Rikkaat ihmiset ja suosituimmat 1%: Naurettavat myytit hylättiin

Mutta entä jos jokin menee pieleen avioliitossa? Millionaireja on ympärillämme, ja monet heistä eivät todennäköisesti ole ketään, jotka luulisi. He opettivat minua puolustautumaan itselleni ja odottamaan mitään. Mitä enemmän hyviä ideoita, jotka luovat ja ahkerat ihmiset toteuttavat ja onnistuneita, ja joita edistää suotuisa sääntely-ilmasto- ja verojärjestelmä, sitä suurempi rikkaiden ihmisten osuus meillä voi olla Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.

 • Monet ovat yrittäjiä sydämessä, ja halu johtaa ja kasvattaa yritystä ei koskaan jätä heitä.
 • Sinä annat kaiken.
 • Rikkaimmat ihmiset ovat paljon kuin sinä ja minä.
 • Tähän on rakennettava jotain.
 • Tällä oletettavasti säästävällisellä miljardärillä on myös oma yksityinen suihkukone.
 • Kuinka rikastua, Cardone sanoo, että kuka tahansa voi rikastua riippumatta heidän nykyisestä taloudellisesta tilanteestaan, asuinpaikastaan ​​tai tekemistään asioista.

Rikkaat ja menestyvät ihmiset ovat ratkaisukeskeisiä. Kukaan ei kunnioita pahantekijöitä. Alla olevat taidot ovat taitoja, joita työskentelen tällä hetkellä oppimisessa.

Jos olet saavuttanut tämän pisteen, se tarkoittaa, että sinulla on huomattava määrä rahaa sijoittaa joka kuukausi. Ah kyllä ​​- suuri ero. Käytä työpaikkailmoituksia selvittääksesi, mitä samanlaisissa roolissa oleville ihmisille maksetaan muualla. No, koska minulla on tarpeeksi. Ihmiset haluavat saada tarpeeksi rahaa ostaaksesi kauniita koteja, tehokkaita autoja ja loistavia lomia. Loput tavaraa käytän harvoin. Jos sinulla on tällä hetkellä velkaa, on aika laatia tehokas takaisinmaksusuunnitelma?

Kun olet tehnyt sen, sinulla on yhtäkkiä tonni rahaa käytettävissä sijoittamaan joka kuukausi. Hyödynnä ilmaista rahaa. Ansaitse kokemus eri työtasoilla ja kun sinusta tuntuu kuin olet saanut siitä kaiken mahdollisen, harkitse siirtymistä muihin yrityksiin laajentamaan näkökulmaa eri liiketoimintakulttuureihin. Joten varmista, että teet sen oikeasta syystä. 5 tiedettävää ennen sijoittamista bitcoiniin (päivitetty 2020), 67 syyskuussa ja laskee sitten. Näihin malleihin perustuvan liiketoiminnan luomiseen menee tietenkin paljon - liikenteen saaminen, yleisön rakentaminen, tuotteen lanseeraus jne. Hän pilkkaa luksusautoja ja juhli toista avioliittoaan vuonna 2020 15 minuutin yksityiseremoniassa tyttärensä kotona.

Tietysti sinun pitäisi käyttää vähemmän kuin ansaitset, mutta jos ansaitset 50 000 dollaria vuodessa parin lapsen kanssa, mitä rahaa säästää?

Rikkaat Ihmiset Rakastavat Työtään

Liian monet ihmiset tarjoavat naurettavia ideoita siitä, kuinka voit tulla rikkaaksi. Luo osakekanta ja osakkeet. Seuraava on miljonääri #26 (nettovarallisuus: )Mutta kourallinen uusia miljardöörejä hyötyi myös nykyisistä suuntauksista. Hän ponnisteli kaikilla kolmella varainhoitoon tarvittavilla avainaloilla - ansaita, säästää ja sijoittaa. Ja vaikka se on todennäköisesti tilastollisesti todennäköisempiä, se on myös kuorma hölynpölyä. 45+ tapaa ansaita rahaa vuonna 2020, on paljon tarinoita ihmisistä, jotka ostavat verkkotunnuksia 10 dollaria dollaria 15 vuotta sitten ja sitten myyvät tänään miljoonilla dollareilla. Joten, tärkein asia on vain oppia kouluttamaan itseäsi, ja tapa kouluttaa itseäsi on kehittää rakkaus lukemiseen. Tutustu siihen.

Kuinka varakkain 1 prosenttia ajattelee rahaa eri tavalla? Olen vuosien ajan huolehtinut rahasta, mutta vietän nyt aikaa nauttia siitä. Jos ostamme pienempiä koteja, täytämme sen vähemmän tavaroita. 80+ parasta tapaa ansaita rahaa (päivitetty 2020), voit nostaa varoja PayPaliin BlogAds-tililläsi on oltava vähintään 75 dollaria, ja sekillä tai pankkisiirrolla sinulla on oltava vähintään 750 dollaria. Rikkaat ihmiset ja suosituimmat 1%: naurettavat myytit hylättiin, isäni painotti säästämisen tärkeyttä, koska hän näki ensi käden vaikutuksen, jolla sillä voi olla. Menestystarinoiden jäljitteleminen on tärkeää, mutta sinun tulisi myös yrittää oppia muiden epäonnistumisista. Puhutpa sitten talonmiehen tai toimitusjohtajan kanssa, sinun on kohdeltava toista suurella kunnioituksella. Tällä viikolla käynnistettiin perusteellinen viisivuotinen tutkimus, jonka tavoitteena on tutkia eriarvoisuutta Britanniassa; eikä vain ansiotulojen ja varallisuuden lisäksi myös epätasa-arvoisessa koulutuksessa, mahdollisuuksissa, sukupuolella, rodussa, maantieteessä, luokassa ja sukupolvessa. Sen avulla voit maksaa velat nopeammin, kasvattaa sijoituksiasi nopeammin tai jopa muuttua kokopäiväiseksi keikaksi.

Tärkeää ei ole se, kuinka säästät, vaan että säästät ensinnäkin.

Sääntö 5 - Sinun täytyy mennä naimisiin älykkäin

Rahoitat uudelleen kaiken mahdollisen velan ja priorisoit sitten ensin kalleimman velan. Vuoden 2020 paras bitcoinin kaivosohjelmisto, siinä on sisäänrakennettu lompakko generoitujen kolikoiden, hinnan tarkistustyökalun ja jopa keskustelupalstojen kaivostyöntekijöille. Tuskin on halu oppia. Kyse on palapelissäsi lisäämisestä maailmalle. Mikään sijoitus ei voi rutiininomaisesti voittaa "tuottoa", jonka voit saada yksinkertaisesti maksamalla nämä velat. Oikean ajattelutavan omaksuminen on kuitenkin kriittisen tärkeää, jos olet tosissasi investoinnissa. Se kaikki kuulostaa hiukan liian hyvältä ollakseen totta. Jotkut työnantajat tarjoavat vastaavat maksut 401 (k): aan, ja muutamat jopa tekevät tämän HSA-tileillä.

Tämä ottelu on TEHOKAS ja voi kaksinkertaistaa rahasi työelämän aikana: Kun kirjaudut henkilökohtaisen pääoman tilille, sinulla on pääsy jatkuvasti päivitettävään nettovarallisuuslaskelmaasi. ”Kuinka se on mahdollista, kun sheetrock, putket, laatat ja kiinnikkeet maksavat suunnilleen samat? Seitsemäs rikastumisen ja varallisuuden rakentamisen sääntö on, että sinun on vakuutettava itsesi varasi ja perheesi suojelemiseksi. Jos haluat nähdä rakentamasi järjestelmän - tai jos haluat vain kokeilla nykyistä ideasi - kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi alla. Varakkaat sijoittajat - ne, joiden nettoarvo on vähintään 5 miljoonaa dollaria - ovat yleensä yhtä mieltä siitä, että tulot eivät ole paras tapa määritellä kuinka rikas henkilö on.

Yleensä silloin ihmiset jatkavat työskentelyä, mutta vaihtavat uran jotain, joka tuo heille henkilökohtaista iloa, koska tulot eivät ole enää yhtä tärkeitä.

Tilaa Danin uutiskirje

Lasketut. Kyse on siitä, että rahasi toimivat sinulle, ei sinua vastaan. Mutta älä seuraa sitä kuukausittain - asiat vaihtelevat liikaa ja kuukausittaisilla lukuilla ei ole yhtä merkitystä kuin vuosi vuodelta. Se on suuri osa lukemattomista televisiomainoksista, uutisohjelmista, aikakaus- ja sanomalehtiartikkeleista ja jopa viihdeohjelmista. ”Siinä saattaa olla järkeä. Rikkaus on jopa rahaa pankissa, joka sijoitetaan uudelleen muihin varoihin ja muihin yrityksiin. No, heidän onnellisuudestaan ​​tuli vain onneasi, koska he tulevat luoksesi hankkimaan aarteen. Olet se, jonka kanssa vietät aikaa.

Useimmat ihmiset näkevät kuitenkin vain kuvan miljoonasta, joka seisoo menestysvuorensa päällä. Vaatteet, matka ja jopa talot voivat olla sinun vähemmäsi, jos tiedät mistä etsiä. Saatat olla oma mieluummin, mikä määritelmä sopii sinulle paremmin, mutta tässä on joitain tapoja rikastua. Uutisarkistot ovat täynnä tarinoita ihmisistä, jotka voittivat arpajaiset jättipotteja vain köyhien, vaikeuksissa tai jopa kuolleiden johdosta.

Jos ottaisin luettelon elämästäni ja määrittäisin asiat, joita käytän päivittäin, se olisi sänky, tuoli, auto, tietokone, paistinpannu ja ranskalainen lehdistö.
 • Suurin osa omaisuuksista tehtiin vakiintuneella rahoitus- ja sijoitusalalla.
 • He tekevät tutkimuksensa ja analyysinsa ja määrittelevät, mitkä vaihtoehdot sopivat parhaiten heidän taloudellisiin tarpeisiinsa ja liiketoiminnan toiveisiin.
 • Talouden oppiminen on osa heidän yleistä hyvinvointia.

Lisää Huipputarinoita

Tällä hetkellä saattaa olla helppo tehdä johtopäätöksiä rikkaista ihmisistä, jotka perustuvat Valkoisen talon miljardääriin. 1 Tee mitä rakastat. Suurin vieminen meihin on ollut vaimoni työ on 25 mailia yhteen suuntaan, kun taas minun on 7 vastapäätä. 4 askelta ehdottomasti, monien mielestä heidän menot ja muut taloudelliset käytökset paranevat, kun he alkavat miettiä investointeja ja pitkän aikavälin rahoitussuunnittelua. Usko tai älä, valtaosa amerikkalaisista (ja todellakin ihmisiä muualta maailmasta) selviää palkkasummista.

Jos tarvitset valtavan kodin ja kalliin auton "tuntea" rikkaudeksi, tämä neuvo ei toimi sinulle. Jotta todella onnistut, sinun on toistettava ja vahvistettava nämä vaiheet ja oltava keskittynyt. En todellakaan ole superrikas, mutta raha-ajattelutapani on muuttunut dramaattisesti. Et ole niin kiireinen.

Tämän vuoden 195 tulokkaan joukossa onni on tehty todistetussa teollisuudessa, kuten ruoka ja juoma sekä valmistus.

Voit seurata Hogania Twitterissä ja Instagramissa osoitteessa @ ChrisHogan360 ja verkossa osoitteessa chrishogan360. Yksi syy, jonka vuoksi halusin kirjoittaa kirjan sijoittamisesta, oli päästä huoneisiin kokeneiden, varakkaiden sijoittajien ja uber-varakkaiden kanssa neuvonantajien kanssa kysyäkseen heille yksi kysymys: Ongelman syynä oli, ettei rahallani ollut tarkoitusta. Ja näyttää vain kaltevalta, koska et tiedä onko hän seuraava Mark Zuckerberg vai seuraava Reid Hoffman. Vaurauden luomisen tuhoamisessa he vetävät kaikki alas tasolleen. Sijoita aikaa ja energiaa oman käsityösi parantamiseen tarkastelemalla menestyviä aiempia malleja.

Lisää Aikaa Hyvien Taloudellisten Tapojen Kehittämiseen

Jos haluat menestyä missä tahansa, sinun on arvioitava suorituskykyäsi koko ajan. Sinulla on vain muutama henkilö (1-4%), jotka käyttävät suurimman osan markkinaosuudesta. Siksi olet paha ja sinun on annettava se kaiken meille. Miltä tuntuu käydä kauppaa btc: llä, evästeet auttavat meitä toimittamaan Palvelumme. Joten jos olet valmis kasvattamaan varallisuutta, aloita menojen tunnistaminen ja optimointi.

Tietoja Tästä Artikkelista

Sikäli kuin tietyt tiedot opetetaan, se on työssä. Yrityksen perustaminen ei ole koskaan liian myöhäistä, ja eläkkeelle siirtyminen on hyvä aika antaa sille mahdollisuus. Tapaa paljon ihmisiä ja ole tehtävässä oppia niin paljon kuin pystyt - tämä tutkimus auttaa sinua keksimään ideoita, ymmärtämään markkinoitasi ja hallitsemaan riskejä. Rahasi sijoittaminen sijoitusrahastoon on hyvin kaukana fiksusta sijoittamisesta.

ÄlÄ MissÄ

Ja kun nämä yritykset ovat julkisia (IPO), myydään tai maksetaan osinkoja, ne tekevät perustajista todella rikkaita. Tai hän yrittäisi saada sen soittamaan paikallisessa elokuvateatterissa? Nykymaailmassa meitä painostetaan epäilemään itseämme niin monella tasolla. Esimerkiksi, jos pelaat monitilallista Mega Millions -lottoarvoa, voittaisit 2–250 000 dollaria missä tahansa jackpot-palkinnossa tai voittaisit jättipottipalkinnon, joka alkaa 12 miljoonalla dollarilla (et voi voittaa mitään, tietysti, mikä on yleisin tulos). 60-vuotiaana, keskimäärin kun suurin osa ihmisistä aloittaa eläkkeelle, keskimääräinen nettovarallisuus on 143 564 dollaria. Jos teet sen niin, että sinulla on mukava auto tai talo tai niin voit tehdä vaikutelman joku siitä, josta tuskin välität, minulla on surullinen epäily, että sinulla on paljon pahoillani kuolemasängyssäsi. Sillä on monia, monia määritelmiä.

 • Meillä oli alussa todellisia taloudellisia kamppailuja, ja niitä jatkettiin vuosia.
 • Rikkaus mitataan ajassa, ei dollareissa.
 • Se ei ole kirjoitusvirhe.
 • Sinun pitäisi pystyä noutamaan mikä tahansa kirja kirjastosta ja lukemaan se.
 • Säästäväisyys on tärkeää, mutta se on vain kolikon toinen puoli.
 • Rahan käyttäminen muuttaa maailmaa haluamaasi suuntaan.

He Elävät Kuin Kuuluisuudet

Useimmille tämä voi olla autoja, vakuutuksia, terveydenhuoltoa ja paljon muuta. Mutta se on varmin tapa saavuttaa suurimmat taloudelliset tavoitteesi. Vaihda halpa matkapuhelinyritykseen. Viimeiseksi seuraan jokaista penniä, jonka kulutamme kuukausibudjetilla, ja pakotan itseni aina säästämään ja asumaan varojeni alapuolella, keräämättä koskaan velkaa, ellei se ole alhaisen koron asuntolainan velkaa (tunnetaan myös nimellä vipuvaikutus). Vaikka 85 prosenttia rikkaista lukee kahta tai useampaa itsensä parantamista koskevaa kirjaa kuukaudessa, vain 11 prosenttia lukee viihteen vuoksi, kun taas köyhistä 79 prosenttia. ”Ihmiset sanovat tämän ikään kuin enemmän tuloja muuttaisi maaginen tavalla heidän taloudellisia tapojaan.

Kuinka Rikastu Nopeasti?

Onneksi aloitin aikaisin, ja tämä johtui taas suurelta osin kasvatuksestani. Se hillitsee halua. Ei edes lähelle. Yrityksen luominen vie todennäköisesti vuosien kovan työn. Mikä antaa meille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä?

He eivät ole ollenkaan rikkaita. Tarvitset älykästä joku tai he menevät väärään suuntaan. Tapa tehdä tämä on sijoittamalla eläkkeelle, ja monet ihmiset tekevät tämän jo 401ks: llä. Osakemarkkinoiden ulkopuolella kiinteistö on ollut hänen parhaimpia sijoituksiaan, vaikka hän myöntää suurelta osin, että tämä on ollut onnea. Sijoittamiseen liittyy riski, ja sijoittajien tulisi harkita huolellisesti omia sijoitustavoitteitaan eivätkä koskaan luota minkään yksittäisen kaavion, kaavion tai markkinointiteoksen tekemiseen päätöksiin.

Toisin sanoen, ole yhteydessä ihmisiin, joilla on rahaa, ja vaihda rahasi, mitä sinulla on - taidot ja tietosi - siihen, mikä heillä on.

Ehkä sinulla on toinen tavoite perustaa oma yritys tai ostaa toinen koti. Se ei ole ollut jättiläinen kertaluonteinen asia. Budjettiin pysyminen ei tarkoita, että pidät itseltäsi pieniä herkkuja.

Enemmän Kuin Miljoonan Ajattelutapaa

Viime vuonna minulla on ollut kaksi valmennusasiakasta, joihin ovat vaikuttaneet terveyskysymykset, joihin he eivät ole valmiita, ja he ovat joutuneet taloudellisesti vaarantamaan, koska he eivät ole valmistautuneet. Ja palaamalla kauppakorkeakoulun tapaustutkimukseen, se on klassinen esimerkki. Kapitalismi ei ole keksintömme. Sitten on ihmisiä, jotka tulevat miekan tai aseen tai verojen tai kroonisesta kapitalismista tai kommunismista, tai mitä sinulla on. Hän on myös yksityisen suihkuklubin jäsen.

Sääntö #7 - Vakuuta itsesi ja suojaa perhettäsi

Todellinen varallisuus tulee kuluttamalla vähemmän kuin ansaitset, uudestaan ​​ja uudestaan, kuukaudesta toiseen, vuodesta toiseen. Kuinka ansaita rahaa dropshipping ebayssa (älykäs tapa), ja koska Google on maailman suurin hakukone, on järkevää tarkastella sitä, mitä ihmiset etsivät löytääkseen hyviä tuotteita verkossa myytäväksi. Hän ei välttämättä rakenna itse raketteja, mutta hän ymmärtää tarpeeksi, että hän tosiasiallisesti antaa teknistä tukea. Ehkä sinulle todella rikkaan elämän merkitys tarkoittaa vähemmän, enempää viettämistä. Totuus on, että merkittävän vaurauden rakentamisen elementit - riittävät elämään loppuelämäsi - ovat jokaisen ihmisen käsissä, mutta ne vaativat useita ainesosia. Kyllä, ne kaksi lainausta, jotka olen nähnyt ilmaisevan tällaisen onnen Benjamin Disraelin lisäksi, ovat Sam Altmanin lausunto, jossa hän sanoi: ”Äärimmäiset ihmiset saavat äärimmäisiä tuloksia.

Toki voit voittaa arpajaiset, mutta mahdollisuudet ovat 1 304 miljardista.

Olet ostanut kiinteistön 200 000 dollarilla ja myyt sitä 300 000 dollarilla, joten sinun on maksettava myyntivoittovero 100 000 dollarista. Osoittautuu, että muiden ihmisten rahan hallinta tai sijoittaminen voi tehdä rikkaiksi. Meidän on oltava ”ennen”. Kolmas tapa on, että sinusta tulee erittäin hyvä tappamalla onnea. Keskity itsensä kehittämiseen. Jotkut sanovat, että jos et voi säästää rahaa, suuruuden siemeniä ei ole sinussa.

Rakastit mitä luit? Rakastan myös vain tekniikan hoitamista. Vaikka oletkin rikas, et kuitenkaan halua tuntea saavasi räjähtää. 999 prosenttia ihmisistä, jotka ovat koskaan eläneet, mutta he eivät vieläkään ole siellä, missä heidän mielestään on oltava. Palkkamme olivat keskimäärin noin 100 000 dollaria vuodessa, kun molemmat työskentelivät.

Luottaa Onneasi

Jos asuntolaina oli 1488 dollaria. Älykkäiden päätösten tekeminen, keskittyminen pitkäaikaisiin tavoitteisiin, hyvän esimerkin näyttäminen. Rikkaat ihmiset ja suosituimmat 1%: naurettavat myytit hylättiin, kaikki tietävät epämääräisesti, että he haluavat olla varakkaita, mutta heillä ei ole hyviä periaatteita, joita se voi tehdä. Millionaire #7 (nettovarallisuus: )Mikä ei pidä rikkaasta olemisesta?

Suurin osa miljonääreistä on kiireinen auringonnoususta hyvinkin auringonlaskun jälkeen ja käsittelee uusia projekteja, päivittäisiä asioita ja erilaisia ​​sitoumuksia. Esimerkiksi henkilö voi tunnistaa yrityksen, joka maksaa suuria osinkoja osakekannastaan ​​ja on todella vakaa - esimerkiksi Coca Cola, Warren Buffettin suosikki - ja ostaa heidät yhtiön osakkeisiin tarkoituksenaan koskaan myydä niitä. osakkeita. Mikä on cfd trading merkitys, jos tämä summa on suurempi kuin sopimuksen määrä, se tarkoittaa, että menetin potentiaaliset tulot, joten lähetän vastapuolille tämän eron käteisvastineen. Esimerkiksi henkilökohtainen oppimiseni on ollut, että pää-agentti-ongelma ajaa niin paljon tässä maailmassa.

Rikkaat Ihmiset Keskittyvät Haluamaansa, Kun Taas Köyhät Ihmiset Keskittyvät Siihen, Mitä He Eivät Halua.

Sinun tiedetään ottavan syvänmeren vedenalaisia ​​sukelluksia, joita kukaan muu ei edes yritä uskaltaa. Jos näet henkilön, jolla on kaunis koti, siunaa sitä ja siunaa sitä kotia. Ja sitä ei tarvitse edes korvata tukkuilla yön yli. Lainanotto voi olla avaintekijä tässä menetelmässä. Tämä ei ole yllätys, mutta jos olet kuuluisa yhdessä rikkauden kanssa (ja mahdollisesti kuuluisuutesi vaurautesi vuoksi), menetät suuren osan yksityisyydestäsi. Sinun ei tarvitse ostaa turkistaakkia, ajaa Ferrarisia, purjehtia ja purjeilla ympäri maailmaa Gulfstreamissa. Koska maailma on erittäin tehokas paikka, niin jokainen on kaivanut läpi kaikki ilmeiset kaivamispaikat ja löytääksesi jotain uutta, uutta ja paljastamatonta, se auttaa toimimaan rajalla.

Minulla on muutama ystävä, joka rikastui päiväkaupalla. Mutta ne ovat vain anekdootteja, ja he yrittävät auttaa sinua kuvitteellisessa ottelussa heittämällä sinulle paljon datapisteitä, mutta todellisuus on, et koskaan ymmärrä niitä kokonaan, ennen kuin olet itse siinä asennossa. Se on päivittäinen prosessi, jota ei tapahdu yön yli tai edes muutamassa kuukaudessa.

Jos näet ihmisen, jolla on kaunis auto, siunaa sitä ja siunaa sitä autoa. Toisin sanoen, vaikka miljoona dollaria tai enemmän voi tehdä sinusta rikkaan verrattuna useimpiin ihmisiin, ei ole olemassa erityistä lukumäärää, joka voi tehdä sinusta tunteen rikkaana. Sana invest on pelottava sana. Jos olet negatiivinen kuukausi kuukauden jälkeen, on aika tarkastella budjettiasi ja nähdä, mihin voit leikata ja miten voit ansaita enemmän rahaa päämäärien saavuttamiseksi.