Tulee Miljonääriksi

Tässä on suositeltu 401 (k) ikäkaavion mukaan. Raha ei tiedä kelloista, aikatauluista tai lomista, eikä sinun pitäisi myöskään. 7+ parasta salauksenvaihtovaluuttaa, löydä kaikki nämä kysymykset, joihin on vastattu sivuiltamme parhaista bitcoin-välittäjistä. Ratkaisu päästä eroon velasta ja aloittaa eläketavoitteesi on sama kuin ihmisille, jotka ovat jo velkattomia:

Katsotaanpa kuinka keskimääräinen ihminen, jota kutsutaan nimellä Joe, voi saavuttaa tämän miljoonan dollarin tavoitteen mennessä, kun hän jää eläkkeelle 67-vuotiaana (nyt 34 vuotta).

Löydä korkeammin maksettava ura. Se on 100 dollaria viikossa, 80 dollaria päivässä. 8 parasta online-osakevälittäjää aloittelijoille, lokakuu 2020, se tunnetaan erinomaisena sovelluksena aloittelijalle. Yhdistettyä mielenkiintoa on kutsuttu maailmankaikkeuden vahvimmaksi voimaksi, ja haluat, että se voima toimii!

Mitä Seuraavaksi?!

Koska rahaa tulee ulos palkkassasi ennen kuin se osuu tiliisi, et koskaan näe. Saan kirjeitä ja videoita ihmisiltä ympäri maailmaa, jotka kertovat minulle, kuinka 10X-säännön soveltaminen on muuttanut heidän elämäänsä. Kuinka monella 20-luvun puolivälissä ihmisellä on 3 100 dollaria kuukaudessa sijoittaakseen kuukaudessa? Vanhemmat eivät käskeneet ketään heistä rikastua tai keskittyä ensin tulojen lisäämiseen. Usein sanotaan, että säästöt ovat vain laskennallista kulutusta. Kuvittele, kuinka paljon nopeammin pesimuna voi kasvaa ylimääräisellä 700 dollarilla. Katso, jos sinulla ei ole tuloja, silloin ei ole säästää rahaa, eläkkeelle jäämistä eikä sijoittamista. Yritä hyödyntää täysimääräisesti eläkesäästöautoitasi hyödyntämällä enimmäismäärää.

Muutamia havaintoja ja huomautuksia: Tallennettu penniäkään on…. 65-vuotiaana Nancy jää eläkkeelle miljoonana. Päätin käsiini ja polvilleni, vain selville, että käsivarreni olivat liian lyhyet kerätäkseen neljänneksen. Ottelun myötä todennäköisesti ylität tavoitteen määrän. Se voi kuulostaa surkealta, mutta uskon todella, että melkein kaikista Yhdysvalloissa asuvista voi tulla miljonäärejä. Luuletko, että sen saavuttaminen on helpompaa vai vaikeampaa kuin arvasit?

Ensin pyöritämme joitain numeroita ja tarkastelemme sitten tämän kysymyksen psykologista puolta. On ihmisiä, jotka ansaitsevat miljoonia dollareita ja lopulta rikkovat vuotta myöhemmin, koska heillä ei ollut aavistustakaan mihin heidän rahansa menivät. Artikkelissa kuvataan 8 erilaista miljonääriä ja kerrotaan lyhyt tarina siitä, kuinka kukin heistä saavutti miljonääritilanteen. Kun olin nuori ja typerä, halusin kaikenlaisia ​​juttuja. 21+ tulevaisuuden tapoja ansaita rahaa verkossa (paras vuodelle 2020), asiakkaat eivät ehkä halua odottaa 3 viikkoa. Termi "rikas" on liian moniselitteinen, varsinkin kun haluan murskata joitain numeroita mielenosoitusta varten.

Jos sinulla ei ole ylimääräistä rahaa, et tee investointeja.

Raha Ostaa Onnea

Kun olet maksimoinut tulojen ja menojen välisen eron, sinun on hyödynnettävä yhdistelmätuottojen taikuutta sijoittamalla se markkinoille. Tietenkin tein. Raha on kuin kateellinen rakastaja.

Älä vain laita kaikkia rahasi varastossa tai kiinteistöihin. Keskimääräisen palautumisen ja vauhtikaupan strategioiden yhdistäminen valuuttamarkkinoilla, liikkeessä oleva suuntaus voi pysyä siinä tilassa pidempään kuin kukaan voi ennakoida. Ongelmana on, että monet ovat automaattisia; me maksamme heille tajuamatta, että maksamme edelleen heille. Ainoa tapa on lisätä tulojasi! Riippumatta siitä kuinka paljon ansaitset rahaa, on vain kaksi asiaa, jotka sinun täytyy sijoittaa ja kasvattaa rahaa: Nyt, ennen kuin pieni automaattinen ääni päässäsi sanoo miljoonan kerran: ”En halua olla rikas” tai ”Haluan vain olla tarpeeksi onnellinen”, sinun pitäisi ymmärtää kaksi seikkaa:

Ostin kotini 175 000 dollarilla ja pääautoni on 13 vuotta vanha. Kuten näette, kaikki se vaatii kurinalaisuutta. Hyvin harvat ihmiset ovat poissa ensimmäisestä päivästä. Viisi vuotta myöhemmin olet onnellinen joka kuukausi, kun saat laskuttaa vuokraa, joka on paljon korkeampi kuin asuntolainasi korko. Yksi talo, yksi puoliso, mutta silti, ei vieläkään tekosyytä. Tämä voi mahdollisesti tuplata säästöjäsi, ja jos et käytä hyväkseen työnantajan ottelua, jätät käytännössä vapaata rahaa pöydälle. Kiinnostuksen kohteita on kahta tyyppiä:

Alatunniste

Vaikka talousneuvojasi ehdottaa parhaita sijoitusinstrumentteja, ei ole haittaa tietää niistä vähän. Redditin käyttäjät jakavat itsemurhapuhelun salauksen valuutta -sivulla bitcoin-hinnan kaatumisen jälkeen, mutta samoin Bittrex ja muut suuret kauppapaikat. Vaikka miljoonan dollarin säästö eläkkeelle mennessä voi kuulostaa mahdottomalta tehtävältä, se on paljon helpompaa, mitä aikaisemmin aloitat. Useimmilla miljonääreillä oli sivutoimisia tai yhdistettyjä tuloja. Nämä asiat ovat vain häiriötekijöitä todellisten toimenpiteiden toteuttamisesta taloudellisen tilanteen parantamiseksi. Sain palkkiot kurssin pysymisestä ja nyt, kun sijoituksiani menettävät 70 000 dollaria kuukaudessa (mikä tapahtui äskettäin), tunnustan sen olevan vain osa vaurauden rakentamisprosessia.

Autan joka päivä ihmisiä suunnittelemaan taloudellista vapautta, joilla on usein monen miljoonan dollarin eläkkeet koskaan hikoilematta. Tarkastelin erilaisia ​​osakkeita, väkijoukkojen sijoittamista yrityksille, väkijoukkojen sijoittamista kiinteistöihin ja monia muita ideoita. Kun otat voittoa siitä, mitä rahasi ansaitsevat, ja sijoitat sen uudelleen, niin rahasi ansaitsevat enemmän rahaa. Cryptocurrency-salkku, siten minimoidaan kauppiaan työmäärä. Se voi myös olla miljoonien dollarien arvoinen, kun tuotot lisääntyvät ja palkkiot ja verot ovat pienentyneet elinaikana.

Riippumatta siitä kuinka vanha olet tai kuinka paljon rahaa ansaitset, sinun on opittava sijoitusperiaatteet tänään, jos haluat selviytyä huomisen muuttuvasta taloudesta. Lainasin rahaa autolle vain siksi, että tiesin, että voisin lisätä tulojani. Jos kuitenkin haluat tulla miljonääreksi 40-vuotiaana, niin alhainen säästöaste ei vähennä sitä.

Lukijavuorovaikutukset

Jos jätät rahaa säästöihin liian kauan, se katoaa. Nykyään useat rahahallinnan sovellukset ja lompakot voivat auttaa sinua tekemään tämän automaattisesti. Kun varakkaat kuluttavat rahaa naurettaviin asioihin, kuten autoihin, veneisiin, lentokoneisiin ja koteihin, totuus on, että he tekevät rahaa tuhlaamatta huolimatta siitä, mitä heikkoja sijoituksia he tekevät. Kuten yllä olevasta esimerkistä voidaan nähdä, jos haluat tulla miljoonana 40-vuotiaana, sinun on ylitettävä yhteinen viisaus. 13 vaihetta päivän voittamiseen. Jos maksat myös 1 500 dollaria vuodessa ja nostat vuotuisen kokonaissumman 3 000 dollariin, mikäli oletetaan 7%: n vuotuinen tuotto sijoituksillesi, pääset noin 203 029 dollariin 25 vuoden kuluttua. Haluatko olla miljonääri?

Jos luet tätä, olet jo matkalla miljonääreksi.

Sinä VS ketään

Voit myös sijoittaa rahasi osakemarkkinoille käyttämällä online-välittäjää, kuten Robinhood tai E-Trade. Vielä parempi, tässä laskelmassa on muutama keskeinen oletus: Joten ehdotukseni on: Ota tarpeeksi askelta eteenpäin ja pääset mihin haluat mennä. Tietysti Buffet voi ostaa kokonaisia ​​yrityksiä, mikä auttaa hänen pitkän aikavälin tuottoissaan. Minulla oli vihdoin oma huone, joo!

Aivan kuten "kukaan ei ole syntynyt rikolliseksi", mikään sijoitusväline ei ole huono tai hyvä. Naapurisi miljonäärisi todennäköisesti aloitti sijoittamisen 401 kiloon ensimmäisessä työssään ja jatkoi vain panostamista siihen jokaisessa työssä. Ennen kuin suoritat talon maksun, apuohjelmat, puhelinlaskun, lastenhoitajan - rahoita säästö- ja hätätilisi. Osake- ja joukkovelkakirjalainarahastot olisivat sopivia sijoitusvaihtoehtoja kumpaankin eläkesuunnitelmaan. Yhdistäminen tarkoittaa yksinkertaisimmassa muodossaan korkojen ansaitsemista, ja se antaa säästöille mahdollisuuden muuttaa pienemmät rahasummat ajan myötä suuremmiksi.

Et voi kääntää aikaa taaksepäin ja aloittaa säästöä aikaisemmin, mutta voit hyödyntää säästöjä jäljellä olevista vuosista. Ylityöt, määrä on kasvanut dramaattisesti. Säästät 600 dollaria kuukaudessa ja säästät vain 18 prosenttia bruttotuloistasi. Nyt en ehdota sinua lopettamaan työsi ja tulemaan päiväkauppiaalle, mutta sanon, että koko osakemarkkinoille sijoittaminen on osoittautunut luotettavaksi menetelmäksi rahasi kasvattamiseen. En tiedä monia ihmisiä, jotka haluavat myydä itsensä sisäisesti kollegoilleen ja pomoilleen. Kun teet nyt kaksinkertaisen verran kuin vuosi sitten, maksat silti 25% vähemmän vuokraa, säästöstä tulee erittäin helppoa.

Kehitä Kirjallinen Rahoitussuunnitelma

Isäni kuoli parhaimmissa ansaintavuosissaan sydänsairauksista. Pitäisikö minun säästää tai sijoittaa rahaa? Andrew oli alkanut säästää rahaa ennen kokouksiamme. Yksi nopeimmista tavoista tyhjentää palkkasumma on ottamalla velka. Mahdollisuus rikastua ei ole vain fantasia.

Uskotko, Että 10 Miljoonaa Dollaria On Sinulle Mahdollista?

Ja he pystyivät tekemään kaiken lyhyessä ajassa. Parhaat online-uhkapelisivustot, etsi tarjouksia pienimmästä pelaamisesta, nimittäin panostusvaatimus. Lisää edelleen koriin ja sijoita se niin, että se jatkaa kasvuaan ja ansaitsee rahaa hyödyntämällä korkokorkoa. Jos pystyt korottamaan säästöprosenttiasi vielä 2 prosentilla 667 dollariin kuukaudessa, ajetaan vielä kaksi vuotta aikajanaasi.

Koska rahat on vapautettu veroista eläkkeelle asti, ansaitset korkoa koko maksusummalle, mikä kasvattaa sitä nopeammin. Suurimman osan meistä on vietettävä vähintään 40 tuntia viikossa tekemällä mitä joku muu haluaa meidän tekevän. Odottamalla jopa muutama vuosi säästöjen aloittamista, on vaikeampaa kurota kiinni - vaikka säästätkin enemmän kuukaudessa. Tämä voi olla mitä tahansa freelance-töistä kotitekoisten tuotteiden myyntiin Etsyllä. Käytä tätä päiväkirjaa kirjoittaaksesi kaikki olennaiset kohdat, kuten lyhyen, keskipitkän ja pitkän aikavälin tavoitteesi, nykyiset tulolähteesi, säännölliset kulut, jotka olet tietoinen ja mahdolliset sitovat kulut, jotka ovat luonteeltaan toistuvia. Kova työskentely ei edellytä taitoa. Minimalismi on työkalu, jonka avulla voin päästä eroon tarpeettomista asioista ja asua mielekästä elämää - elämää, joka on täynnä onnellisuutta, vapautta ja tietoista tietoisuutta. Jotta saat miljoonan dollarin vain 15 vuodessa - 50–65-vuotiaita - sinun on todennäköisesti investoitava 2 643 dollaria kuukaudessa.

Tulevaisuutemme on avoin kirja ja juuri siitä pidän siitä.

Käytä haluamiasi teknologiaratkaisuja. Vaikka se tuntuu yksinkertaiselta idealta, elää keinojesi sisällä on vaikeampaa kuin saatat ajatella. Jos matkustat harrastajana, yritä matkustaa sesongin ulkopuolella. Mielestäni suurin osa amerikkalaisista kotitalouksista olisi miljoonan dollarin arvoisia 40-vuotiailleen, jos he alkavat aikaisin ja tekevät yhteisiä ponnisteluja. 28-vuotiaana vuonna 2020 ostin yhden perheen kodin, jota en tarvinnut San Franciscon pohjoispuolella, 1 dollarilla. Oletetaan, että ansaitset 50 000 dollaria vuodessa koko urallasi ja työskentelet 40 vuoden ajan. Se oli hyvä alku, mutta se oli vasta alku.

Vaikka keskittyisit yhteen, muissa kahdessa ei ole kovin vaikea askeltaa.
Hän antaa rahan kasvaa ja yhdistää sen, että hän edelleen sijoittaa näitä voittoja, kunnes hän jää eläkkeelle.

Saatat Pitää Myös

Yritin myydä vuonna 2020 ostani talon 1 dollarilla. Jos löydät arvoa vertailla itseäsi minua vastaan ​​ja lukustasi riippuen sillä ei todennäköisesti ole merkitystä, voit käyttää tätä taulukkoa: Oikealla ajattelutavalla ja keskittymisellä monet ihmiset voivat kuitenkin saavuttaa tämän virstanpylvään 40-vuotiaana ostamatta yksittäistä arpalippua. 33 kuukaudessa on 5500 dollaria vuodessa. Jos haluat nopeuttaa prosessia, olen myös perustanut Cardone University -sovelluksen näyttääkseen sinulle tarkalleen kuinka parantaa myyntiä. Cryptocurrency trading bots, pitäisikö sinun sijoittaa Crypto Comeback Pro -yritykseen? Työskentelin hulluja tunteja enkä koskaan nähnyt vaimoni. Olemme nälkäisiä, motivoituneita ja meidän on todistettava muille ja itsellemme arvokkuutemme.

Nykyään useat rahahallinnan sovellukset ja lompakot voivat auttaa sinua tekemään tämän automaattisesti. (10) Sijoita itseesi. Kun olet velkaa jollekin rahaa, osa jokaisesta antamaasi dollaria käytetään jo ennen kuin se edes osuu pankkitilillesi. Aussie feds tarttuu asekauppiaan bitcoiniin, voitto 20-kertaiseksi, kukaan ei tee yksinomaan kannattavia kauppoja, mutta idea on seuraava:. Mutta se on myös melko kohtuullinen tavoite monille amerikkalaisille. Jos pidät tasapainoisesta budjetista ja aloitat aikaisin, olet jo verrannollinen miljonääri naapurisi kanssa. Keskity tulevaisuuteen ennakoimalla, kuinka paljon tulevaisuuden itsesi tarvitsee selviytyäksesi. Kaikkien tulisi hyödyntää ilmaisia ​​taloudellisia työkaluja verkossa seuratakseen kassavirtaansa, analysoidaksesi sijoitussalkkuaan ja laskeakseen taloudelliset tarpeet eläkkeellä. Jopa tunnetuimpia ihmisiä, toimitusjohtajien yrityksiä, menestyviä yrittäjiä, lääkäreitä ja lakia.

Avaa tili sijoitusrahastoyhtiössä, jolla ei ole rahastoja ja alhaiset kulusuhteet. Paras binaariversiorobotti 100 automatisoitua kaupankäyntiohjelmaa 2020, yhteensä 50 verkkovideo-opastusta selittää kaiken salauskaupan perusteista edistyneisiin osto- ja myyntistrategioihin. Yksi asia johti toiseen, ja sain uuden työpaikan 2 vuoden kuluttua GS: stä osakkaana korotuksen yhteydessä. Tämä kirjanpito valmistaa tietä ei-toivottujen kustannusten vähentämiselle ja säästötason kasvattamiseen. On tärkeää, että pidät tavoitteesi realistisina luonteeltaan, sillä se auttaa pysymään kurssilla ja motivoi sinua koko matkan ajan.

Ensisijainen Sivupalkki

Aivan rehellisesti, miljoona dollaria ei ole enää niin paljon rahaa. Palattuaan Yhdysvaltoihin tarkistin, mitä ETrade-tilini oli tehnyt Aasiassa ollessani. Monet ihmiset heittävät rahaa ympäriinsä, kun heillä ei oikeastaan ​​ole niin paljon rahaa tai se on kaikki luotolla. Monille se tarkoittaa lainojen yhdistämistä Sofin kaltaisella palvelulla; vähemmän velkaa tarkoittaa enemmän säästöihin. En voinut uskoa kuinka mieliala muuttui niin positiiviseksi vain viisi vuotta myöhemmin. Jopa Warren Buffettin kaltaisilla miljardääreillä on joitain säästäviä tapoja.

Muista, että joustavat suunnitelmat ovat realisimpia. Suurin osa nykyisen 30-vuotiaiden ihmisistä maksaa edelleen opintolainoja, heillä on jättiläisiä asuntolainoja ja elämäntapa, jota heillä ei ole varaa. Maksat noin 10 000 dollaria liittovaltion veroina (sosiaaliturva-, lääke- ja liittovaltion tuloverot), jolloin kotiin maksetaan noin 40 000 dollaria. Kuten yllä olevasta kaaviosta käy ilmi, 30-vuotiaan, jolla on jo 30 000 dollaria säästöjä, hänen tulisi silti sijoittaa 5 350 dollaria kuukaudessa saadakseen miljoona dollaria 40-vuotiaana. Jos ansaitset 50 000 dollaria vuodessa ja pystyt selvittämään kuinka laittaa 40% siitä (se on minun säästötavoite), vie sinulta 50 vuotta x 20 000 dollaria vuodessa. Mentorillasi on oltava enemmän hevosvoimaa kuin sinä. 50 sivutoimistoa perustamaan kotoa, "Internetissä on tällä hetkellä 61: 1 huijaussuhde kotona tapahtuvien työpaikkojen johtajien joukossa - eli jokaisessa laillisessa työssä on 61 huijausta", sanoo RatRaceRebellionin perustaja Christine Durst. Mutta spin sitä positiivisemmin:

Inspiroivan lisäksi tässä on viisi perustavanlaatuista tapaa, joita miljoonalla naapurissanne on, mutta luultavasti ei kerro sinulle. Päivittäiset keskustelut heidän kanssaan pitävät sinut motivoituneena eteenpäin. Antenni, tämä on sama kuin alkuperäinen Bitcoin Trader-ohjelmisto. Sinun on tiedettävä, miksi haluat rahaa ja mitä aiot tehdä sen kanssa.

Joten Lopeta Nyt, Jos Et Usko, Että Olet Myyntitoiminnassa

George sijoittaa saman kuukausimäärän kuin Nancy (10 dollaria päivässä tai ~ 300 dollaria kuukaudessa 7%: n vuotuisella tuotolla), mutta hän ei aloita sijoittamista ennen kuin hän on 40-vuotias. Kuva ei osoita mitään erityistä sijoitusta. Pari vuoden ikätovereitani vuonna 2020 myivät verkkosivustonsa 6 - 7 miljoonalla dollarilla, mutta aion jatkaa, koska Financial Samurain järjestäminen on hauskaa! Olet ehkä huomannut jo nyt, että sinun ei tarvitse rajoittua vain yhteen näistä menetelmistä.

(Bogle) ja nyt ETF, mutta olen myös kertynyt noin miljoona dollaria BRK: iin. Mutta pienet asiat lisäävät myös! Jos haluat tulla miljonääriksi 40-vuotiaana, sinun on alettava sijoittaa rahaa osakemarkkinoille varhain hyödyntääksesi korkokorkoa. Ensi vuonna ja sen jälkeen joka vuosi sinulle maksetaan 5 dollaria korkoa 100 dollarin pääomalle. Työskentelen myynnissä ja vaimoni rahoituksessa. On reilua sanoa, että suurin osa kirjanpitäjistä, talousneuvojista ja DailyFinance-lukijoista olisi eri mieltä tuosta lausunnosta, kuten minä varmasti olen. Luo budjetti eroon perustuen varmistaaksesi, että pystyt täyttämään kaikki taloudelliset velvoitteesi.

Riippumatta siitä kuinka paljon rahaa ansaitset, sinun täytyy laittaa säästöjä jonkin verran syrjään. Paras vapaa osakeseulonta hetkelliskauppiaille, tarkastele tuloksia lehtiötaulukoilla:. Tutustu näihin aloittelijoille tarkoitettuihin sijoitusstrategioihin, jotta pääset alkuun oikealla tiellä. Käännä kanava ja näet hienon grafiikan, joka antaa tapauksen, että sinun pitäisi siirtää rahat Wall Streetin pojille, jotka sinusta fiksummin sijoittavat osakkeisiin, joukkovelkakirjalainoihin ja rahoitusvälineisiin, joita he eivät osaa edes selittää. Oli jokin aika sitten kirjoitettu myydyin kirja nimeltään The Millionaire Next Door. Lisäksi ansiot yhdistetään ja sijoitetaan uudelleen, eikä niissä oteta huomioon verovaikutuksia ja niiden vaikutusta sijoitukseen.

Sijoita Hitaasti Ajan Myötä

Yritykset antavat sinun mennä heidän edukseen milloin tahansa, ja jokaisen tulisi pyrkiä maksimoimaan omat tulonsa mahdollisuuksien mukaan. Talous voi ajaa ketään äärimmäisen ahdistuksen ja huolen pisteeseen. Varastoin edelleen ylimääräistä rahaa, sillä minulla oli tarpeeksi investointeja kiinteistöihin. He etsivät vapautta, eivät ystäviä.

Tämän menetyksen jälkeen olen kiehtonut ajatuksesta kerätä tarpeeksi rahaa, joten mikään yksittäinen tapahtuma tai menetys ei koskaan aiheuta minua olemaan ilman. Esimerkki: Toivon vain, että minulla olisi enemmän rahaa sijoittaa! Kuten edellä todettiin, jokaiselle, jolla on sama ansaintavoima ja tahto pelastaa Andrew, on todennäköisesti kaikkein tuottoisimman taloudellisen päätöksen tekeminen nuoressa iässä sijoittamisen oppiminen. Voila, olet miljonääri ja matkalla kohti taloudellista riippumattomuutta. Käytä mitä tahansa kustannusten seurannan mobiilisovellusta tallentaaksesi kulut. Elämäntyylillämme ei ole enää merkitystä, koska pumppu on pohjustettu: