37 Helppoa Kotitöitä, Jotka Ansaitsevat Hyvin (päivitetty Toukokuussa 2020)

Lääketieteelliset työt eivät ole ainoita vaihtoehtoja. Kun etsit sivukeikkaa, pidä kiinni hyvämaineisten ja luotettavien yritysten kanssa. Vaikka tämä kuulostaa helposti, äänitiedostot ovat toisinaan huonolaatuisia tai kaiuttimissa on aksentteja, mikä vaikeuttaa sanottavien määrittämistä. Etuudet sisältävät myymäläalennukset, 401K-ohjelman ja joustavan aikataulun. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kirjoittaa jokaisen kirjan ISBN-numero ja Bookscouter vertaa ostohintoja 35 eri myyjältä.

Viehättävä alitunniste “Office not required” ja sen takana olevan 37Signals-tuotemerkin välimuisti tarjoavat tällä sivustolla varmasti etämahdollisuuksia joillekin kuumimmista teknologiayrityksistä.

Tee malli, jonka voit räätälöidä nopeasti sopimaan satoihin etätyöluetteloihin. Heillä on kaksi kääntäjäryhmää: Paljon enemmän toteutettavissa kuin edes kuusi kuukautta sitten. Kuinka valita paras bitcoin exchange, ensinnäkin heillä on 0. Transkriptionistit ottavat ääni- ja video-asiakasohjelmat ja muuttavat ne tekstiksi. Jos pystyt todistamaan asiantuntemuksesi millä tahansa alalla, sinä olet pätevä asiantuntijaksi. He tarjoavat taitotestit, joita voit tehdä, jotta mahdolliset työnantajat näkevät pätevyytesi suoraan FlexJobs-profiilissasi. Ja ennen Internetin kynnystä oli paljon vaikeampaa lajitella huijauksia ja todellisia mahdollisuuksia. Itse asiassa yrityksessä työskentelee yli 20 000 kotona työskentelevää työntekijää.

Jotkut jopa mennä pidemmälle luomalla budjettilaskentataulukko tai sisällyttämällä perustiedot paikallisia ilmauksia matkalle.

Käsikirjoittaja/kirjailija/editor

Kaplan tarjoaa online-tutorointipalveluita korkeakouluopiskelijoille. Kotipelien kehittäjänä voit ansaita jopa 65 000 dollaria vuodessa (tai enemmän), riippuen yrityksestäsi. Palkka on 14–18 dollaria tunnissa. Se auttaa, jos olet hyvä konekirjoittaja, sinulla on vahvat organisaatiotaidot ja annat palkkion tarkkuudesta. Työtä on saatavana sekä kokopäiväisesti että osa-aikaisesti kaikkialla Yhdysvalloissa. Olet rikas, eikö niin?

Viime vuosien dramaattiset muutokset työllisyysmaastossa ovat johtaneet siihen, että yhä useammat ihmiset etsivät todellista työtä kotitöistä ja freelance-tehtävistä.

Kotona Töitä

Yhtiö auttaa asiakkaita yli 200 maassa. 10 ääntä minuutissa. Kuten freelance-kirjoittaminen, tarvitaan vain Internet-yhteys ja ajaminen menestyäksesi aloittamisessa. Jos etsit freelance-kirjoituskeikkoja, Contena voi antaa sinulle paljon mahdollisuuksia. Laillisten kotona työskentelevien työpaikkojen löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa. Onko treenaaminen tärkeä osa elämääsi? Tässä maailman johtavassa terveys- ja hyvinvointiyrityksessä yli 25% työntekijöistä työskentelee kotoa.

Kuten useimmat muut toimihenkilöurat, tämän luokan ammattipolut soveltuvat usein säännölliseen etätyöhön.

Laillistettu Sairaanhoitaja

Sinun on oltava yli 18-vuotias ja sinulla on lukion tutkintotodistus. Jos olet kiinnostunut TEFL-työpaikoista, VIPKID, Gogokid, EF Education First ja Hawo American Academy ovat laillisia sivustoja työnhakuun. Tämä asema on avoin Yhdysvaltojen ja Kanadan asukkaille. Yritän olla harkitsematta tätä yritystä, mutta en voi auttaa sitä.

Selaat eniten Pinterestissä?

Joitakin Esimerkkejä Siitä, Kuka Haluaa Palkata Freelance-koodereita:

Osta ja ansaitse pisteitä. Kokemus on ensisijainen, mutta ei aina välttämätön. Kyllä, myönnän sen, verkkokyselyt maksavat vähän ja eivät ehkä ole kenenkään aikaa arvoisia.

Yhteydet Akatemia

Voit veloittaa palkkion, joka on 15–25% myyntihinnasta käsitelläksesi tätä työtä muille ihmisille. Oikoluku uudelleen. Jos blogin omistaja maksaa sinulle julkaisemistasi viesteistä, saat kunkin kuukauden lopussa mukavan palkkakontrollin. Yhdysvallat, Etelä-Amerikka ja Eurooppa. Et voi kumota kotona työskentelemisen arvoa ja suosiota. ”Päivän lopussa olen vastuussa, joten minun on luotava heihin”, sanoo Engle, joka palkkaa tietokoneohjelmoijia, graafisia suunnittelijoita ja myyntitutkijoita ja etsii piirteitä, kuten luotettavuus, tietotaidot, huomiota yksityiskohtiin ja kokemus.

Erityisesti lailliset ja lääketieteelliset transkriptiot voivat tarjota parhaat tulot, ja on luokkia, joita voit käyttää saadaksesi koulutusta näillä aloilla. Eri virkoilla on erilainen palkka. On yrityksiä, jotka palkkaavat työntekijöitä suoraan kotoaan työskentelemään. Soita/lähetä minulle sähköpostia numeroon 715-495-8432. Itse asiassa yritys tarjoaa nyt työllistymismahdollisuuksia lähes 30 maassa. Se on pelottavaa. Yksi vilpillinen ryhmä ilmoitti vääriä työpaikkoja CareerBuilderissä, joka on muuten kunnioitettava sivusto.

Kotitehtävät voidaan jakaa kahteen erilliseen luokkaan: Kotona työskentelevät tekstinkirjoittajat tai tekstitykset ovat yleensä riippumattomia urakoitsijoita, jotka kirjoittavat ja muokkaavat tallennettuja raportteja kotitietokoneelleen. Jotkut näistä legitiimiistä online-töistä ovat vain ylimääräisiä ansaitsevia, kun taas toiset todella maksavat hyvin, joten valitse itsellesi sopivat. Tukipalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden, ja kaikki tarvitsemasi ohjelmistot toimitetaan. Vaadittava kokemus ja pätevyys vaihtelevat, mutta erinomainen tietokonetaito on aina välttämätöntä. He palkkaavat virtuaalisen kirjanpidon asiantuntijoita etätyöskentelyyn. Vaikka he saattavat maksaa vähemmän ja tarjota muutaman tunnin, he voivat olla hyvä paikka saada jotain laittaaksesi ansioluettelosi. Minulla on erinomainen vaihtoehto sinulle.

TranscribeMe

Napsauta tätä nähdäksesi maailmanlaajuisen kotitöiden mahdollisuudet. Heillä on myös tietojen syöttöprojekteja. On myös kriittisen tärkeää käyttää aikaa paikkojen etsimiseen ja tutkia sellaisia, jotka vaikuttavat perusteellisilta. Hanki käteistä PayPalin kautta MyPointsissa, kun teet ostoksia verkossa, katsot videoita, luet sähköposteja ja paljon muuta. Scribbr - Lue Scribbr-arvostelu - maailmanlaajuisesti. Jotkut matkatoimistot saavat sertifikaatin, jota ei vaadita, mutta se auttaa.

Markkinatutkimukseen osallistuminen tuotteiden ja tuotemerkkien parantamiseksi voi antaa sinulle yli 300 dollaria kuukaudessa väestötietosi ja ottamiesi kyselyjen lukumäärästä riippuen.

Online-ohjaaja

Luovilla ammattilaisilla on usein pääsy etätyömahdollisuuksiin. Sinulla on oltava Internet-yhteys kotitietokoneeltasi ja oltava käytettävissä työskentelemään vähintään 10 tuntia viikossa. Maksu tapahtuu kerran kuukaudessa Paypalin kautta, tai voit maksaa pankkisiirrolla, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella. Aloita oma itsesi luomalla ensimmäinen blogi nyt käyttämällä ilmaista vaiheittaista opastamme. Voitko myös kirjoittaa? Hanki palkka opettaa englantia kotisi mukavuudesta Open English -sivustolla.

Voit muuttaa tämän intohimon voitolliseksi liittymällä tilauksen mukaan pyydettäviin verkkosivustoihin. Käytettävissä olevat tehtävät vaihtelevat alueittain. Jos ulkopuolinen sponsori, joka ei ole meidän valvontamme, saa tietoja, jotka toimitat meille, ilmoitamme sinulle sinulle, kun keräämme tietoja sinulta. Ennen kuin jaamme arkaluonteisia henkilötietojasi aiemmin lueteltujen olosuhteiden ulkopuolella, pyydämme sinulta ensin lupaa. 99, mutta voit ehdottomasti saada rahasi arvoisen ja poistua sivustosta aina, kun tunnet löytäneesi tarpeeksi työtä etkä tarvitse enää työtaulua. Vain muutama vuosikymmen sitten suuri osa kotona työskentelevien mahdollisuuksista oli kaukana kannattavista. Voit ansaita vain 15 dollaria tunnissa tai jopa 30 dollaria/tunti yrityksestä ja kokemuksestasi riippuen. Aloita verkkokaupankäynti, , 1 ulkomaisen valuutan yksikkö on arvoinen S kansallisen valuutan yksikköä), voimme havaita, että yhden kotimaisen valuutan yksikön maksaminen, mikäli eräpäivän loppupiste on lakon ylä- tai alapuolella, on täsmälleen sama kuin käteisellä tai ei mitään. Olen myös tuntenut Carolin vuosia ja tiedän, että hän halveksui alhaisen palkkaa keikkoja.

Yritykset, Jotka Palkkaavat Laillisia Työpaikkoja Kotona

Ansaitse rahapalkkioita. Jos siirryt urakoitsijan reitille, sinun on avattava LLC. Kun löydät kiinnostavan työpaikkailmoituksen, ole erityisen varovainen tutkiessa palkkaavaa yritystä. Työnimikkeiden näyte Williams-Sonomassa: He palkkaavat kausiluonteisesti, ja voit ansaita noin 11 dollaria tunnissa. Löydä täältä luettelo ilmaisista työpaikoista. Sinun on oltava käytettävissä työskentelemään vähintään 15 tuntia viikossa ja sinulla on oltava vähintään 40 tunnin TEFL-todistus tai vastaava ESL-pätevyys. Tämä on versio viestistä, joka julkaistiin alun perin 14. syyskuuta 2020 ja päivitettiin 20. maaliskuuta 2020.

Tässä on kaikki mitä sinun on tiedettävä kotona työskentelystä, mukaan lukien mistä löytää työtä kotona työpaikkailmoituksista, parhaat sivustot kotona töiden löytämiseksi ja miten välttää kotona tapahtuvaa huijausta. Chegg on toinen suuri online-tutorointipalvelu. Joten jos et ole tyytyväinen Schema-merkintään, etätyöpaikkojen ilmoittaminen jommallakummalla näistä sivustoista auttaa heitä löytämään Googlen uuden suodattimen. Elliptinen: ison-britannian bitcoin-käynnistysyritykset suunnittelevat tulevaisuutta pimeässä web-rikosteknisessä tutkimuksessa. Joten useissa tapauksissa IT-projektipäälliköt pääsevät etätyöhön kotoaan, koska heidän ryhmänsä saattavat harvoin, jos koskaan, kokoontua yhteen toimistoon. Apulaisneuvonantajana sinun tehtäväsi on auttaa yrityksiä noudattamaan asiaankuuluvia lakeja ja määräyksiä kehittämällä politiikkoja ja liiketoimintatapoja osavaltion, liittovaltion ja kansainvälisten lakien mukaisesti. Smarthinking tarjoaa verkko-ohjausta kaiken ikäisille opiskelijoille.

Yhtiö ottaa ihmiset sopimussopimukseen, ja menestyneet hakijat työskentelevät freelance-kotoa. Kun teet hakuja, varmista, että käytät tarkennettua hakua ja valitse ”100% etätyö” löytääksesi vain töitä kotoa. Sitten nouseminen Job Boardsiin on turvallisin panos. Saadaksesi nimesi markkinoille voit käyttää Houzzin kaltaisia ​​alustoja, joihin miljoonat menevät etsimään sisustussuunnitteluun liittyviä neuvoja ja inspiraatiota.

Työskentele Kotitöissä Puhelinkeskuksessa/asiakaspalvelussa

Monet näistä työpaikoista ovat joustavia ja maksavat kokemuksesta riippuen missä tahansa 8–30 dollaria tunnissa. Se on eräänlainen ura, joka voidaan suorittaa vain laajan kokemuksen kautta, koska mitään todistuksia tai tutkintoja ei voitu verrata A/B-testaukseen ja todistettuihin kokemuksiin. Muutama suosikki viesteini täynnä legit yrityksiä: Ole tuottavampi ilman, että meluisat työtoverit toistuvat usein. Tarjoamme lisätuloja, kannustinmatkoja ja bonuksia.

Opetat kaiken tason opiskelijoita, mukaan lukien keskiasteen ja keskiasteen koulut, korkeakoulut ja ammattilaiset. Lionbridge työllistää yli 100 000 kieliasiantuntijaa 15 eri toimialalla. Voit olla yhteydessä asiakkaisiin ympäri maailmaa, jotka haluavat hioa englanninkieltään parantaakseen työllistymismahdollisuuksiaan. Minulla on myös 4 yritystä, jotka palkkaavat yhdessä kotona tehdyn transkription menestystarinan kanssa artikkelissani kuinka työskennellä kotona. Työnantajille, jotka haluavat auttaa mahdollisia etätyöntekijöitä löytämään paremmin nämä mahdollisuudet, käytämme uutta järjestelmää.

Valtion Rajoitukset.

Esseistä maksettava raha maksaa sinulle siitä, että antaa esseille toisen elämän. Palkanlaskenta ja henkilöstöhallinto; ostovelat ja kulujen hallinta; ja taloudellinen raportointi, budjetointi ja analysointi ovat muutama sen tarjouksista. Jos annat meille sähköpostiosoitteesi ja/tai postiosoitteesi, voimme lisätä tämän osoitteen sähköposti- ja/tai postiosoiteluetteloihin, joita myymme, vaihdamme tai vuokraamme kolmansille osapuolille. Hänen yrityksessään on graafisia suunnittelijoita ja muita luovia tyyppejä, jotka työskentelevät etäyhteydessä. Miksi näemme kasvun näissä etätyöpaikoissa? He eivät halua sinun työskentelevän heidän kilpailijoidensa hyväksi.

Koska virtuaaliassistenttien palkat työskentelevät monilla eri aloilla, niiden palkat ovat suuret - noin 25 000–75 000 dollaria vuodessa, sanoo Christine Durst, joka perusti kansainvälisen virtuaaliassisten yhdistyksen ja ylläpitää RatRaceRebellionia. Työpaikat voivat vaihdella asiakaspalvelurooleista IT-osastojen johtaviin tehtäviin. He palkkaavat maailmanlaajuisesti, ja palkka on 0 dollaria. Yliopisto palkkaa online-ohjaajia ja tiedekuntia työskentelemään kotitoimistostaan. Muista, että monet ammattilaiset tarvitsevat tätä palvelua ja tarvitsevat jonkun, johon he luottavat, tarkkailemaan lapsiaan työskennellessään.

Monet virtuaaliassistentit kirjoittavat kokouksia ja puhelinkeskusteluja, mutta saatat myös asettaa tapaamisia, tehdä Internet-tutkimusta, tietojen syöttämistä tai määrää hallinnollisia tehtäviä.

Nämä työpaikat vaativat kuitenkin myös tonnia aikaa ja poikkeuksellisen paljon emotionaalista energiaa. Jokainen, joka nauttii hauskista, ystävistä, joustavuudesta, muotista ja hyvistä … etsitkö sivukausua, kokopäiväistä mahdollisuutta tai aivan uutta uraa! Ja monilla tunnetuilla tuotemerkeillä, kuten Amazon, Uber ja Apple, on kotipohjaisia ​​positioita. Apple ei ilmoita, kuinka paljon se maksaa. Ne tarjoavat joustavia aikatauluja, ja voit työskennellä niin monta tuntia kuin haluat.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Minneapolisissa, Minnesotassa, ja se tarjoaa etupalveluita ja terveydenhuoltoa lähes 139 miljoonalle asiakkaalle ja kuluttajille ympäri maailmaa.

15+ Laillista Työtä Kotitöistä, Jotka Nyt Palkataan

Tämä todellisuus maalaa synkän kuvan etenkin niille, jotka ovat tuskin poissa grad-koulusta. Se ei vain kata sinua ongelmien ilmetessä, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden mainostaa, että olet sitoutunut ja vakuutettu. Jokaiselle yritykselle olemme toimittaneet linkin kohtaan, missä ne yleensä mainitsevat kotipohjaiset työmahdollisuutensa. Koska käytettävissä on paljon työpaikkoja, sopivien kotiperusteisten roolien löytäminen verkkosivustolta voi viedä jonkin verran vaivaa. Palkkaaminen tapahtuu tilauksen perusteella, joten joudut ehkä tarkistamaan säännöllisesti, jos he eivät tällä hetkellä hyväksy hakemuksia. Joustavat työpaikat, kuten osa-aikaiset ja etätyöt, voivat myös auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan terveyttä. Bonnier jakaa arkaluontoiset henkilötietosi ulkopuolisille yrityksille tai yksityishenkilöille vain missä tahansa seuraavista rajoitetuista olosuhteista: Kerro meille kommenteissa.

Haluamme kommunikoida kanssasi vain, jos haluat kuulla meistä. Referenssejä/työnäytteitä pyydetään. Voit ansaita 25–100 dollaria tunnissa. Jos työskentelet etäyrityksessä, sinut voidaan haastatella online-haastattelujärjestelmän, videon, Skypen tai jopa sähköpostin kautta. Se riippuu vain alustasta ja maksutavoistasi, kun käytettävissä on useita maksutapoja. Jotkut yritykset, jotka palkkaavat virtuaalisen puhelinkeskuksen edustajan, saattavat mieluummin jonkin verran puhelinkeskuksen kokemusta, mutta suurin osa tarjoaa myös koulutusta. Yritykset, bloggaajat, verkkosivustojen omistajat ja muut organisaatiot ja yksityishenkilöt palkkaavat virtuaaliassisteja avustamaan heitä monissa tehtävissä. Microsoft Wordin, Excelin ja PowerPointin tuntemus on välttämätöntä, ja vaaditaan myös vähintään yhden vuoden puhelinkeskuksen kokemus.

Mutta tekniikan parannukset ja sosiaalisen median synty syntyivät uuteen aaltoon sellaisia ​​työpaikkoja, jotka ovat todella laillisia.
Redditin tunnusmerkki on, että ne ovat ”Internetin etusivu”, joten ei pitäisi olla yllättävää, että voit käydä massiivisessa keskustelusivustolla saadaksesi neuvoja etätyöstä, neuvoja siitä, miten purkaa työ kotona, ja todelliset työmahdollisuudet.

Tilaa Blogiimme

Voit odottaa tuntihintaan noin 13 dollaria, ja myyntiedustajille maksetaan palkkioita ja bonuksia. Sinun on maksettava 5 dollaria pitääksesi ansioluettelosi tiedostossa. Kysynnän kasvun myötä myös työtilastovirasto ennustaa palkkojen nousevan 19–29 dollariin tunnissa seuraavien 5–7 vuoden aikana. Erittäin vaihteleva. Nämä kotona tehtävät työt vaihtelevat tietojen syöttämisestä tekniseen apuun, ja olen varma, että löydät luettelosta itsellesi sopivan kotityön. Siirtojen olla oma pomo. Lisätietoja heistä alla ja hae, kun paikkoja on vielä saatavana!

Online Writer

Yli 400 organisaatiota luottaa Liveopsiin tarjotakseen luotettavaa asiakaspalvelua, ja yrityksen tiedetään tarjoavan usein laillisia työpaikkoja kotoa. Ennen kuin haet virkaa mihinkään alla olevista paikoista, muista lukea kaikki siellä olevat opettajan vaatimukset. Katso lisää yllä olevan linkin kautta. HMH, jonka pääkonttori on Bostonissa, tarjoaa osa-aikaisia ​​ja etätyöpaikkoja. Mistä voit löytää tuottoisimman työn kotitöistä digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoille? Tässä on joitain parhaista käytännöistä, joita voidaan käyttää hakuasi suoritettaessa:

Jos haluat lisätietoja Bobbyn ja Miken taustasta ja siitä, kuinka he ovat rakentaneet oman Facebook-mainosyrityksen, tutustu heidän tarinansa täällä. Huomaa, että voin saada tytäryritystuloja muutamasta alla olevasta linkistä ilmaiseksi sinulle. Ennen kuin teet mitään muuta, muista lukea tiedot huijausten välttämisestä. Vaaditaan todistettu kokemus sekä ainakin kandidaatin tutkinto. Työskentele tämän yrityksen mysteeriostajana ja ansaitse 0 dollaria. Rekisteröinti on ilmaista, mutta ole varovainen - jokaiselle kiinnostukselle on olemassa alalaina, joten saatat päästä nauttimaan r/kissoista, kun tarkoitit työnhakua r/freelance! Tämä tarkoittaa, että sillä on joskus käytettävissä online-opetustehtäviä.