10 (Legit) tietojen syöttämistä kotona

Jokaisessa merkinnässä luetellaan uusi kohde sivustolla. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on tarkistaa ne perusteellisesti ja keskittyä sitten yhteen tai useampaan, joka sopii kiinnostuksesi mukaan. Etkö käytä autoasi matkalla tai viikonloppuna? Kumpi maksaa enemmän? Pinoa pisteesi ja lunasta ne: Zirtual tuo yhteen asiakkaita, jotka haluavat palkata virtuaaliassistentteja. Saadaksesi parhaat mahdollisuudet saada kirjoitustasi hyväksyttäväksi, ota ensin yhteyttä EditFastiin ja saat aiheesi hyväksytyksi.

Tutustu viralliseen verkkosivustoon tai Flexjobsiin aukkojen löytämiseksi. Tietojenkäsittelytyöntekijänä sinulla on oltava perustiedot tietokoneen käytöstä: Jos olet kuitenkin tosissaan aloittamassa huippuluokan B2B-blogin ja haluat ansaita 17 000 dollaria 90 päivässä (kuten minä), jatka lukemista. Joillakin verkkofoorumeilla on erillinen osasto freelancereille, markkinapaikka. Lisäksi saat maksun jokaisesta kuukaudesta, jonka sovellukset asennetaan puhelimeesi.

Jotkut VA: t ottavat useita asiakkaita, jolloin he ansaitsevat yli kuusi numeroa vuodessa kotoaan. Kukin tapaus maksaa tyypillisesti 5–10 dollaria, pituudesta riippuen. Ja kotona asiakaspalvelun työpaikkoja on paljon. On monia online-kirjoitustyöpaikkoja, kuten arvostelujen, blogin kirjoitusten, sähköpostiviestien, sosiaalisen median kirjoittaja, tarinan kirjoittaja jne. Kirjoittaminen, jotka voivat antaa sinulle hyvän ansaitsemisen. Tallenna vain video mobiililaitteellasi ja julkaise video YouTubeen.

Liveops on virtuaalinen puhelinpalveluyritys. Kuinka voit aloittaa oman työsi kotitöistä valmennuksessa? Selaa vain verkossa ja voit ehkä ansaita rahaa. Monilla foorumeilla on tarttuva säie, joka sisältää tietoa kuinka paljon voit ansaita postitse ja mitkä ovat säännöt. Se on jotain, joka sinulla on oltava, jos haluat päästä Transkriptioon. VIP KID -opettajana annat saatavuuden tutorointiistuntoihin kuukautta etukäteen ja sitten yritys ajoittaa opiskelijat sinulle saatavuuden perusteella. 5 pysy kotona äitityöt ansaitaksesi rahaa (tekemättä online-tutkimuksia!), mainitakseni muutama:. Olen suuri cashback-sivuston Ebates fani, joka ansaitsee rahaa ostoksilla, jotka aioin kuitenkin ostaa. Hän oli niin innoissaan.

 • Joten sinä ja työtoverisi saat työtä tehtyäsi maantieteellisestä rajasta riippumatta.
 • Onko sinulla hyviä konekirjoitustaitoja, tarkkaavainen yksityiskohdille ja suhteellisen hyvä englannin kielen taito?
 • Ja sinulle annetaan todistus valmistumisesta, kun olet valmis rakentamaan uskottavuutta asiakkaidesi kanssa.
 • Kirjoittaminen on yksityiskohtaista työtä, mutta onneksi voit tehdä sen milloin tahansa yöllä tai päivällä.
 • Apple on yksi suurimmista tekniikan merkeistä maailmassa, ja se tarjoaa erilaisia ​​kotitehtäviä.
 • Kaivostoiminta, kauppa ja työskentely hana-alueilla.
 • Me kaikki teemme tietyn tyyppistä markkinointityötä itsenäisinä urakoitsijoina monille yrityksille.

Mitä Napsauttajamme Sanovat

Se antaa sinulle suuren liikkumavaraa kuinka ja milloin teet työtä; voit täyttää yhden, kaksi tai useampia tutkimuksia päivittäin. Kokeile työtämme 2 vuotta ja katso tulos itse. He maksavat yleensä kuukausittain PayPalin, Skrillin [MoneyBookersin] tai Payzan kautta. Wonder on yksi suosituimmista verkkosivustoista, josta löytyy tutkimustöitä verkossa. Esimerkiksi, jos joku foorumin jäsenistä on aloittanut säikeen [eli aiheen], jossa hän pyytää apua BSOD: lle [kuoleman sininen näyttö], freelancer voi auttaa tätä henkilöä vianetsinnällä edessään olevan ongelman.. Se on toinen yritys, joka tarjoaa etätöitä monilla aloilla. 12 ilmaista vaihtokauppaa, tämä on suosituin binäärimahdollisuuksien välittäjä. Et ehkä ymmärrä sitä, mutta online-kirjoitustyöt löytyvät monista eri paikoista.

Microsoft-toimistotyÖ

Löydät satoja parhaita tytäryhtiöohjelmia, joissa voit ilmoittautua tytäryhtiöksi. Voit ansaita myös vähän ylimääräistä skannaamalla päivittäistavarakuitisi Ibotta-ohjelmalla. Saatat olla yllättynyt kuullessasi tätä, koska pelien pelaaminen voi ansaita sinulle.

 • Ajattele sitä, jokainen verkkosivusto tarvitsee jonkun kirjoittamaan sisältöä.
 • Seuraa missä olet hakenut.
 • Voit työskennellä CYBER EXPO: n kanssa 2 vuotta polkusopimuksena.
 • Maksuja ei veloiteta.

Digitaalisen Markkinoinnin Freelance

Näistä taulukoista löydät hyvin palkattuja kirjoitustöitä, joita voit tehdä kotoa. Mitä suuria 3 kryptovaluuttaa tulee olemaan vuonna 2020? Ole valmis hakemaan verkossa. ★ yhdistäminen ja martingale laskin ★, binaaristen optioiden laskurin avulla kaupasta voi tulla helvempää ja kauppiaat voivat rakentaa selkeämmän etenemissuunnitelman voittoavoitteidensa saavuttamiseksi. Näin ansaitset noin 12 dollaria tunnissa.

TaskRabbit on palvelupohjainen sovellus, joka yhdistää asiakkaat ihmisiin, jotka voivat auttaa heitä talon ympäri. Miksi kotona työskenteleminen voi säästää paljon rahaa... ja tehdä myös paljon rahaa. Jos tunnet henkilökohtaisesti jonkun, joka olisi kiinnostunut tästä luettelosta, jaa rohkeasti.

NexRep

Freelancerit luovat projekteja, joissa he tarjoavat suorittaa tietyn tehtävän. Opi kuinka käydä kauppaa bitcoinilla: kattava pikaopas, salausvaluutan lompakko on paikka, jossa tallennat salattuja salasanoja, jotka edustavat kolikoiden omistajuutta (suunnilleen vastaa rahaa pankkitilille). Tämä on laillinen tilaisuus, jolla voit ansaita rahaa päivittäin. Jos sinulla ei ole onnea Chegg Tutors, Tutor -oppaan kanssa.

Tällä hetkellä tarjolla on laaja valikoima työpaikkoja, kuten Full Stack Software Engineer ja Direct Product Management. Tänä vuonna keskityn enemmän tytäryhtiömarkkinointiin ja tavoitteeni on ylittää 10000 dollaria kuukaudessa tytäryhtiömarkkinoinnin kanssa. Esimerkiksi jotkut ihmiset päättävät tulla Pinterestin virtuaaliassisteiksi ja auttavat erityisesti asiakkaita kasvattamaan läsnäoloaan sivustolla. Jos ostat kaupasta, Ebates saa palkkion, jonka he jakavat kanssasi. Palkkaaminen Nevadassa, Iowassa, Wisconsinissa tai Missourissa. Lionbridge etsii ihmisiä liittymään Smart Crowd -tiimiin. Alan standardi on veloittaa 1 000–2 000 dollaria kuukaudessa/asiakas, eikä sinun tarvitse aloittaa aikaisempaa verkkosivustoa tai markkinointikokemusta.

Laaduilla ääninäyttelijöillä on erityisen suuri kysyntä markkinoinnin alalla, koska videomarkkinoinnin suosio on räjähtää viime vuosina. Itse asiassa viimeisen viiden vuoden aikana olen ansainnut 15 000–25 000 dollaria vuodessa työskentelemällä oman kodin mukavuudesta kaiken ajan, kun lapseni nukkuvat kunnolla sängyissään. Tässä on valtava luettelo kotona työskentelevistä yrityksistä, jotka palkkaavat säännöllisesti yksityishenkilöitä laillisista työstä kotona. Päivittäinen markkinoiden yhteenveto, forex-kauppiaat pyrkivät hyötymään valuuttojen välisten valuuttakurssien vaihtelusta spekuloimalla siitä, nouseeko yhden valuutan arvo, kuten Englannin punta, suhteessa toiseen, kuten Yhdysvaltain dollariin. Kenvinreviews, ohjelmisto on varustettu työkaluilla ja ominaisuuksilla, jotka tekevät kaupasta helpon ja vaivatonta. Opetamme sinulle asiakkaiden löytämisestä ja pitämisestä, salkun luomisesta, palkkioiden saamisesta ja muusta. Voit työskennellä virtuaalisen sairaanhoitajana ja auttaa ihmisiä puhelimitse tai Internetin kautta.

3Play Media

Etsitkö erityistä ilmaista kotityötä? Seuraavien maiden ihmiset ovat avoimia hakijalle; Yhdysvallat, Tanska, Kanada, Belgia, Norja, Brasilia ja muut. EarningStation - Ansaitse käteis- tai lahjakortteja kyselyiden ottamiseen, verkkokaupoihin ja videoiden katseluun. Tämä on toinen helppo ja nopea tapa ansaita rahaa verkossa. Hilton palkkaa varausagentit ja asiakaspalveluagentit toimimaan etäyhteydessä. Kuinka kaivoa bitcoinia, vaikka pysytkin ajan tasalla tekniikan viimeisimmästä alueesta vain satunnaisesti, on todennäköistä, että olet kuullut Bitcoinista. Niiden avulla on helppo ja helppo aloittaa (ja niissä on kaikki tarvitsemasi kaikki yhdessä paikassa), minkä vuoksi suosittelemme heitä kunnianhimoisille uusille bloggaajille. Tämä maksaa PayPalin, shekin tai Prepaid VISA: n kautta.

Digitaalisen kultauhan uhrit. Voit lukea alla olevan artikkelin saadaksesi selville, millaisia ​​online-töitä saat, tai voit käyttää alla olevaa linkkiä siirtyäksesi toiselle sivulle, josta löydät linkkejä satoihin työpaikoihin. Sinun tehtäväsi on avata ostajan ostosivusto ja lisätä tuotetietoja tietokantaan; tämä voi sisältää otsikon, kuvauksen, kuvan ja joitain muita asioita. InboxDollarsilla on paljon tapoja ansaita rahaa, kuten ilmaisten tarjousten, pelien, arvontojen ja maksettujen sähköpostien kautta. SourceFit tarjoaa offshore-henkilöstöratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille ympäri maailmaa. Jotkut asiakaspalvelutehtävät ovat puhelimitse, mutta on olemassa monia uusia mahdollisuuksia tehdä asiakaspalvelua käsittelemällä sähköpostia ja tekemällä online-chat-toiminto yrityksen verkkosivustolle. Katso, on hyvin yleistä, että 3-5 kirjoitusvirhettä tai kieliovea tehdään 250 sivua kirjoitettaessa projekteja. Olin yrityksen kanssa kuusi tai seitsemän vuotta, kunnes palkka ei enää voinut kilpailla sen kanssa, mitä teen täällä blogissani.

Ne sisältävät myös ajan, jonka kuluessa he suorittavat tehtävän.

Kotona Yliopiston/yliopiston Opetustyöt

Olen myös ollut jäsen ja en ole koskaan nähnyt yhtä huijausta luettelossa. Ansaitsemasi määrä riippuu taitoistasi, kokemuksestasi ja asemastasi. Mikä tekee mahtavasta osa-aikaisesta verkkotyöstä? Siellä on satoja pieniä tehtäviä, kuten sivun jakaminen, tuotteen tai sivun arviointi tai arviointi, lyhyen artikkelin kirjoittaminen, Googlen etsiminen, suosittelun luominen tai monia muita yksinkertaisia ​​ja helppoja tehtäviä. He palkkaavat vain Yhdysvaltain kansalaisia, eikä aloitusmaksua ole. Älä koskaan suostu työskentelemään freelance-markkinoiden ulkopuolella; Hänen on valittava sinut projektin voittajaksi.

Jos et löytänyt etsimääsi tietystä kategoriasta, muista napsauttaa sinivihreäluokan otsikkoa saadaksesi lisää työluetteloita. BestMark palkkaa mysteeriostajat ostamaan ravintoloita, vähittäiskauppoja, kasinoita, finanssilaitoksia, hotelleja, lomakohteita ja muuta. On olemassa kaksi yleistä vaihtoehtoa: Voit ansaita jopa 18 dollaria tunnissa työskentelemällä kotona yrityksen kanssa. Kuinka paljon rahaa voi ansaita kirjoittamalla online?