Rahatutkimukset verkossa: Kanadan 16 parasta maksettua kyselyä

MAKSUTTU ONLINE-KYSELYT! Vaikka tutkimussivustot eivät korvaa tavanomaista 9–5-tulosi, ne ovat hyvä lisärahan lähde ja niitä voidaan käyttää ansaitsemiseen vapaa-ajallasi. Voit tehdä mitä tahansa 2–50 dollaria tutkimusta kohden; pituudesta ja aiheesta riippuen. Sinun ei tarvitse yksinkertaisesti olla kokemusta aloittaaksesi ansaitsemisen kyselysivustoilta. Liittyäksesi sinun on oltava lääketieteen/terveydenhuollon yhteisön jäsen.

Lisäksi rekisteröintiprosessi vie vain 5 minuuttia!

Tärkeintä on, että voit käyttää tutkimuksia ansaita rahaa, kun et muuten tee mitään. Overstock files blockchain-pohjainen osakerekisteröinti sec, keskustelemme nyt täällä siitä, kuinka teknologiat, jotka takaavat ”arvonvaihdon”, takaavat transaktiot, rahoitusmarkkinat ja miten uudistuvat? Ansaitse pisteitä tutkimuksista ja tutkimuksista ja lunasta niitä lahjakortteihin paikoissa, joissa ostat joka tapauksessa - puhun Amazonista, Walmartista, Targetista, Applesta, Home Depotista ja muista. Lyhyistä ja makeista tutkimuksistaan ​​tunnettu OnePoll on loistava sivusto upottamiseen ja sieltä poistumiseen joutumatta omistamaan paljon aikaa.

Milloin se loppuu? Jaa kanssamme alla olevissa kommenteissa tai Facebook-sivullamme. Kun saavutat 5000 pistettä, voit lunastaa ne 50 dollarin lahjakortilta. Kuten tavallista, liittyminen on ilmaista. Voit käydä kauppaa näissä pisteissä käteisellä (sekillä tai Paypalilla), lahjakorteilla ja ilmaisilla palkintoilla. • Pystytkö pääsemään korkeammin maksaviin tutkimuksiin?

 • Koska suuret tuotemerkit yrittävät aina saada välähdyksen kuluttajien aivoihin.
 • Hieman yli vuosi sitten sain tietää Survey Junkie -sovelluksesta ja annan minun kertoa teille tämän... ne ovat jälleen yksi suosituimmista tänään parhaiten maksetuista kyselysivustoista!
 • Älä myöskään yritä arvata järjestelmää toistaiseksi sanomalla, että olet varakas liikemies tai nainen saadaksesi lisää tutkimuksia.
 • Ne ovat 100% turvallisia ja legit.
 • Joten mitä sinun pitäisi tehdä sen sijaan?

Survey Savvy -

Voit nähdä, miksi tällainen palaute voi olla erittäin arvokasta Samsungin kaltaiselle yritykselle. Ilmoittautuminen on ilmaista ja voit vastaanottaa maksun kahdella tavalla; PayPal tai sekki. ShopTracker on oikeastaan ​​jopa yksinkertaisempi kuin kyselyiden ottaminen. 10 kuorta vastaa noin 1 dollaria. Jos pidät hiljaisesta ajasta yöllä, se on myös hieno aika ansaita ylimääräistä rahaa online-haun kautta tai suorittaa muutama verkkotutkimus rentoutuessasi. Tarjolla on hyvä valikoima tutkimuksia, joista olen aina tyytyväinen. Voit napata rahat ja ajaa, kun olet saavuttanut kolmenkymmenen dollarin kynnyksen. Cryptocurrency trading hacks: aloittelijoille ja ammattilaisille, tämä määrä on kaupankäyntipääoma eikä lisenssimaksua. LUE LUOTTAMUKSENI. 500 pistettä Maksa:

 • 50, on melko helppoa ansaita ylimääräistä rahaa tällä tutkimussivustolla.
 • Päästäksesi sisään täytyy olla 6–12-vuotias ja asua Yhdysvalloissa.

Qmee (maksaa Surffata Verkossa)

Kuten muutkin, myös E-Pollin rekisteröinti on nopeaa ja ilmaista. Oman kokemukseni perusteella voit nähdä, etten ole toistaiseksi tehnyt paljon dollaria. Miksi yritykset maksavat mielipiteistäsi? Palkinnot voidaan lunastaa lahjakorteista ja vähimmäispalkkio on 25 dollaria. ISay on useimmissa tapauksissa identtinen muiden luettelossa olevien sivustojen kanssa. Niiden laaja tehtävävalikoima, lähetysohjelma ja yksinoikeuskupongin koodit ovat kuitenkin antaneet heille mahdollisuuden tehdä nimi itse. On selvää, että mitä yksityiskohtaisempi kysely on, sitä enemmän maksat. Ansaitset suoraa rahaa, Amazon-lahjakoodeja tai tuotteita työstäsi.

Jotkut huijausverkkosivustot ovat vain siellä ottamaan tietosi. Oletetaan Starbucks suorittavan kysely kahvinjuotajille. 75 per kysely. Rahapalkintoja varten on myös arvontoja. Voit hakea ilmaiseksi täällä. Ole rehellinen. Se on erittäin arvostettu, koska kyselyt on räätälöity jokaiselle yksittäiselle käyttäjälle, ja silti he lähettävät silti säännöllisiä kutsuja, joten et odota noin tekemistä tai mikä pahempaa - täyttämällä sellaiset tutkimukset, joihin et ole kelvollinen ja voitit. t saa maksaa. Kaikki, joka koskaan veloittaa sinua työskentelemään heidän puolestaan, on huijaus. Joten on erittäin helppo kerätä pisteitä täältä ja ansaita muutama ilmainen lahjakortti noin kuukausittain.

Ebates

Pelaamalla joitain pisteitä voit nähdä, oletko voittanut lahjan tai menettänyt pisteesi - joten se ei ole heikkoherkkä! 30 dollaria rahat pois, ja sinne on helppo päästä. Ipsos i-Say on yksi markkinoiden vanhimmista online-tutkimussivustoista. Voit myös käyttää yllä mainittuja ilmaisia ​​kyselyhakemistoja löytääksesi lisää kyselysivustoja.

Ansaitse missä tahansa alkaen 0 dollaria. Rekisteröidy täällä E-Poll-kyselyihin. Maksetut verkkokyselyt ovat melko joustavia - voit ottaa ne milloin tahansa vuorokauden aikana, mikä tekee siitä helpon tavan ansaita ylimääräistä rahaa. Kyselyt, joiden PTR> 15, ovat tehokkaimpia!

Lisäbonuksena kyselyjen aikana antamasi vastaukset auttavat sinua oppimaan uusia tuotteita ennen kuin ne tulevat markkinoille ja vaikuttavat vastaaviin markkinointikampanjoihin.

Kyselyjä voi olla monista eri aiheista, kuten TV-katselutapojesi, suosikkisi ruokapaikat, minkälainen pusero materiaalista haluat syksyllä jne. Aloita yksinkertaisesti rekisteröimällä ilmainen tili. Voit ansaita rahaa tekemällä tutkimuksia, mutta voit myös ansaita rahaa katsomalla videoita, pelaamalla pelejä ja jopa ostamalla tiettyjä Groupon-tarjouksia. Jos mahdollista, varaa se jotain merkityksellistä. Asenna haittaohjelmien torjuntaohjelma. Kuten aina sanon, se on yksi helpoimmista ja nopeimmista tavoista ansaita rahaa verkossa ilman tarvittavaa kokemusta. Mahdollisuuksien lukumäärä:

 • Hanki 5 dollarin bonus Swagbucksilla!
 • Kun olet kirjautunut, sinun on lähetettävä sähköpostikutsut voidaksesi osallistua tutkimuksiin.
 • Survey Clubilla on suhteellisen alhainen vetäytymiskynnys kuin muilla sellaisilla sivustoilla.
 • Löydä tyhjä tai hylätty kiinteistö Englannissa, ja voit ansaita €20 Amazon- tai M&S -kupongin, jos olet ensimmäinen henkilö, joka ilmoittaa siitä YouSpotPropertylle.
 • Saat kuitenkin €1 vain liittymisestä ja jos saat ystäväsi ilmoittautumaan, voit nopeasti saada paljon enemmän pisteitä ja rahaa!

20/20 Tutkimuspaneeli -

Mitä enemmän tutkimuksia otat, sitä enemmän pisteitä ansaitset. Kuten aina, rekisteröityminen on nopeaa ja ilmaista. Miksi he maksavat ihmisille vastauksista kyselyihin? 1250 pistettä (10 dollaria) Maksa:

Pidän erityisen mielestäni tässä paneelissa siitä, että ansaitsemalla asetettuja palkintoja, saat myös ilmoittautumisia voittaaksesi 10 000 dollaria neljännesvuosittaisessa palkinnossaan. kuviopäivän kaupankäynti ja kuvionpäiväkauppasääntö, tämä on vähemmän houkutteleva valinta, mutta jos esimerkiksi avaat kaksi tiliä, voit tehdä kuuden päivän kaupat viiden päivän aikana:. Bitcoinin kaivosyhtiö ruuvasi asiakkaita ja osti aseita sen sijaan. (Kaksi maksutapaa ovat 1) maksat käteisellä PayPalin kautta tai 2) vaihdat pisteesi lahjakortteihin suosikkikaupoissasi. Voit kirjautua OneOpinioniin täällä. Jos teit ostoksia myymälöissä heidän portaalin kautta, ansaitsit pisteitä. Ajan myötä verkkokyselyt ovat osoittautuneet luotettavaksi, hauskaa ja tehokasta tapaa lisätä online-tulojasi. Jos et pidä tai halua sitä, on olemassa myös kaksi muuta rahanvaihtovaihtoehtoa: Kuinka paljon sinä ansaitset?

Lisätietoja tästä kyselypaneelista Ipsos i-say -katsauksessamme. Voit asentaa Swagbucks-selainlaajennuksen, ja saat ilmoituksen, kun selaat heidän ohjelmaansa kuuluvaa verkkosivustoa. Kuinka aloittaa päiväkaupankäynti 2020 aloittelijoille, valitset varastosi kauppaa varten, kirjoitat osto- ja myyntitiedot ja seuraat, mitä kuvitteellulle tilisaldollesi tapahtuu, kun varastot liikkuvat hintojen noustessa ja laskeessa. Se näyttää myös, kuinka paljon rahaa voit ansaita SB: nä. Ansaitsee sinulle noin 50 pistettä minuutissa, kun suoritat kyselyjä ja voit peruuttaa heti kun saavutat 4000 pistettä (€4). Etsitkö tapoja ansaita rahaa verkossa? Tiedän, että tämä on ainoa maksettu kyselysivusto, jolla oli tämä ominaisuus.

Kuinka Arvioimme Maksetut Online-kyselysivustot

Nämä pisteet voidaan sitten lunastaa heidän online-palkintoluettelon kautta tai toimittaa arvontatarjouksiin. Kuinka tulla miljonääri tyhjästä (ilman rahaa), "Tämä oli minun rahat nyt kirottu, enkä aio hioa sitä joillekin B2B-osakkeille. 001 - joten 1000 pistettä on arvoinen 1 dollari. Koska kyselyiden tekeminen rahaa saamiseksi vapaa-ajallasi kuulostaa niin mahtavalta keikalta, siellä on aina joku, joka yrittää hyödyntää ihmisiä, jotka ovat innostuneita mahdollisuudesta. Mitä aktiivisempi olet, sitä enemmän ansaitset. Nämä ovat kysymyksiä, kuten: “Oletko koskaan ollut ulkomailla?

Jatkan lisäämistä tähän luetteloon, kun suoritan enemmän maksatutkimuksia verkossa. Saat tuotteen postitse ja saat paljon palkkiota tuotteestasi antamasi palautteesta. Kyselyt ovat helppo tapa ansaita rahaa verkossa. Se on liian hyvä ollakseen totta. Kun siirryt Panda Researchin verkkosivustoon, luulet todennäköisesti, että sitä ei ole päivitetty vuodesta 2020. Viitteeksi 1 400 pistettä on noin 1 dollarin arvoinen. Kun olet kirjautunut, voit odottaa kutsuja moniin tutkimuksiin globaalien tuotemerkkien puolesta.

Maksullisissa verkkokyselyissä on vaatimuksia, jotka määrittelevät kelpoisuuden, yleensä perustuen väestötietoihin ja henkilökohtaisiin tapoihisi, joten et halua tuhlata aikaa verkkosivustolla, jota ei ajeta.

Koet tutkimuksia tekniikan kauneudesta, kodinsisustamisesta, autoista, muotista ja muusta. Heti kun olet saavuttanut tililläsi 20 dollaria, voit pyytää lahjakorttia ja koodi (esimerkiksi Amazonin lahjakortin koodi) lähetetään sähköpostiisi heti. Suosituin osa Springboard America -tapahtumaa on, että saat 1000 dollarin piirustuksen pelitilin avaamiseksi. Näin löydät maksetut tutkimukset ja ansaitset ylimääräistä rahaa. Vientirajan saavuttaminen voi viedä jopa 15 tuntia. Kun kirjaudut Frugal-sääntöjen kautta, saat 500 bonuspistettä. Suurin osa on tarkistettu täytetyn profiilisi perusteella. On niin helppoa ottaa nämä maksetut verkkotutkimukset ja ansaita rahaa rentoutuessasi jaloillasi sohvalla.

EarningStation

Jos pystyt jatkuvasti tekemään niin, rahasi ja palkkiosi kasvavat nopeammin kuin luulet. Pidätämme oikeuden kieltäytyä myöntämästä luottoa jäsenille tarjouksista monista syistä, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, asianmukaisten tietojen puute, virheellinen rekisteröinti, virheelliset selaimen asetukset, virheet kolmansien osapuolien ilmoittamisessa ja/tai muut syyt. EarningStation on kuin Swagbucks ja Panda Research; voit ansaita rahaa monin eri tavoin. Varmista, että teet tutkimukset heti, kun sinut kutsutaan, koska ne eivät kestä kauan varsinkin jos he maksavat paljon. 9 asiaa, joita et tiennyt menestyvistä forex-kauppiaista vuonna 2020. Rekisteröidy useilla tutkimussivustoilla. Mutta sinun on päästävä 1000 pisteeseen, joka vastaa 10 dollaria, ennen kuin voit nostaa rahaa. Kerron rehellisesti, että kyselyjen ottaminen ei tee sinusta seuraavaa Bill Gatesia tai Jeff Bezosia, mutta ne ovat ehdottomasti nopeita ja helppoja tapoja ansaita ylimääräistä rahaa puolella katsomassa joitain suosikki TV-ohjelmasi. Tämä sivusto tarjoaa tutkimuksia vain sen omistavan markkinatutkimusyrityksen Ipsosin kautta.

Survey Mini -

(Amazon, M&S, Sainsburyn, John Lewis). Nämä sivustot joko maksavat yksinomaan Paypalin kautta tai se on yksi heidän palkintovaihtoehdoistaan. Muuntokurssi on 100 pistettä dollaria kohden, ja tarvitset vähintään 1 000 pistettä ennen kuin voit nostaa rahaa (10 dollaria). Ennen kaikkea sillä ei ole merkitystä, mikä on taustasi, eri elämänaloilta tulevat ihmiset ansaitsevat rahaa vastaamalla kysymyksiin. Yleensä sinulle lähetetään sähköposti-ilmoitus, kun kysely vastaa kiinnostuksen kohteitasi ja on käytettävissä tekemään online-tilassa tietokoneeltasi. Paras forex-kartoitusohjelmisto, yleisimmät forex-kaavioiden tyypit ovat viiva-, palkki- ja kynttilänjakaaviot ja normaalit aikakehykset, joita useimmat alustan kartoitusohjelmat tarjoavat, vaihteluväleistä tikkotietoista vuotuisiin tietoihin. Napsauta tätä liittyäksesi nyt! Tuotetestaus voi olla hauska tapa ansaita ylimääräistä rahaa ja saada myös mahdollisuus kokeilla jotain uutta suurelle yleisölle.

Minimi nostokynnys on 500 pistettä. Me kaikki olemme kokeilleet ylimääräisiä tulovaihtoehtoja jossain vaiheessa elämäämme. 10 parasta tapaa ansaita rahaa internetissä, se on kriittistä jatkuvien tulojen tuottamiseksi. Voit ansaita rahaa tekemällä tutkimuksia, pelaamalla pelejä, katselemalla videoita, tekemällä ostoksia verkossa, etsimällä verkosta, lunastamalla päivittäistavarakaupan kuponkeja ja paljon muuta. Joten pyrin etsimään tutkimussivustoja, jotka olivat parhaita tuottamaan vähän ylimääräistä rahaa. MR-yritysten on kannustettava ponnisteluja saadakseen ihmiset käyttämään aikaa vastata näihin kysymyksiin ja täyttämään kyselyt. Pisteet voidaan lunastaa käteismaksuna, ja 100 pistettä = 1 dollari.