5 Suosituinta Luotettavia Verkkosivustoa, Joilla Ansaitaan Rahaa Verkossa

Virtuaaliassistentiksi tuleminen ei ole vain laillista työtä kotoa -mahdollisuus - se on sijainti, johon voit rakentaa yrityksen ja uran! Sitten kaikille on täysin ilmainen pääsy työhön ja hakea sitä. Jos kirjoitat laadukkaita viestejä blogiisi säännöllisesti, pystyt houkuttelemaan paljon käyttäjiä blogiisi. Jos pidät suunnittelusta enemmän kuin koodausta, toinen vaihtoehto on suunnitella ja myydä grafiikkaa WordPress-sivustossasi.

Kaiken kaikkiaan ne ovat kaikki-yhdessä -palkintokerho älykkäille, tehokkaille kuluttajille, jotka päättävät hyödyntää mahdollisuutta ansaita käteistä rahaa jatkamalla tavallisia toimintoja kannettavalla tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Passiivinen tulo. On kuitenkin tärkeää muistaa, että jos ihmiset maksavat katsellaksesi sisältöäsi, sen on oltava korkealaatuista. Älä kuitenkaan pidä Kickstarteria ”rikastu nopeasti” -alustana; Se auttaa vain käynnistämään yrityksesi aiheuttamatta velkaa. Jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa, Internet on tasoittanut tietä enemmän vaihtoehtoja kuin useimmat ihmiset ymmärtävät. Käynnistä verkkokauppa.

Kaikki yritykset tarvitsevat verkkosivuston, ja sinun oma ei ole poikkeus; voit laittaa yksinkertaisen, joka hahmottaa mitä teet ja kertoo lukijalle, millaisia ​​hintoja odottaa. Virtuaaliset avustajat (VA) voivat tehdä kaiken sähköpostiosoitteiden tarkistamisesta ja matkasuunnitelmien laatimisesta Internet-tutkimuksen käsittelemiseen tai pienyrityksen parissa työskentelemiseen. Jotkut et voi odottaa avaamista joka päivä, kun taas toiset - ihmettelet, kuinka pääset heidän luetteloonsa. Tarvitset myös verkkokaupan ohjelmistoja, toteutusohjelmistoja, huolta varastoinnista, asiakaspalvelusta ja hyvityksistä. Kaikilla käyttämilläsi nimikkeillä aina siihen, kuinka tehokas kuvaus on vakuuttamassa potentiaalisia ostajia, tuotteesi on parempi kuin muut, ja jopa korkealaatuisten tuotevalokuvien kuvaamisella voi olla dramaattinen vaikutus myyntiin. Vaimollani on melko iso Instagram seuraa ja hän saa kaikenlaisia ​​sponsorointeja. Oletko luonut digitaalisen tuotteen, kuten e-kirjan tai verkkokurssin? Voit ostaa ja myydä kryptovaluuttaa online-valuutanvaihtopisteissä, kuten Binance, Cex.

Joten olen koonnut sinulle ilmaisen mestarikurssin, jonka avulla voit levittää kaiken blogin aloittamiseen liittyvän työn sarjaksi toimintopaketteja. Kannattavan niche-verkkosivuston luominen vie aikaa, eikä sitä ole tarkoitettu heikkoon sydämeen. Jos tiedät jo etsimäsi keikat, on monia sivustoja, jotka ovat erikoistuneempia jonkinlaisiin freelance-töihin. Yksi asia, joka kaikilla näillä sivustoilla on yhteistä, on se, että ne vaativat moderaattoreita ja sisällön asiantuntijoita - ihmisiä, jotka seuraavat vuorovaikutusta, varmistavat, että he noudattavat palvelusehtoja ja ylläpitävät kunkin sivuston edellyttämää etiketin tasoa. Ja sinun ei tarvitse pysähtyä siihen. Tässä on luettelo suosituista arkistovalokuvaussivustoista:

Ihmiset, jotka haluavat lopettaa työnsä, ilmoittautuvat tänne vahvistamalla korko kyseiselle työlle.

InboxDollars

Salaperäiset ostokset ovat sinä, missä teeskentelet olevan todellinen asiakas, mutta todellakin, keräät salaa tietoja yrityksestä - esimerkiksi kuinka sinut kohdeltiin. Sec.gov, osakkeet - Opi kaikki liiketoiminnan perustavanlaatuisiin sijoitusvaihtoehtoihin kuuluvien osakkeiden valinnasta, analysoinnista ja kaupasta. Haluatko 15 dollaria muutaman minuutin ajan? Samankaltainen sovellus kuin Ibotta ja hieno rahat takaisin -työkalu. Tässä videossa opit 11 verkkosivustoa, joiden avulla on helppo ansaita rahaa verkossa vuonna 2020.

Ansaitseminen verkossa voi kuitenkin olla tuottoisaa, koska siellä on paljon huijauksia ja tehottomia menetelmiä. Oletko opettaja? Yleensä sinua pyydetään testaamaan muutama verkkosivusto vierailemalla niissä ja dokumentoimaan ja kirjaamaan reaktioesi ja ajatuksesi käydessäsi läpi ne. Jos sinulla on englannin kielen taito ja luova viiva - voit ansaita rahaa kirjoittamalla blogeja, artikkeleita ja arvosteluja sisältösivustoille.

Ota Online-kyselyjä

Kickstarter ei kuitenkaan tarjoa pitkäaikaisia ​​sijoituksia. Tämä liiketoiminta on subjektiivista, ja vaikka yksi henkilö voi rakastaa kirjoitustasi, toinen ei. BookScouter on oikeastaan ​​kirjojen ostajien kerääjäsivusto. He väittävät, että käyttöympäristössä on yli 4 miljoonaa asiakasta, ja voit löytää mitä tahansa suunnittelusta ja luovasta työstä IT-töihin asiakaspalveluun, juridiseen ja hallinnolliseen tukeen. Lisäksi voit ansaita merkintöjä satunnaisista käteisnostoista jopa 10 000 dollarilla. Upea tapa opettaa. Etkö käytä autoasi matkalla tai viikonloppuna?

Kuinka julkaista Kindle-e-kirja?

Mainitse ne sisältöön. He voivat kuitenkin hylätä esineesi, jolloin sinun on joko maksettava maksu palauttaaksesi esineesi tai lahjoittaa ne. Niihin voi liittyä tutkimusta, tietojen syöttämistä tai mitä tahansa monista pienistä tehtävistä, jotka jonkun on ulkoistettava tietylle projektille. Kaikki taitosi, jotka sinulla voi tarjota sinulle oikeutetun tavan ansaita rahaa verkossa, myös - ajattele sitä. 9 parasta forex-päivän kaupankäyntistrategiaa, Älä käytä kauppaa jokaisella V- ja käänteisellä V-muodostelmalla, jotka täyttävät kolme ensimmäistä sääntöä! 60 minuutissa. Ja jos satut uutisarvoisia tapahtumia kameraan, voit myydä ne suurille uutistoimistoille Newsflaren kautta. Minulla on Good Financial Cents-podcast, jota voi seurata blogini kanssa, ja etsin jatkuvasti uusia sponsoreita ja mainostajia kyseisen alustan avulla. Tämän vuoksi suurin osa työttömistä sai työllistyä.

Jos olet jo sijoittamassa osakemarkkinoille, mutta haluat monipuolistaa salkkuasi, kiinteistöt ovat loistava valinta - ja kiinteistöihin sijoittamisen ei tarvitse maksaa sinulle paljon rahaa. Voit vaihtaa ne oikealla käteisellä! Muille meille on löydettävä toinen verkkosivusto, jonne voimme mennä, jotta voimme ansaita rahaa ostaa asioita Etsyn taitavilta yrittäjiltä. Tällöin he kertovat muille potentiaalisille ostajille, oliko kirja kuvailemassasi kunnossa, postittiinko se ajoissa ja oliko viestintääsi miellyttävä ja hyödyllinen. Vain 90 minuuttia päivässä voit ansaita helposti yli 500 dollaria kuukaudessa.

Tekemäsi on lukea yksityiskohtainen "miten" -artikkeli ja tarjota palvelu, joka toteuttaa kyseisessä artikkelissa opitut käytännöt. Sinun ei tarvitse paljon työskennellä kotona toimivana freelance-kirjoittajana, mutta sinulla on joitain työkaluja. Suunnittele sitten vain joitain T-paita-logoja tai iskulauseita ja lähetä ne Merch-tiliisi. Ansaitse oikeita rahaa pelaamalla online-pelejä, oikolukijoita tarvitaan, tiedän, koska käytän niitä itse. Voit myös hankkia ESL-sertifikaatin lisätäksesi menestysmahdollisuuksiasi ja palkataksesi työtä. Lopulta voit kehittää tämän kokoaikaiseksi konsultoinniksi, joka opettaa ihmisiä tekemään heidän unelmamatkansa todellisuudeksi. Ensin sinun on luotava YouTube-kanava ja ajateltava tarttuvaa nimeä.

Julkaise Kirja

Se on erittäin helppoa! Mutta tiedän myös bloggaajia, jotka saavat 20 000 dollaria sponsoroidusta viestistä. Sinun on hinnoiteltava palvelusi kilpailukykyisesti saadaksesi liiketoimintaa. Liity iPoll-tiliin »PopulusLive Ansaitse €1 jokaista 5 minuuttia. Jos kohdeyleisösi ei ole pienellä alustalla, kilpailu tuotteestasi vähenee. (Se on aika siisti vaihtoehto, jota olen käyttänyt ja pidän siitä). Sinun on ”pakattava” itsesi tavalla, joka saa ihmiset luottamaan sinuun. WordPress on blogin sisällönhallintaohjelmisto, joka ajaa pois PHP/MySQL-taustajärjestelmän (tämä blogi käyttää sitä).

Tarjoa palvelusi tarjoamista Zaarlyssa

Tammenterhot on hiukan erilainen: Kirjan julkaisemiseen on niin monia eri tapoja, useimmat valitsevat itse julkaisun, mutta jos blogiisi onnistuu, joko he löytävät sinut tai tapauksessani ystävä yhdisti minut julkaistuunsa ja kertoi minulle, että minun pitäisi kirjoittaa kirja. Tässä tapauksessa sinun on aloitettava säveltäminen asiakkaillesi lukemattomien Internet-alustojen kautta, kuten: Olet pyrkinyt muuttamaan suunnitelmasi toiminnaksi, jotta voit ansaita rahaa Internetistä. Lue tämä perusteellinen opas saadaksesi lisätietoja aloittamisesta. Jos et tiedä, mikä on transkriptio, käytäntö on ottaa ääni ja kirjoittaa se muistiin. VIPKID-opettajat antavat 14–22 dollaria/tunti. Vain kymmenessä minuutissa sinulla on oma pieni Internet-nurkkasi.

Mikä on pudotuslähetys? Se, mikä alkoi verkkopuolella, muuttui täysimittaiseksi yritystoiminnaksi. Voit myös tehdä blogin, kuten 7 parasta harjoitusta, jotta saat Six Pack Abs -tuotetta, sitten mainostaa lopussa tuotetta. Hauskojen anekdootien ja vannon sanojen käytön lisäksi syy tähän oli yksinkertainen. Ajattele hakukoneoptimointia, Facebook-mainoksia ja muita sosiaalisen median kampanjoita. Saatat opettaa luokalle kuinka tehdä arteesialeipää tai kanelirullaa, jotka kilpailevat Cinnabonin kanssa. Nyt Amazon KDP: n (Kindle Direct Publishing) avulla voit julkaista työsi helposti ja alkaa myydä sitä Amazonissa. Kickstarter, Indiegogo, CrowdRise ja GoFundMe ovat kaksi suosituinta joukkorahoitussivustoa, ja tuhannet ihmiset käyttävät niitä kerätäkseen rahaa yrityksille, hyväntekeväisyyteen ja henkilökohtaisiin tavoitteisiin.

Selaa heidän saatavilla olevia tuotteita ja katso, mikä liittyy sinuun. Voit tehdä tämän myös verkkosivustoilla ja verkkotunnuksilla Flippa-nimisen sivuston kautta. Voit lajitella työtarjoukset freelance-työn tyypin mukaan tai millä tahansa muulla tavalla. Ansaitse voittoa käymällä kauppaa bitcoinilla vipuvaikutuksella, toisin kuin vallitsevat maksutavat, jotka tukeutuvat keskitettyihin maksujenkäsittelyjärjestelmiin, Bitcoin saa virran salaustekniikan vertaisverkon kautta, joka ei ole riippuvainen välittäjistä, kuten pankeista tai muista rahoituslaitoksista. Mikä on tytäryhtiömarkkinointi?

Tilaa Ilmaisia ​​lahjakortteja

Olemme kirjoittaneet täydellisen Toluna-arvion, mutta pähkinänkuoressa on erittäin helppoa ottaa useita tutkimuksia päivittäin sivustolla tai sovelluksen kautta. Hakemistosivustoja voidaan ansaita kaupallistamalla veloittamalla yrityksiä näyttämään luettelonsa sivustollasi. DotCom Secrets eBook Erinomainen ilmainen resurssi, jonka olen ymmärtänyt kuinka rakentaa liikennettä verkkosivustoilleni on 100% ILMAINEN ladattava. Heillä on ilmainen kokeiluversio, joten muista kokeilla sitä. Aseta heidät vain toistamaan videoita automaattisesti ja katso pennejä rullaavan! Ja kuten sanoin, olen kokenut tämän ensi käden. Nykyisellä hetkellä, UserTesting. Sinun on erotuttava ja saa ihmiset haluamaan napsauttaa videosi.

Jos työskentelet edelleen kokopäiväisesti, aloita sitten tehtävillä, kuten kyselyjen täyttämisellä, kunnes säästät tarpeeksi rahaa lähteäksesi työstä muutamaksi kuukaudeksi ja aloittamaan verkkoyrityksen. Usein kun siirryt tytäryhtiöksi verkkosivustoilla ansaitsemaan rahaa, komissio voi olla sietämättä alhainen, mikä puolestaan ​​voi johtaa alhaisiin tuloksiin. Kun linkit toiseen, sanot hakukoneille, että luotat tähän sivustoon ja annat heille joitain valtuuksiasi. Toiseksi meidän pitäisi yrittää luoda jotain arvokasta. Se on nykyinen iso asia. Ohjekeskus suljettu, "GMO: n kryptovaluutan louhintaosastolla oli ilmeisesti 3 dollarin tappiot. Viimeinen nopea huomio, ennen kuin sukellamme: Voit sitten lunastaa Swagbucks -pisteesi (SB) yli 200 tuotemerkin tuotteille tai voit kassata PayPalin kautta kuten minäkin.

Oman t-paitakaupan luominen on helppoa WordPressin avulla. Maksamasi summa riippuu verkosta, mutta yleensä saat maksun näyttökertojen tai napsautusten määrän perusteella. Bitcoin loophole-kaupankäyntiohjelma win investors trust, niihin kuuluvat luotto- ja maksukortit, Skrill, Neteller ja muut yleiset maksutavat. Ihmiset voivat silti tehdä webinaareja ilman kaikkea tätä. Sinun on tehtävä yhteistyötä muiden YouTube-käyttäjien kanssa, joilla on paljon tilaajia.

Arvioi Tuotteet Tytäryhtiönä

Rahoitustutkimukset täyttämällä Opinion Outpost antaa sinulle ensin mielipidepisteitä - 10 pisteellä, joiden arvo on 1 dollari. Craigslist on parempi isoille ja käytännöllisemmille esineille. Tähän mennessä Kickstarter on auttanut rahoittamaan yli 1000 hanketta, dokumenttielokuvista keskisuuriin yrityksiin, ja he rahoittavat kaikenlaisia ​​projekteja. Kuinka tulla miljoonia, se on hyvä neuvo, mutta vie se pidemmälle. Saadaksesi korkeimmin palkatut työt sinun on erotettava itsesi joukosta.

Kuinka Tammenterhoja Erottuu:

Ensinnäkin kauppasimme osakkeilla välittäjien kanssa. Se ei myöskään osoita hidastumisen merkkejä. Voit tutkia heitä nähdäksesi, mitä ongelmia heidän on ratkaistava WordPress-sivustollaan, ja luoda sitten laajennus, joka ratkaisee kyseisen ongelman. Annan sinun päättää itse. Saimme paljon kyselyjä näiltä miehiltä, ​​ja he vastaavat yleensä profiilisi ja kiinnostuksen kohteitasi kuluttajana. Et saa palkkaa paljon, mutta voit saada vähän palkkaa jo tekemästäsi.

Monet ihmiset haluavat kirjoittaa kirjan, mutta heillä ei ole yleisöä. Voit myydä vain tiettyjä tavaroita joidenkin kauppapaikkojen kautta, kun taas toisten avulla voit myydä laajan valikoiman käytettyjä ja käyttämättömiä asioita. Suosittelemme AdSanityn käyttöä. Sen avulla voit hallita Google AdSenseä ja omia mainoksiasi. Verkkoseminaarit myyvät hienosti korkean hinnan tuotteita joko tuotteen omistajana tai tytäryhtiönä. Aloittamiseen on useita tapoja:

  • Voit ajatella YouTube-kanavan rakentamista samalla tavalla kuin verkkosivuston luominen, paitsi jos luot videota, ei kirjoitettua sisältöä.
  • Kaipasinko mitään ansaintamenetelmiä verkossa?
  • Mutta jos etsit nopeaa rahaa ja palkintoja ilman, että sinun tarvitsee ottaa aikaa uuden taiton oppimiseen, se voi olla harkinnan arvoinen.
  • Voi olla paljon työtä perustamiseen.
  • Tässä on yksityiskohtainen katsaus Ipsos I-Say -tapahtumaan.

Kysely Savvy

Entä jos lähetän jonkun, ja he eivät osta heti? Asiakirjassa voit luetella kaiken palvelusi tarjoaman sekä hinnan - mitä voit veloittaa enemmän palvelosi arvokkaammasta arvosta. Jos olet jo taloudellisesti mukava etkä pysty kestämään tehtävääsi, harkitse markkinoiden kauppaa tai verkko-verkkokaupan perustamista. Saatuaan nähdä valtavia tuloksia, päätimme luoda oman ohjelmistomme, jotta muut verkkosivustojen omistajat voivat kokea samat valtavat voitot kuin meillä. Luoda suosittu ja onnistunut tietenkin, paras vaihtoehto on katsoa muita kursseja aiheeseen. Kyselyjen täyttäminen on erinomainen ja vähäriski tapa aloittaa online-ura. Jos sinulla on blogi, voit kirjautua sisään SponsoredReviews-sivustolla.

Löydä Freelance-asiakkaita Ja Myy Palveluitasi

Oletko kuullut PewDiePie: stä? Se kulkee hiljaa taustalla. Internetissä on niin paljon rahaa ansaitsevia online-sovelluksia, ja voit saada luettelosta parhaiten maksaavia sivustoja. Kohdassa #3 puhuimme käytettyjen esineiden ostamisesta autotalli- ja muualla, ja niiden myymisestä mm. EBayssa ja Craigslistissa. Se sisältää kaikki tehtävät, joista voit ajatella. Käytä tarkkaa ja nopeaa kirjoitustaitoasi tietojen syöttämiseen. Ilmoittautuminen on ilmaista, ja kyselyt maksavat 1–5 dollaria, ja tuotetestaus alkaa 5 dollarista ja liikkuu sieltä ylöspäin. Tutustu kauppapaikkoihin, kuten EmpireFlippers, Flippa ja myymme sivustoasi.

Lisätietoja rahat takaisin -sovelluksista (taitavat hakkerit ansaitaksesi enemmän rahaa) on niiden vastaavissa arvosteluissa. Inspiraation saamiseksi tutustu onnistuneisiin virussivustoihin, kuten Buzzfeediin, ja malline sisältösi heidän jälkeensi. Joten avainkysymys on imeytyä säästöihin johtavaan toimintaan, eikä itse säästöihin, mikä on lopputulos. Etsy on suosituin käsintehtyjen tavaroiden ja käsityömarkkinoiden verkkokauppa.

Tulojen perinnästä peritään pieni käsittelymaksu, joka sivuston mukaan on lähinnä heidän paperimaksuhintansa, joten joudut ottamaan huomioon pari dollarin menetyksen täällä.
Voit helposti myydä esimerkiksi mini-sähköpostikursseja, koulutuksia ja e-kirjoja.

Auta Ihmisiä Verovalmistelussaan

Tämä on hieno sovellus ansaitaksesi vapaa-ajallasi. Voit mainostaa mitä tahansa tuotetta, jolla on erityinen ”tytäryhtiö-linkki”. Sieltä ansaitset pisteitä ostoksille verkossa, katsomalla kohdistettuja videoita, etsimällä verkosta ja ottamalla kyselyjä. Sijoitukset eivät tule luonnostaan ​​useimmille meistä, siksi sen sijaan, että hiukan itse sen kanssa, on viisasta kysyä talousneuvojalta. On myös verkkosivustoja, kuten PayPerPost, jotka voivat auttaa sinua yhdistämään yrityksiä, jotka voivat olla kiinnostuneita.

Maksa Napsautuksella - Kontekstuaaliset Mainosverkot

Saa huomiota parhaaksi tytäryhtiöksi. Rahan bloggaamiseen on useita tapoja. On olemassa jopa verkkokursseja, jotka opettavat sinulle kuinka ansaita kokopäiväinen elaminen kirjoittamisesta. Toiset myyvät enemmän… ainutlaatuisia… palveluita.

3 puntaa per suoritettu tutkimus, ilmaiset tuotteet testattavaksi ja pidettäväksi. Malli oli yksinkertainen - kirjoita arvostelu, saat palkkaa vähän jokaisesta sivun katselusta ja jokaisesta käyttökelpoisesta myynnistä, jonka arvostelu tuotti. Asiakkaat ovat aina oikeassa (mikä tiedämme, ettei ole totta). Mac-kauppapaikat download latausta ei tarvita, asennus alkaa. Vain pieni osa kävijöistä napsauttaa mainosta, ja koska yhden napsautuksen arvo on yleensä noin dollari ja usein pienempi, tarvitset useita tuhansia ihmisiä, jotka vierailevat sivustossasi päivittäin, jotta saadaan terveet tulot. Seuraavassa kerron 53 eri tapaa, joilla voit ansaita rahaa verkkosivustoltasi. Se voi viedä hetken, kun selvitetään, miten parhaiten ansaita rahaa verkkosivustolta. Ystäväni, Mark Jackson teki juuri sen, ansaitsemalla ylimääräistä rahaa verkossa matkakonsultointiyrityksensä kanssa. Työt kirjoittavat yleensä tyypillisesti sanasta, artikkelista tai projektista tai tuntihinnasta.

Yhdysvalloissa autonomistus näyttää vähenevän, etenkin nuoremmalle sukupolvelle. Haluatko ansaita rahaa verkossa - ja kotona? Vaikka tämä on tuskin kaikkein anteliain tapa ansaita rahaa verkossa, äänestyksestäni tulee todennäköisesti mielenkiintoisin. Tässä on joitain muita vaihtoehtoja (muut kuin Cafepress tai Zazzle), joista voit tarkistaa: Lisäksi sinun ei tarvitse käydä läpi aikaa ja vaivaa oman verkkosivustosi ja alustasi luomiseen. Jos jokin vierailijoista napsauttaa Amazonia ja tekee ostoksen, saat prosenttiosuuden myynnistä. Lue kuinka tulla virtuaaliassistentiksi ja työskennellä kotoa.

Mutta pienellä kapealla voit erottua itsestäsi ja todella erottua.
Jos olet aktiivinen käyttäjä (1 tunti/päivä), voit ansaita noin 14 dollaria kuukaudessa - tai 168 dollaria vuodessa!

Kuinka Saada Sosiaalisen Median Liikennettä

Silti monet verkkoyritykset alkavat ja niistä tulee erittäin kannattavia sijoittajille. Rekisteröidy YouGovissa »PanelBase Ansaitse 3 €vain rekisteröitymiselle! Suosittelemme näitä verkkosivustoja, koska ne ovat luotettavia, laillisia, helppoja ja aika-arvoisia kaikille verkkopyrkimyksillesi. Esitelty valokuvahyvitys: Olen luonut oman niche-sivuston koulutuskurssin nimeltä Niche Pursuits Insider.

Nämä palvelut näyttävät ja hallitsevat mainoksiasi automaattisesti puolestasi, mikä säästää paljon aikaa. WPMU DEV: ssä on Pay Per View -laajennus, joka antaa sinulle mahdollisuuden veloittaa vierailijoilta kertaluonteisen maksun tai tilauksen pääsyn tiettyihin sivuihin, viesteihin tai mediaan. Nopeutat prosessiasi eksponentiaalisesti ja ansaitset tuhansia dollareita vähemmän liikennettä. Tärkeintä on löytää aiheita, joita ihmiset etsivät, ja mainostajat käyttävät pay-per-click-markkinointia ja muita verkkomainontamenetelmiä myydäkseen näille ihmisille. Sivustojen mainostamisen suurin haittapuoli on, että suurin osa ihmisistä tietää miltä ne näyttävät ja välttävät napsauttamasta niitä. Yksi pisimmin käytetyistä tavoista ansaita rahaa verkossa on oman verkkosivustosi kautta. Seuraavaksi sovellus menee noiden korkeiden laskujen jälkeen ja tavoittaa itse puolestasi yritykset neuvottelemaan pienemmän maksun. Kokoonpano toimii näin: