Kuinka ansaita rahaa myymällä T-paitoja (ilman rahaa alas)

Sinun tulisi yrittää luonnostella uusia t-paitamalleja, jotka olisivat ainutlaatuisia ja houkuttelevia asiakkaillesi. T-paita-liiketoiminnan aloittaminen on Internetin ja digitaalisen tulostuksen resurssien avulla nykyään helpompaa ja edullisempaa kuin koskaan. Kauppa 101, tämä video auttaa selittämään bitcoinin louhinnan prosessia visuaalisesti:. Joten laita niin monta kuin mahdollista! Eri POD-sivustoilla voi kuitenkin olla erilaisia ​​maksutapoja ja/tai rajoituksia. Haluat tuon t-paidan, koska se edustaa kuka olet tai välittää viestin, jonka haluat maailman saavan ääneen ja selvästi. Joten aloititko sen Facebook-sivun heti alusta ja alat lähettää sille sähköpostia?

Käynnistyskustannukset ovat myös halvempia, joten tämäntyyppisessä liiketoiminnassa on vähemmän taloudellisia ja aikariskejä. Paras päiväkaupankäyntivarastot, kauppiaat ovat ainutlaatuisia siinä mielessä, että he voivat olla ainoat harhaanjohtavampi ihmisryhmä kuin yrittäjät. Jos aiot luoda ne itse, voit käyttää: Lähetin molemmat paidat Amazonille ja yksi niistä hylättiin melkein heti, koska se liittyi Harambeen (presidentti Harambe). Kun asiakas ostaa tuotteen, Zazzle ilmoittaa siitä Makerille. Ovatko kassat vaiheet selkeitä ja intuitiivisia? Spreadshirt hoitaa myös asiakaspalvelun ja asiakasmaksut.

Olen oppinut niin paljon kuin pystyin.

Se tarvitsee vankan strategian. Jos sinulla on jo malleja, jotka haluat myydä, voit olla valmis ja käynnissä vain muutamassa tunnissa. Tutustu muihin suosikkisi verkkokauppoihin ja käytä niitä ideoimaan aivoriihi-ideoita omaan yritykseesi. Itse asiassa olen ladannut vapaasti turmeltumattomia jäljitysvalmiita kuvia joka puolelle mainostaaksesi myymälääni. Blogi aiheesta, josta teet t-paitoja, on hyvä tapa hyödyntää liikennettäsi. Nämä ovat t-paitoja, jotka myyvät tasaisesti joka viikko.

  • Nyt kuka tahansa voi käynnistää t-paitakaupan verkossa ja käteisellä.
  • Loppujen lopuksi se myi yhden yksikön RedBubblessa, nettouttaen minulle 4 dollaria.
  • Se tukee myös tarjoamalla ilmaisia ​​tuotanto- ja jakelupalveluita t-paitojen myyntiin sivustoltaan.
  • Rakastan verkkokaupan ylläpitämistä, mutta tiedät mitä vihaan tekemällä eniten, kirjanpito.
  • On olemassa monia eri tapoja, joilla voit hankkia korkealaatuista suunnittelutyötä edulliseen hintaan.
  • Huolellisella suunnittelulla, pienellä luovuudella ja käytännöllisellä liiketoimintamallilla on aivan mahdollista ansaita elantonsa myymällä räätälöityjä T-paitoja verkossa.

Mistä Aloittaa

Sitten kun he tekevät sen, istukaa heidän kanssaan oppiakseen, miltä heidän ostokokemuksensa oli, ja tietenkin pyydä heitä jättämään tuotearvio. Minulla on ollut malleja, joiden mielestäni voisin olla, mutta osoittautui, ettei kukaan halunnut sitä. Tai jos sinulla on vähän rahaa sijoittamiseen, saatat tilata taiteilijan Upwork: n kautta luomaan grafiikkaa paitasi varten. Olen päiväkauppias, kaupan varastot päivittäin elantonsa vuoksi. ama, päiväkauppa käteistilillä (tunnetaan myös nimellä ilman marginaalia) antaa sinun vaihtaa vain tililläsi olevaa pääomaa. Jotta tilaukset virtaavat sisään, sinun on yritettävä lähestyä markkinarakoja, joilla on samanlaisia ​​mielenkiinnon kohteita tai taustoja. Voit valita tyyppi paidat, joissa haluat suunnitella. Kyllä, kuulit oikein - ilmaiset säärystimet!

Jotkut jopa tarjoavat omia taidetta, jota voit käyttää. Tämä verkkokauppasivusto on ollut olemassa jo vuodesta 2020 ja tarjoaa sinulle paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja. Mutta yleensä sinulla on johdonmukainen suhde malleihin ja myyntiin, ja sinun on työskenneltävä sen kanssa sen sijaan, että yrittäisit kiertää sitä. Parhaat työkalut ja ohjelmistot päiväkauppaan, ei ole väliä, jos sinulla on 2020 dollarin maantiepyörä, et voi ajaa maantiepyörää hiekassa. Jos et ole varma omasta kyvystäsi suunnitella mahtavia tuotteita online-t-paitaliiketoimintaasi, etsi apua muilta.

Onnistuneen t-paitaliiketoiminnan aloittamisessa on useita kriittisiä tekijöitä.

Mallien ostaminen Fiverristä

Tein muutaman myynnin toisella kuukaudella ja rakentuin sieltä. Näitä sivustoja on saatavana kymmeniä verkossa, ja ne toimivat hiukan eri tavalla vaatimusten suhteen sekä sen suhteen, kuinka ja milloin T-paidan suunnittelijat saavat palkan. Toisaalta, jos sinulla on suurempi pääomarahasto, jolla on vahvat liiketaidot, voit palkata vaikuttavan paidasuunnittelijan ja hoitaa online-myynnin jälkikäteen. Tällä on todella läheinen korrelaatio siihen, mikä myy todella hyvin. Toisin kuin T-paitojen myyntisivustot, voit mukauttaa tuotteitasi viimeisiin yksityiskohtiin saakka ja hallita täydellisesti tuotekuvauksia, valokuvia, tuotemerkkiä ja hinnoittelua. Aiemmin et ollut halukas paljastamaan kyseisen valmentajan tai todella suositun paskan tavoin, tarkoittaako se, että se myy edelleen?

Lataa T-paitojen Myynti Yli Strategiaani, Vinkkani Ja Temppuni Kanssa!

Suunnittele t-paita. TeeSpringin ja SunFrogin kaltaisilla sivustoilla voit luoda tilin, ladata t-paitakuvasi ja antaa yrityksen hoitaa kaiken muun (tulostamisesta, prosessoinnista, lähettämisestä ja myynnin jälkeisestä asiakastuesta) aina, kun asiakas ostaa suunnittelusi. PÄivÄn kauppa-valo, he työskentelevät joskus, ja toisinaan eivät. Minulla on esimerkiksi olutverkkosivusto, joka näyttää ihmisille, miten panimoa olutta kotona. Päätä ensin, kuka on paras ostaja t-paitaideellesi, ja etsi sitten markkinoiden jäseniä saadaksesi palautetta ideastasi.

Jos luot T-paitakaupan, joka on todella ainutlaatuinen joko tuotekuvan tai saatavissa olevien tuotteiden suhteen, menestysmahdollisuutesi ovat huomattavasti suuremmat.

Ruuvaa Paljon

Saatat löytää oman markkinarakoosi ja tehdä melko vähän myyntiä. Sinua ei pyydetä maksamaan kuukausimaksua. Hauskat lainausmerkit ovat laajoja ja ne ovat hyvä, mutta kun sinulla on oma sivusto, se on pakollista olla tarkka ja erottua mahdollisimman hyvin. Cafepress tarjoaa myös joukkorahoitettuja mukautettuja t-paitoja ja vaatteita Tfund-alustansa kautta. Voit vain luoda satunnaisia ​​paitoja mistä tahansa sattumanvaraisesta aiheesta. Hei, tarvitsen 400 t-paitakuviota 2-3 kuukauden aikana.

Tämän 45 päivän ajanjakson jälkeen sivustolla kuluu 10 työpäivää palkkion myöntämiseen. Okei, ja siinä on toivoa, eikö niin? Brändisi on lupaus, joka sitoo kaikki valintasi mukaan lukien markkinarako, mallit ja laatu. Sisäänrakennettu liikenne ja yleisö.

Tämä on tärkeä asia, koska se on yksi ensimmäisistä asioista, jotka ostaja huomaa. Sinua ohjataan uudelleen ..., mutta se ei tarkoita, että sinun ei pitäisi optimoida tai testata. Rakensimme vain 4 sivua, joille postitimme säännöllisesti, koska on paljon vaivaa löytää joukko viestejä. Tapa, jolla tämä tehdään, on aivan uuden Shopify/Amazon-integroinnin kautta. Paras tapa saada paidan suunnitteluidea on aivoriihi.

Yrittää

Sano tässä esimerkissä, että keksit juuri todella hyvän suunnitelman ”Kissat”. Vaikka yrityksesi toimii verkossa, voit tehdä paljon offline-tilassa kasvattaaksesi tuotemerkkiäsi. Osta tavallisia T-paitoja irtotavarana: Kun olet valinnut verkkopaitayrityksesi mallit, sinun on otettava hetki pohtia, mistä tulet ostamaan T-paitoja. Jos olet vielä täällä lukemassa tätä, sinulla ei ole aavistustakaan kuka olen, sinulla ei todennäköisesti ole syytä uskoa minua. Hyvä sekoitus olisi Google Ads ja Facebook Ads. Voit ansaita houkuttelevan palkkion täältä.

Hanki kuponki jopa 500 dollaria Cut n Press -palvelusta

Joo, tarkalleen ja sen yläpuolella olevassa tekstissä sanotaan kuin rajoitettu ajo, kampanja päättyy kymmenessä päivässä, uusi broileripaita, kanapaikan viljelijöille uusi paita saatavilla viidessä eri värissä. Kuten 9 kymmenestä ei vain ansaitse rahaa, ja 9 kymmenestä menettää rahaa. Binaarikorjain, martingale ja turbo ystävät, kiitos. 99 on tietyille t-paitoille kallista, ja jotta perushinta olisi alhaisempi, sinun on myytävä suurempi määrä paitoja. Jos olet luova henkilö, MYÖS myös haluat geekitietoja numeroista ja tiedoista, etenkin vertaamalla erilaisia ​​testiryhmiä ajan kuluessa, tämä saattaa olla hyvä sivuttaisvaihtoehto sinulle. Todennäköisesti ensimmäinen kysymys, jonka pitäisi mielesi herättää. Teimme vain 1ad pohjimmiltaan. Voit käyttää Zazzle-sivustosuunnittelijaa tai ladata oman suunnittelun.

Vastaus on kyllä ​​- ehdottomasti!

On-demand-palvelun käyttäminen on sama käsite kuin kuvioidesi myynti t-paitojen myyntisivustolla. Myynti sujui Merchiin verrattuna, joten menin takaisin piirustuslautaan ja palkasin sinä kesänä suunnittelijan tekemään uusia malleja Merchille. Aloita kirjoittaminen, jos et pidä ideoista.

Tarvitsen Apuasi

Tervetuloa, se oli minun ilo. Jos pidät kuitenkin useimmista ihmisistä, sinun on todennäköisesti pyydettävä apua. Aloitetaan. Voitko ansaita rahaa pelaamalla pokeria? kyllä, käytä tätä strategiaa. Tuo myyntiviikko inspiroi samaa jännitystä kuin silloin, kun Photo oli viikon sovellus.

Ei tarvitse maksaa mainostamisesta. Tässä vaiheessa etsitään paras tulostin ja tippaaja tarpeitasi varten ja tasapainotetaan hintatalouden ja lisävarusteiden saatavuuden välillä. Minulla ei myöskään ollut yleisöä, joka myisi paitojani, ja minun piti luottaa siihen, että ostajat selailevat verkkosivustoa. Muistan katsomassa urheiludokumenttia kaverista, joka meni Notre Damen luo ja ansaitsi joukon rahaa tekemällä juuri tätä.

Hyödyntämällä Käytettävissäni Olevia Resursseja

Voi siinä on, okei. Forex-välittäjät yhdysvaltalaisille kauppiaille (hyväksyvät yhdysvaltalaiset asiakkaat), mielenkiintoista tässä historiassa on se, kuinka vähän altistumista se saa. Vaikka Shopifyn käyttäminen vie hiukan enemmän vaivaa kuin aikaisemmat sivustot, voitot voivat usein olla suuremmat, koska sivusto ei tee leikkausta. Yhtäältä rikoit todennäköisesti tekijänoikeuslakia, eikä tämä ole järkevä tapa perustaa yritystä. Ideana on tehdä jotain epätavallista tai vetoaa tiettyyn ihmisryhmään. Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on paita, jossa lukee “Rakastan mopsiani”. Lista mallisi muille verkkosivustoille ja markkinoille. Mielenkiintoista, ja sitten, sanotaanpa, että oli kuin 3 urosta ja 7 narttua, ajaisitko miehiä silti pienemmällä kulutuksella?

Joten tässä osiossa katsotaan muutamia asioita, joita voit tehdä löytääksesi ensimmäisen asiakkaasi nopeammin. Tärkeä asia, miksi teen sen tällä tavalla, on se, että voittajan jättäminen on kalliimpaa kuin kuluttaa rahaa häviäjille. Sivusto tarjoaa vetämällä ja pudottamalla -tuotteiden luomisen.

Joten, ei ole yllättävää, että suuret tuotemerkit ja organisaatiot, kuten E!

Näytin iPhone-sovelluksen mainoksen, josta minulla oli enemmän käyttäjiä. Kun myyt T-paitojasi ja muita esineitäsi CafePressillä, he tekevät työn. Kun maksu on peritty, Amazon tekee paidan ja lähettää sinulle kaiken kuluisi. Mutta siitä tulee vaikeampaa, kalliimpaa ja vie huomattavasti enemmän aikaa ihmisarvoisten tulojen ansaitsemiseksi - ainakin useimmille ihmisille (hei - saatat olla mahtava suunnittelija, joka luo seuraavan suuren merkin, mutta suurimman osan me emme voi tai ei tee sitä). Kirjoita arvostelu robot, onnea ja onnellinen kauppa. Lataa vain malli, aseta hinta ja jos tilataan ainakin 10 paitaa, paidat tulostetaan ja lähetetään. Haluan varmistaa, että hinnat ovat keskellä. Lopuksi päätä, haluatko tarjota kiinteähintaisia ​​tai paino- tai arvoperusteisia hintoja. Näin niching alas on täydellinen tapa lisätä avainsanoja otsikoihisi luetteloon etsimättä roskapostia.