20 Parasta Etätyöpaikkaa, Joiden Avulla Voit Löytää Unelmatyön (2020)

Jos kuvaus sisältää vain muutaman luettelon pisteen tai jos se kuulostaa siltä, ​​että työn saaminen on nopeaa ja helppoa, se voi olla huijaus. Jos rakastat kirjoittamista, kokeile kirjoittaa Hubpages-sivulle. Jos etsit itsenäistä urakoitsijaa tai freelance-töitä, kaksi hienoa sivustoa on Fiverr ja UpWork. Muista, että nämä ovat TYÖT!

  • Virtuaaliassistentit työskentelevät ensisijaisesti verkkoresursseissa, joten odota paljon Excel- ja tietokantakeskeisiä tehtäviä.
  • Jos jotain, ihmiset luopuvat yhä enemmän perinteisistä työpaikoistaan ​​etätyöhön.
  • Kuinka paljon bloggaajat ansaitsevat?
  • Jotkut työpaikat vaativat kuitenkin vain jonkinlaista "epävirallista" opetuskokemusta, kuten ohjausta, valmennusta tai mentorointia.

Voit työskennellä kotona sinun on ehkä harkittava ei-perinteisiä mahdollisuuksia. Yksi helpoimmista tavoista aloittaa on käyttää Roverin kaltaista sivustoa. Kuinka saada se:

Tarjolla on laaja valikoima ruokia. Joten ei pitäisi olla yllättävää, että United Healthcare on kymmenen parhaan yrityksen joukossa, joka tarjoaa kotona työskentelytilanteita. Mene tänne etsimään todellakin. Learn2trade, oletko aloittelija, etkä tiedä mitään kaupasta? Tieteenaloja on paljon. Voit tehdä tämän niin, että tarjoat joitain neuvojasi ilmaiseksi kirjoittamalla blogeja säännöllisesti.

Fiverr

Kuinka paljon Amazon maksaa? Niille, jotka onnekkaasti osaavat kirjoittaa teknistä materiaalia, kuten ohjelmointiohjeita, on sinulle erityinen paikka online-maailmassa. Ja voit ansaita rahaa. Yhtenä ohjaajana tarjoat testien valmisteluohjausta. Pitäisikö sinun käyttää automatisoitua päiväkauppaa (ea)? Huomaa, että stop-tilaukset ovat passiivisia ja piilotettu muille markkinaosapuolille, kunnes käynnistyshinta on saavutettu. Tämä yritys palkkaa chat-edustajat toimimaan verkossa vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa.

Lisäksi blogissa on hienoja vinkkejä, kuten äskettäinen artikkeli, jolla otat etäkeikan lomakaudelle. Etätyö tarkoittaa elämän unta työ- ja perhe-elämän tasapainosta, mutta etätyön ei tarvitse olla unelma - työpaikat ovat täysin todellisia! Tässä on täydellinen luettelo kotitöistä, jotka palkkaavat erityisesti äitejä. Vuoden 2020 parhaat forex-välittäjät, miksi MetaTrader 4 -kauppajärjestelmä on niin suosittu, vaikka se ei olekaan ilman kriitikkoaan? Yleinen säie on, että nämä teollisuudenalat sisältävät paljon yksinkertaista, toistuvaa työtä. Kirjoita vain kaukosäädin avainsanan hakupalkkiin ja katso, miten etätyöt tulevat sisään! Alla on joitain vinkkejä laillisen työn löytämiseen kotiasemista.

Voit siirtyä tänne ja nähdä, mitä tietojen syöttöaukkoja FlexJobsilla on nyt. Ohjelmistoyritys Appen tarjoaa laajan valikoiman työtä kotiasemissa. Palkkion saaminen viettämään aikaa näiden turmeltuneiden ystävien kanssa voi silloin kuulostaa unelmatyöltä. Yleensä tilaus sisältää avainsanan ja muutamia ohjeita siitä, mistä artikkelissa pitäisi olla kyse. Vaikka heillä ei olisi akkreditointia, saatat nähdä heidän arvosanan ja jos he ovat saaneet kielteisiä valituksia. Kuinka altcoins suorittaa viikon bitcoin nousevan jälkeen? Jos työ kuitenkin ylittää palkkiot, 3Commas-salaustekniikan valuutanvaihtobotti saattaa olla harkinnan arvoinen. Kun etsit perinteistä työpaikkaa, kuten Monster tai Itse, käytä avainsanoja, kuten ”etätyö” tai “työ kotona” ja kirjoita sijaintikenttään ”mihin tahansa” tai “etäkäytävä”.

  • Yksi suosittu käännössivusto, josta löytyy työtä, on Gengo.
  • Tärkein hotelliketju Hilton Hotels & Resorts tarjoaa työtä kotitehtävissä.

10 Online-työtä Lääkäreille, Jotka Etsivät Lisätuloja

Työskentelet suoraan kotoasi ja valitset asiakkaasi. Seattlen toimipaikkainen Amazon on yksi yrityksistä, jotka yleensä liittyvät kotityöhön. Robinhood: invest. ostaa. käydä kauppaa. app storesta, sIPC-vakuutus varmistaa, että tilillä olevat rahaa käytetään sijoitustarkoituksiin. Bonuspisteet, jos voit kirjoittaa muilla kielillä, kuten espanja tai ranska. Jos olet kuitenkin tosissaan aloittamassa huippuluokan B2B-blogin ja haluat ansaita 17 000 dollaria 90 päivässä (kuten minä), jatka lukemista. Tällä hetkellä sillä on kokopäiväisille työntekijöille avoimia tehtäviä. Tämä tutorointiyritys etsii tutoreita tarjoamaan online-ohjauspalveluita opiskelijoille ympäri maailmaa. Hakemuksen jälkeen sinun on läpäistävä tentti voidaksesi työskennellä useimpien yritysten kanssa, mutta tämä ei ole ollenkaan superteknistä työtä.

Se tarjoaa useita kotona tehtäviä. Ehkä olit englantilainen pääaine (kuten minä), tai käytit ja hiotit matemaattisia taitojasi joka päivä edellisessä työssä, tai olet tällä hetkellä opiskellut yliopistoon. Paul stamets, toivon, että tämä arvostelu auttoi sinua päätöksessäsi ja menestyksessäsi tulevaisuudessa. Löydä uusi työsi tänään! Hieman yli vuotta myöhemmin se tuotti tarpeeksi tuloja, että tunsin oloni mukavaksi jättäessani työpaikan, joka minulla oli ollut yli 10 vuotta.

Käytä työnhakukoneita käyttämällä termejä, kuten "työskentele kotona", "etätyö" ja "freelance". Jos olet työnhakija, sinun tarvitsee vain hylätä sivustot parhaalle etätyölle. Toiseksi, Github-profiilisi voi toimia portfoliona, jonka voit näyttää joka kerta lähestyessäsi potentiaalista asiakasta. Pisteet voidaan lunastaa Walmart-, Steam- ja Amazon-lahjakorteille.

Faq

Rahoitusjättilällä on yli 63 000 työntekijää ympäri maailmaa, ja sen vuositulot ovat lähes 32 miljardia dollaria. Sinun tulisi tehdä asianmukainen tutkimus löytääkseen laillisia yrityksiä. Ansaitsemasi määrä riippuu monista tekijöistä, kuten siitä, kuinka käytännössä olet luomisprosessissa (mitä vähemmän työskentelet henkilökohtaisesti, sitä pienempi voittomarginaalisi), kuinka paljon kulutat ylennykseen ja siirrytkö vai ei postituskulut ja muut tapaukset asiakkaillesi. Löydät tuhansia etätyöpaikkoja, joita mainostetaan täällä, erittäin monelta alalta. Tässä ilmaisessa minikurssissa pitkäaikainen tutkija Linda Evenson näyttää sinulle, kuinka ansaita kokopäiväiset tulot työskentelemällä vain osa-aikaisesti tutkijana. Joskus kantoja julkaistaan ​​yrityksen verkkosivuilla, mutta niitä voi löytää myös Flexjobsista. Tässä on luettelo lyhyistä tehtäväsivustoista, joista voit tarkistaa kiinnostuksen.

Logosuunnittelija

Markkinointivirastot etsivät aina suuria nimiä sosiaalisessa mediassa. JustRemote on omistettu parantamaan etätyöpaikkaa, jonka avulla työnhakijat löytävät täydellisen roolinsa nopeasti ja helposti. Transkriptionistina Transcriptillä. Oletko opettaja, joka etsii joustavampaa aikataulua? Koska monet yliopistot tarjoavat nyt luokkia opiskelijoille verkossa, ne vaativat opettajia näiden luokkien opettamiseen. Fiverr tarjoaa loistavan paikan portfolion kehittämiseen, jos olet vasta aloittamassa freelance-peliä, varsinkin kun kaikki nämä keikat ovat etätyöpaikkoja, joihin voit puuttua mistä päin maailmaa tahansa.

Sairausvakuutusyhtiö Humana (HUM) työllistää 50 000 ihmistä sekä paikan päällä että kotoa. Varmista, että keskityt muuntamaan kävijät yritysasiakkaiksi ja tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelukokemusta. Aloita harkitse työhakuasi. Monet tekijät voivat vaikuttaa tämän työnantajan todelliseen palkkaan. Olen sijoittanut bitcoiniin, mutta tuloista maksetaanko veroa?, haarukoita voidaan hoitaa analogisesti perinteisten talous- ja liiketapahtumien kanssa, Zarlenga sanoi, ja se riippuu siitä, mitä analogiaa IRS pitää sopivimpana:. Jos haluat ansaita rahaa omituisten töiden tekemisessä, sinulla on muutama vaihtoehto löytää työtä. Positioita on saatavana transkriptiossa, käännöksessä, kielitieteessä, tekniikassa, markkinoinnissa, rahoituksessa ja myynnissä. Edellä mainittujen kenttien lisäksi, kuten asiakaspalvelu ja tietojen syöttäminen, on myös paljon muita kenttiä, joiden avulla voit työskennellä kotoa.

Copywriter - Olemme jo kattaneet kirjoittamisen ja muokkaamisen edellisessä kohdassa. On myös kriittisen tärkeää käyttää aikaa paikkojen etsimiseen ja tutkia sellaisia, jotka vaikuttavat perusteellisilta. Kuten saatat odottaa, Facebook-markkinoijat auttavat yrityksiä turvaamaan enemmän asiakkaita ja tuottamaan lisää myyntiä. Jos osaat kohdistaa oikeisiin käyttäjiin ja luoda tehokkaita mainoksia, voit ohjata uusia asiakkaita asiakkaidesi verkkosivustoille ja lisätä heidän tulostaan. Ansaitse rahaa verkossa kotona kirjoittamalla, mutta tärkein asia, joka tulee näkyviin blogia aloitettaessa, on johdonmukaisuus kärsivällisyyden kanssa. Tämä työpaikka johtaa -sivusto tarjoaa enemmän teknologiapohjaisia ​​työpaikkoja web-kehityksen ja suunnittelun, järjestelmän hallinnan ja hallinnan aloilla.

Walt Disney Company

Huomaa, että jos valitset freelance-reitin jollain näistä yllä luetelluista uravaihtoehdoista, voit aina neuvotella eduista (tai niiden vastaavasta määrästä) ennen allekirjoittamista katkoviivalla. Oikeilla taitoilla voit työskennellä kotona vuonna 2020. Työnantajat voivat lähettää viestejä suoraan sivustolle.

Asemat ovat käytettävissä etätyönä, joko osa-aikaisesti tai freelancereina. Tutustu seuraaviin mahdollisuuksiin. Tämä auttaa sinua tutkimaan, onko sitä todella olemassa! FreebiePoints on verkkosivusto, joka antaa sinulle lahjakortteja suurelle joukolle jälleenmyyjiä. Niin kauan kuin sinulla on mahdollisuus lähettää, kuratoida ja hallita sisältöä sosiaalisen median kanavilla, voit alkaa ottaa asiakkaita vastaan ​​jo tänään. Kotoa työskentely kuulostaa erittäin houkuttelevalta.

Blogger

Voit aloittaa freelance-kirjoittajana tyhjästä. Olen itse ohjelmistosuunnittelija ja pystyin löytämään työni kotona töistäni Itse asiassa. BLS ennustaa 8 prosentin kasvua tällä alalla. 11 helppoa tapaa ansaita rahaa kotona, jota et ole koskaan kuullut. Tässä on joitain GPT-verkkosivustoja, joilla pääset alkuun: On olemassa joitain haittapuolia, kuten: Työnantaja voi eritellä työtehtävät ja odotukset. Yllä olevat 20 työnantajaa ovat vain pieni otos monista suurista yrityksistä, jotka haluavat palkata laillisia työpaikkoja kotoa.

Sitten kun olet löytänyt oikean keikan, sopimusta ei ole.

Freelance-first (sopimustyö) Etätyöpaikkojen Verkkosivustot

Voit tarkastella erityisiä taitoja, ohjelmistoja, toimialoja ja muuta luokkien sivulta. Et jätä ehdotuksia. Muista myös seurata yhteystietoja ja testata niitä. Etätyö on kattava termi, joka koskee työtä, jota voidaan tehdä mistä päin maailmaa tahansa tahansa (olettaen, että paikalla on pääsy sähkölle, Internet-yhteys jne.). ”Yli 40 000 yrityksen FlexJobs-tietokannan yritystietojen analysointi osoittaa, että yritykset Dellistä ja UnitedHealth Groupista Xerox, SAP: iin ja Salesforce-ryhmään kuuluivat parhaiten käytettävissä olevista etätyöistä. TravelMassive on johtava sivusto ja resurssi koko matkailualalle. Katso, kuinka kilpailijasi myyvät tuotetta - tutkia heidän markkinointistrategioitaan ja hinnoittelua. 99 kuukaudessa ollakseen Flexjobs-jäsen.

Vielä parempi, että web-kehittäjien kansallinen mediaanipalkka oli 66 130 dollaria vuonna 2020, ja ylin 10% ansaitsi keskimäärin 119 550 dollaria. Jobspresso-tiimi valitsee jokaisen työn käsin ja tarkistaa sen käsin. Elite blog academy -katsaus: hyödyt, haitat ja vaihtoehdot, kaikkien tietojen, jotka sinun on tiedettävä aloittaaksesi cryptocurrencies -kauppiaan, btc-kauppias Der ActiveTrader toimii kaikilla markkinoilla. Global Trading Systems Llc Austria Trading-Tool paikallisessa valuutassasi, kuten luulit tämän olevan maailman eliittiimmän kaupan kerho? Nyt puhutaan siitä, minne voit mennä etsimään parhaita etätyöpaikkoja, hakemaan nopeasti ja siirtyä itsellesi etätyöpaikan löytämispolulle.

Laillisiin tehtäviin liittyvissä tehtävänkuvauksissa on melkein aina yksityiskohtainen luettelo vastuista ja vaaditusta kokemuksesta, joka auttaa sinua selvittämään, oletko pätevä (ja kiinnostunut!) Laskusta puhuminen - 99designin helpottama mukavuus ei tule ilman kustannuksia. Tuntisuunnitelmat ja kurssimateriaalit toimitetaan. Transkriptionistien on kuunneltava äänitiedostoja ja kirjoitettava kuulemansa. Tarjolla on laaja valikoima tehtäviä vähittäiskaupan tilinhoitajasta globaaliin tilinhoitajaan. Työtaulu web-ammattilaisille. Jos arvelet, että haluat ehkä työskennellä kotoa, tämä kohta on hyvä paikka aloittaa. Tässä on muutama esimerkki verkkosivustoista ja blogeista, jotka maksavat sinulle artikkeleista:

Virtuaali Rekrytoija

Muista, että tekniikka ei ole rajoittunut vain elektroniikkaan. Ota tämä ILMAINEN 7 päivän sähköpostikurssi, kuinka voit aloittaa myymisen Amazonissa. Tunnisteen ”Work Your Way” avulla Guru antaa freelancereille mahdollisuuden rakentaa profiileja työportfolioineen. Voit työskennellä mukavasti kotona vuokrayrityksen tarkastajana. Voit ansaita yli 48 000 dollaria tällä työllä, etkä tarvitse kandidaatin tutkintoa. He eivät ole ensimmäinen valintamme, kun kyse on kotityöstä yksin tästä syystä.

Positioita on saatavana pankkitoiminnasta ja rahoituksesta, tekniikasta, pelaamisesta, globaalista markkinoinnista, autoista, lakipalveluista, biotiedeistä, koneintelliologiasta, testauksesta sekä kääntämisestä ja lokalisoinnista. Binary optio-oikeuksien kaupankäynti selitetty, kaksi ensimmäistä tekijää voidaan käsitellä helposti. Tässä on joitain laillisimmista yrityksistä, jotka tarjoavat työtä kotitietojen syöttämistä varten ansaitaksesi ylimääräistä rahaa, jos sinulla on perustietotaidot tietokoneelle: Voit myös saada lahjakortteja yli 50 eri brändille.

Palkka eroaa eri rooleista. Tässä viestissä kerron 10 luotettavaa yritystä, jotka tarjoavat laillisia tietojen syöttämistä koskevia töitä, joita voit tehdä kotoa. Ne tarjoavat jopa mikrotehtäviä, jotka ovat pienempiä töitä, jotka voidaan suorittaa kotoa noin tunnissa. Monet yritykset palkkaavat nyt U: ta. Asiakas ei aio etsiä apua tavalliselta John Doelta. Alan freelansointi voi olla vaikeaa, jos sinulla ei ole kokemusta.

Work-at-Home -työt, joilla on rajoittamaton tulopotentiaali

Osittaiset ja täysin etätyöt löytyvät Philipsistä. Mahdollisuus palkata ihmisiä etätyönä vapauttaa työnantajat tarpeesta kallista fyysistä tilaa. Jopa matkaoppaiden ei tarvitse enää olla kentällä. Bloggelmista tulee aloittaa valitsemalla niche, jonka olet perillä, mutta jolla on myös kunnollinen hakumäärä Googlessa ja markkinoiden kysyntä. Sen sijaan kirjaudut postituslistalle ja saat "käsin poimittuja uutisia, työkaluja ja viimeisimpiä etätyötä" verkkosivuston mukaan. Video oli tyypillisesti 90–120 sekuntia. Tämä tekee valokuvavalokuvien myynnistä suuren passiivisen tulon lähteen, koska voit saada yhä uudelleen ja uudelleen palkkaa vain kerran tekemästäsi työstä.

Tilaa Blogiimme

Löydät usein töitä, kuten kävelykoirat, päivittäistavaroiden noutaminen tai talojen puhtaana pitäminen. Asicminer block erupter 336mh / s, perinteisesti jokainen uusi BitMain-kaivossarja kaksinkertaistaa tehokkuuden. Kun sijoitimme parhaat verkko-ohjaussivustot, kärkipaikka oli VIPKid. Testaa uusia pelejä ja sovelluksia mahdollisten virheiden varalta. 8 miljoonaa amerikkalaista, jotka jättivät työpaikkansa vuosien 2020 ja 2020 välillä, mainitsivat suuremman joustavuuden, lisääntyneen onnellisuuden ja paremman palkan, koska ne olivat päätekijöitä päätöksessään ojata perinteinen 9 - 5 jauhaa ja työskennellä kotoa. Jos nautit työskentelystä muiden kanssa ja avustat heitä tavoitteiden saavuttamisessa, tämä kotityö on täydellinen sinulle. Epätavallisia kieliä puhuvat ihmiset ovat vielä enemmän kysyttyjä, ja näitä kotitehtäviä on runsaasti.

Voit perustaa oman blogin ja julkaista artikkeleita toimimaan näytteiden kirjoittamisena ja käyttää sitten mahdollisuuksia, jotka löydät työpaikkailta.

Konsulttina voit keskittyä vain etätyöhön ja vain projekteihin (ja asiakkaiden kanssa), joista olet intohimoinen. Monet taiteilijat teeskentelevät työskentelevän kotitalouksien nimeyrityksissä joko suoraan tai alihankkijoina. Xeroxilla (XRX) on kotona avoimia työpaikkoja ja se tarjoaa joustavan aikataulun monille sen työntekijöille. AccuTran on täyden palvelun transkriptioyritys, joka palkkaa sopimustranskriptoreita Yhdysvalloista ja Kanadasta. Voit työskennellä yhtenä yliopiston verkkokurssien mentorina ja opettaa opiskelijoille.

Palkkaa äitini

AirBnb-isännät ansaitsevat keskimäärin 924 dollaria kuukaudessa, Priceonomicsin mukaan. Tätä tekniikkaa voidaan käyttää esimerkiksi esikatselemaan kiinteistöjä ja muita virtuaalikiertoja. Vaikka et voi aloittaa etätyöpaikkojen etsimistä joillakin tärkeimmistä työmarkkinaosastoista, kuten Career Builder tai Monster, kapeisiin liittyvät sivustot ovat paljon helpompi ja nopeampi tapa edetä. Jos olet tällainen työntekijä ja haluat työskennellä kotona, käy etätyössä. Yhdistämällä pisteet ymmärsimme, että kun olemme sitoutuneet erikoistumaan kasvavalle markkinointiympäristölle, meidän on todellakin aloitettava kääntämällä asiakkaita pois.

Sinun on läpäistävä tentit ja tehtävä taustatarkistus aloittaaksesi opetuksen. Vaikka suurin osa näistä sivustoista näyttää mainoksia sisällön sisällä ja/tai ulkopuolella, tietoihin on pääsy vapaasti. PowertoFly: n missio on sovittaa lahjakkaat naiset uskomattomiin yrityksiin, jotka arvostavat monimuotoisuutta ja osallisuutta - suuriin etätyöhön. Kokopäiväisiin tehtäviin kuuluu vastaaminen saapuviin puheluihin ja asiakkaiden yleisten ja tilikohtaisten kysymysten ratkaiseminen. Sutherland on toinen johtava kotona työskentelevä organisaatio, joka palkkaa mm. Asiakaspalvelua, myyntiä ja teknistä tukea. Varmista, että kirjoitat lainausmerkkejä avainsanojesi ympärille, kuten olen yllä osoittanut. Google-kirjat, on kauppiaita, jotka tarvitsevat perusteet ja kääntöpuolen, niitä, jotka tarvitsevat kaiken, mitä myyjät tarjoavat. Helpoin tapa aloittaa tämän työn tekeminen kotityöstä on suorittaa kurssi, joka opettaa sinulle perus- (ja edistyneen) Facebook-mainostrategian.

Olen alkanut taas olla aktiivisempi ja haluaisin mielelläni olla yhteydessä äideihin, jotka saavat sen.

Toiset voivat olla osa-aikaisia ​​tai freelancereita, joten sinun on jatkuvasti etsittävä potentiaalisia tehtäviä. Kuinka tehdä elävät rakennuskalusteet, nämä ovat yksinkertaisia ​​rakenteita, mutta hyvä suunnitelmasuunnittelu antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, mitä materiaaleja ja laitteistoja tarvitset niiden tekemiseen. Seuraavat kymmenen yritystä ovat loistava paikka aloittaa, kun etsit kotona työskentelevää työtä, joka todella maksaa laskut. Hayes & Company on tutkimus- ja analyysitoimisto.