Kuinka Ansaita Rahaa Kirjoittamiseen Verkossa: 11 Vaihetta (kuvilla)

Olen tänään vakiintunut freelance-sisällöntekijä. Jos haluat kirjoittaa tälle sivustolle, tarvitset jonkin verran verkkosivustojen kehitystä koskevaa taustaa, koska ne eivät ole vain etsimässä arvosteluita ja teknisiä perusoppaita. Aion jakaa kokemukseni ja selittää sinulle kaikki mahdolliset tapa saada palkkaa artikkeleiden, esseiden, arvostelujen ja jopa novellien kirjoittamiseen. Älä huoli; sinun ei tarvitse olla muodollista tutkintoa ollaksesi freelance-kirjoittaja.

Paikallisuus on helppo tapa ansaita rahaa nopeasti, ja sitä ei pidä sivuuttaa vuodelle 2020!

Tätä kutsutaan vieraspostitukseksi. Täällä on jo paljon ihmisiä, mutta tiedän, että hyvien kirjoittajien joukossa on vielä tilaa, koska jotkut Fiverr-myyjät eivät tarjoa parasta palvelua. Voi, ja kun olet siinä, varmista, että myös sosiaalisen median tilisi heijastavat sinua hyvin. Kuinka ansaita ylimääräistä rahaa: 23 helppoa tapaa, jotkut VA: n tilastot:. He etsivät aikuisopiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita kirjoittamaan sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kysymyksistä. Bitcoin revolution-arvostelu, yrityksen verkkosivuilla ei ole fyysistä osoitetta, ja he kieltäytyvät kaikista kokouksista tosielämässä. Mutta sen sijaan, että päästäisin päähänsä ja ehdottaisin, kuinka hän voisi auttaa minua erityisesti, hän vain luetteli joukon epämääräisiä taitoja, joita oli kaikkialla.

Ihmiset tarvitsevat näkökulmasi. Tarvitseeko ansaita rahaa kirjoittamalla papereita opiskelijoille? Niin monien hyvien kirjoittajien taidot jäävät huomaamatta, vain koska he eivät löydä alustaa kykyjensä esittelemiseen. Tarvitset LinkedIn-tilin käyttääksesi tätä työtaulua. Seuraavaksi selvitä, minne he menevät etsimään kirjoittajia.

  • Maksusta riippumatta, et voi usein käyttää kirjoittamaasi sisältöä portfolion luomiseen.
  • Mutta se voi nousta korkeammalle aiheesta ja todellisesta työstä riippuen.

KytkeÄ

He maksavat 60 dollaria postista. Jakaminen on välittämistä! Se ei mennyt hyvin, mutta siitä lähtien olen kirjoittanut yli 50 - ja löytänyt suurta menestystä. Opi niin paljon sivustosta ja sen tyylistä kuin voit ennen lähtökokeen suorittamista, koska jos et läpäise, sinun on todennäköisesti odotettava muutama kuukausi ennen uuden mahdollisuuden saamista. Mainosten kirjoittaminen on korkeamman tason freelance-kirjoitustapaa. Kun olet oppinut kirjoittamaan puhtaan kopion sisältösivustoille, copywriteriksi tuleminen on looginen seuraava askel - ja itse asiassa se oli yksi seuraavista vaiheista, jotka otin kirjoitettuaani noin vuoden sisältösivustoille.

Näytämme sinulle kuinka voit aloittaa askel askeleelta ansaitaksesi rahaa kirjoittamiseen. Sitten hauskaa kirjoittaa kaikkea tuotekopiosta lehdistötiedotteisiin! Kun luot kyseisen sähköpostiosoitteen, kaikilla lähettämilläsi sähköposteilla on se. Välitettävää viestiä ei kuitenkaan tarvitse muuttaa, haluatko välittää sen yleisölle blogin tai verkkosivuston kautta. Luultavasti voisit, jos loit sähköpostimallin. Kaikkia tänä aikana lähetettyjä tietoja ei lueta - tarkista, että ne ovat auki ennen lähettämistä. Tutki näitä kavereita ja katso mitä he tekevät. Tämä on melko uusi sivusto, josta blogin omistajat menevät etsimään sisältöä blogiinsä.

Mutta työskentelin SEO-boutique-yrityksessä vuoden opiskelun jälkeen, ja jopa vuonna 2020 SEO upposi.

Lopulliset Oppaat

He maksavat 100 dollaria - 200 dollaria hyväksyttyä artikkelia kohden. Etsitkö artikkeleita kirjoittavia verkkosivustoja, jotta voit alkaa ansaita rahaa verkossa? Tutustu seuraaviin lähteisiin auttamaan sinua freelance-blogointiohjelmien pyrkimyksissä: 100 dollaria retkikuntapalaa: Autin The Write Life -elokuvan kokoamisessa tätä resurssia, ja olen itse tehnyt paljon näitä rahaa tekeviä ideoita, joten tiedän, että ne toimivat! Minkä tyylikkäiden kirjaimien puuttuessa nimesi jälkeen (tiedät tutkinnon) ja kokemuksen puutteella ei ole merkitystä, jos pystyt osoittamaan oikean tyyppisen asiakkaan, jonka voit kirjoittaa! Älä lyö vetoa maatilalla polulla, jota vain pieni kourallinen erittäin lahjakkaita (tai uskomattoman onnekkaita) poikkeajia on noudattanut. Bloomberg, usein ihmiset mieluummin vaihtavat ETF-sijoitusrahastoja sijoitusrahastojen kautta samasta syystä. Suosittelen jokaiselle kirjoittajalle blogin perustamista, vaikka et halua ansaita rahaa blogin kirjoittamiseen.

Viimeisen viiden vuoden aikana sisältömarkkinointi - tämä käsite arvokkaan sisällön luomisesta houkutella asiakkaita ja lisätä uskottavuutta ja luottamusta - on epäilemättä mennyt valtavirtaan. Freelance-bloggaaja on joku, jolle maksetaan blogin kirjoittamisesta asiakkailleen (voi olla yksityishenkilöitä tai yrityksiä). Huffpost on nyt osa verizon mediaa, uusi on myös Trade Armour, työkalu, jonka avulla voit visuaalisesti tutkia tuloslaskelmakaavioita kaavioiden, uutisten, hälytysten ja potentiaalisten tai olemassa olevien osakekantojen tutkimuksen avulla. Voit saada 2 - 30USD/per.

Artikkelisi voi olla mikä tahansa 250 sanasta 1 000 sanaan, ja sinulle maksetaan silti sama summa riippumatta siitä, kuinka pitkä sisältösi on, kunhan se hyväksytään. Tein tarjouksia kirjoitustöihin ja ansaitsin rahaa. Mikä on fibonacci-kaupankäyntistrategia?, yllä olevassa taulukossa näet tuen Fibonacci-tasoilla palautumisten jälkeen. Älä anna ajatuksen kirjoittamisen ajatuksesta pelotella sinua. Itse asiassa freelance-bloggaaminen auttoi minua menemään ansaitsemaan 1 600 dollaria kuukaudessa enemmän kuin ansaitsemaan yli 5 500 dollaria kuukaudessa.

DIY/Kodinparannukset

Yksi fiksu strategia on kirjoittaa vierasviestejä blogeille ja verkkojulkaisuille. Muutamia tarkasteltavia sivustoja ovat Flexjobs, todellakin, Simplyhired ja Careerbuilder. Kuinka paljon rahaa voin ansaita joka kuukausi? Voit kirjoittaa blogeja tärkeimmistä urheilutapahtumista tai yksinkertaisesti tehdä katsauksen kokemuksestasi tietyn tuotteen avulla.

Tarvitsetko todella blogin tehdäksesi sen? Ehkä voisit tarjota online-kirjoituskursseja. Sinun tarvitsee vain osata englantia kirjoittaaksesi artikkeleita ja saadaksesi palkkaa. Olemme myös kyllästyneet siihen.

Ansaitse Rahaa Luomalla Vakuuksia Sisältöä Nälkäisille Yrityksille

Tiesitkö, että monilla menestyneillä bloggaajilla on useampi kuin yksi blogi? Ryhmäsi on oltava aito ja haluava oppia sinulta siitä, mistä nimeät ryhmäsi, siihen päivittäisiin viesteihin, joita luot. Varmista, että ideoillasi on vahva näkökulma ja että heillä on alkuperäinen ja suora puhe.

Joten jos viestisi saa paljon osakkeita, niin maksetaan vastaavasti. Cosmopolitan - Jaa mieleenpainuva kokemus, joka sinulla oli yliopistossa. Olen kerran sattunut teokseen, jossa minun piti kirjoittaa 10 lyhyttä artikkelia viikossa 2 kuukauden jakson ajan.

Harkitse runouden kirjoittamista ja myymistä.

Blogin Kirjoittaminen

Ja negatiivinen kierre ei lopu siihen. Ja he odottavat maksavansa heistä täysin. Jos kaikki menee hyvin, sinulla on verkkosivustolla viiva, pidike portfoliosi ja rahaa taskussa. Ja sinun on oltava valmis kirjoittamaan useita kirjoja, ennen kuin näet todellisia tuloksia. Jos asiakas hyväksyy ehdotuksesi, tarjous myönnetään sinulle. Sopimuskirjailijat, jotka ovat luovia ja joustavia ja osaavat kirjoittaa melkein mistä tahansa aiheesta. WP Hub - Kirjoita kaikista WordPressistä.

Lähetämme Sinulle Kirjoittajia Palkkaavat Yritykset.

Artikkelin pituuden tulisi olla yli 2020 sanaa hyväksyttäväksi. Ilmeisesti kaikki nämä sivustot eivät ole oikeita jokaiselle kirjoittajalle. Kuten voitte nähdä, räätälöin sen tämän yrityksen tuotemerkkiin ja keskityin keskittymään oman persoonallisuuteni saamiseen sivulle (osoite/yritystiedot ovat piilotettu). Koti, käyttäjät voivat äänestää ja vähentää kommentteja ja viestejä. Jos pystyt tarjoamaan valtavan arvon kohtuulliseen hintaan, saat asiakkaita. Anna itsellesi 30 päivän määräaika kirjoittaa kirja ja julkaista se sitten itse!

En ole oikein varma. Sinun on laajennettava markkinoitavuuttasi ansaitaksesi enemmän. Pituusartikkeleilla korko nousee noin 100 dollariin. Kirjoitin asiakkaille ja sovitin sitten valmennuspuheluihin pimeään yöhön. Tuottokentät ovat nyt freelance-kirjoittajien ja muiden online-työntekijöiden käytettävissä. Lehden kirjoittaminen voi netittää sinut mihin tahansa 0 dollarilla. Mennään siihen! He kertovat Etelä-Kaliforniaa ympäröivän treffimaailman kuumista ja ei niin kuumista puolista.

Entä jos sinulla ei ole freelance-kirjoitusasiakkaita? Etsitkö artikkeleita kirjoittavia verkkosivustoja, jotta voit alkaa ansaita rahaa verkossa? Mikä on työsi ja miten sait sen? Sivustosi kirjoittaminen on erilaista kuin kirjoittaminen blogiisi. LTK on toinen sivusto, joka maksaa ennakkomaksun artikkeleistasi.

Swagbucks

Sinulle maksetaan 10 ¢ per sana ensimmäisistä 5000 sanasta ja 8 ¢ jokaisesta yli 5000 sanasta. Olen ostanut useita verkkokursseja ja kulutan ilmeisesti niiden sisältöä. Heidän lähetysohjeissa on musta aukko toimituksellinen @ sähköpostiosoite, joten sinun kannattaa tehdä pieni kaivaminen löytääksesi oikean henkilön sävelkorkeuteen. Suurimmassa osassa freelance-sisältökurssia opetetaan artikkeleiden kirjoittaminen ilmaiseksi. Robinhood-arvostelu, vaikka kattava uutislähetys voi olla parempi kääntyä Yahoo Financen kaltaisiin. Tein 54 jakson aikana yhteensä 40 dollaria dollaria. Haluan kirjoittaa 100 sanakuvausta erilaisista liiketoiminnoista (kaikki AstroTurf-yrityksistä korkeatasoisiin hotelleihin), jotka toimitettaisiin hakemistoihin.

Onneksi yksityiskohtaisia ​​hakuprosesseja ei ole, kun profiilisi on asetettu - vastaat vain kiinnostuksestasi ja he ilmoittavat sinulle, jos voitat keikan. Kuten olet todennäköisesti tajunnut sen jo, tämä on aikakauslehti hevosurheilun ystäville, ja sinänsä he haluavat hevosiin ja ratsastajiin liittyvää sisältöä. Parhaat paperikaupan vapaiden osakemarkkinoiden simulaattorit 2020, kaupankäynnin simulaattoreilla voit tottua TMS-koulutusohjelman kattamiin edistyneisiin kauppoihin menettämättä rahaa, koska sinulla ei ole ymmärrystä käsityksistä. Valitse kirjoitusrako - Määritä tarkalleen, mistä haluat kirjoittaa. Paras ansaita rahaa kirjoittamalla verkkopalvelu.

Vuonna 2020 on kyse videomarkkinoinnista. Kerro minulle kommenteissasi suunnitelmastasi ansaita elantonsa kirjoitus vuonna 2020! En tietenkään usko, että online-kirjoittaminen on mahdollista. 32 legit tapoja ansaita rahaa kotoa, hiusten tuotannon vähittäismyynti Niin monet Nigerian opiskelijat kokeilevat nykyään itseään hiustuotannon vähittäiskaupassa. Uudet käyttäjät saavat kertaluonteisen 20 yhteyden jakamisen.

  • Erinomainen tilaisuus puuntyöstöön liittyvän mielipiteen kirjoittajalle pitata linja ja makeaa rahaa.
  • Jotkut sisältömyllyt ovat senttiä (tai vähemmän) per sana, ja toiset ovat viiden sentin välillä.
  • Myyntikirjeet, videokirjoitukset, jopa tuotekuvaukset - nämä kaikki tarvitsevat jonkun kirjoittamisen, ja he elävät tai kuolevat tuottamistaan ​​tuloksista.
  • Ja toimintakehotus on… minun “yhdistää” häneen?
  • Jos olet uutinen junky ja voit kirjoittaa satiirisia ja huijauksia sisältäviä uutisia, jotka saavat ihmiset nauramaan, tämä sivusto on sinua varten.
  • Paitsi, että myös Writer's Market -palvelussa on toimittajien nimi, jotka lähettävät ohjeita ja maksavat toimituksia.
  • He etsivät artikkeleita, joiden pituus on 800 - 11000 sanaa.

Esitetyt Kirjat

Kun olet hyväksytty, sinut luokitellaan heidän ainutlaatuisella tähtijärjestelmällä ottamalla testi, joka määrittää kuinka paljon sinulle maksetaan sanasta. Seuraavana päivänä minusta tuli hieman innostunut ja kokeilin sitä. Jos voit tuottaa kevyitä, mutta hyödyllisiä vanhemmuuteen liittyviä vinkkejä, sinulle maksetaan 100 dollaria artikkelistasi. Jos olet kiinnostunut luomaan kurssin, voit käyttää Opetettava -sovellusta kurssin isännöintiin. Sitten on tuottoisa puhepiiri. Kuinka paljon voit maksaa kirjoittamisesta verkossa?

Mitä enemmän käyntejä saat, sitä enemmän rahaa voit ansaita. Jos saat vain 50 ilmoittautumista ja tarjoat 200 dollarin valmennuspaketin, se voi olla noin 3 asiakasta. Tähän kysymykseen vastaaminen auttaa kaventumaan keskittymisellesi, kun aloitat kirjoitusmahdollisuuksien etsimisen. Hän maksaa 75 dollaria lyhyistä viesteistä ja 150 dollaria pitkistä perusteellisista viesteistä. Tämä on kirjoittajille tunnettu työtaulu, joten jos näet taululla kiinnostavan keikan, odota saavan paljon kilpailua. Maksut suoritetaan PayPalin kautta.

Tämä on toinen sarake toisessa kuuluisassa. Kun olet löytänyt asiakkaan ja tuottanut lupaamasi työn, tarvitset tapa saada rahaa heidän pankkitililtäsi omaan. Miksi sinun pitäisi kauppaa forex-uutistiedotteita ja -varastoja avoimina markkinoilla. Jos sinulla on kirjoitustaidot, laita ne työskentelemään auttamaan sinua ansaitsemaan rahaa verkossa.

Käärimistä

Kuinka aloittaa On selvää, että työsi on oltava alkuperäistä. Joten mene ulos ja aloita kirjoittaminen! He maksavat 50 taalaa artikkelia ja etsivät naisille suunnattua sisältöä monista aiheista, kuten avioliitto ja treffit, ostokset, muoti, henkilökohtainen talous, sosiaalinen media ja muut. Mainonnan kirjoittaminen sisältää sisällön luomista mainoskampanjoille, esitteille ja muulle myynninedistämismateriaalille. Mikä on tekninen kirjoittaja? Voit työskennellä niin monta tai muutamaa tuntia kuin haluat, ei ole vähimmäismäärää.

Vuosi 3+: Kirjoittamisen seuraavien vaiheiden tutkiminen

Se vapauttaa aikani, koska autan pikemminkin ihmisryhmiä kuin 1: Loppujen lopuksi ”nälkää taiteilijan” maine ja tekijöihin kohdistuva leima on pitänyt luoda syystä. Voit odottaa noutavan 315–420 dollaria artikkelin pituudelta 1500–2020 sanaa. Kuinka ansaita rahaa kirjoittamiseen.

Lopuksi - sosiaalinen media uencerissa. Ajattele kaikkia mahdollisuuksia luoda sisältöä lehdille. Helium tarjoaa neuvoja kaikille ihmisille kuten minä ja sinä. Muista kuitenkin, että sisällön kirjoittaminen on enemmän kuin vain kirjoittamista.

Minulla ei ollut nolla maksettua kirjoituskokemusta ja nolla valtakirjaa, kun aloitin heidän sivustollaan, mutta pystyin silti laskeutumaan maksamaan keikkoja kokonaan aloittelijana ja nostamaan hintojani nopeasti.

Annoin 3000–4000 dollaria kuukaudessa kirjoittaessani muille. Palkat alkavat yleensä alhaisilta, ja kirjoittajien on työskenneltävä tielleen korkeampaan palkkaan todistamalla, että he pystyvät tuottamaan sellaisia ​​artikkeleita, joihin asiakkaat ovat tyytyväisiä. Linux, se toimitetaan VST-ohjelmistojen laittomien kopioiden mukana. Elite-kirjoittajat ovat niitä, joille maksetaan joskus 25–30 dollaria tai enemmän 500 sanan artikkelista. Jotkut yritykset maksavat kirjoittajille kirjoittamalla arvosteluja tuotteista tai palveluista. On epäilemättä lukemattomia tapoja ansaita rahaa verkossa, mutta kirjoittaminen muille on yksi tuottoisimmista tavoista ansaita rahaa verkossa. Tähän sisältyy kirjoittaminen kuntoalalla, lääketieteellinen, psykologinen, laki ja monet muut.

Kirjoita Artikkeleita Kotisivujen Verkkosivustoille

Palkka on muuttuva, mutta vaihtelee jopa 250–400 dollaria (siitä mitä olemme nähneet toistaiseksi). Google edistää jatkuvasti jo Zodiac-tason algoritmeja tarjotakseen käyttäjille vain osuvimman arvon, ja maksamalla enemmän, se ei auta mainoksiasi saamaan lisää napsautuksia. Luonnollisesti, jos artikkelisi pystyy herättämään jatkuvaa kiinnostusta, tämä voi olla hieno tapa kasata kassapisteesi ajan myötä.

Tässä osassa korostamme.

Hinta tässä on 0 dollaria. Mistä aiheista olet yksilöllisesti sopiva kirjoittaa? Sanomattakin on selvää, että jos haluat saada palkkioita kirjoittamisesta, liittyminen ammatilliseen freelance-palveluun on parasta.

Ajatus siitä, että voin tavoittaa satoja tuhansia ihmisiä kirjoittamallani ja innostaa heitä muuttamaan elämäänsä, inspiroi minua pitämään julkaisua johdonmukaisesti. Turvallisuus, mainosta palveluitasi sosiaalisessa verkostossa ja luo verkkosivusto, joka esittelee palveluitasi ja työtäsi. Et koskaan tiedä ketkä saattavat olla kiinnostuneita vuokraamaan kirjailija uuteen projektiin. En ole koskaan ajatellut kuinka paljon rahaa suosikki kirjailijani ansaitsevat; kuten: ”Mietin kuinka paljon rahaa David Foster Wallace ansaitsee vuodessa? Freelance-kirjoittajat voivat luoda tämän sisällön. Luettelo binaaristen optioiden huijauksista italiassa, katso nämä kymmenen binääriopiskelun huijausta ja tee tietoinen päätös ennen pelaamista:. Olen ollut syyllinen tähän aivan liian kauan. Se on kirjoittajan tapa. 30 (1-2 yhdistää).