40 Tapaa Kotona Pysymiseen Äidit Ja Isät Ansaitsevat Rahaa

Kysy itseltäsi; onko tälle markkinoita? Ehkä vanhemmuusblogi? Tämä auttaa hakukoneita parantamaan algoritmiaan ja antamaan asiaankuuluvia tuloksia käyttäjille. Voit aloittaa lukemalla ohjeet kuinka aloittaa blogi-opas - siinä on vaiheittaiset ohjeet siitä, mitä sinun on tehtävä perustaaksesi. Kotoa työskentelemällä voit välttää kallista lastenhoitoa uran ja ansaitsemisen aikana.

Voit tarjota lapsen noutamisen koulusta ja ohjata häntä kotona, kunnes vanhemmat jäävät töihin. Ovatko terve äiti, jolla on enemmän kuin tarpeeksi maitoa vauvaasi varten? Ehkä kortit, kutsut ja paljon muuta? Suosittelen ottamaan tämän ILMAISEN 7 päivän sähköpostikurssin siitä, miten voit aloittaa myymisen Amazonilla äidiltä, ​​joka tekee täyttä työtä asettamalla tätä. Olet todennäköisesti, että olet kuullut ebateista. Asiat, jotka en usko olevan arvoisia aikani (tai sinun!)

Se kerää tietoja sovellusten, mobiiliverkon ja muiden palvelujen käytöstäsi markkinatutkimusta varten.

Saadaksesi lisätuloja tekemällä tätä, voit ottaa yhteyttä oman alueen kuljetusyrityksiin, matkailuautojen valmistajiin, matkailuautojen jälleenmyyjiin ja muihin. Matkasi äitiydessä, asiantuntemus ehkä ja tuotearvostelut. Vaikka tekisitkin hyväksi, jos sinulla olisi tietyn aiheen valmentajan sertifikaatti, on mahdollista tulla valmentajaksi menestyksesi perusteella. 5 parasta binaariasetusrobotia (päivitetty toukokuussa 2020), itse asiassa siitä on erittäin hyödyllistä heille, koska se lisää kaupan tiheyttä ja auttaa heitä tulemaan kannattavammaksi. Se on paras voimavara, jota olen koskaan voinut suositella ohjaamaan sinua tekemään blogistasi mahdollisimman nopeasti kannattavaa liiketoimintaa. Voit ansaita rahaa käyttämällä vain autoasi kuljettajana seuraaviin palveluihin: Hän ansaitsee yli 10 000 dollaria kuukaudessa työskentelemällä kotoa VA: na. Ehkä sinun pitäisi kirjoittaa e-kirja ja myydä ne Amazonissa tai Barnes and Noblessa.

 • Ajattele lastenhoitoa yöllä tai päivällä.
 • Haluatko rakentaa oman yrityksen?
 • Annan yli 10 000 dollaria kuukaudessa bloggaamisesta ja rakastan sitä ehdottomasti.
 • Vuokraa suosikkivarustesi, kun niitä ei käytetä.
 • Jotkut sanovat, että vanhempana oleminen on vaikein työ kaikista.
 • Mikään ei estä sinua lopulta koottamasta työntekijätiimiä auttamaan sinua, jos todella päädyt saamaan paljon yrityksiä tekemään tämän.
 • Voit myös ansaita paljon rahaa siivoamalla kotisi ja lähettämällä tavaroitasi myyntiin verkossa Craigslistin tai eBayn kautta tai myydä sen lähetyksen kautta.

Luova Palveluntarjoaja

Tällä hetkellä voit ansaita 1 000 dollaria 30 päivässä, kun aloitat Lyftin kanssa. Esimerkiksi minun on improvphotog-20. Se on, kuinka paljon voit tehdä Lyftillä, palvelulla, joka poistaa tarpeen käyttää takseja. Kuinka tulla bitcoin miner, yhdistyneen kuningaskunnan valtiovarainministeriön ja kotitoimiston raportissa nimettiin "Yhdistyneen kuningaskunnan rahanpesua ja terrorismin rahoittamista koskeva kansallinen riskinarviointi" (lokakuu 2020), jossa todetaan, että kahdestatoista raportissa tarkastellusta menetelmästä bitcoinilla on alhaisin riski käyttää rahaa. yleisin rahanpesumenetelmä on pankit. On olemassa useita yrityksiä, jotka palkkaavat virtuaaliassisteja:

Näiden markkinointikampanjoiden on oltava hyvin kirjoitettuja, jotta he voivat kiinnittää huomionsa ja tehdä myyntiä. Coinbase-katsaus: 5 asiaa tietää ennen ostamista vuonna 2020, ymmärrä Coinbase-yhtiön tarjoama omaisuuserien vaihto ja säästä 3 ja 3 suurimman kryptovaluutan osto- ja myyntimaksut Kasvava suosio Koska Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen suosio kasvaa joko johtuen Bitcoinin tähtitieteellisestä hinnankorotuksesta viime päivinä tai niin monina julkisina luvut tekevät pro kommentteja ja harvat sitä vastaan, tämä saa yhä useammat ihmiset oppimaan ja investoimaan Bitcoiniin. Suurin osa opetusaikoista on aikaisin aamulla tai myöhään illalla Yhdysvalloissa, mikä tekee siitä täydellisen mahdollisuuden äideille, jotka haluavat ansaita rahaa lastensa nukkuessa! Viimeinkin, kirjojasi on pakattava siten, etteivät ne vaurioidu kuljetuksen aikana.

Sinäkin voit ansaita ylimääräisiä tuloja kirjoittamalla oman blogin seisokkeihisi.

Lisätietoja Henkilökohtaisen Rahoituksen Hallinnasta

Sitterit asettavat omat hinnat ja tunnin, ja voivat valita tarkkailemaan pentuja omassa kodissaan tai omistajan paikassa. Onko crypto genius huijaus tai laillinen, kaksi perimmäistä syytä:. Suoritat sitten tapahtuman normaalisti ja kirjoitat yksinkertaisen raportin poistumisen jälkeen kaupasta. Käytä aikaa vierailla naapureissasi, vaikka vierailetkin vain yhden korttelin päivässä, ja kertoa heille uudesta yrityksestäsi. Katso jotain erittäin halpaa ebayssä, Amazonissa, säästökaupassa tai pihakaupassa? Paista kakkuja tai evästeitä syntymäpäiväjuhlia, illallisia tai muita tapahtumia varten.

Se on todella sinun kanssasi.

SwagBucks ja SurveyJunkie ovat kaksi suosituinta ohjelmaa, ja voit suorittaa kyselyt puhelimestasi suurimman osan ajasta! Jos sitoutuminen lisääntymiseen, kuten ohjaajaksi tuleminen tai blogin perustaminen, ei ole sinulle sopiva, olet iloinen kuullessasi passiivisten tulojen sovelluksista. Tärkeimmän on oltava asiantuntemus, ei sijainti. Tässä on esimerkkejä työntekijöiden suorittamista tehtävistä: Ansaitsemasi määrä riippuu tavoitteistasi ja kuinka kovasti olet valmis työskentelemään saavuttaaksesi ne. Joustava, oma-aikataulu oli ihanteellinen Jillille kotioppilaiden äidille. Tiliin tilin (joka vie vähemmän kuin 5 minuuttia) ja ansaitsin ensimmäisen palkkioni ensimmäisen viikolla.

Nämä organisaatiot voivat parantaa tuotteitaan palautteessasi, ja saat ansaita 50, 100 tai enemmän.

Asetät hinnan per vieras, valitset kellonajan ja päivämäärät ja ilmoitat ihmisten määrän, jonka olet valmis kutsumaan. Se on huomattavasti nopeampaa kuin monet online-lähetysalustat, joilla on yleensä joustavammat maksuehdot. Decluttr on erikoistunut viihteeseen (digitaalinen ja analoginen) ja kuluttajateknologiaan: Ennen kuin minulla oli ensimmäinen vauva, työskentelin säännöllisesti 9-5.

Terveysvalmentaja

Vaikka aikani on tällä hetkellä erittäin rajallinen kirjoittamisen, blogin pitämisen ja 4 lapsen hoitamisen kanssa, löysin VIPKID: n niin kiehtovan, että aloitin hakemusprosessin itse! Yleinen transkriptio on ala, joka toivottaa uudet tulokkaat tervetulleiksi vain vähän tai ei ollenkaan. Ei ole olemassa erityistä vastausta, joka sopisi kaikille, koska jokainen kotona pysyminen äiti-työssä on erilainen, sillä on erilainen tarvittava kokemus, aika ja muut sitoumukset jne. Jos sinulla on kärsivällisyyttä ja kykyä istua pitkiä aikoja ja nähdä yksityiskohtia, sinun tulee harkita kirjoittamista.

Lisätietoja siitä, kuinka Melissa sai 40 000 dollaria yhden vuoden aikana kääntämällä esineitä. Binaariasetusten tuotetiedot, syynä siihen, että sitä kutsutaan myös yhdistemenetelmäksi, on se, että se kaksinkertaistuu jokaisen tappion jälkeen, kunnes voitto on. Bonukset tulevat usein suurina paloina, mikä tekee niistä ihanteellisia maksamaan suuria määriä luottokortti- tai opintolainavelkaa. Aloita vakuutusvaihtoehtojen tutkiminen. Yksi kuumimmista freelance-palveluista, joka vaatii vain muutaman tunnin viikossa, on Facebook Ads Manager. Suurin osa lento-ohjaajista on nuoria, naimattomia tyyppejä, joilla ei ole perhettä tukeakseen, koska se on lähes mahdotonta. Myy e-kirja 37 dollaria - 20% luettelostasi = 13 505 dollaria ensimmäisenä vuonna. Sinulle maksetaan tekemästäsi testauksesta.

Luettelo, jonka jaan kanssasi, on helppo aloittaa ja helppo asentaa, ja se maksaa myös hyvin vähän!

7 Yksinkertaista Tapaa Hankkia Ylimääräinen 1000 Dollaria Kuukaudessa Kotona

Blogissasi, sosiaalisessa mediassa, kirjoittamasi artikkeleissa… melkein missä tahansa! Jos olet kiinnostunut aloittamaan oman blogin, tutustu ilmaiseen vaihe vaiheelta -oppaaseeni. Tämä auttaa vapauttamaan korkeammin maksettavia töitä, jotka voivat maksaa jopa 90 dollaria!

Nämä vaihtoehdot ovat harkinnan arvoisia riippuen siitä kuinka paljon työtä olet valmis antamaan ja haluamastasi myyntimallista: Se vie vaivaa, mutta voit käydä monia eri reittejä. Usein blogin kirjoittaja antaa sinulle otsikon, jotta voit tutkia sitä verkossa ja koota artikkelin. Katso kuinka Natalie Baconista tuli Life Coach, joka teki kuuden luvun matkalla seitsemään lukuun! Sinun ei tarvitse varastoida tavaroita, hoitaa kuljetuksia tai käsitellä asiakaspalvelua käyttämällä Amazon FBA -palvelua. Esimerkiksi uudet Shutterstock-avustajat ansaitsevat 1 dollarin. EatWith antaa sinulle alustan esitellä luovuuttasi yhdistämällä sinut paikallisiin ihmisiin ja matkustajiin ympäri maailmaa! Mainitsen myös suosituimmat markkinaraot, jotka ansaitsevat eniten rahaa ja saavat eniten liikennettä.

Roofstock on markkinat, jotka yhdistävät sijoittajat kiinteistöjen omistajiin. Monet alennussovellukset, kuten Ibotta, tarjoavat käteisalennuksia päivittäistavarakaupoissa. Ihmiset etsivät aina ainutlaatuisia esineitä, jotka ovat kotonaan. Rahat takaisin -sovellusten käyttäminen ei ole ”työtä”. Pohjimmiltaan kaikki, mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, todennäköisesti on. Joten jos tämä kiinnostaa sinua, kehotan sinua lukemaan tämä artikkeli ja aloittamaan ansaitsemaan ylimääräistä rahaa tänään ilman käynnistyskustannuksia. Opiskelijat voivat valita sinut opettajaksi lisäluokille tämän alustan avulla, tarjoamalla mahdollisuuden luoda suhteita ja kasvattaa ansiota.

Tietoja Money Crashersista

Tai päädyin kaniiniaukkoon tarkastelemalla blogitekstiä blogin jälkeen, joka koski tulostettavien materiaalien luomista, mallien lataamista ja paljon muuta. Ja koska minulta kysytään usein, mitä suosittelen ihmisille, jotka haluavat perustaa blogin ja tulla kokopäiväiseksi bloggaajaksi, tässä se on. Sinun tarvitsee vain pakata vaatteet ja laiva (ne kattavat jopa lähetyskustannukset!) Rikastu-nopea -järjestelmät rikastuvat vain yhdeltä: Tiesitkö, että voit todella saada rahaa vanhoista matkapuhelimistasi? Joka tapauksessa, se on sinun itsesi tehtävä! Jos työtarjous kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Cfd online -työt, 9524 cfd online openings, koko tämän käyttöjärjestelmän ajan kohtaa toimintaa, joka tukee ymmärrystäsi ja tarjoaa käytännön työkaluja koulutuskäytäntöön. Hyviä uutisia taitavalle äidille, voit ansaita rahaa sosiaalisessa mediassasi.

Ollaan rehellisiä: Se on turvallisin paikka tehdä Craigslist-myynti, ja he eivät tiedä missä asut. (99 kuukaudessa). Se on verkkosivusto, joka yhdistää kykyjä (kuten kirjoittajia) ja ihmisiä tai yrityksiä, jotka etsivät kykyjä. Tämä on varma tapa varmistaa, että onnistut vaikeimpina aikoina.

Verkkomarkkinointi

Lukuisten vuosien aikana tämä voi lisätä huomattavan määrän tuloja! Se on erittäin yksinkertainen, vaivaton tapa ansaita pitkäaikaisia ​​tuloja, jotka voivat muuttaa dramaattisesti elämääsi. Sinulla on joustavat ajoitukset työskennellä ja voit asettaa omat hinnat (voit ansaita jopa 1 000 dollaria kuukaudessa). Napsauta tätä tarkistaaksesi sen tällä sivustolla. Elancellä on tuhansia työpaikkailmoituksia, jotka ovat saatavilla freelance-kirjoittajille. On selvää, että mitä enemmän työskentelet, sitä enemmän rahaa ansaitset, mutta keskimääräisen tuntihinnan ollessa 19 dollaria ei ole vaikea nähdä, kuinka VIPKID: n avulla opettaminen voi koota nopeasti!

Ilmaisessa työpajassaan hän jakaa tekniikoitaan, joita hän on käyttänyt kuuden numeroisen freelance-kirjoituksen tekemiseen. Siksi katson Youtube-videoita järjestämisestä! Jos rakastat ajatusta myydä kotikasvatuksesi, mutta et voi keinua olla poissa talosta viikonloppuisin, harkitse sen sijaan myyntiä ystäville, perheelle ja naapureille. Parhaat verkkokauppakaupat 2020: salaus, osake- ja valuuttakaupankäynti, kraken tukee bitcoineja, eettereitä ja Litecoinia sekä 14 muuta altcoinia, mikä tekee siitä suositun pörssin kokeneempien digitaalvaluuttakauppiaiden keskuudessa. Kyllä, tiedän, että sinulla on omia lapsia, mutta katso, että maksat palkan isäntäpelaamisen järjestämiseen! Onko sinulla mitään kykyä luoda jotain, kuten käyntikortteja, kauneustuotteita, jalkasuihkuja ja paljon muuta?

Muita kuin puhelinasiakaspalvelun työpaikkoja— Soittokeskusten lisäksi monet yritykset palkkaavat etätyöntekijöitä käsittelemään sähköposti- ja chat-tiedustelujaan. Voit myydä melkein mitä tahansa Amazonilla nykyään, ja paras tapa ansaita hyvä voitto on hankkia jotain alhaisella maksulla ja myydä se sitten paljon enemmän. Sinun on seurattava heidän rekrytointisivua hakeutuakseen. Pesula voi odottaa huomenna. Sisareni tekee tämän! Lue haastatteluni VIPKID-tutorin kanssa, joka ansaitsee 2500 dollaria kuukaudessa tämän joustavan työn avulla.

 • Jos katsot ympärillesi, kirjastojen lisäksi löydät paljon hienoja, ilmaisia ​​paikkoja lapsesi viemiseen.
 • Näin ansaitset noin 12 dollaria tunnissa.
 • Mutta tietenkin sinun on varmistettava, että autollasi on kaikki tarvittavat juridiset asiakirjat ja vakuutukset, ennen kuin etsit kuljettajia vuokraamaan sen.
 • Lisätietoja takuustamme täällä.
 • Käyttäjät kirjautuvat ja voivat alkaa ottaa tutkimuksia heti.
 • DogVacay, Rover ja Petsit ottavat koiranhoitajat vastaan ​​ihmisillä, jotka tarvitsevat jonkun tarkkailemaan turkisten vauvansa, kun he ovat poissa kaupungista.

Talon Siivous Tai Pesula

Vaipat ovat valtavia kustannuksia, joten koulutin lapsemme jo varhain! Tämä ILMAINEN ohjelma on muuttanut yli 65 000 perheen elämää ja opastaa sinut askel askeleelta todistettujen tekniikoiden avulla, joiden avulla voit vähentää kulujasi uhramatta, luoda realistinen budjetti ja epäonnistuneen strategian, jotta pysyt budjetissa. Tutustu tähän mahtavaan oppaan, jonka avulla voit kasvattaa tulojasi ja myydä Etsyä. Tai voit jopa sijoittaa bonuksesi ansaitaksesi vielä enemmän pitkällä tähtäimellä. Vihaat nykyistä työtäsi?

Kukkajuhlat - Entä kauniiden kukkajuhlien järjestäminen ja siitä maksaminen? Lue myös tämä blogin postitus pari vuotta sitten, jossa osoitin tarkalleen kuinka ansaitsin tulojani. Voin vakuuttaa teille, etten kirjoittanut tätä artikkelia tänään, ja se kuitenkin ansaitsee minulle rahaa. Paras päiväkaupankäynnin strategia, selitetty esimerkeillä, olisi hienoa tietää, mitä General Millsin kaltaiset yritykset tekevät, jotta voisimme olla heidän puolellaan, eikö niin? Tyypillinen online-säästötili antaa sinulle 1–2%: n tuoton rahallesi; sen sijaan osakemarkkinat ovat palauttaneet keskimäärin lähes 10% viimeisen vuosisadan aikana. Voit perustaa toimiston kotona, jossa sinuun otetaan yhteyttä, ja mainostaa sitten palveluitasi.

Korjaa Googlen virheet

Tämä voi olla blogin viestejä, artikkeleita, sähköpostien kirjoittamista, sosiaalisen median viestejä jne. Valokuvaustaitojen kehittäminen vie kauan, kun aloitat, mutta se voi olla hieno työ kotona oleville äideille, jos valitset genren huolellisesti. Rakastan sitä niin paljon, koska saan olla kotona vauvani kanssa! Jos he tietäisivät, heillä olisi kaikki nämä jutut! Käytän kaivokseni eläkkeelle, joten sitä ei kosketa 30 vuoden ajan. Amazonilla on kumppaniohjelma, jonka avulla kuka tahansa voi kirjautua tilille ja ansaita palkkion, jos joku ostaa jotain Amazonista käyttämällä erityistä linkkiä, jonka he antavat sinulle.

Kun olet vakiinnuttanut itsesi hyväksi kirjailijaksi, ei ole harvinaista, että freelance-kirjoittajat ansaitsevat yli 100 000 dollaria vuodessa - kaikki työskentelemällä kotoa. Jos sinulla on taito kirjoittaa artikkeleita eri aiheista, tämä on sinulle. Mutta jos pidät nämä yksinkertaiset säännöt mielessä, sinusta ei tule yhden kodinhuijausten monien töiden uhria. Muista, että teet sitoumuksen, joka kestää viikkoja tai kuukausia, etkä halua lopettaa luokkien peruuttamista. Kun olet luonut sen ja laittanut sen myyntiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta (lukuun ottamatta sen mainostamista!)

Kuten mainitsin avaajassa, äidilläni on työ, josta hän ei todellakaan pidä. On yrityksiä, jotka maksavat sinulle sovellusten asentamisesta matkapuhelimeesi ja jättävät ne sinne. Varmasti puhun henkilökohtaisesta rahoituksesta, budjetista, säästäväisestä asumisesta ja siitä, kuinka olla parempi rahalla tällä sivustolla, mutta rahanhallinnan ensisijainen sääntöni on ansaita ylimääräistä rahaa. Ansaitse ylimääräistä rahaa vuokraamalla auton Turolla! Sain ensimmäisen neljännesvuosittaisen oston tarkistuksen ebates-palvelun kautta!

Ylläpitä Verkkokauppaa

Laita markkinointitietosi toimimaan. Tämä voi testata kaiken kirjautumisesta, käyttöliittymän toiminnasta aina yksinkertaiseen mielipiteesi käytettävyydestä ja ulkonäöstä. Voit lukea lisää siitä, kuinka TÄMÄ blogi (ja kaikki blogit) ansaitsevat rahaa täältä, nähdäksesi, kiinnostaako sinua. Mitä enemmän verkossa työskentelee, sitä enemmän ihmiset palkkaavat muita ihmisiä auttamaan heitä työskentelemään verkossa. Olipa kyse blogin sisällöstä, artikkeleista tai yrityskirjeistä, tämä taitojen ansaitsemisen tapa on tullut melko yleinen.

Jos sinusta tuntuu, että voit auttaa ihmisiä blogin kanssa ja innostaa muita elämään parempaa elämää, blogi on hieno tapa tehdä se. Muuta tietosi ja asiantuntemuksesi verkkokurssiin ja saat siitä palkan! Tämä tarkoittaa, että opettajat voivat keskittyä vain rakastamaansa - opettamiseen - ilman ylimääräistä valmistelutyötä! Tiedän, että nämä työt ovat totta, koska olen tavannut naisia, jotka tekevät näitä asioita onnistuneesti! Oletko pelihallin tai pokerin mestari? Tällä blogin tyylillä on joitain hyvin selkeitä etuja:

Älä Lemmikkien Hoitoa

Tätä silmällä pitäen monet bloggaajat ja muut yritysomistajat kääntyvät sosiaaliseen mediaan keskittyneiden virtuaalisten avustajien puoleen auttaakseen heitä työmääränsä suhteen. Voi olla vaikeaa saada ääniviestintä aloittamaan, mutta saatat aloittaa Fiverrin kaltaisella alustalla, kunnes saat muutama keikka vyön alle. Luo sivutoimisto (tai kokopäiväinen!) Lailliset eivät koskaan pyydä sinulta maksua. Tämä on hienoa työtä äideille, koska se ei vaadi puhelimeen pääsyä, teet oman aikataulun ja se ei vaadi koulutusta. Hän on työskennellyt lento-ohjaajana (tiedät - kaveri, joka opettaa kaupallisten lentojen tulevia lentäjiä ympäri maailmaa olevissa lentoyhtiöissä miten lentää…), mutta se maksaa epämääräisesti. Opetta kesäkoulun aikana - Jos olet opettaja, niin kesäosaa opettamalla osa kesäkoulustasi on hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Ehkä olet hiukan vanhempi etkä voi sitoutua kokopäiväiseen työhön.

 • Voit muuttaa taitosi kokopäiväisiksi tuloiksi.
 • Olkoon tämä potku maalialueella, jonka haluat todella nousta tapaan, jolla näet ansaitsevan rahaa kotoa.

Tapoja ansaita rahaa kotoa - Kuinka ansaita rahaa kotona olevana äidinä, joka todella toimii

Paljon autolla saaminen - Jos et pelkää perusmallia, saat paljon. Kokeile mainostamista, luo tuotteellesi verkkosivusto, mene markkinoille jne. Olen aiemmin käyttänyt molempia avustajien löytämiseen. Haluan sinun tietävän, että sinulle on vaihtoehtoja. Paljon enemmän kuin lastenhoito koskaan tehnyt! Muista, että monet näistä äideille suunnatusta työstä kotona ovat freelance-tehtäviä, mikä tarkoittaa, että joudut maksamaan omat edut ja verot. 19 epätavalliset tavat ansaita ylimääräistä rahaa, luin yksinkertaisesti lyhyen oppaan käsittelyjen suorittamisesta, ja löysin tukkulähteitä tarvittaville materiaaleille (vaahtorulla, jääpakkaukset, vastusnauha). Se ei lopu koskaan! Oletko taitava pianoa, ompelua, neulomista, keittämistä, paistamista, kakkujen sisustamista tai taidetta?

Joten - kysy itseltäsi - mitä tietoa tai asiantuntemusta sinulla on, että muut tarvitsevat ja maksavat hyvää rahaa? Premium-versio tarjoaa useita muita työkaluja, kuten rajaton mittarilukema, verovähennysohjeet ja paljon muuta. Tutustu joihinkin Amazon FBA -artikkeleihin tai Youtube-videoihin saadaksesi neuvoja ammattilaisilta, kuinka he tekevät sen. Siellä on paljon ihmisiä, jotka ansaitsevat enemmän kuin kokopäiväiset tulot myymällä Amazonilla. Olen henkilökohtaisesti maksanut useita freelance-kirjoittajia - joten tiedän, että tämäkin toimii. Kohtalaisen korkea. Tämä ansaintamahdollisuus tekee tästä yhden parhaista työpaikoista kotona pidettäville äideille. Tietenkin se tarkoittaa, että menetät ansiosi, joita voit ansaita.

Ansaitse Rahaa Kaikesta, Mitä Kulutat

Loin tämän blogin ja ansaitsin yli 80 000 dollaria vanhemmalla korkeakouluvuonna (se on minulle Forbesin ensimmäisessä pääteoksessa!) Olen varma, että hämmästytät ilmaisten asioiden määrää, jonka voit tehdä joka viikko alueellasi. Veteraanikorjaaja ja yrittäjä Caitlin Pyle tarjoaa ilmaisen 76 minuutin työpajan niille, jotka pitävät oikolukua urana. 20 parasta forex-kauppiaan työtä (palkkaa nyt!), mielenkiintoista on, että ammattimaisilla valuuttakauppiailla ei ole minkäänlaista koulutustausta. Sen mukaan, kuinka paljon aikaa aiot viettää uuteen keikkaasi, saatat joutua harkitsemaan apua ainakin osaan päivästä, jotta työn tekeminen olisi helpompaa.

Se oli yli viisi vuotta sitten, ja tähän päivään saakin edelleen kutsun tehdä hallinnollisia töitä kotona vapaa-ajallaan! Onko sinulla satunnaisia ​​kuvia jossain makaamassa tai ottamassa tietokonetilaa? Stylinity on uusi sivusto, joka maksaa sinulle pukeutumistasi selfiesi! Aikaisempaa kokemusta tai asiantuntemusta ei vaadita, mutta sinun on oleskeltava maassa hakeaksesi. Forex-robottiyritys, voit ladata Metatraderin kyseisen linkin kautta, niin voit kirjoittaa tilillesi välittäjän valtakirjoilla. Sinun on myös mainostettava blogiasi, ylläpidettävä verkkosivustoasi ja käsiteltävä asioita verkkoyrityksissä.

En ole henkilökohtaisesti tehnyt paljon tästä pelkästään siksi, että olen kiireinen blogointiyrityksilleni, mutta olen myynyt monia asioita Amazonissa ja menestynyt. Voit ansaita paljon rahaa tekemällä tämän, mutta se riippuu myymästäsi, silmästäsi, mitä ostaa, ja kuinka paljon aikaa käytät siihen. Mieti tätä blogia, joka teki yli viisi numeroa kuukaudessa hieman yli vuodessa.

Puhelinmyynti

Sinun on yksinkertaisesti toimitettava tuote Amazonille myytäväksi. Kuinka paljon rahaa voit ansaita VIPKID: llä? Useimmissa tapauksissa sinun ei tarvitse mitään erityistä työskennellä kotoa. Ole varovainen, ettet kuulu niiden yritysten loitsuun, jotka mainostavat käyttämällä liian hypejä ja liiallisia huutomerkkejä sanoen, että olet rikas olemalla salainen ostos, koska suuri osa tästä mailasta maksaa vain 10 dollaria kaupasta.

Aivoriihen ideoita siitä, mitä haluat myydä tarkalleen - se auttaa teeman luomisessa. En ollut koskaan nähnyt itseni opettajaksi siihen asti, mutta rakastin työskennellä muiden kulttuurien kanssa. 99 & alla olevan pelinäytön mistä tahansa Lelut “R” Us. He kysyvät sinulta joitain peruskysymyksiä varmistaaksesi, että heillä on oikeat demografiset tiedot testiä varten, ja aloitat sitten nauhoituksen.

Sinun on päätettävä, mitä haluat kokata ja kuinka monta ihmistä voit majoittua. Lasten iästä riippuen on runsaasti mahdollisuuksia valita joitain sivutöitä, joihin he voisivat kuulua, kuten tarjota lastenhoitopalveluita muille työskenteleville vanhemmille alueellasi (leikkipäivämäärät plus pieni ylimääräinen käteinen näyttää hyötyvältä ), kävely naapurikoirien kanssa tai tarkistaa muita lemmikkejä, kun ihmiset ovat poissa. Ajatuksena (luulen) on, että jos haluat todella työskennellä heidän kanssaan, teet jonkin verran töitä selvittääksesi, kuinka kirjautua sisään. Puhelinkeskukset palvelevat yrityksiä, joilla ei ole ketään vastaamaan puhelimiinsa 24 tuntia vuorokaudessa.