5 Kotona Työskentelevää Työtä Ihmisille, Joilla Ei Ole Kandidaatin Tutkintoa

Boston, NYC, Philadelphia, Chicago, Denver, Santa Barbara tai LA. Kuinka ansaita rahaa, samanaikaisesti sinun tulee tarkistaa paikalliset työluettelot myös aukkoista ja mahdollisuuksista. Teetkö käsintehtyjä tuotteita, kuten koruja tai huonekaluja? ”Opiskelua ei vaadita.

Tämä yritys tarjoaa maksettua koulutusta, tuntipalkkaa sekä etuja, kuten palkallista vapaa-aikaa, 401 kt, henkivakuutusta, lääketieteellistä, hammaslääketieteellistä ja näköä. OK, joten et todennäköisesti näe podcaster-yritystietoja Occupational Outlook -käsikirjassa milloin tahansa pian. Tämä työ sopii kaikille, jotka osaavat useampaa kuin yhtä kieltä. Sinun syy tulla rocktähteeksi Wine Guide on sinun. Palkka ja kunkin toimeksiannon pituus määräytyy vuokraamalla. Kandidaatin tutkinto on yleinen vaatimus, ja jotkut valtiot ja lastenhoitokeskukset vaativat lisätodistuksia.

 • Le-Vel-riippumattomana tuotemerkin promoottorina saat ilmaisen verkkosivuston ja takatoimiston.
 • Blogiminen on ollut minulle suurin pelinvaihtaja, varsinkin kun on kyse kotona työskentelystä.
 • Äänitiedostojen kirjoittaminen on mitä teet tämän yrityksen kanssa.
 • Joillakin Bonnier-sivustoilla ja tietyissä tarjouksissa voit lähettää henkilökohtaisia ​​tietoja muista ihmisistä.
 • Aikaisempi opetuskokemus vaaditaan ja kandidaatin tutkinto on parempi.
 • Jos et halua vastaanottaa sähköpostiviestejä muilta yrityksiltä, ​​voit poistaa itsesi kaikista sähköpostilistoista, joita tarjoamme kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen emailoptout @ bonniercorp.

Paras tapa aloittaa on verkottuminen ja tiedotus. Intohimo kuntoon? Valitettavasti seuraavan vuosikymmenen aikana ennakoitu kokonaiskasvu on vain 4%, mikä on vähemmän kuin kaikilla aloilla ennustettu keskimääräinen 7%: n kasvu. DoorDash palkkaa tilauksen mukaan tarvittavat ruokien kuljettajat. Yhdysvaltojen toiseksi suurimpana valtion matkatarjoajana. Yrityksen blogointi voi ansaita sinulle keskimäärin 45 000 dollaria vuodessa.

Lopputavoitteiden muistaminen sai minut kandidaatin tutkinnon läpi. Symbria toisinaan palkkaa tietojen syöttäjät toimittamaan reseptiä koskevia tietoja. Tarkista heidän työpaikkansa. Olemme Denverissä, CO: ssa toimiva, täyden palvelun transkriptioyritys, jolla on laki-, lainvalvonta-, lääketieteellisiä, taloudellisia ja yleisiä transkriptioasiakkaita kaikkialla Yhdysvalloissa. Hinnoittelu alkaa 14 dollarista. Keitä raa'at materiaalit upeaksi tuotteeksi Adobe Premieren avulla.

Mutta tosiasia, että Remote.

Virtuaalinen PR-edustaja

Nämä tehtävät ovat osa-aikaisia ​​ja tarjoavat joustavan aikataulun. Löydät kymmeniä parhaita töitä kotiäideille, joilla ei ole kokemusta. Ystäväni Abbey aloitti virtuaaliassistenttiyrityksen kotona äitiyslomalla - ja huomasi ansaitsevansa tarpeeksi, ettei hänen tarvinnut palata vanhaan työhönsä! Ystäväni Abbey pystyi luopumaan työstään ollakseen kotona virtuaaliassistentti. Keskimääräiset tuntitulot ovat 15–24 dollaria. Huomaat, että suuri osa näistä on laillista kotitöistä tehtyä työtä ilman aloitusmaksua ja että suurin osa näistä kotitöistä voidaan tehdä osa-aikaisesti.

Jos etsit sivukeikkaa, jolla on kohtuulliset tuntihinnat, Education First palkkaa aktiivisesti. Ei, mutta työtehtävät ovat rajoitettuja ilman palkattua jäsenyyttä. Puskuri tarjoaa verkkopohjaisia ​​sosiaalisen median hallintaratkaisuja. Vaikka kotona työskentelemistä on monia laillisia mahdollisuuksia, vuosien takaisia ​​huijauksia on edelleen olemassa. BLS arvioi alan keskimääräistä nopeampaa kasvua 10 prosentilla 10 vuoden aikana. Joten tee kotitehtäväsi mahdolliselle kotona työskentelevälle työnantajalle.

Ennen kuin sukellamme täydelliseen luetteloon, haluaisin korostaa muutamia mahdollisuuksia, jotka mielestäni ovat vahvin vaihtoehto ihmisille, jotka etsivät työtä kotityöstä.

Kirjanpitäjät, Kirjanpito, Tilintarkastajat

Rob suosittelee opiskelijoilleen alkavaa budjettia 20–50 dollaria esineiden etsimiseksi. Monet näistä tutkintoista voidaan ansaita myös verkossa kotoa! Muita välineitä käytetään myös tällaisen tiedon levittämiseen. Tätä syrjimättömyyskäytäntöä sovelletaan (rajoittamatta) opiskelijoiden rekrytointiin, maahantuloon, akateemisiin ohjelmiin ja palveluihin, opiskelijakuriin, palkkaluokkiin ja osallistumiseen WGU: n sponsoroimiin foorumeihin. EasyShift - Käytä älypuhelimesi tehdä ostoksia paikallisissa kaupoissa ja suorittaa pieniä tehtäviä, kuten tuotevalokuvien ottaminen, hintojen tarkistaminen ja tarjousten tarkistaminen. Kibin - Kibin tarjoaa freelance-toimittajatyöpaikkoja.

SkipTheDrive käyttää suodattimia näyttääkseen erittäin osuvia työpaikan tuloksia ihmisille, jotka etsivät etä-, etätyö-, online- tai töitä kotona. Laulujen kirjoittaminen on toinen tuottoisa vaihtoehto. Hubstaff on täysin etätiimi, joka on jaettu ympäri maailmaa. Heillä on tällä hetkellä aukkoja markkinointi-, kehitys- ja asiakaspalveluosastoillaan. Cozymeal palkkaa osa-aikaisia ​​etätyöpaikkoja Yhdysvaltojen eri paikoissa. Rooli vaatii äidinkielenään puhujan, jolla on maisterin tai tohtorin tutkinto ja joka tuntee referenssityylit, kuten APA ja MLA.

Jotkut paikalliset matkat tarpeen tapaamiseksi asiakkaiden kanssa. Virtuaalinen kirjanpitäjä tekee samantyyppistä työtä kuin paikasta riippuvainen kirjanpitäjä. Jokainen näytetyö sisältää myös keskimääräisen tuntilukeman, joka perustuu U: hon. Tämä kenttä kasvaa nopeudella 7%. Kaikki alla mainitut yritykset palkkaavat eri maissa, mutta kaikki nämä lailliset kotitöistä tehdyt työpaikat eivät tällä hetkellä palkata. Maksu perustuu minuutti- tai puheluhintaan.

Asianajajan Työpaikat

Toisaalta ohjelmistokehittäjillä, teknisen tuen työntekijöillä ja tietokoneohjelmoijilla voi olla monia mahdollisuuksia työskennellä kotona. Jotkut neuvonantajat työskentelevät yksityisissä toimistoissa ja yksityisissä käytännöissä. Et tarvitse opetustodistusta. Käytäntöä sovelletaan kaikkiin yliopisto-ohjelmiin ja -toimintoihin, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, syrjintä opetuksessa, palkkaluokissa ja yliopistojen työssä. Joten sanotun kanssa, siirrytään mahdollisuuksiin!

Aloita ansaitseminen tästä taitosta kääntämällä asiakirjoja tai tulkkina. Tämän kentän ennustetaan kasvavan 10% vuoteen 2024 mennessä. Lisäksi voidaan tarvita tiettyjä teknisiä laitteita, kuten älypuhelin ja pääsy laitteisiin, joissa on ääni-avustettua tekniikkaa (kuten Google Home, Amazon Echo jne.) Nämä ovat yleisimpiä tutkintoja, joita voidaan käyttää onnistuneen kotipalvelun aloittamiseen. Korjainten keskipalkka on 36 000 dollaria vuodessa. Teknisen tuen asemat auttavat asiakkaita diagnosoimaan ja vianmääritykseen laitteisiin tai ohjelmistoihin liittyvät vaikeudet. Tietotekniikan kandidaatin tutkinnolla voi olla mukana päivittäin ohjelmointiin, atk-teoriaan, algoritmeihin ja muihin vastaaviin sovelluksiin. Haluatko työskennellä kotona ansaitsemalla paljon enemmän kuin minimipalkka?

Kartografit työskentelevät sekä toimistossa että paikan päällä. Yleensä vaaditaan kandidaatin tutkinto journalismista tai vastaavalta alalta. Voit kuitenkin yleensä odottaa ansaitsevan paljon enemmän rahaa ajaessasi omaa yritystäsi talosta kuin palkkaavan esiopetuksen opettajana. Vielä parempi, että web-kehittäjien kansallinen mediaanipalkka oli 66 130 dollaria vuonna 2020, ja ylin 10% ansaitsi keskimäärin 119 550 dollaria. Jotkut ystäväni ansaitsevat jatkuvasti vähintään 200 dollaria artikkelia kohti. Carnegie-säätiön yhteisön sitouttamisluokituksen avulla UMass on ylpeä palvelustaan ​​yleisölle ja koulun ympäröiville yhteisöille. Kun profiilisi on hyväksytty, olet valmis aloittamaan kukkivan verkko-ohjaajauran!

Kotona Töitä

SEO-asiantuntija. NexRep tarjoaa paljon laillista työtä kotitöistä, kuten saapuvan myynnin, lähtevän myynnin ja asiakaspalvelun. Toimittajat tekevät tarjouksia hankkeista ja Edit Fast veloittaa asiakkaalta lisämaksun. Rekrytoijat etsivät Monsteria joka päivä ja haluavat täyttää huipputyöt - myös kotona työskentelymahdollisuudet - pätevillä ehdokkailla, kuten sinäkin. VIPKID maksaa jopa 25 dollaria tunnissa, ja koko opetussuunnitelma tarjotaan sinulle. Palveluiden luettelosta ei veloiteta. Palkka voi nousta jopa 25 dollariin tunnissa.

BA psykologia:
 • Mutta jos haluat työskennellä kotona, sinun on tutkittava mahdollisuuksia ja kehitettävä taitoja, joita tarvitaan moniin näihin työpaikkoihin.
 • ”Vähintään kuusi (6) kuukautta opiskelijan opetuskokemusta.
 • Erityisopetuksen opettajilla julkisissa kouluissa vaaditaan kandidaatin tutkinto ja valtion myöntämä todistus.
 • He palkkaavat pääasiassa Intiassa, mutta he rekrytoivat toisinaan muista maista.
 • Indianassa sijaitseva Purduen yliopisto tarjoaa 200 perus- ja jatkotutkinto-ohjelmaa.
 • Ja kyllä, niin tapahtuu!
 • Jos nautit numeroiden parissa työskentelystä, ura kirjanpidossa tai siihen liittyvä finanssiala voi olla hyvä idea.

Verkkokaupan Omistaja

Sillä on paras AI. He palkkaavat kausiluonteisesti, ja voit ansaita noin 11 dollaria tunnissa. Vaatimukset ovat pitkiä ja sisältävät korkeakoulututkinnon asiaankuuluvasta alalta (syventävä suositeltavampi), kolmen tai useamman vuoden kokemuksen, äidinkielen englannin kielen, määräajoihin perustuvan ja tietokoneen taiton tietokoneella (ei Macilla). Henkilökohtaisia ​​tietoja voidaan siirtää myös tarvittaessa laillisten vaatimusten esittämistä, käyttämistä tai puolustamista varten. Päivitetään joka päivä, maanantaista perjantaihin. Kuten huomaat, korkeimmin maksavat verkkotutkinnot löytyvät monista akateemisista alueista.

Muita vastaavia tehtäviä ovat rikostekninen kirjanpitäjä, oikeuslääketieteellinen analyytikko, ympäristötilintarkastaja, talousneuvoja ja muut. BloggingPro - ilmainen työtaulu, joka päivitetään päivittäin palkattujen blogityöpaikkojen, blogin kirjoitustöiden ja freelance-kirjoitustöiden avulla. Tilintarkastajien päätehtävänä on auttaa varmistamaan, että rahoitustoimet ovat kunnossa. Normaalimaksu kuukaudessa olisi 14 dollaria. Kotisivulta löytyy monia transkriptioita tekeviä yrityksiä, ja Ubiqus on yksi niistä. Keskipalkka on yli 100 000 dollaria, ja kokeneemmille työntekijöille se voi nousta jopa korkeammaksi. Jos haluat työskennellä kotoa, oikoluku on loistava valinta.

Tee lyhyt luettelo sopivista. Ei ole epätavallista, että nämä yritykset vaativat koulutustaan, joka on usein ilmaista. © CNBC on USA: n TÄNÄÄN sisältökumppani, joka tarjoaa talousuutisia ja kommentteja. Hän kokosi tämän ilmaisen koulutuksen Side Hustle Nation -lukijoille.

Puhelinhoitaja

Kääntäjien, kielitieteilijöiden ja tulkkien mahdollisuudet: Verkko-opetus on erittäin suosittua, koska se on kätevä sekä opiskelijalle että opettajalle. Se on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa, 365 päivää vuodessa. Sinun on haettava online ja lähetä transkriptiotesti palkataksesi. Heillä on etävalmentajan paikkoja auki ajoittain, joten tarkista heidän työluettelonsa. Jos näin on, katso lisää kuin tusinaa ohjelmaa, joihin sisältyy yleensä monia parhaimpia kursseja, joita voit käyttää verkossa:

Tiedekunta, avustava - Ph.D. Psykologia (virtuaali)

Mietitkö miten ansaita rahaa raskaana ja työttömänä? Vaaditaan kandidaatin tutkinto kartografiasta tai siihen liittyvästä kentästä. Joten jos olet ajatellut jatkaa koulutustasi saadaksesi korkeammin palkattua työtä, tiedät, mihin toimialoihin mahdollisesti keskitytään. Lionbridge's The Smart Crowd - Erilaisia ​​tietojen syöttämistä ja tutkimustyötä, ei vaadita pitkäaikaista sitoutumista. Lisäksi se kaappaa töitä kaikilta muilta sivustoilta ja yrityksen verkkosivuilta.

Leapforce palkkaa kotiagentteja hakukoneiden arvioijien töihin eri kielillä. Modsy tarjoaa sisustusratkaisuja asiakkaille. He rekrytoivat Yhdysvalloista. 50/1000 sanaa.

50 - 14 dollaria tunnissa.

Yliopisto palkkaa online-ohjaajia ja tiedekuntia työskentelemään kotitoimistostaan. Jaamme vapaasti kaikki vinkkimme ja temppumme toistensa kanssa. Käytämme näitä tietoja myös mainosten näyttämiseen tulevaisuuden kaltaisille elokuville. Ohjaajien ei tarvitse olla sertifioituja opettajia. Joitakin yleisiä tehtäviä, joita virtuaaliassistentit suorittavat, ovat tapaamisten varaaminen, sähköpostien käsittely, asiakaspalvelun käsitteleminen, blogiviestien ajoittaminen, grafiikan luominen, sosiaalisen median tukeminen, puheluiden soittaminen ja paljon muuta. Pieni tuotteiden lajittelu, korvaussuunnitelmat ja yrityksen ajoitus johtavat toivottavasti oikeaan sopivuuteen.

Tiedätkö Mitä Olet Arvoinen?

Usein vaaditaan kuitenkin kandidaatin tutkinto ja/tai työharjoittelu. Ota tämä ILMAINEN 7 päivän sähköpostikurssi, kuinka voit aloittaa myymisen Amazonissa. Varmista, että yritys on perustettu. Koulu omaksuu progressiivista lähestymistapaa koulutukseen ja sitoutuu opettamaan ainutlaatuisia pedagogioita. Yhä useamman uutis- ja viihdemedian kaappaamisen ja esittämisen videon myötä elokuvien ja videoiden editoinnin ja kameraoperaattoreiden kysyntä kasvaa. Perhekoulussa suurin osa luokista oli onneksi iltakursseja, joten pystyin työskentelemään päivän aikana. Ja muiden opettajien auttaminen tässä prosessissa on ollut yhtä tyydyttävä ja merkityksellinen kokemus!

He palkkaavat maailmanlaajuisesti. Monet näistä työpaikoista tarjoavat myös tuntihinnat enemmän kuin minimipalkka! Nämä luettelot eivät koskaan sisällä arkaluontoisia tietoja. Kysy kuinka monta ja selvitä jos pystyt ottamaan yhteyttä johonkin heistä. Onko sinulla erinomaisia ​​viestintätaitoja? Vuonna 1970 perustettu Walden-yliopisto auttaa työskenteleviä aikuisia hankkimaan tutkintoja. Se riippuu myös mallistasi, teetkö yhden valmennusta vai ryhmävalmennusta?

He vaativat myös kandidaatin tutkinnon, mutta mieluummin myös jatkotutkintoa - ja haluavat sinun sitoutuvan vähintään yhden vuoden kokopäiväiseen työhön heidän kanssaan. Muihin ammattinimikkeisiin, joita teknologiayritykset pyrkivät usein täyttämään etätyöntekijöillä, kuuluvat muun muassa projektipäällikkö, verkkosuunnittelija, ohjelmistokehittäjä, sähköjärjestelmien insinööri tai tekninen kirjoittaja. He palkkaavat monissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, ja palkka on noin 8–15 dollaria tunnissa kaupungista riippuen. Kuinka verkkokyselyt toimivat, minimi nostokynnys on 500 pistettä. Paras android- ja ios-forex-kaupankäynnin simulaattori 2020, 74–89% vähittäissijoittajien tileistä menettää rahaa CFD-kaupankäynnin yhteydessä. Tarvitset kuitenkin runsaasti rahaa käyttääksesi käsirahana ensimmäisestä vuokrakohteestasi. BLS: n mukaan tietojen syöttäjät ansaitsivat kansallisen mediaanipalkan 30 100 dollaria vuonna 2020, vaikka kymmenen tärkeintä prosenttia ansaitsi enemmän kuin 45 360 dollaria.

Pilviinsinööri

Osa-aikaiset ESL-opettajat voivat työskennellä etäyhteydessä ja heillä on joustavat aikataulut. 35 - 40 tuntia viikossa. VIPKID palkkaa ESL-opettajia.

Oletko kiinnostunut tarkistamaan täysin etäasemia? Etsitään osa-aikaista Lifestyle Writeria kirjoittamaan artikkeleita, informatiivisia luetteloita ja ajankohtaisia ​​uutisia, jotka kattavat tekniikan, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja ihmisoikeudet, identiteetin ja feminismin. Tällä yrityksellä on enimmäkseen kotona työskenteleviä rooleja, kuten lääkärikooderit, vakuutusedustajat ja muut. Jokainen tehtävä maksaa 10–15 dollaria 20 minuutin työstä. Ja jos työntekijät eivät ole motivoituneita kotona, he ovat todennäköisesti motivoitumattomia myös toimistossa.