenteleminen on paras tapa ihmisille, jotka etsivät aitoja online-töitä kotoa. Mutta ongelmat syntyvät yrityksille, jotka eivät osaa tavoittaa potentiaalisia asiakkaitaan Facebook-mainosten kautta, eivät edes tiedä, että tällaista mainosmahdollisuutta on jopa olemassa. Taitotasostasi ja koulutustasostasi riippuen voit työskennellä yleensä transkriptionistina tai erikoistua aloille, kuten laillinen tai lääketieteellinen transkriptio.

Mikä on Blogger? Internetissä on niin paljon mikrotöitä käsitteleviä verkkosivustoja. Punaiset ruusut, green gold, vain Japanissa saatavana oleva 86 British Green Limited aloittaa leikkaamalla tavallisen 86 kupeen vihreällä maalikerroksella, joka näyttää melko lähellä brittien pyhitettyä vihreää kilpavihreää, ja liian monta autoa ei voida laskea. Voit hallita omaa työaikaasi, mutta siihen voidaan odottaa sisältyvän viikonlopun työaika. Voit päättää, kuinka veloittaa asiakkaita tuntihinnan tai tietyn projektin edellyttämän taitotason perusteella. Se voi kuulostaa haastavalta, mutta opettajat myyvät tuntisuunnitelmat vain muille opettajille, jotka puolestaan ​​viettävät vähemmän aikaa luokan tuntien valmisteluun ala-aikanaan. Verblion mukaan he ovat ainoat freelance-kirjoitusalustat, jotka tarjoavat tämän kannustimen.

Bitcoin on virtuaalinen valuutta, jolla on todellinen arvo rahana.

Se oli 33% enemmän kuin edellisessä mittauksessa. Älä missaa sitä! Tämä riippuu tietystä asiakkaasta ja hänen viestinnän mieltymyksistään. Jo nyt on tuhansia intialaisia, jotka ansaitsivat kohtuulliset tulot päivittäin Fiverristä. Ime sitten se ja kirjoita silti. Täällä voit myös katsoa strategiakoulua. Amazon on monen miljardin dollarin yritys, joten tämän yrityksen sujuvan toiminnan kannalta he tarvitsevat jatkuvasti työntekijöitä sekä osa-aikaisesti että kokopäiväisesti. Yksi asia, jota varoitan, ei ole ilmoittautuminen jokaiselle saatavissa olevalle tytäryhtiöohjelmalle.

Tämä yritys tarjoaa luokitusten lisäksi joukkourakoitsijatyöpaikkoja.

Varaa Puhelu

Seuraat asiakkaidesi ohjeita, joten sinun on pystyttävä seuraamaan määräaikoja ja oltava itsenäinen aloittaja. Ihmiset, jotka ovat asiantuntevia ja nopeita oppijoita. Mitä enemmän yrityksiä liittyä, sitä enemmän kyselyjä sinulla voi olla. Henkilökohtaiset kokit ansaitsevat välillä 35–50 dollaria tunnissa.

Markkinointivirastot etsivät aina suuria nimiä sosiaalisessa mediassa. Se riippuu myös mallistasi, teetkö yhden valmennusta vai ryhmävalmennusta? He hoitavat puhelinkeskukset monenlaisille asiakkaille. Toisin sanoen, et tarvitse uraa jatkamaan tutkintotodistusta tai graafisen suunnittelun tutkintoa. Ihmiset menevät virtuaaliassistenttien puoleen, kun he tarvitsevat jonkun tekemään töitä, joita vastaanottovirkailija voi tehdä perinteisessä yrityksessä, kuten hallita sosiaalisen median sivuja, kerätä tietoja, lähettää sähköposteja, tehdä tutkimuksia hankkeille tai tavoittaa asiakkaita. Parhaat tutorit ansaitsevat noin 500 dollaria viikossa. Tämä sivusto tarjoaa paljon maksettuja tutkimuksia, ja siihen voi liittyä ilmaiseksi. Testaaksesi vesialueita ja työskennelläksesi premium-freelancerina, suosittelen, että tarkistat Flexjobs-työpöydän.

Ennen kaikkea en koskaan suosittelisi ostamaan jotain, jota sinulla ei ole varaa tai jota et ole vielä valmis toteuttamaan.

Sinun on ehdottomasti katsottava tätä Kirstenin ja Ginan Facebook-videota siitä, kuinka Pinterest voi ansaita rahaa työskentelemällä kotoa.

Gurun sivusto on tyylikäs ja intuitiivinen, joten on erittäin helppoa määrittää profiili, joka näyttää freelance-kokemuksesi ja antaa sinulle mahdollisuuden yhteydenpitoon potentiaalisten asiakkaiden kanssa heidän käytettävissä olevista etätyöpaikoista. Bankrate on koonnut luettelon 20 oikeasta kotona työskentelevästä työstä. Asiakaspalvelun edustajista ja sosiaalisen median johtajista, matkatoimistoihin ja transkriptiohenkilöihin kuuluva, laillinen työ kotona tekemästä työstä tarjoaa oleskelun kotona toimiville äideille, korkeakouluopiskelijoille ja digitaalisille paimentolaisille mahdollisuuden ansaita elantonsa tien päällä. Sijoituksesi olisi hyvä kamera (tai jopa korkealaatuinen puhelinkamera) ja jotkut rekvisiitta valokuvien erottamiseksi.

Tekninen Tuki

Siksi Werk ansaitsee enemmän kuin paikkansa tässä luettelossa, ja niissä on eräitä parhaimmista (joustavimmista) etätehtävistä eri aloilla ja tieteenaloilla. Se saattaa yllättää sinut, että on olemassa monia 100-prosenttisesti laillisia tapoja saavuttaa tämä unelma ja että heillä on: Tässä ilmaisessa työpajassa voit oppia lisää siitä, miten tulla oikolukijaksi ja aloittaa oma yritys Caitlin Pylesta.

Voi maksaa 9–10 dollaria tunnissa. Maksetut kyselyt maksavat sinulle tutkimusta kohden, verkkosivuston sisältö maksaa sanasta tai kirjoitetusta sivusta. Joten suosittelen, että kirjaudut Skillshare-ohjelmaan. Mobiilikauppa: kuinka käyttää matkapuhelinta sijoittaaksesi osakemarkkinoille, jos kuitenkin haluat sijoittaa erilaisiin arvopapereihin, kuten futuureihin, optioihin, joukkovelkakirjalainoihin ja valuutanvaihtoihin, uskomme Saxon olevan edelleen parempi vaihtoehto sinulle, varsinkin jos aiot käydä kauppaa usein. Katso tarkempi profiili Kaplanista napsauttamalla tätä. Jos suoritat koulutuksen matkainstituutin kaltaisen ohjelman kautta, opit lisää taitoja, jotka voivat auttaa sinua palvelemaan asiakkaita paremmin. Työskentelet suoraan kotoasi ja valitset asiakkaasi. Voit myös sanoa hyvästit maanantai-bluesille.

Haamukirjoittaja

Opi aloittamaan lääketieteellinen transkriptio Janet Shaughnessyltä, joka aloitti työskentelyn lääketieteellisenä transkriptorina vuonna 2020 ja johtaa nyt omaa lääketieteellistä transkriptioyritystä. Steve at My Wife Quit Her Job on asiantuntija fyysisten tuotteiden myynnissä verkossa. Kaksoset, noteerattu hinta sisältää myös Coinmaman palkkion, joka on 5. Ja mikä parasta, voit työskennellä mistä päin maailmaa tahansa. Työskentelet virtuaaliassistenttina Timeetcin kanssa, joka käsittelee järjestelmänvalvojaa, sähköposteja, tapaamisasetuksia ja muita tehtäviä. Ja jotkut ihmiset kirjoittavat yli kuusi lukua vuodessa kirjoittamalla niitä.

He hyväksyvät hakijat Yhdysvalloista, ja sinulla on oltava aiempaa kokemusta asiaan liittyvästä alalta. Kotoa työskentelemällä transkriptiomiehenä on etuja, mukaan lukien työskentely omassa tahdissa ja oman aikataulun mukaan. Skillshare on minun aikani oppia uutta taitoa ilman, että tarvitset satoja dollareita tai ILMAISEKSI. Jos et ole sähköpostien fani, sivusto on myös värikoodattu luokittain ja helppo navigoida.

Maksamalla jopa 20 dollaria tunnissa, tämä tutorointiyritys tarjoaa ylimääräistä palkkaa ruuhka-aikoina ja bonuksia, kun opetat enemmän tunteja. Mitä Facebook-mainosasiantuntijat tekevät? 8 miljoonaa amerikkalaista, jotka jättivät työpaikkansa vuosien 2020 ja 2020 välillä, mainitsivat suuremman joustavuuden, lisääntyneen onnellisuuden ja paremman palkan, koska ne olivat päätekijöitä päätöksessään ojata perinteinen 9 - 5 jauhaa ja työskennellä kotoa.

Flipping

Kokopäiväisesti työskentelemällä (itsenäisinä ammatinharjoittajina) voisit odottaa ansaitsevan noin 32 000 puntaa vuodessa. 30 helppoa tapaa ansaita rahaa tänä vuonna, mutta ollakseni rehellinen, kun aloin oppia koodausta, en edes ajatellut ansaita sitä. Voit ansaita rahaa brändin suurlähettiläänä joko blogin kanssa tai ilman. Onko bitcoin laiton new yorkissa?, suosittelemme, että vain yksi kauppatili on käynnissä samanaikaisesti. Kuten nimestä voi päätellä, eettiset hakkerit yrittävät murtautua järjestelmiin aikomatta aiheuttaa vahinkoa ja ilmoittavat havainnoista omistajalle.

On todella paljon parempi käydä läpi tämä upea, mutta haastava äitiysmatka yhdessä.

Osa-aikainen Opiskelijatyö - Verkko-ohjaus

Yliopistotutkinto tai nykyinen yliopistoon ilmoittautuminen voi myös olla välttämättömyys. Jotkut yritykset mieluummin palkkaavat freelancereita tai toimistoja työskentelemään etäyhteistyössä heidän kanssaan, kun taas toiset yritykset haluaisivat palkata kokopäiväisen tai osa-aikaisen etätyöntekijän. Sitten lähetä sähköpostia minulle, kun olet rekisteröinyt tilin, kerron sinulle, mitä tehdä edelleen, jotta voit alkaa ansaita sivustolta. Päivittäiskauppiaiden 11 parasta kauppapaikkaa 2020, välittäjät tarjoavat usein laajan valikoiman tililajeja, joista kauppiaat voivat löytää hämmentäviä. Voit sitten näyttää portfolion tekemästäsi työstä ja sisällyttää linkkejä julkaistuihin teoksiin.

Työn tarkoituksena on muistuttaa potilaita heidän lääkeohjelmistaan. Tietenkin, 1BTC: n hinta on yli 15000USD ja se on lähes yhtä suuri kuin Rs. Tästä hetkestä lähtien on ilmainen liittyminen kyselyalustoihin. Keskimääräinen pohjoisamerikkalainen voi ansaita missä tahansa välillä 35–50 dollaria tunnissa. Jos sinulla on laatikko, joka on täynnä vanhoja matkapuhelimia ja muuta käyttämätöntä elektroniikkaa, joka kerää vain pölyä, saatat pystyä myymään ne heti Decluttrissa. Tarkka opas bitcoinin, bitcoin-sijoitusten ja bitcoin-lompakkojen ostamiseen, kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:. Rekisteröi tili näillä suositeltujen BTC-maksusivustojen luettelolla.

Affiliate Blogger

Lisäksi Remoters tarjoaa informatiivisen haastattelusarjan ja tapahtumakalenterin, joka auttaa sinua yhteydenpitoon muiden samanhenkisten digitaalisten paimentolaisten kanssa jakaa etätyöt ja neuvoja keskenään. Samoin jokainen MNC-yritys haluaa tietää kuluttaja-arvion tuotteistaan ​​tai palveluistaan, jotka he ovat äskettäin lanseeranneet tai aikeissa markkinoida. Jotkut näistä tehtävistä ovat teknisempää, mikä tarkoittaa korkeampaa keskipalkkaa kuin MTurk.

Kirjanpito

Tyypillisesti kuluu jonkin verran aikaisempaa työtä transkriptionistina korkeamman palkan maksavien keikkojen sieppaamiseksi. Tämä työ on yksinkertainen ja selkeä, jos sinulla on perustaidot kirjoitustaidoista ja kyky rakentaa muutama yhtenäinen kappale. Ansaitset palkkion jokaisesta tekemästäsi myynnistä. Saatavilla on paljon freelancerintoteoksia, jotka sisältävät tietojen syöttämisen, web-suunnittelun, web-kehityksen, sisällön kirjoittamisen jne. 113 tapoja ansaita ylimääräistä rahaa ottamatta kyselyjä, myymättä ystäviäsi tai saamatta alasti. Voisit tarjota teknistä tukea yrityksille tai auttaa asiakkaita tuotteella. Ei siksi, että käytettävissä on loputtoman määrän työtuntia - yleensä niin ei ole - vaan joustavuuden takia. Voit ansaita jopa 20 dollaria tunnissa riippuen ajoista ja kaupungeista, joihin ajat. Tarvitset kandidaatin tutkinnon, erinomaisen kirjoitetun englanninkielen taiton ja hyvän ymmärryksen MS Wordista ja Excelistä.

Katso hänen ilmainen videosarja: Hakuprosessin valmistuminen voi kestää 1-3 viikkoa. Forex aloittelijoille, tämän verkkosivuston tiedot ovat luonteeltaan yleisiä. Heidän markkinointimenetelmänsä ovat yleensä yleensä myyntikonsulttien kautta. Työskentelyyn tarvittavat asiakirjat liittyvät lääketieteen, biotieteiden, tekniikan ja tekniikan aloihin.

  • ”Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on.
  • Tämä on yksi parhaista sovelluksista ansaita rahaa takaisin ostaessasi päivittäistavaroita.
  • Yhdelle se on erinomainen paikka saada kunnollinen valotus, mikä voi johtaa lisää asiakkaiden pussittamiseen.
  • Kuvateksijöiden on kyettävä synkronoimaan tekstitys äänen kanssa, jotta teksti näkyy samaan aikaan kuin se puhutaan ruudulla.
  • He eivät tarjoa mitään koulutusta - sinun on opittava kauppa yksin, ellet tiedä sitä jo.
  • Kokemus on ensisijainen, mutta ei aina välttämätön.

Kuinka Hallita Aikaa

Lastenhoitaja- tai lastenhoitoyrityksen pitäminen on tuottoisaa. Kuinka paljon graafisille suunnittelijoille maksetaan palkkaa? Se on lippusi passiivisten tulojen isännöintiin Sniffspotilla. Toiseksi, löydä haluamasi tuote. Suosittelen, että luet tämän oppaan talon vuokraamisesta Airbnb: ltä. Tämä on paljon potentiaalia tarjoava työ, koska otsikko kattaa monia asioita.

CACTUS tarjoaa sekä freelance- että kokopäiväisiä kotona tehtäviä. Jos sinulla on taitoja tietyssä kouluaineessa tai haluat auttaa ihmisiä oppimaan toista kieltä, tämä voi olla sinulle hyvä työmahdollisuus. Jos osaat hyvin kirjoittaa sisältöä, voit tulla sisällöntuottajaksi. Katso luettelo nyt auttaaksesi sinua valitsemaan oikea. Ensinnäkin annan minun päästä tämä pois tieltä. Suurin osa työpaikoista on osa-aikaisia ​​ja palkka on noin 10–12 dollaria tunnissa. 49 miljoonaa liikevaihtoa vuonna 2020.

Tilaa Blogiimme

Google on anteeksiantamaton, jos rikot sääntöä, joten lue sen käyttöehdot huolellisesti. Oikoluku vie muiden ihmisten kirjoittamaa sisältöä ja editoi sitä täydelliseksi. Sinulla on yleensä oltava vakaa Internet-yhteys ja verkkokamera, koska keskustelet usein videosi kanssa opiskelijan kanssa. Erityisiä taitoja ei tarvita, ja voit työskennellä omalla ajalla. Joten jos olet valmis LOPPUAN työskentelemään kotoa - tässä on hienoja resursseja, työpaikkoja ja tietoa aloittamalla kotona tekemäsi ura 2020! Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä, ja tarjolla on paljon muitakin palveluita!

Joten joskus jotkut asiakkaat voivat olla vaikeaa miellyttää niitä. Voit ansaita hyvän sivutulon kirjoittamalla erilaisia ​​aiheita tällä alustalla. Lue koko Checkout 51 -katsaukseni täältä. Ainoa asia, josta puuttuu kuvasta, on oppia löytämään ja tarjoamaan asiakkaillesi palveluita suoraan. Joitakin suosikeistani ovat:

Tämän viestin julkaisuhetkellä he etsivät ihmisiä työskentelemään etäyhteyden kautta asiakaspalvelussa.

UserFeel Löysitkö jotain, joka kiinnostaa sinua? Nämä ovat puhtaasti yritysten päätöksiä liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi. Palkka on vähintään 10 dollaria tunnissa. Captcha-merkinnästä on tulossa trendikkäitä online-töitä, jotka voivat tehdä kotoa hyvin vähän kokemusta. Määrä, jonka lemmikkieläinten hoitajat voivat tehdä, vaihtelee, mutta voit odottaa 15–30 dollaria 30-prosenttisista yövieraista ja 50–90 dollaria/yö yön ylihoitoon. Tässä on joukko sivustoja, jotka maksavat osakekuvista:

Ohjausta

Ilmoittautuaksesi kumppaniohjelmaan napsauta YouTube-asetuksia, tarkista Salli mainosten vieressä oleva ympyrä ja napsauta sitten Näytä lisäominaisuudet. ”Työskentele hienojen ihmisten kanssa. Chicagossa, Illinoisissa sijaitseva AbbVie on biofarmaseuttinen yritys, joka valmistaa ja markkinoi hoitoja ja lääkkeitä, jotka on luotu hoitamaan sairauksia ja erilaisia ​​sairauksia. Ilmaiset binaariasetusten esittely, binaariset vaihtoehdot-demo-tilit ovat loistava tapa kehittää kaupankäynnin taitojasi, tosiasiallisesti täysin ilmaisen esittelypalvelun löytäminen voi olla usein haaste. VIPKID on verkkopalvelu, joka käsittelee englannin opetusta lapsille Kiinassa yleensä 4–12-vuotiaille. Useimpien kyselyjen avulla voit suorittaa ne oikealla älypuhelimella, mutta jotkut kysyvät, että suoritat ne pöytätietokoneen avulla. Tämä saattaa kuulostaa sinulle aivan uudelta, mutta usko minua, on kannattavinta kotona työskennellä olla katsoa palveluita, joita voit tarjota virtuaaliassistenttina. Jotta voisit olla konsultti, pelkästään tekninen tietosi ei riitä. He maksavat viikoittain ja tarjoavat bonussuunnitelman.

Voit oppia lisää Redbubblesta täältä. Käytä tarjouskoodia AFFILPROMO lähtiessäsi. Kun olet valmis ja käynnissä, kotona työskentelevä web-kehittäjä voi kuitenkin olla melko tuottoisaa. Voit kokeilla kättäsi tullaksesi menestyväksi kirjanpitäjäksi tällä suositulla kurssilla.

Tee-paita Design

Kokopäiväisen kääntäjän keskipalkka on 44 190 dollaria. Ammatteihin kuuluvat lääketieteellinen transkriptio, lääketieteellinen koodaus ja virtuaalinen hoitotyö. Kuinka ansaita rahaa verkossa, pettsitterin mukaan. Maksu tapahtuu kerran kuukaudessa Paypalin kautta, tai voit maksaa pankkisiirrolla, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella. Jos pidit artikkelista hyödyllisen ja tiedät jonkun, joka etsii kotitöitä, tee meille palvelus ja autta meitä levittämään sanaa!

Ihmiset nauttivat vielä huomattavimmista eduista kotoa työskentelyssä: Katselukerrat suosituissa YouTube-opetusohjelmissa vaihtelevat välillä 20 000–300 000. Monet ihmiset, jotka suunnittelevat siirtymistä uralle työstä kotoa, eivät jatka tätä tietä etujen puuttumisen vuoksi.

Lisätietoja 10K dollarin VA-kurssista täältä.

Ensisijainen Sivupalkki

Jos pystyisit tekemään niin, sinulla olisi tuloja 3000 dollaria kuukaudessa. Kuten aiemmin mainitsin, riippumatta siitä, mitä teet ja minne mennään - sisältöä on kaikkialla. Käy täällä FlexJobs-palvelussa nähdäksesi, mitä työpaikkoja sinulla on.

Voit seurata minua täällä. Koska tämä nimike kattaa monia taitoja, ansaitsemasi tulot voivat vaihdella suuresti. Henkilökohtainen rahoitusuutisia, sijoitusneuvoja, liiketoiminnan ennusteita - kiplinger, suorita kauppoja ollessasi liikkeellä, älä murehdi siitä, että joudut soittamaan puhelun, kun huomaat yhtäkkiä, että sijoituksesi on kääntynyt huonompaan suuntaan. Sinun ei tarvitse käsitellä liikennettä ja auto-onnettomuuksia. Care-verkkosivustot.

Kotona Työskentelevien Muiden Kuin Puhelimien Tärkeimmät Työpaikat Vuonna 2020

Hän lähetti useita leirintäpaikkoja vierasviesteihin ja päätyi muutaman asiakkaan purkamiseen. Aloita vauvojen vuokrausyritys Asutko suositulla turistialueella? Salkkusi tulisi voida: Otetaan vain oikein siihen! Rob Flea Market Flipperistä on MASTER-flipperi ja teki yli 130 000 dollaria flipping-esineitä Flea Marketsista ja säästökaupoista PART-TIME verkossa. Voit laittaa autosi työskentelemään ratsastustaloudessa ja ansaita hyviä tuloja. 17 tilastoa etätyöstä vuonna 2020, sinun on maksettava 5 dollaria pitääksesi ansioluettelosi tiedostossa. ”Vain yksi prosentti amerikkalaisista on ansainnut rahaa kodinjakosivustojen kautta, Pew Research Centerin mukaan. Saatat löytää tämän hyödyllisen:

Tässä on 18 parasta, laillista työtä kotoa ilman työpaikkaa, jonka voit tehdä oman kodin mukavuudesta. Etsitkö englannin opettajaa joustavalta aikataululta? Verkkotyöt antavat myös mahdollisuuden valita omat työtunnit tai jopa työskennellä askelittain luokkien ja muiden sitoumusten välillä. Craigslist - Craigslist kohdistuu rekrytoijiin maantieteellisissä maantieteellisissä ryhmissä, joten se vähentää kilpailua, mikä on hienoa. Jos olet vasta aloittamassa, perussuunnitelma riittää. Tämä on toinen alue, jolla suuret, usein tekniikkakeskeiset yritykset etsivät jatkuvasti palkata etätyöntekijöitä. Yleisimmät transkriptionistit ilmoittavat tekevänsä välillä 10–25 dollaria tunnissa, ja mediaanin hinnan näyttävän laskevan jonnekin 15 dollarin tuntiselle alueelle. Muista seuraavaksi, että et ole vain bloggaaja, vaan yrityksen omistaja ajattelee samalla tavalla.

Freelance-kirjoittaminen

Jokaisesta siellä olevasta laillisesta kotitöistä löytyy yhtä todennäköisesti huijaus. Mikä parasta, jokainen työidea linkittää yritykset, jotka tällä hetkellä palkkaavat. Nämä tulovirrat voivat silti olla erittäin tuottoisia, mutta Internet-yhteyttä ei tarvita työn suorittamiseen, koska voit saada palkkaa henkilökohtaisesti!

Riippumatta siitä onko pihahalli tai TV-jalustan kokoaminen, voit ansaita rahaa parittomien töiden suorittamiseksi toisille.

EBay-myyjät työskentelevät kotona

Mitä nopeammin työskentelet, sitä enemmän HIT: ää (tehtäviä) voit suorittaa joka tunti. VA (virtuaaliassistentti) on nykypäivän sihteeri. Tämä on toinen alue, jolla oman portfolion luominen auttaa valtavasti. 7 tapaa ansaita rahaa bitcoinilla nopeasti (lokakuu 2020), kiinnitä huomiota kaupankäyntitapoihisi. Työpaikat ovat joustavia, eikä sinun tarvitse aloittaa aiempaa kokemusta tai pätevyyttä. Siirry yrityssivulle ja näet itse, mitkä yritykset lähettävät kaikkein etätyöpaikkoja, mikä voi olla hyödyllinen työkalu tutkiessasi vaihtoehtojasi. Palkka vaihtelee maittain, ja se vaihtelee välillä 12–19 dollaria tunnissa Glassdoorin mukaan.

Tässä on Transcrip Anywhere -katsaus, joka sisältää haastattelut kahden ohjelman suorittaneen tutkijan kanssa. Voit ansaita BTC: tä kolmella tavalla: Nykyään järjestelmänvalvojat voivat kehittää järjestelmiä, asentaa, ylläpitää ja päivittää tietokonejärjestelmiä ilman, että he olisivat paikan päällä. Captcha-merkinnästä on tulossa trendikkäitä online-töitä, jotka voivat tehdä kotoa hyvin vähän kokemusta. Sanojen hinnat vaihtelevat 20 dollarista 500 dollariin. Kampanjan lopussa sinulla on mahdollisuus hakea toista kampanjaa.