37 Helppoa Kotitöitä, Jotka Ansaitsevat Hyvin (päivitetty Toukokuussa 2020)

Markkinointiyhtiöt palkkaavat säännöllisesti ihmisiä kirjoittamaan musiikkitekstejä mainoksille ja muun tyyppiselle sisällölle. On olemassa kymmeniä tutorointisivustoja, joiden tarkoituksena on yhdistää opiskelijat ja tutorit yksilöllisessä ympäristössä. Internetin vihatuimman omatoimisen gurun autotallissa, kursseja on tarjolla niin paljon, että kannattaa viettää aikaa analysoidaksesi ne kaikki oikein, ennen kuin jaat rahaa. Voit myös kuulla yrityksiä siitä, kuinka käyttää uutta ohjelmistoa tai miten ympäristöystävällisemmäksi tulee. Kuten kaikissa kotona tehtävissä töissä, jotka keskittyvät vastaamaan saapuviin puheluihin, Alorica vaatii, että sinulla on joitain perusvarusteita: Lisäksi he kysyvät rahaa, mikä on vihje siitä, että tarjous ei ole etätyö. Appen - Lue Appen-arvostelu - avoinna ympäri maailmaa.

Sinut luetellaan yläosassa ja olet paremmin näkyvä opiskelijoille. Työskentele kotona-freelance-töitä Freelance-työt ovat paras työ kotona. Tavoite-4-A Tuutorointi - Vain Yhdysvalloissa. Binaariasetusvälittäjät, koska binaariopiskelmien vaihto on suhteellisen uusi Uudessa-Seelannissa, kauppiailla on usein rajoitettu välittäjän valinta. (Kun uskomme vilpittömästi, että pääsy, käyttö, säilyttäminen tai julkistaminen on välttämätöntä (a) sovellettavan lain, asetuksen tai oikeusprosessin noudattamiseksi; (b) valvoa sovellettavia palvelusehtoja tai muita sopimuksia ja käytäntöjä yhtiön verkkosivuilla; c) havaita, estää tai muuten puuttua petoksiin, turvallisuuteen tai teknisiin ongelmiin; tai (d) suojautua välittömältä vahingoilta oikeuksille, omaisuudelle tai turvallisuudelle tai Bonnierille, sen käyttäjille tai yleisölle lain edellyttämällä tai sallimalla tavalla. Jos kyllä, voit ottaa etätyön asiakaspalvelun edustajana.

Joka tapauksessa voit ilmoittautua ilmaiseksi minikurssiksi saadaksesi tietää, onko sinulla leikari.

Muista vain, että joudut maksamaan potilaalle, kun kyseessä on rahasi nostaminen blogiisi. Kotimyynnin johtajat ovat vastuussa suurten myyntialueiden hallinnasta ja kasvattamisesta, ja he vastaavat liikevaihdon kasvusta omassa luokassaan. Pinterestissä on yli 150 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa käyttämässä alustaa, ja 40 prosenttia uusista ilmoittautuneista on miehiä - jopa 120 prosenttia enemmän kuin vuonna 2020.

 • Mutta koska yhä useammat yritykset toimivat verkossa, yhä useampi näistä työpaikoista menee kotona työskenteleville asiakaspalvelun työntekijöille.
 • Kuitenkin, kun monet aluksi astuvat vapaiden kirjoitusten työmarkkinoille, heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä he tekevät.
 • (Tässä kotona harjoitetussa koulutuksessa ei ole vain työkirjoja ja e-kirjoja, joiden avulla pääset oikealle ajattelutavalle ja olette oikealla tiellä, vaan siinä on myös joukko arvokkaita haastatteluvideoita ihmisistä, joista olet jo ehkä kuullut (kuten Gina Horkey Horkey-käsikirjasta) ).
 • Sinun on toimitettava oma puhelin, tietokone ja laajakaista.

Parhaat Yritykset Osa-aikaisesti, Etätyöhön

Hyvin maksavia työpaikkoja ovat hakukonemarkkinointi (SEM), tytäryhtiömarkkinointi ja palkatut sosiaaliset palvelut. Palkka riippuu tyypillisesti ajasta, jonka oikolukija pystyy sitoutumaan, ja heidän kokemuksestaan. Seuraavilla yrityksillä on joskus etätyöskentelyä avoinna:

Monet tämän luettelon yrityksistä ovat myös päätoimisia, etäystävällisiä töitä tekeviä työnantajia, koska he ovat olleet mukana FlexJobsin ”2020” 100 parhaassa etätyöyrityksessä ”-luettelossa. Olet luova, joka haluaa suunnitella erityyppisiä töitä laajalle asiakaskunnalle. Kuinka tosi värit voivat auttaa uraasi, bluesilla on myös vahva mielikuvitus ja he löytävät iloa musiikista, taiteesta ja viihteestä. Näitä työpaikkoja on runsaasti - haku työpaikalla.

 • Työskentelet online-asiakaspalveluna, joka vastaa asiakkaiden kysymyksiin puhelimitse, chatissa ja sähköpostitse.
 • Vaikka voit tehdä kaiken itse, en suosittele sitä.
 • FlexProfessionals keskittyy ehdokkaisiin, jotka aloittavat toisen uran, palauttavat työvoiman uudelleen tai muuttavat työaikoja.
 • FlexJobsilla on pieni kuukausimaksu - ei prosenttiosuus - ja vastineeksi he tarkistavat kaikki työmahdollisuudet, jotta voit alkaa ansaita rahaa heti.
 • Se on yksi helpoimmista töistä kotona ”työpaikkoja” siellä, ja se vaatii nolla kokemusta.
 • Se auttaa, jos olet hyvä konekirjoittaja, sinulla on vahvat organisaatiotaidot ja annat palkkion tarkkuudesta.
 • Kun tunnet olevansa valmis aloittamaan, harkitse akkreditointia American Translators Association (ATA): n kanssa ja hanki pääsy heidän resursseihinsa vinkkejä, verkostoitumista ja jopa työtauluja.

Sovellusten Kehittäminen

Suosittelen, että luet tämän yksityiskohtaisen oppaan oikolukuista - Tule oikolukijaksi ja ansaitse 40000 dollaria vuodessa: Kuten monet yritykset, jotka tarjoavat työpaikkoja kotoa, Concentrix toimii myös maailmanlaajuisesti ja kymmenillä eri kielillä. Sinun on oltava äidinkielenään puhuja, jotta voit hakea tätä yritystä. Tässä välittömässä tyytyväisyysyhteiskunnassa, jossa elämme, voimakkaat tulokset ovat juuri sitä, mitä ihmiset etsivät! Voit olla osa tätä ja saada palkka myös siitä. Jos haluat skaalata nopeasti, katso tätä ILMAISTA verkkoseminaaria ja osallistu tähän yksityiskohtaiseen koulutukseen.

Ja voit työskennellä todella kotoa nauttimalla joustavasta aikataulusta ansaitsemalla 25–42% palkkiot plus bonukset ja palkkiot. Tietojen syöttäminen on yleinen joustava työ kotona töistä aloittamiseen lähtötasolla. Sinun ei tarvitse olla tekninen velho aloittaaksesi blogin.

Houghton Mifflin Harcourt - HMH

Bloggaaminen vie "PALJON" työtä (alussa joka tapauksessa), mutta se on niin palkitsevaa, jos ripustat sinne. Voit työskennellä kotoa ja valita oman aikataulun. Instacart tarvitsee täyden palvelun ja myymälöissä tapahtuvaa päivittäistavarakauppaa.

Verkkokurssin Kirjoittaja

On opettajia, jotka ansaitsevat yli 30 000 dollaria vuodessa Skillshare-ohjelmassa, kun taas Udemyn kymmenen parhainta ohjaajaa onnistui ansaitsemaan 17 miljoonaa dollaria vuodessa. Voit työskennellä sängystäsi pyjamassa, välttää kiireistä päivittäistä työmatkaa ja mahdollisesti hallita enemmän aikataulusi. Lopullinen aloittajan opas kryptovaluuttakauppaan, mitä veroilla ja niin edelleen? Jos rakastat kotipalveluihin liittyviä työpaikkoja kotona, ota yhteyttä tähän yritykseen. Yleisstandardeja ei ole, mutta erinomainen oikeinkirjoitus, kielioppi ja tarkkaavaisuus yksityiskohtiin auttavat varmasti. Kun maailma yhdistyy ja muuttuu kansainvälisemmäksi, sekä tarvittavat työpaikat että niiden käsittelytavat muuttuvat nopeasti. Maksut suoritetaan kahdesti kuukaudessa.

Ompelutyöt

Useimmat yritykset tarvitsevat asiakaspalvelun edustajia, ja suuri osa heistä pyrkii palkkaamaan etätyöntekijöitä tämän tehtävän suorittamiseen. Vaikka monet menestyneet yritykset aloitettiin yksinkertaisella blogeilla, on miljoonia esimerkkejä siitä, että tämä ei ole toiminut. Tämä on online-työ kotona, joten sinulla on oltava seuraavat: Palkka vaihtelee tehtävien mukaan. Osa-aikaisia, etätyöpaikkoja on saatavana lisäopiskelijoille. Yhdelle se on erinomainen paikka saada kunnollinen valotus, mikä voi johtaa lisää asiakkaiden pussittamiseen. Verkkosivustosta riippuen saatat tarvita tai ei tarvita aiempaa opetuskokemusta. Tämä perustuu hakukoneiden kysyntään arvioinnille, jolla on taipumus huippua algoritmin vaihdon jälkeen, mutta voi hidastua pian sen jälkeen.

Suosittelen Bluehostia, ja he ovat auttaneet minua valtavasti blogin skaalaamisessa. Haluaisimme kuulla sinusta, jos haluat tutustua tähän upeaan tilaisuuteen! Paperikorttiversio ei ehkä ole yhtä suosittu nykyään, mutta virtuaalilaji on edelleen suosikki ympäri maailmaa.

Useimmissa rooleissa pääset töihin myös kotoa. Measurement, Inc. Suurin osa jakautui näiden alojen kesken:

 • Mainoskampanjan perustaminen voi ansaita PPC-konsulttille 1 000–5 000 dollaria, sitten 300 dollarin (tai enemmän) kuukausimaksu jatkuvasta hallinnasta.
 • Sinulla on mahdollisuus ansaita 660 dollaria ensimmäisellä 800 dollarilla pätevästä myynnistäsi, ilman kuukausittaisia ​​myyntikiintiöitä ja ilman aloituskuluja!
 • Aloita vauvojen vuokrausyritys Asutko suositulla turistialueella?
 • Google on yksi parhaimmista yrityksistä, jonka palveluksessa on, mutta siellä on paljon huijauksia, joiden mukaan voit ansaita Googlella kuormia rahaa, jotka eivät ole laillisia.
 • Äideillä on erityisen vaikeaa, kun on kyse todellisen työn purkamisesta kotoa.
 • Jos olet kiinnostunut, Arise- ja Capital Typing -tyyppiset sivustot toimivat henkilöstötoimistoina, jotka auttavat yrityksiä täyttämään live-chat-työt.

Koti kotityöstä: Mystery shopping

Ei ole kylmää soittamista. ???? kuinka ansaita rahaa nopeasti, vaikka palkka on melko alhainen tehtävää kohden, he voivat lisätä ylimääräistä rahaa. Emme käytä arkaluontoisia henkilökohtaisia ​​tietojasi mihinkään muuhun kuin tässä politiikassa kuvattuihin tarkoituksiin, ellemme ole saaneet suostumustasi. Verkkoturvallisuuteen kiinnitetyn huomion vuoksi tämän työpaikan odotetaan kasvavan tasaisesti seuraavien vuosien aikana.

Web-suunnittelu

Innovatiivisen suoria myyntimenetelmiämme ja lahjakkaan myyntivoiman ansiosta yrityksemme kasvaa. Löydä laillista työtä kotona Googlessa siirtymällä sen työllisyys- ja urasivustolle. Varainkeräijänä vastuu sisältää tapahtumien järjestämisen kerätäkseen varoja, avustushakemusten kirjoittamiseen, suhteiden ylläpitämiseen avunantajiin ja uusien tavoittamiseen. Vain muutama vuosi sitten useimmat kotona työskentelevät mahdollisuudet eivät olleet kannattavia, jos ne olivat aluksi jopa laillisia. Sinun tulisi katsoa stock-valokuva-sivustoja ja nähdä, millaiset kuvat myyvät hyvin, tyypillisesti yleisemmät ja liiketoimintaympäristössä olevat kuvat ovat joitain suosituimpia. Mutta myymällä vain 5-10 erittäin ainutlaatuista tuotetta, sinulla on parhaat mahdollisuudet todelliseen menestykseen. Sosiaalisen median johtajat käsittelevät kaiken tämän. Tässä on kaksi paikkaa aloittaa haku:

Aiheeseen liittyvät kotona tehtävät:

Oikolukema Varoen

Esimerkiksi, jos olet johtanut pienyritystä, tarjoa neuvottelusi liiketoiminta- tai markkinointiluokissa. Olen päiväkauppias, kaupan varastot päivittäin elantonsa vuoksi. ama, naisten korkea menestysaste nosti tosiasiallisesti edellä mainittua yleistä menestysastetta. Virtuaaliassisteista sisällön kirjoittajiin ja kääntäjiin web-kehittäjiin he löytävät verkossa runsaasti työmahdollisuuksia. Suosittelen sinua tarkistamaan tämä viesti ilmaisen rahan saamisesta heti sijoittaaksesi parhaisiin kursseihin ja resursseihin kannattavan sivutoiminnan aloittamiseksi. 51% markkinoinnin ammattilaisista mainitsee videon parhaan sijoitetun pääoman tuottajatyypin videona. Onko sinulla jotain sanottavaa, jonka mielestäsi ihmiset haluavat kuulla? Palkka on 12 dollaria.

 • Useimpien opettajien on suoritettava lyhyt todistus ennen kuin he voivat aloittaa opetuksen.
 • Tieteenaloja on paljon.
 • Tämä sivusto auttaa osoittamaan, että olet todellinen henkilö, ja se on hieno tapa osoittaa työn laatua ja tarjoamiasi palveluita.
 • Ensin määrittele kuitenkin taitosi ja tee siitä ammatti.
 • Markkinointikopio verkkosivustoille, sähköpostikampanjoille, aloitussivuille jne.

Digitaalisen Markkinoinnin Freelance

Verkkosivun omistajana palkitsin parhaimpia kirjoittajiamme - ihmisiä, jotka ovat ottaneet minuun yhteyttä suoraan. Tämä saattaa olla sijaintisi kannalta merkityksellinen taito, mutta silti erittäin vaativa. Wellbox palkkaa RN: t työskentelemään monissa tehtävissä, mukaan lukien etäterveys, tapausten johtajat ja koordinaattorit. Hilton tarjoaa työntekijöille etuja, kuten lääketieteellistä, palkattua lomaa, 401 kt ja hotelli-alennuksia. Hänen taktiikoitaan käyttämällä skaalain nopeasti 0–150 000 näyttökertaa. Ohjaajia palkataan puhelin- ja videotulkkaukseen ja kääntämiseen. Jos haluat säästää Amazonin maksaman maksun ja hoitaa kuljetuksen itse, suoramyynti on loistava vaihtoehto. Koti kotona -palvelu asiakaspalvelussa saattaa tarkoittaa, että autat jotakuta tilaamaan tai kävelet asiakasta palautusprosessin läpi.

Jos sinulla on hullu HTML- ja CSS-koodauksen taito ja syvällinen tuntemus kielille, kuten Ruby, JQuery ja JavaScript, voit ansaita jopa 70 000 dollaria vuosittain web-kehittäjänä. Mutta jos sinulla on luottamusta ohjelmointitaitoihisi, et tarvitse kaikkia näitä tukkoja teknologiayrityksiä. Itse asiassa haku heidän verkkosivustollaan käsitteellä ”työ kotona” osoitti yli 1 000 sijaintia. Paras tapa on tavoittaa alueesi lakiasiaintoimistot ja tutkia mahdollisuuksia. Palkka on 25 dollaria tunnissa heidän verkkosivustonsa mukaan. Tämä editointityö on hiukan erikoistunut ja vaatii jonkin verran tarkempaa tietoa akateemisen kirjoittamisen säännöistä - tee itsestäsi asiantuntija MLA: ssa, APA: ssa tai Chicagossa ja löydät itsesi täydellisestä kapeasta pelastaakseen epätoivoisia yliopisto-opiskelijoita. Tässä on muutama paikka etsiä freelance-graafisen suunnittelun töitä. Koti-agentit ansaitsevat missä tahansa alkaen 8 dollaria.

Jos sinulla on kokemusta henkilökohtaisesta avustajasta, toimeenpanijassistentista, sihteeristä tai järjestelmänvalvojan avustajasta ja pystyt työskentelemään vähintään kolme tuntia viikossa, Time Etc. Vuonna 1946 perustettu Kelly Services on yksi vakiintuneimmista työvoimatoimistoista maassa. Työskentele tämän yrityksen puhelinmysteeri-ostajana. Valitse tietty markkinarako digitaalisessa markkinoinnissa.

Löydä Kotona Töitä

Tähän sisältyy (mutta ei rajoittuen): Ja se on hyvä uutinen korkeakouluopiskelijoille, jotka etsivät työtä verkossa. Blogit ovat loistava tapa opettaa ihmisiä tietystä taitosta, viihdyttää tai jakaa elämäkokemuksiasi. Tech-geek (ja tarkoitamme sitä rakkaimmalla tavalla), joka näyttää pystyvän korjaamaan mitä tahansa, rakastaa tätä työtä.

Ansaintapotentiaali on alle 100 000 dollaria vuodessa. He tutkivat kaikkia sivuston yritystietoja legitimiteetin ja joustavan potentiaalin varalta. Digitaalisessa markkinoinnissa analytiikka on kuitenkin välttämätöntä.

Vaikka voit oppia taitoja menestyväksi freelance-kirjoittajaksi verkossa, jos haluat skaalata nopeasti ja ansaita 3000 dollaria + kuukaudessa ennen vuoden 2020 alkua, suosittelen, että sijoitat näihin kursseihin ja hankki itsellesi mentorin.

Sekalaiset Ja Parittomat Työpaikat

Ryhmä veloitti suuren maksun taustatarkistuksesta ennen hakijoiden huomioon ottamista. Tämän aseman avulla voit opettaa missä tahansa päin maailmaa, kunhan olet kotoisin Yhdysvalloista tai Kanadasta ja sinulla on vakaa Internet-yhteys. 17 todellista tapaa ansaita ylimääräistä rahaa kotona ja verkossa kanadassa, mainitsimme yllä verkkosivustojen kääntämistä. Aikataulu saattaa olla täydellinen sinulle. Minun mielestäni tämä on yksi parhaista kotitöistä, jotka maksavat hyvin ja vanhemmat voisivat tehdä sen. Kotona työskenteleminen on monien unelma, ja tekniikan ansiosta tämä unelma toteutuu yhä useammille ihmisille kuin koskaan. BLS-data yhdistää sosiaalisen median asiantuntijoita muun tyyppisten PR-asiantuntijoiden kanssa.

Blogger

Muut sivustot, kuten Alamy, Stocksy ja Shutterpoint, lainaavat 35–80% palkkiot. Paras välittäjä päiväkaupan penniäkkiä varten, marginaalikaupalla tarkoitetaan kauppaa arvopaperivälittäjältä lainatulla ja marginaalitilillä pidetyllä rahalla. Heiltä vaaditaan yleensä kokemusta erilaisista ohjelmointikieleistä. Sinun tulisi kirjautua useampaan kuin yhteen ohjelmaan ja hyväksyä niin monta tehtävää kuin aikataulusi pystyy käsittelemään. Aloita koulutuskurssi, joka opettaa sinulle yhteiset taidot, joita tarvitaan virtuaaliassistentiksi. Kun kyse on kotona työskentelystä, äidit saattavat nauttia töistä, joiden avulla voit asettaa oman aikataulun (jotta voit työskennellä, kun se on sinulle sopivinta). Kuinka perustaa oma virtuaalinen kirjanpitoyritys ja ilman velkaa.

Toisaalta voit toimia mysteeriostajana, joka arvioi muiden verkkokauppojen ja verkkosivustojen asiakaspalvelun laatua. Saatat pystyä ansaitsemaan parhaan dollarin Fancy Hands -palvelussa, jossa voit saada palkkaa 20 minuutin työstä useiden ammatillisten tehtävien suorittamiseen. Tämä on yksi verkkotyöistä, joita teen vielä tänään. Sivustot, kuten Upwork. Vaikka on vaikea löytää tarkkaa palkkaa puhelinkeskuksen edustajille, jotka työskentelevät kotona, Glassdoor. Stella & Dot on paljon muutakin kuin muotimerkki - meitä inspiroivat ja ovat luoneet vahvat naiset, kuten sinäkin! Nämä sivustot luottavat suuresti aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, joten murtautuaksesi markkinoille, muista lähestyä jokaista tarjousta henkilökohtaisella huomautuksella, myydä itsesi hiukan aliarvoltaan ja toimittaa loistavaa sisältöä niille, jotka antavat sinulle mahdollisuuden.

 • Sinun tehtäväsi on löytää ja ilmoittaa ongelmista, jotka aiheutuvat ohjeiden noudattamisesta.
 • Tämä tarkoittaa, että jos teet ostoksia linkkien avulla, voin saada pienen palkkiot ilman lisäkustannuksia sinulle.
 • Ilman tätä tietoa etukäteen, olet todennäköisesti poistumassa kauan ennen tarjouksen vastaanottamista.
 • Minimipalkka on noin 0 dollaria.
 • 8 miljoonaa amerikkalaista, jotka jättivät työpaikkansa vuosien 2020 ja 2020 välillä, mainitsivat suuremman joustavuuden, lisääntyneen onnellisuuden ja paremman palkan, koska ne olivat päätekijöitä päätöksessään ojata perinteinen 9 - 5 jauhaa ja työskennellä kotoa.
 • Se tarjoaa palveluita ympäri maailmaa ja toimii jakelukeskuksissa 24 maassa.
 • Sinun on oltava vähintään 17-vuotias, sinulla on oltava lukion tutkintotodistus tai yleinen vastaavuustodistus ja langallisesti kytketty Internet-yhteys.

Web-kehittäjä

Nämä ovat sellaisia ​​asioita kuin Plexus, Avon, Beachbody ja Thirty One, jotka näet lyövän Facebook-syötteesi päivittäin. Kokopäiväinen, 14–16 dollaria tunnissa. Jos olet ollut ansaita rahaa online-tilassa vuosia, tiedät tarkalleen, mikä on tytäryhtiömarkkinointi ja miten se toimii. Verkkokamera tarvitaan melkein aina, jotta voit opettaa englantia muille kuin englanninkielisille. Voit auttaa ihmisiä kirjoittaessaan profiilinsa, mitä sanottavaa, tai ohittamalla online-treffit kokonaan ja pelaamalla ottelijaa - et koskaan tiedä, ehkä Will Smith päätyy lopulta pelaamaan sinua elokuvassa. Jotakin syytä pitää mielessä, että lastenhoitokeskukset ovat usein suljettuina iltaisin ja viikonloppuisin.